![]() |
o.T.
Kaybetmek futbolun içinde var 17.04.2005 Başkanımız Aziz Yıldırım maçtan hemen sonra FBTV’ye yaptığı açıklamada “ Derbi maçı bana göre sezonun en iyi maçlarından biri oldu.. Ama şansızdık.Kaybettik. Kaybetmek Futbolun içinde var. Telafi ederiz. Özellikle Fenerbahçe taraftarı misafirine centilmenliğin ne olduğunu en iyi şekilde gösterdi. Onları alkışlarla uğurladı. Bundan çok mutluyum. Kimse merak etmesin hala 4 puanlık avantajımız var. Önümüzdeki maçları alıp Şampiyon olacağız” dedi. Dünyanın hiçbir yerinde hiç bir takım 34 maçın aynısını oynayamaz. Bugüne kadar Profesyonel takımın geldiği noktayı şansa yoranlar, bugünkü maçta nasıl bir takım olduğunu gördüler. Bugün şanssızdık. Bundan daha sonra dikkatli olacağız. Takımımız bundan sonra kendisini daha iyi motive edecek ve şampiyonluğu kazanacaklarını bize gösterecek” diyen Aziz Yıldırım “Ancak maç başlamadan önce misafir takım seyircilerinin şahsıma küfür etmeye devam etmesi bütün bu güzelliğe yine gölge düşürdü.Şimdi yine gündemi değiştirmek istiyor diyecekler. Misafir takıma 1800 bilet verdik, yine içeriye meşale sokup attılar. Bunların hepsi futbolun içinde olan şeyler. Ancak şahsıma küfür etmeleri diye bir şey yok. Buradan hem İçişleri Bakanlığını hem de Valiliği göreve çağırıyorum. Hem bizim güvenlik kameralarının hem de polis kameralarının elinde kayıtlar var. Bakalım şahsıma küfür edenler için ne takibat yapacaksınız. Eğer bunlarla ilgili takibat yapmazsanız, her şey eskisi gibi olacaktır. Tribünlerdeki anarşiyi önleyemezsiniz... Herkes görevini yapacak. Çünkü bunun takipçisi olacağım” dedi. Fenerbahçe’nin devletin koyduğu kurallara uyduğunu hatırlatan Başkanımız Aziz Yıldırım “Bakın bu seyirci buraya geldi ve şahsıma küfür etmeye başladı. Başkanlarına bunlar için önlem almaları gerektiğini hatırlattım. Çünkü ortada kurallar var. Öyle rahat rahat oturmayacaksınız. Takip edeceksiniz. Geçtiğimiz hafta Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin bu konuda kulüplere özellikle bir mektup gönderdi. Beşiktaş’ın galibiyeti için hiçbir şey söylemiyorum. İşte Fenerbahçe taraftarını gördünüz. Hepsine ders verdi. Bugün onlar çok büyüktü. Kadınlı çocuklu aileleriyle tribünlerdeydiler. Artık taraftarımız da değişiyor. Ama bunu her kesim takdir etmeli. Basınımız tavırlı yazılardan vazgeçmeli.” 7 Yıllık dönemde tesis ve tesisleşme ile ekonomik güçlenmeye yönelik yaptıkları çalışmaların Fenerbahçe Yönetimi olarak hedefi yakaladığını söyleyen Başkanımız Aziz Yıldırım “ Hem Kızlarda hem erkek basketbolu’nda Final Four’da mücadele etmeye başladık. Kızlarımız Avrupa 2. oldu. Belki de erkeklerimiz önümüzdeki hafta Türkiye’deki mücadeleleriyle bize şampiyonluk yaşatacak. Taraftarlarımız mutlaka bu maçlara gelmeli. Abdi İpekçi’de karnaval havası estirmeliyiz. Sadece baskette değil bütün branşlarda önemli adımlar atılıyor. 2008 olimpiyatlarına katılacak atletlerimiz için yurt dışında bir program yapmak istiyoruz. Onların yurt dışında eğitimleri için çalışıyoruz. Boksa alınan neticeler var. Futbol takımımız da başarıyı hak ediyor. Hak ettikleri başarıyı onlara vereceğiz. Futbolda netice önemli ama bugün iyi oynadık kaybettik”dedi. *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=1710&SubCategoryName=futbol&Lang= TR" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=1710&SubCategoryName=futbol&Lang= TR</a> |
