![]() |
iki cins icinde var cennette
evet huriler erkekleri icindi bildigim kadariyla ve kadinlar icinde var ama suan aklima gelmiyro onun ismi?? abim ya ara sira sinirleniyorum ama biliyorsun genellikle gülümseyip geciyorum cünkü degmez bu gibi insanlarla tartismayi
|
Dilan bacim dedi
gilman di isimi. dogru dedi ayhhh sizleri nasil huriler bekliyorsa bizide gilmanlar bekleyecek:)) ohhhhhhhhhhhhhhhhh bende buna cennet derim
brad pit mis, georg bilmem bilmem neymis halt eder bu hurilerin ve gilmanlarin yaninda :))) |
suna bak bizi mal yapti
ister dört al, ister bir
eger altindaki Ferrari gibiyse digerlerine gerek yok gibi yani hahahahahaha |
Laf ettin bal kabagi, koy tabaga
ye sabaha..
Ne kerametler varmis leng düdük bu koftuchda!! simdi de bosanmayi önleyen ve antischeidung korlari mi var anamizin basörtüsünde.. yavrum önceden iyi ki dedin..ben ilk firsatta bizim hatunun kafasini örteyim...hatunun aklina bosanmak gibi fikirler gelmesin.. sen bu orjinal fikrini aileden sorumlu bakana da söylesene leng... Dingil herif eger senin amacin bosanmayi önlemekse: o zaman katholik ol yavrum..katholiklerin harbilerinde besikten mezara kadar evlilik kurali var..islamdaki gibi arvada bos ol! bos ol! da deme hakkin da yok.. |
o da neee beeee??:-))
Tas gibi oglan melekeler mi?
|
Yawrum Fujitsu! bu kadar sikma kendini
rahat ol,doya doya sex yap..korkma günah hanene yazilsa bile cehennemde savunurum seni: "allahim bagisla bu dingili, avrupada herkesin cinselligi özgür yasadigi gavur memlekette bu dingilin beyni kadinsizliktan sulandi" derim..
Allah bagislayan ve merhamet edendir |
Hem Fikirim
Önce körecesine inananlardan korkarim. Bugün islamiyetde bir defa okadar farkli inanc ve yasam tarzlari varki - dinin yoldan ciktigi besbelli. Suni, Shii veya Alevi. Hepsi kendisini hakli ve dogru yolda zanediyor - buda dediginin kaniti
|
Adanali.. sana samimi bir soru :
Sen hic bir Islam Cumhuriyetinde veya diktatörlügünde yasadin mi? TunuS / Misir / Fas / Cezayir ? Oralarda kadinlarimiz coktan I-Robot gibi I-Avrat sekilde yasiyorlar.
Kural 1: Sahibine(kocana)hep itaat edeceksin Kural 2: Sahibin neye izin veriyorsa sadece onu yapacaksin Kural 3: kural 1 ve 2 her daiman gecerlidir. Kuranda yazilanlar iyi hos da..yasanan islamda kadinin adi maalesef yok. ( yok yok yok) Simdi bana hanim hanimcik basörtülü kadinlarimiz kizlarimiz yazacaklar..vay efendim ,biz istedigimiz icin öyle ve böyle yasiyoruz..onlara cevabim. Buyur kardesim nasil istersen öyle yasa. O kadar. |
sen var ya
normal almanlarda bile mini etekli yok..
giyen giyer...giyenlerde en fazla 10 % olur... yoksa sen st pauli de mi yasiyorsun,,,dünyayi mini etekli görüyorsun frikik.. 4 kadin almaya kimin hakki vardi ? iyiki böyle dinsizligi yok ettik asa yukari... böyle hain allahsizlara bu dünyada yer yok ! hayatimin son damlasina kadar böyle seylere karsi olacam....cünkü allahsiz ve dinsiz bir yere gemelk istemiyorum kadinlari mal olarak görmek... |
:D o.T.
ohne Text
|
BEN SIZLER KADAR ZAVALLI MÜSLÜMAN ...
...MÜSLÜMAN EVLATLARI GÖRMEDIM !!!!
