Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

xpancaro 30.11.2004 17:17

Sana kac kez Abdal Demem :=))

Lazim :=))

Ulemmm kelekk Sadda min Islamlan ne ilgisi var muahahhahahahahah saddam bir solcu sosyalist kici sikisti bayraginin üzerine Allahü ekber yazdirdi.

Yani saddam ve senin atan ayni fikirleri paylasiyordu.

Ikincisi Alman hapishanelerinde olan bitenden haberin yok bir arkadasim orda kafayi yedi?

Resmen modern iskence yapiliyor kovus kapisina bir tekme vur hemen gardiyanlar geliyor sana Beton Innesi yapiyorlar hangi haklan.

Önüne domuz yemekleri atiyorlar yersen ye yemezsen acliktan geber diyorlar bumu lannnn insan haklari.

Öyle sabine kristiyansin hikayeleri bize anlatma.

Insan haklari diye bir sey yok bu dünyada komprenteeee...........

xpancaro 30.11.2004 17:21

Enis Kicikara Sevinmistir :=))))

Nede olsa bati medeniyetini hayatini örnek alan bir kemalistimiz hehehehhehe

Türkiyede adam Kesmek bicmek Moda aslanim bunu enis gibi kemalistlerimize borcluyuz :=))))))))))))))

30.11.2004 17:56

..........................

.. Ilk emirlerden biri OKU ve ADALETI kur ....

- Kanundan üstün hic ama hic kimse olmamasi gerekir
- Kanunlar Meclislere bagli olmamasi gerekir
-
-
-
-

-
--
-

ALLAH ve kendi huzurun icin yasa ama dogru yasa.

30.11.2004 17:59

:-)))

Örnegin BUDA´lara :-))))

berlinfatih 30.11.2004 18:56

Biz Gelince siz kacacaksiniz

ALLAH Gaddafininde Saddaminda ve Tayipinde belasini versin.

berlinfatih 30.11.2004 18:58

TC düzeninde hayvanlara deger var

Türkiye Cumhuriyeti Devletinde sevilmek sayilmak istiyorsan önce ayyas ve nonos olacaksin sonra ALLAHa ve Peygambere küfredeceksin.

berlinfatih 30.11.2004 19:00

Konusmamiz mantiga dayali degildir

Bizim sapik olan hiristiyan yahudi veya budistlere ihtiyacimiz yoktur, ALLAHin her insana verdigi akli kullanan yazdiklarimizi kolay anlayabilir.

cimbomyilmaz 30.11.2004 20:12

Israil bizi tehdit mi ediyor????

Selam,
Israil devleti bizim topraklarimizda belirli cikarlar pesinde oldugu mevcuttur. su kaynaklari oldugu icin orada asiri kürtcü gruplara yardim yapiliyor....kuzey irakta mossadin tarafindan kürtler silah egitimi aldigi bir gercektir..ama israil sadece su pesinde mi?
hayir, yani sira kürtleri bir kart olarak her zaman suriye, türkiye ve irana kullanmak umudu ile onlara yardimci oluyor.....
Acikcasi israil bizi tehdit ediyor ve Ariel Saron 1996 senesinde bir kürt ülkesi kurma hevesine grmisti..niye mi?
yazdiklarima bakin yukarda anlarsiniz....

YALNIZ bir yanlisi yapmayalim:
Türk musevileri osmanli döneminde ve TC de Türk milletine en sadik kalmis kesimdir..Atatürkün ilkelerine olan ve israili bazi konularda elestiren kesim....Yani kesinlikle ve kesinlikle israilin politikasi TC deki yasayan musevileri kötü yansimamasi lazim.....onlar bizim insanlarimizdir...aralarinda art niyetli var mi?
evet var ama türk ve müslüman olanlarin da arasinda art niyetli insanlar var.

akshalil 30.11.2004 21:45

Arapogullarinin forumundan daha iyi ya!

Tartisirlar tabii yavrum israilogullari..onlar herseyi tartisir..kafasi calisiyor adamlarin..senin arabin müslümanin gibi aptal degiller..helal olsun adamlara..ekonomik-teknolojik-informatik güc hepsi adamlarin elinde..burda yahudi düsmanligi yapacagina, aptalligi birak dinle uyusturma kendini, yahudiler gibi bilimle ugras o zaman seninde israilogullarina karsi kendini korursun ve onlar ezilir senin karsinda..

akshalil 30.11.2004 21:52

Enisin eline su dökemezsin sen pancar

enis de biraz fasistlik var ama daha toy..ayrica milliyetcilik türklerde bir hastalik bulasmamasi zor biraz..
Ama senin gibi yobazlara ne demeli?
Atatürkün devleti ne kadar kötü olursa olsun auf jeden Fall senin tasarladigin ilkel-yobaz-dinci devletinden iyidir ya sen ona bak..