ŞAMPİYON OLACAĞIZ
``ŞAMPİYON OLACAĞIZ`` 18.04.2005 Başkanımız Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyelerimiz bugün takımımızın antrenmanına gelerek oyuncularımıza moral verdiler. 3 yöneticimiz yaptıkları açıklamalarda , G.S ve Trabzonspor`u yenip şampiyon olacaklarını ifade ettiler.. Başkanımız Aziz Yıldırım, asbaşkanlarımız Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı ve yöneticimiz İlhan Ekşioğlu, bu sabah Samandıra Tesisleri`ne gelerek antrenman öncesi futbolcular ve teknik heyetle biraraya geldi. Toplantı sonrası başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticiler idmanı izlerken, yöneticilerimiz basın mensuplarının bulunduğu bölüme gelerek açıklamalarda bulundular. İşte bu açıklamalar: İLHAN EKŞİOĞLU: "TARİH NASIL YAZILIR GÖSTERECEĞİZ" Fenerbahçe Kulübü yönetim kurulu üyesi İlhan Ekşioğlu, derbi maçta Beşiktaş`a yenilmeleri ile ilgili olarak, ``Hakiki tarihi biz yazacğız, tarih nasıl yazılır sezon sonunda göstereceğiz`` dedi. Yöneticimiz, dün çok güzel bir maç oynandığını, ayrıca Fenerbahçe taraftarlarının yenilgiye rağmen yapmış oldukları olgun davranışın takdir edilmesi gerektiğini vurgulayarak, şunları söyledi: ``Fenerbahçeliler bir taraftar profili nasıl olur gösterdiler. Taraftarımızın şampiyonluğa ne kadar inandığını bir kere daha gördük. Dün kaybettik ama sonunda kazanan taraf olacağız. Taraftarımıza bu sezon çifte kupa hediye edeceğiz. Hakiki tarihi biz yazacağız. Tarih nasıl yazılır sezon sonunda herkese göstereceğiz.`` Samandıra Tesisleri`ne gelip futbolcularla çay içtiklerini belirten Ekşioğlu, ``Yanlarında olduğumuzu hepsi biliyor. 28 haftadır lideriz. Kalan 6 lig, 2 de Türkiye Kupası maçını kazanıp, sezonu çifte kupayla kapatacağız, bundan taraftarımızın şüphesi olmasın`` dedi. ÖZAYDINLI: "EZE EZE YENEREK ŞAMPİYON OLACAĞIZ" Asbaşkanımız Murat Özaydınlı ise başta Trabzonspor ve Galatasaray maçları olmak üzere ligdeki 6 maçlarında da eze eze galip gelerek şampiyon olacaklarını öne sürdü. ``Tarih öyle ufacık yazılmaz. Biz sezon sonunda tarih yazacağız. Ayrıca geçmişteki maçlarımızı hatırlatmak isterim`` diyen Özaydınlı, Fenerbahçe taraftarına da övgüler yağdırarak, ``Fenerbahçe taraftarına helal olsun. Farklı olduklarını gösterdiler. Birileri İstiklal Marşı`nda küfür ediyor, bizim taraftarlarımız ise kendi sahasında ezeli rakibine yenilmesine rağmen alkışlıyor. İşte farkımız bu. Ama bazı yorumcular hala korkuyor bunları söylemekten. Korkmayın söyleyin artık; Fenerbahçe seyircisi