80 seneden beri dininiz elinizden alinmis siz basörtü davasi hakkinda yorummu getirip bir amacami ulasabbileceginizimi saniyorsunuz... 80 seneden beri bu dini sizin gibi müslüman evlatlarinin zihinlerini cahili ilimlerle doldurarak oyaladilar ve simdi kendi müslüman ülkenizde basörtü takip takamiyacaginizin mücadelesi icine düsmüssünüz....yaziklar olsun sizin gibi nesile"ki, aldiginiz bu islam topraklarini müsriklere teslim ettiniz simdide onlardan basörtü hürriyeti icin kanun cikarmalarini istiyorsunuz...bu kadar ahmak bir millet, bu kadar zavalli bir ümmeti muhammediye son halifeden bu yana kadar türememistir...ve hatta cahiliyye dönemindeki cahil araplar bile bu kadar ahmak ve budala o9mamislar... ARTIK UYANIN VE BEYINLERINIZDEKI TÜM FELSEFEYE DAYALI IDEOLOJILERI VE BATIL INACLARA DAYALI SISTEMLERI REDDETMELISINIZ; YOKSA GIDISATINIZ ATES !!!! KURANI KERIMI OKUYUN VE ARASTIRIN AMA KIENDI BEYNINIZE GÖRE YORUMLAMAYIN! arastirirken samimi olun.. SÜNNETI ALIYYEYI TERKETMEYIN ! ALLAHTAN BASKA TÜM KANUN KOYUCULKARI REDDETINKI BASÖRTÜ ICIN MÜSRIKLERIN KANUNLARINDAN MEDET UMMAYASINIZ::: ATALARINIZ SIZLERE SERIAT ÜZERE KURULMASI SART KILINAN BIR DEVLET VATAN BIRAKTILAR VE O UGURDADA KAN DÖKTÜLER; GIDIPTE ZALIMLERIN KANUNLARINI SISTEMLERINI KURASINIZ DIYE KANLARINI DÖKMEDILER::: ALLAH ILIM ARASTIRMALARINIZDA YARDIMCINIZ OLSUN VE HIDAYET NASIP EYLESIN AMIN: |
SENIN ATALARIN...
yani senin bir iki nesil gecmisin mutlaka allah icin yasamislardi, ne yazikki senin gibi bir müsrige bu dini emanet edebilmisler ve simdi sen bir damla sudan yaradilan mahluk, bir damla sudan yaradilan pislik makinesi kalkmis yaradanin allahin dinine dil uzatiyorsun...!!!
insaallah allahu teala nurunu tamalayacaktir ve senin zihniyetindeki mürtedlerinde hükmü gecerlilik kazanacaktir.... |
kardesim
arap ne yapiyor veya cazair bizene ben burda islami anlatmaya calisiyorum siz kötü insanlarin yaptigini anlatiyorsun müslümanlik müslümanim demekle olmaz bir insan karisina eziyet cektiriyorsa islamin sucu ne
islam sana katiyen karin senin kölen demez bagzilari hanimi sanki köleymis gibi davraniyor bunlar islamla alakasi yok sen o zaman karina eziyet cektirme ve 1 tane kadin ile evlen millet köprüden asag atliyor bize ne |
Deniz mahkemeye düsmüs avukati ben olayd
Deniz mahkemeye düsmüs avukati ben olaydim!
3 arkasin ile beraber asildin. Nato’yu defol diyerek nerede ise Türkiye topraklarindan cikarmistim. Adam öldürmedin, kimsenin hakkini yenemedim ama Türkiye’de ilk banka soygununu gerceklestiren olarak tarihe gectin. Boyunundan büyük islere karisitin demeyecegim, uzun boylu idin ve yakisikli, aklinda calisiyordu. Burjuvanin pisliklerinden tiksinmistin belli. Gelir dagilimini görüp mutlu bir azinligin köpeklerinin yal taslarinin yaninda kus sütünün bile eksik olmadigini ve diger yandan „yigitin kuru sogana muhtac oldugunu“ görmüstün. Insanlik nanima yaptigin seyler öyle hafife alipta gecistirilecek türden degildi. Akili idin, herkesin Seni Türkiye kazan „onlar“ kepce misali aradiklarinda Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 300 metre ilerisinde bulunan bir evde gizleniyordun. Biliyorum devrimcisin, kadercilikle bir isin olmaz, ama bu kadercilik degildi. Kadercilik dogru yolda düz ovada yolunu sasirmaktir. Elinden ekmegin alinsa bile Allah aldi Allah verdi diye avunmaktir. Sen’in meselen kadercilikten öte, nasipten ziyade idi. Yolun o zamanlarin „ozanlar diyari“ bügünün ise „yobazlar diyari“ Sivas’a, orada da Veysel diyari Sarkisla’ya