![]() |
Kardesim senin Hadis DININI begenen
kaldimi dünyada... hahahaha
Kurani birakip Hadiskolik olmussunuz yawwwwww |
Kardesim artik anlayin Allahin DINI YOK
Allahin Kuranmis falan filanmis bunlara ihtiyaci yok... sen gec bunlari..
kaldiki Kuran Yüce RUH tarafindan verilmistir... anlasilana göre Galaxinin bu tarafiyla ilgilenen odur.. |
Babanda senin gibi durmadan baskalarina
Essek falanmi der... siz ailece baskalarina Essekmi dersiniz...
TR nin neresinden geliyorusunuz ???? |
Ben Kiro olmadigim icin bölücü degilim
Atatürk DIN uzmani degildi... hem o herseyi yapmadi... sadece cerceveleri koydu... ve o cerceveler UNIVERSELLDIR...
Yani sen ve senin gibi Mahlukatlarin Käfigde tutulmalari gibi..... Cünkü normal hayat sizleri asan bir seydir... insanin tutunacagi bir seyler olmali... benimkisi ise Medeniyet ve moderin yasamdir... seninkisi ise DIN YOBAZLIGIDIR... ki DINI benim kadar anlamam imkansizdir... cünkü beynini süper bir yikayip sonrada VERSIEGELN etmisler... es ist vorbei für dich... |
senin gibi ynönün mezhebinden olmaktan
iyidir.
|
Nööö ben Mezhepsizim yawwww o.T.
ohne Text
|
Bu ne loooo ??? :))) o.T.
ohne Text
|
ynö de yoktu. o.T.
ohne Text
|
bu bir yalandir
cünkü genelde ynö den rivayet edersin. kendin kurandan tek bir ayetten cikarman yoktur. hepsi copy and paste tir.
|
Kicini Yikamadan Kuran okuyan :)))
Zavalliya.
Yahu senin Kutsal Kitaba saygin bile yok önce kicini yika su koministlikten kurtul solculugu ve Dini birbirine karistiriyorsun koltuklarinin altini tras et etek alti tirasinida unutma güsül aptezdi al Kurandaki Peygambere uyun Ayetlerini uygula. Alpiye fazla uyma Kurt larda yikanmadigi icin Cenabet cenabet Fetvalar veriyor Kurt yasantisini ve Islami birbirine sokmak istiyor. Zaten 3,4 kisisiniz burda Din düsmanisiniz Fasistsiniz laik ligi kemalizmi faizmi fuhuschizmi Islama enteksligen Cenabetlerden ne bekliye bilirizki :O))))))))))) muckssss............... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:48 Uhr. |