farklı`` şeklinde konuştu. Fenerbahçe savunmasının kötü olduğu yorumlarının yapıldığının hatırlatılması üzerine Özaydınlı, ``O zaman istatistikler yalan söylüyor. Ligin en az gol yiyen takımıyız. Savunmamız görevini yapmıştır. Gol yemeyeceksiniz diye birşey yok. Ligin geneline baktığınızda savunmamız başarılıdır`` diye konuştu. Futbolcuların üzüntülü olduklarını, ama aynı zamanda da hırslı olduklarını vurgulayan Özaydınlı, kalan maçlarını kazanarak sezon sonunda ipi göğüsleyeceklerini kaydetti. Daum`un derbilerde başarısız olduğu yönündeki bir soruya Özaydınlı, ``Derbileri kazanıp kaybetmek önemli değil. Şu anda 4 puanla lideriz. Sezon sonunda kupayı kaldırmak önemli`` cevabını verdi. Özaydınlı, son olarak Alex ile ilgili bir soru üzerine de, bu futbolcu için herhangi bir transfer teklifinin gelmediğini söyledi. USLU: "ŞAMPİYON OLACAĞIZ" Asbaşkanımız Mahmut Uslu da hem Trabzonspor`u hem de Galatasaray`ı Kadıköy`de yenerek şampiyon olacaklarını söyledi. Mahmut Uslu, Beşiktaş`ı aldığı galibiyet nedeniyle tebrik ettiğini belirterek, ``İyi mücadele ettiler. Ancak biz de ilk 35 dakika son 2 yılın en iyi futbolunu oynadık. Maç 4-5 olurdu`` dedi. Sarı-lacivertli taraftarlara özellikle teşekkür ettiğini kaydeden Uslu, ``Fenerbahçe taraftarının ne kadar büyük olduğunu gördük. Biz küfür kampanyası yapmamamıza rağmen, sahada küfür olmadı. Maç sonunda da rakibi alkışladılar. Artık diğer takım taraftarlarının da aynı şeyi yapmasını bekliyoruz. Dün İstiklal Marşı`nda bile küfür edilmesi çok ayıp`` şeklinde konuştu. *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=525&SubCategoryName=futbol&Lang=T R" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=525&SubCategoryName=futbol&Lang=T R</a> |
Zor Günleri Atlattık!
Zor Günleri Atlattık! 19.04.2005 Başkanımız Aziz Yıldırım, İTÜ Bahar Yarıyıl Seminerleri`nde öğrencilerin sorularını cevapladı. Fenerbahçe`mizin artık zor günleri atlattığını belirten Başkanımız Aziz Yıldırım, "2007 yılındaki hedeflediğimiz bütçeye bu sene ulaştık. Diğer branşlar için Avrupa`dan hocalar getiriyoruz. 2007 yılında tüm branşlarda şampiyon olmak istiyoruz. 2008 yılında olimpiyatlara sporcu göndermek istiyoruz" diye konuştu. UEFA Kupası`nda bu sene tecrübesizlik nedeniyle elendiklerini ifade eden Başkanımız Aziz Yıldırım, "Bu sene şansızlık mı becerisizlik mi diyeyim; Real Zaragoza`yı eleyip daha üst turlara yükselebilirdik. Tecrübesizdik, ama bunu ileri ki senelerde artık söylemeyeceğiz" dedi. DEVLET KOYDUĞU YASAYI UYGULASIN Başkanımız Aziz Yıldırım, statlardaki küfrü tamamen ortadan kaldırmak gerektiğini kaydederek, ``Sporun amacı eğlence olmalı, iyi oynayan alkışlanmalı. Bana küfür ediyorlar. Gel de yüzüme et, edebiliyorsan. Derbi maçta Yıldırım Demirören`e, (Geldiniz buraya maç başlamadan küfür ediyorsunuz) dedim. İstiklal Marşı`nda küfür ediyorsan, senin Türklüğünden şüphe edilir`` dedi. Beşiktaş`ta küfrün durmasının mümkün olmadığını