düsmüstü. Belki oralari mesken edinmek ile kendince dogru bir karar almistin. Sivas Elleri mazlumun zalime hep baskaldirdigi bir yöre idi. Ama Sivas onlara da yaramami idi. Pir Sultan Abdal Sivas’ta asilmamis mi idi? Yakilsin yikilsin su kanli Sivas, katip arzuhalim yaz yare böyle diye haykiran sesleri daglarin doruklarinda tarihden o günlere gelen yankisni duymamis mi idin? Belki bir devrimci olarak Sivas’in evrimine ugrayacagini ummus olabilirdin. Cumhuriyet Kongresi Sivas’ta olmadi mi dedigini seziyorum, meclisin emperyalist sömürücü Yunan ordulari tarafindan kusatilan Ankara’dan Sivas’a alinmadi diye sorarak bu tezinin üstüne basarak vurguladigini hissediyorum. Ama gene de orasi Sivas’tir günü aydinlatan, sicaklik vaat eden ama aslinda soguk olan kandirici bir kis günesi gibidir. Isler olacagina vardi ve Sarkisla’nin Gemerek’e giden yol üzerinde bir catismada yakalidilar Seni. 23 yasinda idin, yüzüne bakilmayacak kadar yakisikli ahlaki utandiracak kadar onurlu idin. Karincayi bile ezmedin, insan canina kiymadin ama yinede trajik-komedilere malzeme olabilcek bir sekilde adin “caniye“ cikti. Ama diger yandan akincilar olarak bilinen Milli Selamet Partisi’nin genclik kollari üyelleri adam öldürürlerdi ama Islamköylü coban ve zamanin basbakani Süleyman Demirel onlari savunur idi. Beni tespih ceken ellerin tetik cektigine inandiramazsiniz derdi. Bir yandan Sana hayranligimi esirgeyemiyorum. Babam’da senin hemsalin idi. Bugün bile evinde calisma odasindaki masasinda Sen’in uzamis sakilli vesikalik resmin büyütülmüs sekli cerceve ile masasinda duruyor. Galiba o zamanin herseyi baska oldugu gibi solculari da baska idi. Kadife pantolon ve fazla gösterisi olmayan bir gömlek giyinirlerdi resimlerden gördügüm kadari ile. Amerikan’in kaynak sömürcülügüne karsi oldugunuz gibi kültür sömürüsine de karsi idiniz. McDonalds’larda yemek yemezdiniz. Levis giyinmezdiniz. Kulaklarinizda ve burunlarinizda öküzlerde ki gibi küpe bulunmazdi ve kollarinizda dövmeli degil idi. Bir devrimcinin topluma örnek insan olmasini talep ederdiniz. Ama ayni yandan uzun sacli „rocker“ killikli Baris Manco sagci muhafazakar kitleyi temsil eder idi. Kaderin cilvesine bak iste. Düsünüyorum ki Deniz, Sen niye memleketi kurtarmaya calistin? Sana mi kaldi idi bunlar? Niye kiz arkdasinla beraber gölbasinda balik ziyafeti cekipte raki yudumlayarak aksamin tadini cikarmadin? Futbolu ile alakan yoktu, cünkü futbol takimlarini milletin afyonlamin bir yolu olarak görürdün. Baskanlarinin ve futbolcularinin zevk ve sefa icinde yasarken hic bir faydasinin dokunmadigi varos gencligini okuldan ve dersten alikoyar diye tepki gösterirdin. Belki simdi büyükbaba bir dede bile olmus olurdun. Kaderine aciyorum Deniz. Ah bir de Allah’a karsi cikmasaydin Sen’den daha örnek yurtsever olmaz idi. Türkiye disaridan gelen bir ideoloji ile kurtarilacak gibi degil be Deniz. Mezheplerin, dinlerin, irklarin ve dillerin bir karisimi olan Anadolu yarimadasinda kommunizim söker mi idi? Iste burasini anlamadin ve burasi da benim Sana kizmama sebeb oluyor! Atatürk’ün kurdugu Cumhuriyetin bir alternativi yoktur. Cumhuriyet yikilirsa yobazlarin ürettigi ne idigü belli olmayan seriat gelir. Ruhi Su’yu bende dinlerim. Türk Halk Müzigini katkisi cok idi. Sirf kommunizim propagandisi marslari gelir ise öne sardiririm. Aziz Nesin’in bir cok kitabini hatta hepsini okudum. “Nah kalkiniriz“ ve “Sizin memlekette esek yok mu?