30.11.2004 21:58

o.T.

fesübhanellah, ben farkli birsey mi diyorum sanki. insaatcisin, hemde üniverstede okumussun, ne güzel iste. zaten olmiyan kapasiteni baska yerlere harcama diyorum. güzel güzel binalar yap, betonunu, demirini eksik atma, dahada oku mimar ol; insanlara daha da faydali olman icin senin ugrasman gereken seyler bunlar. haa din hakkinda fikirlerini heryerde hic cekinmeden söyle, buna dedigim yok. ama yillarini dine adamis biriymis gibi - yanlis da olsa - belki düsünmekten beyinleri kanayan insanlarin fikirlerini calip burada aydinmis gibi soytarilik yapma. yani allah var kardesim, (ben aydinim) veya (yeah bu diyalogu ben kazandim) demek aydin insanin isimi sanki? o yazdigin okullardan sen mezun olsan gerek. yoksa en basit amelesinden en büyük ustasina kadar hepsine saygim sonsuzdur. yalniz her türlü oruspuluga ve hirsizliga da saygi duymami beklemezsin herhalde.

(biz hic olmazsa...) diyorsun, hic olmazsa ne demek? okumussun, cok da iyi etmissin, ama karalamalarindan kendi meslegini kendin kücük gördügün ortaya cikiyor. yazdigim seylere bak, verdigin lavuk cevaba bak. yazini tekrar oku ve tövbe et. allahin varligina ve birligine ve muhammed (sav) onun elcisi olduguna inan bir insana: senin allahin (hasa) filancadir demenin hükmü nedir git yenilmez yasar-sülo-ahmet üclüsüne sor bakalim ne diyecekler. sans iste, tam onu yazdiktan sonra allah korusun basina sak diye bir simsek caksa gittin b... yoluna :)

üstad ersoy (senin gibi) demiyimde, senin cok cok coook daha ilerinde, belki asirlar sonra varabilecegin noktada ki bazi insanlari kitap yüklü merkeplere benzetiyor. ümidimi yirtimek istemiyorum, ama bu kafayla senden degil aydin, olsa olsa tugla yüklü merkep olur; vaybee III. meydan muharrebesi palyacosu enis :)

30.11.2004 22:06

o.T.

kokmus pancarlari cöpe, hayvanlari da ahira tikmislarda kötü mü etmisler? medeni insanlarin bunlari bulundurduklari baska yerler de mi vardi :)

aliconda 30.11.2004 23:04

Mit TALKSHOWS meinte ich nicht

Arabella/Bääärbel Schifffer/Pritttstab etc.

SONDERN

Maybrit Illner etc.

Wenn ein Cem Özdemir sich mit ollen doofen CSU"lern auseinandersetzen musss!!!

Oder eine S. Maischberger einen CSU-Hansele (M. Glos) fertig machen muss!!

Capiche ????

30.11.2004 23:13

Kader de pancarin da Kederi

01.12.2004 01:49

Küfürbaz arkadasim

biz baska bir seymi sedik.....

Küfür atarsan seni AhmedDursuna sikayet edrim... dann fliegst du heir raus....

Also erste und letzte Warnung

01.12.2004 01:55

vaybee III. meydan muharrebesi

Baskomutanligi bence daha iyi klingen ediyor.....

Du ahst eifach zu viel heschrieben.... nie gehört in der kürze liegt die Würze....

Deine und die problem viel anderer hier ist die selbe....
Ihr könnt mich nicht leiden.... das ist kein problem für mich... nicht alle müssen mich nicht mögen.....

Aber ich erwarte gegen Argumente und nicht.... solche kleinkaretigen Äuserungen.....

Sen beni degil yazdiklarmi düzelt......

Yok sen söylesin yok böylesin.... LAGA LUGA, LAGA LUGA..... baska hic bir sey yok.....

Ih könnt mit mir nur mithalten, ancak benim yazdiklarimda din veya diger hususlarda hata görüp düzeltirseniz.....
OHNE PERSÖNLICH zu werden.....