vurgulayan Başkanımız, şöyle devam etti: ``Bize (şiddet yasasına uymazsanız hapse yollarız) dediler. Şimdi nerede İl Güvenlik Mahkemeleri? Biz korktuk hapse gireriz diye, ama onlar korkmuyor. Kim küfür ediyor belli değil mi? 10 Beşiktaşlı, 10 Galatasaraylı. Devlet bilmiyor mu bunları? Yöneticiler korktular, yapamadılar. Burada görev devletin. Ama devlet koyduğu kuralları, yasaları uygulamazsa onlar da her zaman küfür ederler. Yarın beni bırakacaklar, kendi başkanlarına küfür edecekler. Bir tanesini gönderdiler.`` MEDYA TARİHİ FIRSATI KAÇIRDI Bir öğrencinin ``Kendi işimi kendim yaparım diyorsunuz. İşinizi nasıl yapıyorsunuz?`` şeklindeki sorusu üzerine Başkanımız Aziz Yıldırım, şunları söyledi: ``Bunu söylerken, gidip adamı vururum anlamında değildi. Gidip konuşurum. Ama maalesef konuşmalarımı istedikleri yere çekiyorlar. Divan toplantısında (Yalnız sahada bu işlerin olmayacağını biliyoruz, o yüzden bu işleri yaptık) diyoruz. Medyamız alıyor (Aziz Yıldırım maç sahada kazanılmaz dedi) diye yazıyor. Sonra bütün başkanlar konuşuyor. İnsanda biraz akıl olur. Eğer öyle olsa ben niye stat, atletizm pisti yapayım. Oraya harcayacağım parayı buraya harcarım. Ama medyamızın işine geliyor. Nasıl merdivenler doluyken Galatasaray maçını oynatan federasyon tarihi fırsatı kaçırdı, dün de Türk medyası tarihi fırsatı kaçırdı. Bugün tüm medyada Fenerbahçelilerin alkışı, Beşiktaşlıların İstiklal Marşı`ndaki küfürleri gündemde olmalıydı. Ama onlar Rıza`nın olayını gündeme getirdiler, bu hafta sonuna kadar bu gider.`` Galatasaraylı bir öğrencinin ``Hiçbir zaman Galatasaray tesislerinde futbolcu dövülmemiştir. Kaleci transferi için Pancu`yu düşünüyor musunuz?`` şeklindeki sorusuna Başkanımız Aziz Yıldırım, ``Rüştü`nün dövülmesini de kınıyorum. Galatasaray tarihinde hiç olay olmamış mı? Daha geçen hafta (hırsız) diyen teknik direktör Hagi`yi taraftar olarak ne hale getirdiniz`` karşılığını verdi. Başkanımız, bunun üzerine salonda ``Hırsız Hagi`` diye tempo tutan Fenerbahçeli öğrencileri engelleyerek, ``Lütfen! O da ayıp, onu da kınıyorum. Adam söyleyebilir o andaki haliyle. Otobüsleri taşlamak yanlış. Bıraksalar dövecekler konumuna geldi. Birbirimizden farkımız yok fazla. Pancu`yu düşünmüyoruz. Kalecimiz iyidir. Hocamız istediği sürece de burada kalır. Ayrıca Pancu`ya top gelmedi, kaleciliğini görmedik`` diye konuştu. NOBRE VE LUCIANO`NUN MENAJERİYLE HEMEN HEMEN ANLAŞTIK Başkanımız Aziz Yıldırım, dün Luciano ve Nobre`nin Brezilya`dan gelen menajerleriyle görüştüğünü açıklayarak, ``İki futbolcu hakkında görüştük ve hemen hemen anlaştık`` dedi. Alex ile ilgili Real Madrid`den resmi teklif almadıklarını belirten Yıldırım, ``Alex`in menajerinin Real Madrid ile diyaloğu iyi. Aynı zamanda Alex`in eski teknik direktörü olan Lüksemburgo`nun da menajeri. Aralarında sıcak ilişki var. Ama bize resmi bir teklif gelmedi`` dedi. Aziz Yıldırım, başkan seçildiğinden bu yana amatör şubelere