“ herkesin okumasini tavsiye edebilecegim bir kitap. Allah’in varligina inanirim ve baskalarinin inanmasina ya da inanmamasina saygi gösteririm. Eger ki militan bir sekilde görüslerini baskalarina safii kürtlerinin yaptigi gibi dikta etmezlerse. Ama bu iki sahisin dini görüsleri beni ilgilendirmez idi. Daha cok eserlerinin bir kacina hayran kalirdim. Mustafa Sandal gibi disi dipsiz ici bos dangalaklardan ve Tarkan gibi müzik kliplerinde bir iki saniye “savasa hayir“ geliyor diye kendini solcu gösteren ama özünde burjuvazi pisligi olan sahislardan bende tiksinirim. Bunlar 35 yaslari civarinda daha cocuktan cocuk. Sen ise 23 yasinda am onurlu idin. Bir eksigin Allah’a olan varligin idi. Simdilerin solcularini bir görsen, onlari görünce kakaha atip gülmek geliyor icimden. Ama Sana gülemiyorum. Biliyorum dinlere karsin. Hatta idam sehpasinda imami bile geri yolladin. Ama Sana benden gene de bir fatiha okumak gelmisti icimden ve okudum. Ruhun sad mekanin cennet ola onurlu simarik cocuk! Senin idam edildigin zaman ben herhalde dünya ya gelmemistim, ama eger benim zamaminda olmus olsa idi. Mahkeme’de avukatligini ben üstlenirdim. Görüsü ne olursa olsun onurlu insanlara saygim büyüktür. Sen’de onurlu yasadin ve haketmedigin bir sekilde onurlu öldün. Akilli bir düsmani cahil bir dosta tercih ederim demisti zamanda kilinci iki cattali olan birisi. Bende öyle düsünüyorum. Keske Sen’in gibi düsmanlarim olsa idi. |
Denizlerin o dönemdeki dinsizliklerini
gencliklerine ve toyluklarina vermek lazim..biraz daha olgun olsalardi(tabii bunun icin asilmamalari gerekiyordu) eminim dinin bu kadar basitce toplum hayatlarindan atilmasinin mümkün olmadigini anlarlardi..
Ama yinede simdi simdiki devletle icice girmis mafyalari,yargitayda isini halleden soysuz soytarilarin asilmak,hapis yatmak bir yana delikanli,kahraman! gibi görüldügünü görünce Can yücelin yaptigi gibi bir sarki da benim besteleyesim geliyor deniz icin.... |
eveeet :))
hejaaa :))
oh beee, bu dünyadaki cile degmezmi jaa, onca yakisikli, gut gebaut gilmanlara :))) burdaki hiyarlar icin kac kiz neler cekiyorda/ ediyorda... ordaki kusursuz,ve gercek anlamda coool ve yaki$ikli gilmanlar icin niye dünya cilesi degmesin :)) |
icsel ruhiyat
Inanc icsel bir olgudur,sembol ise reklamdir...
|
Ben Dilanla beraber artik gilmanlari
Ben artik dilan bacimla artik gilmanlar icin yasayacagiz ve hazirlik edecegiz. CEnette istedigimiz kadar gilman istedigimiz kadar saray kösk vs. olacak. dilan bacim hadi gayret, hazirliklara baslayalim:pPpP
|
Gilman bizim hakkimiz,söke söke aliriz:)
aferim kizlar..sevdim sizi:-))
|
Bektasi Fikralari: nefes
Bektasiye sormuslar :
-Babaerenler, hangi nefesi seversin? -Sigaranin ilk nefesiyle, kaynanamin son nefesini, demis.... |
pesin namaz
Bektasi ile bir hoca birlikte yola çikmislar, bir süre sonra hoca :
-Namaz saati! demis, baslamis kilmaya... Rekat üstüne rekat, selam üstüne selam... Bektasinin beklemekten cani sikilmis, hoca namazi bitirince sormus : -Yahu bu ne uzun namaz böyle? -Kazaya kalmis namazlarim vardi, onlari eda eyledim! Bektasi : -Eh ben de bir namaz kilayim! demis ve baslamis namaza... Ama ne namaz, bitmiyor, sonunda hoca dayanamamis : -Erenler, senin namaz da uzun sürdü! -Önümüzdeki haftanin namazini kildim! Hoca sasirmis : -Yahu olur mu böyle sey? Bektasi gülmüs : -Yukaridaki senin veresiyeni kabul ediyor da, benim pesinimi niye kabul etmesin? |
sulu Namaz
Softanin biri , namaza alistirarak hayir kazanmak icin bektasiye demiski : Eger her gün namaz kilarsan , sana günde bes lira verecegim ...”
