![]() |
Bir şehit daha istiyorum.
Babası bakan ya da milletvekili olan işte o zaman sağ olsun bakalım vatan .. - Küçük İskender ![]() |
İZMİR’de Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan:"Birilerinin oyuncağı haline gelen CHP’den üzülerek ayrılıyorum"
![]() |
![]() |
![]() |
zaten bi erdoganin aklina gelirdi
internete KONDOM takmak....:)))) bari amerikan askerleri iraki isgal ederkende erdogan kondom verseydide 1000lerce müslüman kadin tecavüzde gavur cocuklarini dogurmasaydi |
![]() |
![]() |
Chp yanıyor
CHP'nin liderliğine oynayan Sarıgül, İstanbul'un ilçelerinde aday dayatması yapınca partiyi karıştırdı.
![]() istifalar pespese geliyor ve durmak bilmiyor. CHPnin yolsuzluk yapanlari aday olarak göstermesini dogru bulmayan dürüst CHPliler istifa ediyor. |
Eşek olana semer vuran çok olur
CHP önünde aday protestosu
CHP'nin Ankara Çankaya adayına tepki gösteren bir grup partili, parti önüne getirdikleri "eşekle" protesto yaptı. ![]() Grup adına açıklama yapan Engin Balım genel merkezin Türkiye genelinde uyguladığı aday belirleme yöntemini protesto ettiklerini söyledi. On yıllık CHP üyesi olduğunu ifade eden Balım, "Eşek olana semer vuran çok olur. Malesef bizler CHP üyeleri olarak eşeklik ettik" dedi. Çankaya'da bir birinden değerli 29 aday adayı olduğunu dile getiren Balım, şunları kaydetti: "Parti tabanı bölünmüştür, kırgındır. Bunun birçok haklı nedeni var. Hiçbir aday adayını desteklemiyoruz. Ben Genel Başkanın ilk günden bu yana destekçisiyim. Kemal Bey kurultayda, 'Ben işçi, memur, köylü Kemalim' demişti. Ama bugün gelinen noktada PM'de, aday listelerinden bir tane bile memur, işçi, köylü çocuğu yok. Biz buna karşıyız. Bugün Gezi ruhu CHP genel merkezi önünde hortlamıştır. Tek isteğimiz başımız dik bir şekilde Çankaya sokaklarında dolaşmak." |
![]() allen einen schönen/ausgeschlafenen Samstagmorgen .. |
buldummmmmm
![]() |
Imogdi, bu belli mi olur. Bulur bulur! Öküz altinda buzagi aramamis ya, helal sütü emmis birisini bulmus. Ama dikkat, anasina bak kizini al derler. Anasi ne ki danasi o olsun demedi deme :)
Schaka, schaka, bazen anne ile kiz kadar daha zit bir sey yoktur dünyada :D Zitat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() bir zamanlar birileri Ugur Isilak bizim adamimiz diyordu, bir baskasi da yalan söyleme Ugur sahsen tanidigim bir yoldasim demisti. biz ayni hocanin talebesiyiz, bizler her yerde variz. biz bu yolda cooook calistik...... eeee her zamanki gibi yine dogru söyleyeni görüp yalanciyi ayirabiliyoruz. acaba bu yalancinin yüzü kizariyormudur? |
Kefenin cebi yoksa, ayakkabi kutusu var :D
![]() |
![]() |
![]() |
![]() güzel olan "Banci Camping" ..ahhaa yok AKP li ler ... koyunlar biz iz .. siz merak etmeyin .. sizin oylariniz %60 felan dayandi |
Zitat:
KENAN , bulsam sanki buraya post edicem :) haklisin ..der Spruch .."anasina bak kizini al "gilt nicht mehr in unseren Zeiten .. "kimin eli kimin cebinde beli degil " .. diye yorumluyorum bu gün ki hatun lari .. :) |
![]() |
Abdullah Öcalan
im Jahre 1979 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Zitat:
söz! coooooooooooooooooooook zengin olursam sanada bir kac kurus hediye ederim :D |
Zitat:
m.k.atatürk döneminde saygi kavrami bi kere cok farkliydi. hatta o dönemlerde evli ciftler birbirlerine söyle hitap ederlerdi: evinize hosgeldiniz ahmet beeeeey - hosbuldum sahiseeeer hanim. ;) eh, simdiki "hayvanciklara" anca bu sekilde hitap edilirrrr. gerci ona ragmen yinede anlamazlar yaaaa, oda ayri bi konu.... :p |
Biri gelir yeni cag acar biri gelir cagin icine sicar
Ben bir kac kurusla yetinmem güzelim, bana hakkimi verin yeter. Ben Aziz Nesin'in actigi bir liralik tazminat davasinin bedelini istiyorum bu manyak hükümetten :D
![]() |
Zitat:
onlar önce alin teriyle calisip para kazanmasini ögrensin. |
Kenan !!
günün en güzel resmini kacirmisin be birader ?? bir dilek tut bre Recep ! al pastan ! ![]() 60 oldun ..insallah 60 gün daha ya$amasin diye bi ba$lik beklerdim sen den Kenan karde$ :D |
Zitat:
Efkarım birikti sığmaz içime Bin sitem etsemde azdır kadere Gülmeyi unutan yaşlı gözlere Mutluluktan bir haber ver dilektaşı... |
..................
|
![]() |
Bende AKP'nin adinin cakma Adeleti ve ak'i cagristiriyoya
![]() |
![]() |
beceriksiz oc erdal iftiradan baska birsey beceremiyorsun.
28 Subat Mitingi Videosu: http://www.youtube.com/watch?v=uojk1O4fAtU orjinal fotolar: ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:40 Uhr. |