de dahil olmak üzere bir çok tesis yaptıklarını, stadın numaralı bölümünün inşaatının da Eylül ayında tamamlanacağını söyledi. Fenerbahçe`nin 22.5 trilyon lira vergi verdiğini anlatan Yıldırım, ``Fenerbahçe büyüyor, diğer kulüpler bunu çekemiyor ve bizi aşağıya çekmeye çalışıyor. Onlar da Fenerbahçe modelini alıp büyümeli`` dedi. Tüm branşlarda yabancı eğitimciler getirdiklerini kaydeden Başkanımız Aziz Yıldırım, futbolda da altyapıya yabancı eğitimciler getireceklerini, 2007`de tüm branşlarda Türkiye`de ve Avrupa`da şampiyonluklar kazanmayı hedeflediklerini söyledi. Havuz sistemi konusunda yeni düzenlemeye destek vereceklerini de kaydeden Başkanımız Aziz Yıldırım, Anadolu kulüpleri için sadece havuz sistemindeki yeni düzenlemenin çözüm olmayacağını, sporda radikal kararların alınması, yeniden yasa hazırlanması gerektiğini anlattı. Başkanımız, taraftar organizasyonlarına karşı olmadığını, bunu kullanıp kulübe zarar verenlere karşı olduğunu bildirdi. Bir soru üzerine Başkanımız, milli takımın, iyi motive olduğu zaman Yunanistan ve Danimarka`yı yeneceğine ve 2006 Dünya Kupası`na gideceğine inandığını ifade etti. Başkanımız Aziz Yıldırım`ı dinleyen Fenerbahçeli öğrenciler, sık sık Başkanımızın sözlerini alkışladı. Konuşmasının sonunda öğrencilerden çiçekler alan Başkanımız, bol bol imza dağıttı. *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=603&SubCategoryName=futbol&Lang=T R" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=603&SubCategoryName=futbol&Lang=T R</a> |
Yeni CEO"muz Göreve Başladı
Göreve Başladı 20.04.2005 Fenerbahçe Spor Kulübü, Türkiye’de bir ilke daha imza atarak sporda kurumsallaşma ve profesyonelleşme dönemini başlatmış ve bu amaçla Sn.Levent Ersalman’ı 18.04.2005 tarihi itibariyle CEO görevine atamıştır. Sn.Levent Ersalman; Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu’na bağlı olarak, Kulübün doğrudan ve dolaylı tüm ekonomik faaliyetlerinden sorumlu olacaktır. Bu gelişme, Kulübün ekonomik olarak kurumsal bir yapıya geçmesi ve yönetimde sürekliliğin sağlanması açısından çok önemlidir. Sn.Levent Ersalman Boğaziçi Üniversitesi’nden Makine Mühendisi olarak mezun olduktan sonra, ABD’nde İşletme master’ı yapmıştır.İş hayatına Koçbank’ta başlayan ve Genel Müdür Yardımcılığı’na kadar yükselen Levent Ersalman , daha sonra HSBC Bank’a satılışına kadar Benkar A.Ş.(Advantage Card) Genel Müdürlüğü ve sonrasında Yapı Kredi Bankası Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde de bulundu. Kendisi evli ve iki erkek çocuğu babasıdır. *** <a href="redirect.jsp?url=http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6419&SubCategoryName=kulupten&Lan g=TR" target="_blank">http://www.fenerbahce.org/detay.asp?newsid=6419&SubCategoryName=kulupten&Lan g=TR</a> |
Fenerbahce-Denizli Kupa Yari Final
Saat 19:00 MEZ
Kanal D"de geliyor. Iki takimada Denizli"deki gibi basarilar diliyorum ve yine güzel futbol diliyorum. al" |
o.T.