Bektasi’nin canina minnet ... “ Hay hay “ demis ve camiye gitmeye baslamis . Softa bektasi’yi izlerken , onun abdest almadan camiye girdigini görmüs . Gidip sert bir dille cikismis : - Erenler ! Bu nasil is ? Namazi , abdest almadan kiliyorsun , Sevap kazanacagin yerde üstelik günah isliyorsun . Abdestsiz namaz olur mu ? Bektasi hic istifini bozmadan söyle demis : - Bak birader , senin o dedigin sulu namazdir . O , degil bes , on liraya bile cekilmez . |
Gilman:-)
YENGE HANIMIN EMEGI
Alevi-Bektasi canlardan Erzurumlu Asik Ahmet , softa ile tartisiyordu . Softa , Asik Ahmet’i , dini vecibeleri yerine getirmedigi , üstelikte sürekli raki ictigi icin “ Cehennemlik “ le itham ediyordu . Tartismanin sonunda alarinda su konusma gecti : - Hocam sen , cennete gidersen , vaadedilen 40 huriyi alir kabul eder misin ? - Allah emrettikten sonra , ederim tabii . - Peki yenge hanimin da inanci tam midir ? - Tamdir . Bes vakit namazini kilar , orucunu tutar , zekatini verir , gecen yil birlikte Haccimizi da yaptik .. - Desene Cennet’in kapisi onada aciktir . - Onu Allah bilir . - Diyelim ki o da cennete gitti . - Insallah ! - Peki Allah ona huri veremeyecegine göre , 40 gilman verecek degil mi ? - Gilman nedir ? - Yakisikli erkektir. Huri ne kadar güzelse , gilman da o kadar yakisiklidir . Softa öfkelendi :Tüh Allah belani versin kafir , diyerek kalkip yürür Aşik Ahmet arkasindan seslenir : - Haci efendi , neden kiziyorsun ? Yenge hanimin emegi bosa mi gitsin mi yani ! O da mükafatini alacak elbet . |
Meyhane
Bektasiyi, rica minnet camiye götürmüsler.Hoca baslamis anlatmaya:
-Bir yer vardir ki orada, zengin fakir ayrimi yoktur.Dertli giren neseli olur.Oraya giren herkesin gönlü ferahlar .Bilin bakalim, burasi neresidir? Bektasi yanit vermis: -Neresi olacak, meyhane... |
Üzüm suyu
Sultan Abdülmecid bir gün Bogazici"nde büyük bir bagin tam ortasindaki köskünde oturan bir Bektasi babasini ziyarete gitmis. Bektasi, o gün komsu bagdaki bir arkadasini ziyarete gitmis. O dönünceye kadar padisah bagin her tarafini dolasmis. Bektasi dönünce karsilikli konusmaya baslamislar.
- Erenler bagin masallah cok büyük. üzümünü ne yapiyorsun?" - Müritlerle ve canlarla birlikte yeriz Sultanim." - Buradaki üzüm yemekle biter mi?" - Yemedigimizi de sikip ficilara basar, suyunu iceriz!" - Peki ama, sikilmis üzüm sarap olmaz mi?" - Vallahi Sultanim, biz üzümü sikip ficilara basarriz. Allah ne isterse o olur. üst tarafina karismak haddimize mi?" |
allahi mesgul etme
Bektasinin Ticarete atilacagi bir dönemde 1 Milyara ihtiyaci vardir.
