Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

22.12.2017 09:38

Kısa Not

Kısa not;ben insanları birbirine karıştıran biri değilim.Kim kimdir bilirim,benim anladığım kadarıyla başkaları karıştırıyor.Mesela ZEYNEP'e hiç ilgi duyan biri değilim,sadece arkadaşım,tıpkı nur ve vildan gibi...DIRDIRCI'ya gelince o ayrı bi konu,ona karşı hatalı olduğumu düşündüğüm için çok yazdım hakkında,doğal olarakta bazı şeyleri abartarak büyüttüm içimde,kısaca platonik bir durum olmaktan öteye gidemeyen bir serüvendi o kadar.

22.12.2017 21:54

SeyranHaHa

Du bist wie ein HIV Virus. Immer da, ohne Heilung. Gibst 2-3 Tage Ruhe und dann brichst du wieder aus.
Zum Kotzen, aber man lernt mit dir zu leben. Nimmt es hin das du da bist. Nutzlos. Du wirst hingenommen und ignoriert. Man denkt sich: scheiß drauf, das Leben geht weiter. Soll er doch vor sich hin wachsen, am Ende zerstörst du dich selber. Nicht mal Wert bekämpft zu werden.
Armseelig.

23.12.2017 22:39

Bilirsin beceremem yaşamayı bir damla su olsam gider rakıya damlarım.
/Cemal Süreya

ausnahmezustand 24.12.2017 22:31

Christmas mubarak

namazi kilip ciktim ..orta da ki benim

30.12.2017 18:33

30.12.2017 23:14

30.12.2017 23:22

Galiba zeytin isine girecegim. Bu iste cok para var, giren iflas etmez. Herkesi zeytin isine girmesine tavsiye ederim :D

30.12.2017 23:28

30.12.2017 23:53

Raki ve Balik, Deniz ve Günes....

ausnahmezustand 31.12.2017 04:50

to all the muslim pipil

01.01.2018 11:46

01.01.2018 11:57

01.01.2018 22:14

Ben sizin sünnilik dininizin kafiriyim....

Hanefi-mezhepi hardcore (izlemek icin linki tiklayin)

Şimd arkadaşlar bunu yapan müslüman olabilirmi bunlara müslüman diyenin arablarda bu işler oluyor ve be kadar kötü birşey ulan gavatlar bir insan ölümü hakeder kafasına sık igneyle öldür ölüsünü 8 -10 yaşındaki cocuklara taş attıryorlar sen bu işi yaparsan Allahta sana olmadık bela veriir yorum sizin not bu taşlanarak öldürmek kuranda varmı soruyorum yoksa bu fetvayı veren din adamlarının dinini cünkü dini islam degil

02.01.2018 16:56

03.01.2018 07:12

03.01.2018 07:44

04.01.2018 17:04

Kendini Osmanli torunu sanan salaklar, bu sapigi bir de ecdadi olarak görüyor...

Sizin ta amk.....

04.01.2018 17:11

ausnahmezustand 05.01.2018 04:39

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2124439)

baba ...bunlar PIC kurusu ....

05.01.2018 06:28

Zitat:

Zitat von ausnahmezustand (Beitrag 2124448)
baba ...bunlar PIC kurusu ....

Aynen öyle moruk

05.01.2018 07:29

06.01.2018 04:41

06.01.2018 05:20

06.01.2018 05:32

06.01.2018 07:03

06.01.2018 23:09

Su yalaka kaltaga bakin hele

06.01.2018 23:33

07.01.2018 02:54

Unwort des Jahres, yilin en sacma kelimesi: Ben Osmanli torunuyum....

Sen bi bok degilsin, sen eger Türkmen isen Alevi kökenlisin, Türkmenlerin tamami Alevi kökenlidir. Sen Türk olarak Istanbula bile sokulmadin. Senin dedelerini Osmanli hanedani, yani ailesi, reaya olarak yani koyun olarak, sürü olarak, hayvan olarak görürdü..

Sen harita da Osmanli'nin büyüklügünü görüpte bundan nemalanmak isteyen asagilik duygulari olan, bilgi birikimi sifir olan, haysiyetsiz birisisin. 3. sinifta bende Türkiye haritasini görünce gögsüm kabarmisti. Ama 8. sinifta da Bruttoinlandsprodukt'u yani bir ülkenin üretim gücünü görünce cografyanin büyüklügü bir ülkenin medeniyet ve ekonomik büyüklügünün göstergesi olmadigini en gec orda gördüm.
Konya ilinden biraz daha büyük olan Hollanda'nin BIP'i dünyanin en büyük ülkesi Rusya kadardir...

Osmanli torunu lafini duyunca, bikini ve tanga ile Fransa'da, basörtü ile Türkiye'de poz veren, Osmanli devletinin kaybettigi topraklarda degil de, Atatürk'ün kurtardigi Anadolu topraklarinda
sacma sapan bir seyler söylen, agzindan salya, sümük ve baska seyler akan Nilhan Osmanoglu geliyor... Saraylarda o yetisti, saraylarda onun dedeleri yetisti... Sen degil salak koyun...

