![]() |
yani Allah inancini yanlis tarif edene u
ymak sence dogrumu?
|
evet Zamanin adami
hicbir bilgiye sahip degil. sen bilgisiz oldugunu da isbatladin. mevzuularin hikmetini anlayacak yetenege kapasiteye sahip degilsin. ve haddi zatinda asil meseleyi anlamak icin gereken soruyu kendine sormaktan acizsin ve bu sorunun cevabini aramaktan hele hele hepten acizsin. bilgiden yoksun birisinin söyleyecekleri de hic tir.
kuran bilgisi önemli bir mevzuu. bu bilgiden yoksunlugunu gider. ondan sonra konus. |
Bla bla bla... immer das selbe
senin din anlayisin bana yetmez.. zayif ve carsiz ve baskalarini suclayan bir DIN anlayis...
Ich brauch dich nicht |
Yaa yanlis tarif eden sensen ???
was dannnn ???
Varmi bir garantin.. Dostum herkes Kuranin arkasina gizleniyor |
Sence ters düsüyor bence degil
o yüzden DINDE degil... Demokraside anlasalim... ama onuda kabul etmiyorsunki...
|
Mevzuu demokrasi degil
ep ey sabrettim ama ESSEK oldugun ap acik ortada. bozuk plak gibi dönüp dolanip ayni seyleri zirvalayip duruyorsun. demokrasi ile din arasinda bir ilinti yok ise her ikisi kendi basina yan yana duruyor ise o zaman ESSEK su DIN meselesini kendi ortaminda, yani DINin kendi ortaminda tartis. bilgin yetmiyor ise o zaman politik forumuna tesrif buyur orada temokrasi düsünceleri irad et.
Burasi din forumu burada dini mevzuular konusulur tartisilir. anlamadin mi yoksa daha? Kuranda peygamberler kissalarinin yada herhangi kissanin anlatmasinin hikmeti nedir? Git bu sorunun cevabini arastir gel ondan sonra konus. Bilmiyorsan sus. |
ESSEK baska bir ... olacak degil
sorular acik ve beyan: Kuran peygamber kissalarini nicin anlatiyor? Kuranin hangi ruhuna uyuyor onun övdügü peygamberlere senin hakaret etmen?
algilanma degil ayetlerle delillendirelim lütfen. |
Istedigimi istedigim yerde söylerim
Demokraside yasiyoruz.. DIN YOBAZA ALEMINDE degil....
Artik anla ve medni olmaya calis... sen kisenin DIN Papazi yada Hocasi degilsin bende degil... Herkes Hürdür istedigine inanir yada inanmaz... Eger bu anlayislar sana ters geliyorsa... o halde mahkemeye ver ve hakkini ara |
Cenneti birakip disari atilmak nedir
sence... ????
ÜSTÜN ZAKALIKMI ????? |
abisi Kuranin tarifini kabul etmiyorsan
o baska. inkarcilar ilah gibi laflari kullandigi icin onlara öyle taniyor kendisini diyor AH. bende sadece Hz.Muhammed(s.a.v.) Allahin tek ilah oldugunu anlatan ayeti aktardim. ayeti kabul etmiyorsan o baska!
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:28 Uhr. |