Camiye gider ve baslar dua etmeye: - Allahim bana 1 Milyar Ticarete atilacagim.... - Allahim bana 1 Milyar Ticaret yapacagim.. Hemen yanindaki dilenci: - Allahim bana 1 Milyon Ekmek parasi.. Bunu duyan Bektasi hemen cikarir 1 Milyonu verir ve: - Simdi defol git gözume gözükme, böyle ufak islerle Allah`i mesgul etme... Körmüsün burada büyük islerle ugrasiyoruz.... |
elele gayret edelim bacim :))
he bacim gii :)).. bundan sonra hayatimizin amaci artik belli oldu :))
erkekler nasil söylerler.."cennette huri kizlari gezer allah deyu deyu" , bizimde cennette gilmanlarimiz gezer Allah deyu deyu :))).. aahh onlarin güzelligini bi görseler, bu dünyadaki hiyarlara yan gözle bile bakmaz kizlar ;) hadi gayret bacim biz oyalanamdan haztirlik edek, gilmanlarimiz bizi bekliii :))) |
Onlarin yaptiklarini da dogru bulmuyorum
Devleti mikip sogana cevir sonrada ne yaptiysam vatanim ve milletim icin yaptim de, olmaz öyle sey. Yurtseverlik politika ile az ama isin ile cok ugrasmaktir. Okumus yurduna ve millete hayirli insandan söz ediyorum ben. Köprü yapan, cevre uzmani, doktor vesaire.
|
Bir Müslüman gercek hayatta Cinsellikten
bulamadigini veya yasayamadigini: Huri ve Gilmanlarda mi bulacak??! buna Islami Siber -Seks denir mi ? ve neden 40? yani grup seks öldükten sinra mi mübah? vah vah vah.
|
Gilman hikayesi
ne güzel hikaye yazdin afferim sanada.
bugün kü motom: size huriler ne kadar bekliyorsa bizide gilmanlar bekliyor!!! Hadi bacilarim gayret edelim sabretin ve hazirlik edelim burdakiler ne ki, gilmanlarimiz süperrr :o) bakiyorumda bazi arkadaslar biraz tepki gösteriyor! bak arkadasimiz ne güzel hikaye anlatti:)) |
orayi gercek anlamda hak ettiysen,hersey
serbesttir...
gercek hayatmi? burasi? gercek neki? das, was wir mit den 5 sinnen entnehmen?? öteki álemde, burda nefsin arzu ettigin hersey bulunacak... burada eger nefsin pesinde kostuysan, nefsinin arzularini yerine getirmeye kalktiysan, birda ordami bekliyorsun hurilerden nefsani arzularini doyurmaya?? ozaman hakkin neki? burada allah dan gelen herseye sabir gösterirsen ordaki nimetleri hak edecen okaymi.. hem orda yasak diye birsey yok.. hersey serbesttir! orda sadece mutluluk var! |
???
manyakmisin oglum, sen Kurani anlayamiyorsan veya kendi cikarlarina alet ediyorsan buraya senin gibilerin hakkinda düsüncelerini aktaran millete pislik demeye hakkin yok tammami?
|
haklisin
baska söze gerek yok
|
tevrat incil allahin kitabi degil mi?
o kitaplari degistirenler kurani niye degistirmesin?
|
peygamberimizin 4 karisi yok yalan söyle
karilarinin sayisini belki o bile unutmustu. cariyeleri ve esirleri de sayarsak, atiyorum 20-30 arasi olmasi lazim.
|
iskembeden atiyorsun
yok öyle seyler
|
galiba haklisin
bu hatunlarin tümü mazo, kendilerine eziyet edilmedikce var olduklarini hissetmiyorlar. aslinda toplumsal bir fenomen, iyi incelemek lazim. ama aralarinda fazla sapik olmayanlari da var. onlar türbani piercing, tatoo formatinda kullaniyorlar. bunlari iran"a göndersen mayin tarlalarinda parcalanmak pahasina türkiye"ye iltica ederler.
garip di mi? ilginc bir tezahur. |
her seriatci it gibi küfürbazsin
ayrica cocuk takintisi olan sizsiniz, 9 yasindaki ayse ile gerdege giren ben degilim. bilmem anlatabildim mi?
|
üzgünüm :(
o meshur gilman"larin kadinlarin hizmetinde olduguna dair tek bir ayet ya da hadis yoktur.
olayin gay-gan bir yani olmali. |
gilmanlar da erkekler icin olabilir
siz yine de bir okuyun. ben cok okudum gilmalarin kadinlara servis verdigi hicbir yerde yazmiyor. yazamazlar cünkü sikar biraz.
adam hurilerle kevser sarabi icerken, karisi gilmana verecek !!! kan cikar walla. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:27 Uhr. |