3:1 G.Birliği - Kayseri
2:1 Gaziantep - Samsun 2:4 Ankaraspor - Fenerbahçe 3:1 Beşiktaş - Konya 5:0 Trabzon - Ankaragücü 3:0 Galatasaray - Diyarbakır 4:0 Malatya - A.Sebat 3:0 Denizli - İstanbul 2:1 Sakarya - Ç.Rize |
o.T.
2:1 İstanbul-G.Antep
2:1 C.Rize-Beşiktaş 2:1 A.Gücü-D.Bakır 0:1 Kayseri-Denizli 2:2 Samsun-Sakarya 3:1 Fenerbahçe-Trabzon 0:2 A.Sebat-G.Birliği 1:2 Konya-B.Ş.Ankara 2:1 Malatya-G.Saray |
serhat uluerene yapılan inanılmaz şaka
Fenerbahçe taraftarının Serhat Ulueren"e yaptığı şaka...
Antu forum üyelerimizden Tuthamon"ın Star TV Spor müdürü Serhat Ulueren"e inanılmaz bir şaka yaptı. İşte o muhteşem şakanın dakikası dakikasına (Star Spor"un yaptığı gibi :) ) notları; Serhat Uluerenle konuştum,içimi döktüm,rahatladım! -------------------------------------------------------------------- Öncelikle şu an Barcelonada olduğumu,işim gereği buraya sık sık gidip geldiğimi ve yılın yarısını burada geçirdiğimi belirteyim,çünkü bu benim o gargamel ile konuşmamı sağladı. Dün akşam gargamel ile Cem Papilayı izlerken bu herifle mutlaka konuşmam gerektiğine karar verdim ve uzun süredir düşündüğüm birşeyi bu sabah denemeye karar verdim. Barcelona"da telefon kulübelerindeki telefonların üzerinde numaraları yazılıdır. Bu sabah Plaza De Catalunya"ya (Taksim meydanı gibi oldukça kalabalık ve merkezi bir meydan) gittim ve kendimi bir kulübeye attım. Star Tv Spor servisini aradaım. İngilizce olarak telefona cevap veren bayana İspanya futbol federasyonundan aradığımı adımın Jose Genero olduğunu ve Serhat Ulueren ile Fenerbahçe hakkında önemli bir transfer haberi konuşmak istediğimi söyledim. Kız gayet iyi bir ingilizce ile bana hemen Alex haberi mi dedi!!!!! Bende evet hem Alex hem çok önemli ve genç bir yerli oyuncu ve de teknik direktörün sezon sonunda İspanya ya bedelsiz transfer olacağını bazı belgelerin çoktan imzalandığını bunun için bazı bilgiler almak üzere gargameli aradığımı söyledim. Kıoz benden telefon numarası istedi bende kulübedeki numarayı verdim,ancak yurt dışına seyahate gideceğimi beni 5 dakika içinde aramaları gerektiğini söyledim,ayrıca bunun benim direk numaram olduğunuda ekledim. Ve aradılar!!!!! Yahu insan bir internetten bakar,federasyonun numarası ne yada Jose Genero diye biri var mı diye,yada en azından bir düşünür bu adam neden sanki sokak ortasındaymış gibi onca gürültülü bir yerden arıyor diye...Neyse ben açtım hemen,kız bana gargamel beyi bağlıyacağını söyleyip beklemeye aldı. Sonunda karşı taraf telefonu açtı,kim olduğunu bilmediğim bir adam cevapladı, gargamel ingilizce bilmediği için bilen ve tercüme edecek biri açtı telefonu ve görüşmeyi konferans moduna aldı yani ben odadaki herkezi duyuyordum herkezde beni duyuyordu. Arkadan gargamelin ve başka birinin daha sesleri geliyordu. Gargamel dedi ki; -Kayıt ediyormusunuz söyliyceklerini?Benim sesimide