![]() |
Ammada cagdastilar.. kac kisinin kafasin
i kopardilar? sonra kendi aralarinda kisileri yok etmedilermi?
cok cagdas canim |
ögrenmek icin
soruyorum: sen cagdasliktan ne anliyorsun?
|
bence en dogru yaklasim
budur.
|
evet ANASI ne ki danasi ne olsun?
anasi alevi olupta babasina sünni diye küfreden dananin söylediklerine bak? heyhat.
|
evet ANASI ne ki danasi ne olsun?
anasi alevi olupta babasina sünni diye küfreden dananin söylediklerine bak? heyhat.
|
kafayimi yemissin sen bee adam o.T.
ohne Text
|
noldu naptim :O)
yazilarin kirmizi olmus diye banami suc atiyorsun dogrusu ben yapmadim ve foruma ender giriyorum iki üc günde bir göz atiyorum girdigim zamanda yazi birakirim
|
AB ve AKP Düsmani Alpo01 :O)
Son dönem Türk siyasetine hiç şüphesiz damgasını vuran
siyasi akımlardan biri olan MHP şu anda tam üç parçaya bölünmüş durumda. Hem de bu bölünme tavandan tabana kadar inmiş bulunuyor. Çünkü gençlik örgütlerine kadar bu parçalanmışlık sirayet etmiş görünüyor. MHP kendisini nasıl anlatırsa anlatsın ırkçı bir zihniyetin ürünü. Bu durum bütün söylemlerine, politikalarına ve tutumlarına hep yansıdı ve hala da yansıyor. Irkçılık bir düşünceden çok bir asabiyettir. Irk ve soy asabiyeti... Bu yüzden MHP gençliğe olağanüstü önem verir. Gençlik, hayatın, henüz mecrasını bulamayan bir nehrin sık sık yatak değiştirmesi gibi istikrasızlık dönemi olduğu için ırk asabiyeti güdenler için en iyi değerlendirilmesi gereken bir potansiyeldir. Bu yüzden MHP ve ondan doğan siyasi partiler ilk önce birer gençlk örgütü kurmaya yönelmişler. Bu yaklaşım ise tepedeki bölünmenin tabana kadar inmesine yol açıyor. Şu anda üç tane Ocak?tan söz edilmektedir. Ülkü Ocakları, MHP?ye bağlı. Nizam-ı Alem Ocakları ismini değiştirip Alperen Ocakları olmuş ve BBP?ye bağlı. Birde oğul Türkeş?in partisi ATP?ye bağlı Ata Ocakları. Evet üç tane ayrı ayrı ocak... Ne güzel değil mi? Ocaklar çoğaldıkça ateşleri bölünecek ve sonunda hepsi birden sönecekler. Sönen ocaklara da birileri çıkar incir ağacı diker herhalde. Bir zamanlar DEV-SOL vardı ve bölüne bölüne her bölüntünün kısaltılmış isimlerine alfabedeki harfler yetmez oldu. Sonunda SSCB çökünce onlar da ideolojiyi bırakıp taşeron birer terör örgütüne dönüştüler, mafyaya parayla tetikçilik etmeye başladılar. Gerçi ?Ülkücü Mafya? sözcüğü de literatürdeki yerini olanca ihtişamı ile işgal etti ama onlar ideolojilerini hiç terketmediler. Yani püskülüne pislik bulaştırsalar da külahlarından vazgeçmediler bütün bütün. Temelde yanlış olan, insanlara ve toplumlara saadet getirmeyen çarpık düşüncelerin, sapık ideolojilerin bölünüp parçalanması aslında fena bir şey değil. Kürtçülük yapmak nasıl Kürtlere zarar veriyorsa, Türkçülük de Türklere zarar vermektedir. Türkçülük yapmak Türklere hiç bir şekilde sempati, sevgi ve saygı kazandırmaz. Tam aksine antipati ve nefret doğurur. Hiç şüphe yok ki Türk Milleti tarihin çok büyük ve asil bir milletidir. Ancak bu konumunu Türkçülük, ırkçılık yaparak değil; tam tersine başka milletlerle kolayca kaynaşarak, onları ustalıkla yöneterek tarihe altın sayfalar kazandırmıştır. Türklerin en bariz vasfı cihangirlikleridir. Bu ise başka milletlere ırkçı, bölücü, bencil yaklaşımlarla mümkün olmaz. Anadolu?ya göç eden Türk aşiretleri yerli halk içinde ne hiç bir zaman çoğunluk sağlamışlar ne de üzerlerinde tahakküm kurmuşlardır. Tam aksine onlarla kaynaşıp iyi geçinmişler ve üstün yöneticilik san?atı ile kendilerine ram kılmışlardır. |
EK.
Alpi nedense üstün irkcilik anlayisini bu 21 yüz yildada hala ruhunda tasiyorsun.
Türkiye AB ye girmesini istemiyorsun nedenmi nedeni ruhundaki irkci düsüncelerinin AB ye girdikten sonra yok olacagidir. AKP ye tam destek veriyorum Avrupa birligine girip artik sizin gibi gericilerden kurtulmamiz lazim. Türkiyede türklükten cok insanlarimizin refah düzeyinde yasama ihtiyaci var. 3 sene boyunca millete kan kusturdunuz laflarina sunu bunu mincikladilar sözleriylen cevap veriyorsun terbiyesizlikten baska birsey yapmiıorsun :O))) Neyse katarinalarlan git en iyisi sen Hirvatistan da izin yap bu isler artik boyunu asiyor. O kivircik biyiklarini cekeyim senin......... Heykelce selamlarimlan dostum :O) |
EK-2
Ülkücülük Kuranin neresinde yaziyor. :O)
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:45 Uhr. |