Osmanli torunuymus... Osmanli torunu kelimesi, ben geri zekaliyim kelimesinin kücük kardesidir...

10.01.2018 16:54

Bana bak lan amina kodugumun sikigi. Burda sana az bile yaptim.

Sen degil miydin lan bana telefonda ben alevi kizlarini ve CHP'lileri sikmek icin burda üyeyim diyen lan amina kodugumun alevi dönmesi. Memleketinin tarihine bir bak.

Sen degil misin lan burda müslüman-Türk kizlarinina iftira atan, adini cola ictim diyerek tanitan.....
Burda seninle normal tartisanlara sen tehdit etmiyor muydun lan. Bir de kendini akademik tanitiyorsun, senin diplomani sikerim amina kodugumun sokak sürtügü seni...

Bir daha bana hakaretli yaz, senin oraya geliyirm, elime hanginizi gecirirsem, götünen bok cikasiya kadar, cani cikasiya kadar dayak atarim... TAMAM MI HEMSERIM? OYUN ÖYLE OYNANMAZ BÖYLE OYNANIR.. ADAMIN AMINA KORUM BEN...

Zitat:

Zitat von emasculin (Beitrag 2124501)
İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?İftiracı, Yalancı, Palavracı, Tehditci, Düzenbaz, Zübük, Bukalemun, daha sayayım mı?

11.01.2018 00:57

11.01.2018 01:01

11.01.2018 01:28

11.01.2018 23:25

Simar simar, hemserim birini ariyorum, simarik birini... Biz o'nu buluruz hemserim..

12.01.2018 01:57

Atatürk olmazsa böyle orospu cocuklari cogalir...

Çocuk gelin yoktur sapık erkek, şerefsiz baba, göz yuman ahlak, çanak tutan devlet vardır."

12.01.2018 02:33

12.01.2018 07:52

Beyni cürümüs moruk gahgah

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2124529)
Sacma resim bir

Çocuk gelin yoktur sapık erkek, şerefsiz baba, göz yuman ahlak, çanak tutan devlet vardır."

Sacma resim iki

1. Medeni Kanunumuzun 124. maddesine göre
Erkek veya kadın onyedi yaşını doldurmadıkça evlenemez.

2. O fotorafdaki, gelinin babasi veya dedesi olabilir. senin hem baban hem dedelerin yüzüne tükürmüs olabilir, ama ne mutlu geline onu seven ve ona bakan ailesi var yaninda. kiskancligindan patliyorsun. dikat et kiskancliktan ölmiyesin!

12.01.2018 10:17

Diyanetini bilmem ne ettigimin yavsagi, ondan mu bulug cagi kizlarda 9, erkeklerde 12 diye bir sayi verip cocuk tacizlerini ve tecacüzlerini desteliyorsunuz.. Yalanizi sikiyim lan sizin, ayni diyanetinizi de o bicim ediyim.

Zitat:

Zitat von Kaan__ (Beitrag 2124535)
1. Medeni Kanunumuzun 124. maddesine göre
Erkek veya kadın onyedi yaşını doldurmadıkça evlenemez.

2. O fotorafdaki, gelinin babasi veya dedesi olabilir. senin hem baban hem dedelerin yüzüne tükürmüs olabilir, ama ne mutlu geline onu seven ve ona bakan ailesi var yaninda. kiskancligindan patliyorsun. dikat et kiskancliktan ölmiyesin!

12.01.2018 10:26

Yorum sizin. Ben yorum yapmıyorum. Sahi #Sürmene de orman yangını kendi kendine çıkmıştı dimi?

Hadi amina koduklarim, iki kaval calin, pardon iki mehter calin, Osmanli kuruluyor Osmanli, ananizin memleketinde kuruluyor osmanli...

12.01.2018 14:45

13.01.2018 08:27

Mahalle yanarken, orospu evde sacini tararmis.

Geri zekali salak. Sen Osmanli torunu degilsin. Senin dedelerin Osmanli hanedani ailesi degildi, onlar Türkmen idi ve cem evlerindeydi cünkü Osmanli'nin sonra dan devraldigi Emevi-Yezit anlayisina göre, camiye girenler Hz. Hüseyin'nin, peygamber Hz. Muhammed'in torunu, Hz. Hüseyin'nin kesilmis basina türkürmek zorunda kalmislardi. Onlar bu yüzden camiye gitmezlerdi.
Geri cahil salak koyun, sen Osmanli torunu degilsin, alevi dönmesi salak. Osmanli kadar adaletsiz bir yönetim yoktu. Yoksa Allah yikilmasina niye izin versin ki? SALAK!!!

Bu milletin amina koyacagiz, arkadanda ins Allah sesleri geliyordu ve bu adam Tayyip'in bir numarali mütahitidir.. Tayyip de biz Türk milliyetciligini ayaklar altinda aldik demedi mi?

Bunlarin pesinde giden TÜRK MILLYETCISI MI GERI ZEKALI KOYUN MU OLUR LAN?

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:54 Uhr.