Arkadas ben cok acik ve net bir insanim.... Nikimde benim ismimi teskil eder... ve GB deki resimde benimdir.... also habe nicht das geringste zu verbergen....

Sen Enis Abini dinlede.... persönlich olmadan yazdiklarindaki hatalari düzeltmeye ugras...

Bakalim hangimiz daha aydin......

01.12.2004 01:57

Verdi bile

Sen neden Senaryonu yazmak istemiyorsun..... ????

01.12.2004 01:59

Bana ne anlatiyorsun bunlari

ben hapishane müdürümüyüm..... fesuphanellah.....

Du steigerst dich da in etwas........

Sanki biz baska bir sey söyledik.....

cybergirl 01.12.2004 02:19

Ein weiterer Hinweis

Hallo, der link führt zu einer Diskussion, die über dieses Portal entfachte. Aber in der Tat finden sich dort noch viele andere hitzige Diskussionen über den Islam und die Türken. Man sollte sich sehr warm anziehen, bevor man das über sich ergehen lässt...

<a href="redirect.jsp?url=http://bb.focus.msn.de/focus/viewtopic.php?p=450435#450435
" target="_blank">http://bb.focus.msn.de/focus/viewtopic.php?p=450435#450435
</a>

berlinfatih 01.12.2004 11:22

İslam Namusu Korur, Batı İse Ona Tecavüz

Batı’nın Kapitalizmi, tarihte örneği görülmemiş, yüz kızartıcı ve şehvet düşkünü bir hadarattır. Anormal davranış, fesat ve çıplaklık, insanoğlu arasında bulunabilir. Fakat kapitalizmde bu hareketler, kanunlarla korunmuştur. Ve bu görülmemiş bir şeydir. Bizler hayvanlar arasında fesadın emarelerini görmüyoruz. Fakat Batı Hadaratı, bunu bir kişisel özgürlük olarak, garanti etmektedir. Dahası onlara göre bu, insan haklarından veya kadın haklarından bir parçadır.
Batılılar ve Batı’nın aklını çeldiği kimseler; İslam’ın kadınları haklarından mahrum bıraktığını veya onları saklı tuttuğunu veya onlara baskı yaptığını söylerken, hiç utanç duymamaktadırlar. Bu şekilde insanların haklarının korunduğunu iddia etmek hayret verici değil mi? Bu bakış açısıyla; onu aşağılık olarak veya onu mal veya eşya olarak gören bir kimse, kadını sağlamca korunmuş bir mücevher şeklinde gören bir kimse gibi olur mur? Ondan bir süt ineği gibi veya bir cariye gibi çalışmasını isteyen kimse, onu şefkatli bir anne veya evinin hanım efendisi olarak düşünebilir mi?
Kadının hakkını kim koruyor?! Çalışmak istediğinde (meşru işlerde) ona izin verenler mi yoksa onu çalışmaya zorlayanlar mı; onu bir şeref ve namus olarak korumak için hayatını feda edenler mi yoksa onun geceyi umumhanede geçirip geçirmediğini bilmeyenler mi; onu ehlinden kılan ve onunla bir aile inşa eden mi yoksa onunla geçici ve anlık arzularını tatmin eden ve sonra onu veled-i zina olan çocuğu ile baş başa bırakıp veya kürtaj yaptırıp terk eden mi?

aliconda 01.12.2004 11:26

FOCUS "Foren" EINSEITIG, CHAUVINISTISCH!

Gerade wollte ich mich über eine bestimmte Behauptung in diesen Foren äussern ...
... nur dass geht ja nicht!

Warum?

Liest mal das:
Eine Schreibberechtigung im Forum "Themen des Tages" wird manuell über den Moderator und Administrator erteilt.

Leider sehen wir uns aufgrund der in der Vergangenheit gemachten Erfahrungen genötigt, die auch im alten Forensystem erprobte und für gut befundene Praxis der manuellen Vergabe von Schreibberechtigungen zunächst fortzusetzen. Auf diese Art und Weise bleibt dieses Forum, welches insbesondere für hitzige und zuweilen grenzwertige Diskussionen bekannt ist, weitestgehend von grobem Unfug und fortlaufenden Verstößen gegen die Nutzungsbestimmungen verschont.
Der Moderator des Forums ist befugt, bei Verstößen gegen unser Regelwerk, die AGBs oder die Netiquette nach eigenem Ermessen Schreibberechtigungen umgehend zu widerrufen.
...
Die Freischaltung erfolgt nach Kenntnisnahme durch den Moderator. Wir behalten uns die Ablehnung einer Schreibberechtigung vor.
Der Widerruf einer Schreibberechtigung ist endgültig - wer sich im Forum nicht respektvoll und regelkonform benehmen kann, bekommt keine zweite Chance!
...