alsın ha! -Tamam abi şu an kaydediyor,başlıyayım mı? -Başla,merhaba de,çok uzatma,federasyonda ne iş yapıyomuş, yetkisi ne, adı sanı neymiş öğren bide ne haberi varmış bize. Yahu sersem adam insan önce bi sorar ben seni taaa ispanyadan nasıl tanıyorum,nerden biliyorum bu gargamel kimdir,sana nasıl ulaştım yada neden seni arayıp böyle bir haber veriyorum ama nerdeee birde araştırmacı gazeteci diyor kendine! Neyse ben salladım 3-5 bir şey sonra konuya geldim. Dedimki Luxemburgo yüzünden Alex bedelsiz Real Madride gidiyor,anlaşma yapıldı,şampiyonluk havası bozulmasın diye ses çıkarılmıyor şimdilik, tam bu noktada gargamel -ulan bak nasıl karışacaklar şimdi dedi ben daha fazla tutamadım kendimi salak gargamel Fenerbahçe forumlarını oku sana mesajlar var dedim Bir sessizlik....ne olduğunu anlamadılar Lan gargamel,ezik kel Fenerbahçe ile uğraşma seni böyle attan düşmüşe çevirir dedim Bu başladı küfüre,kim ulan bu ........... dedi,bu ispanyol değil dedi çabuk tespit etsinler falan dedi. Bende başladım saydırmaya,valla kusura bakmayın, aslında terbiyeli adamım falan ama annesini karısını hepsini kattım işin içine, Fenerbahçe taraftarı olarak bayağı bir yakınlaştık !!! sonrada elinden geleni ardına koyma biz sana çok gülüyoruz madem o kadar cesursun kadıköye gelsene dedim, bana diyorki konuş konuş bulucaz seni -Sersem ezik ben taksim meydanı gibi bir meydandayım bulsan bulsan ispanyadaki telefon kulubesini bulursun geri zekalı! dedim. Bu nasıl çıldırdı,ben nasıl pişmanın akıl edipde yanımda bir kayıt cihazı getirmediğime! -Allahtan Aziz başkan ve kulüp seni adam yerine koymayıp cevap vermiyo yoksa işsiz kalırdın dedim,bu hala böğürüyo buldunuzmu diye bir yandan bana bilmem ne çocuğu kapatma sakın devam et konuşmaya diye küfür ediyor. Fenerbahçe forumlarını oku mutlaka o forumları oku,seni sık sık anıyoruz orda,okuman var mı gargamel dedim,tekrar Fenerbahçelilerin forumlarını okumasını söyledim. Kapatırken duyduğum odadakilere söylediği son cümlesi -Gülmeyin ulan i....ler idi. Valla ben rahatladım. Bu ezik gelirde buraları okur mu bilmem,ama Antu adını vermedim kalkıp o elindeki kayıtla buraya dava mava açmaya kalkmasın diye En azından hakkında ne düşündüğümüzü şimdi biliyor Bu olaydaki tek şahidim yanımda olan ve Antu üyeliğinin onaylanmasını bekleyen Gökhan isimli arkadaşımdır. |
Yasaaa Generooooooooooo :-)
Biz zirvalama kralicelerini böyle yapariz!!!
Ne mutlu Fenerbahce"liyim diyene al" |
U tan 5 EZIK Tas !!!
Ne mal oldugun ortada!
Renksiz sey!!! Bu sezon sondur! Seni adam olarak saymadik belki ... ama o küfür ve ilkel davranislarinla ... kendini yüce Fenerbahce"mize gercekten bir HEDEF olarak gösterdin! Haklisin tabii, 6azelsaray gitti son umudu Cöplüktepe ... sen kaldin! Gelecek sene senide yeterince "ciddiye" aliriz ... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:45 Uhr. |