![]() |
Kan var, Gözyaşı var...
Kan var, Gözyaşı var...
04.05.2005 " Arkadaşlar yapmayın. Ben BJK takımımın kaptanıyım. Onlar da bizimle bu finale kadar geldiler. Herşeyden önce bayan onlar, lütfen yapmayın. lütfen,lütfen,lütfen..." Kaptan Arzu`nun Bu anonslar nafile. Sopalarla Kırılmış koltuklar oyuncularımızın üzerine yağmaya devam ediyor... Ve Oyuncumuz Şükran yaralanıyor... Akatlar`daki Şampiyonluk mücadelesinde bugün kan, gözyaşı, küfür ve şampiyonluk kupası vardı. Maçın ilk dakikalarından itibaren Başkanımız ve Yöneticimiz Mahmut Uslu`ya küfürlü sloganlar gönderen BJK taraftarı, 18 saniye sonra Türkiye Şampiyonluğunu kazanacak olan kendi takımına, camiasına onarılmayacak bir zarar verdi. Oyuncularımızın bulunduğu bölüme önce bayrak sopası ve daha sonra da koltuk fırlatan taraftarlar oyuncumuz Şükran`ı yaraladı. Maçın bitimine 1 dakika 35 saniye var, Bir gurup seyircilere şampiyonluk kutlamaları için konfeti dağıtıyor. Ancak taraftar bu süreyi beklemiyor. Sahaya bu konfetiler erken atılmaya başlanınca hakem oyunu durduruyor. Sahanın temizlenmesinin ardından oyun başlarken, bu kez de pota arkasındaki taraftarlarla, Fenerbahçe yedekleri arasında gerginlik yaşandı. Beşiktaşlı bir grup taraftar, Kulübümüz Başkanı Aziz Yıldırım’a küfür ederken, siyah-beyazlı yöneticiler ve Divan Kurulu Başkanı Şeref Nasır, saha içine kadar girerek taraftarları susturmaya çalışıyor. Ancak gerginlik daha da artıyor. Polis bu dakikadan sonra bu bölümdeki taraftarları coplayarak dağıtıyor. Beşiktaşlı taraftarlar sahaya bir koltuk, davul tokmağı, bayrak sopası ve bozuk para atıyor. Bu cisimlerden biri, oyuncumuz Şükran’ın kafasına gelirken, saha karışıyor. Ve oyuncularımız yöneticimiz Işık Eyigüngör`ün talimatı ile soyunma odasına gidiyor. Yaklaşık 20 dakikalık duraklamanın ardından ortambiraz sakinleşince Federasyon temsilcilerinin de isteği ile takımımız sahaya çıkıyor.Ancak kalan sürede hiç bir oyuncumuz hucüm yapmayınca BJK, Fenerbahçe’yi 74-56 yenip, 2004-2005 sezonunu şampiyon olarak kapatıyor. |
o.T.
acaba bu aksamda feneri yenriz heeeeeeee
|
GIRDIIIIMIIIIIII muahahhahahaha
AL bakiyim!!!
|
FENERIUM arttik INTERNET"DE !!!
<a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerium.com.tr" target="_blank">http://www.fenerium.com.tr</a>
|
Simdilik Türkiye disina satis yok
malesef.
Ama o yönde calisildigini bildiriyor yönetim! |
o.T.
eet 6assarayli oldugun icin arkandan tas fln atarlar *lol*
|
2005/2006 sezonunda Fenerbahcemize ,,
simdiden yürekden basarilar diliyorum...
|
FB
bi uc tane "parali" topcunuz var hava atiyosunuz.. milan macindaki ilk golden sonra ikramiyeleri de ne guzel verdiler dimi size?? Ey gidim ey.. eeee 3 kisi ile top oynanmiyo dimi?! Hele sizin su tuncaya ne demeli?! :D
|
Sampiyonuz ;-) o.T.
ohne Text
|
o.T.
tuncay 93. minute :)
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:53 Uhr. |