Communityleitung
<a href="redirect.jsp?url=http://bb.focus.msn.de/focus/viewtopic.php?t=58165

Es" target="_blank">http://bb.focus.msn.de/focus/viewtopic.php?t=58165

Es</a> mag sein, dass einiges davon sogar zutreffen könnte!

JEDOCH ...
... sollte ich eine Aussage treffen, die dem Moderator in diesem Forum missfällt, so kann er mich einfach meiner Schreibberechtigung berauben!

"nach eigenem Ermessen Schreibberechtigungen umgehend zu widerrufen."

Nach EIGENEM ERMESSEN !!!
Hört sich nach Willkür an ;-)

Da werden zum Teil widersinnige Äusserungen - auch über Türken - geäussert und als User hat man keine Möglichkeiten Gegenansichten oder Klarstellungen vorzubringen???

Einfach erbärmlich!

Da wird darüber gewettert, warum sich denn "DIE" Türken "absondern" würden ...
... dabei wissen die, dass die meisten in diese Ecke gedrängt werden!

Zu einem GLEICHBERECHTIGTEN Dialog sind solche Leute nie und nimmer gewillt!

Trotzdem werde ich mal mein Glück versuchen :-)

Wollen wir sehen wie es is" ;-)

lala1 01.12.2004 12:22

was erwartest Du denn ?

Dasselbe Prozedere erfolgt auch bei den Leserbriefen ....

Du bist en Launen und den Vorlieben des Moderators ausgeliefert ....

Erinnert mich irgendwie an bestimmte Zeiten auf der Uni ... je mehr ein Thema, in welchem sich türkischer Zündstoff befand, kritisch auseinandergenommen worden ist desto besser wurde sie Note ...
&gt&gt&gt wegen äusserst objektiver kritischer Beobachtung und Analyse &lt&lt&lt&lt

01.12.2004 12:56

will das auch haben :-) hehe

passt zu dem Forum hier doch :-)

alle macht den Modis :-))

akshalil 01.12.2004 13:13

Keine Angst Ali; Ich weiss dass du

als ein tapferer Türke immer opferbereitschaft zeigen würdest,das Türkentum gegen böswillige Verleumdungen der Deutschen leidenschaftlich zu verteidigen.:-)

die Wahrscheinlichkeit,dass ein Deutsche über Türken vorurteilhaft und schwachsinn redet, ist zu gering als dass ein Türke über Deutsche..bak almanlar takiyomu vaybee ye..gelseler burda ne sacma sapan düsünce var ama iplemiyorlar

01.12.2004 14:09

:-)))

hic ismim burda ciksin diye yazdim bunu :-)))

inanin birsey demeyecektim :PpP

01.12.2004 14:09

o.T.

surada tecrübesiz, belki henüz cok genc, ama bence cahil üc bes kisi buldun ya ayaklarin yerden kesildi. insanlarin zaafindan rant elde etmeye calismak cok cirkin, hele kisa bir süre icinde olsa, üniversite ziyaret etmis birinde mide bulandiriyor. kivirdin, döndün, dolastin ve (sadece icerikleri elestirelim)e kadar gelebildin; ama son makalelerinde burada olan veya olmayan, tanidigin veya tanimadigin kac kisiyi serefsiz, allahsiz, dinsiz, haysiyetsiz, hayvan, hayvandan da assagi ilan ettin. bunuda salt fikirlerinden dolayi. hadi sahislar biryana, vaybee bile serefsizdir demedin mi? vaybee serefsizse orada yazan enis nedir, en serefsiz mi? nesnel elestiri talep ediyorsun ama baskalarina bunu reva görmüyorsun, ondan sonra kalkip beni kimse cekemiyor diyorsun. tüh sana rezil herif :)

velhasil gelelim asil konuya. sen kendini istersen ulema say istersen aydin, pek umurumda degil, yalniz böyle alenen (ben aydinim) demeni bütün münevver aydinlara acikca hakaret olarak sayiyorum. bundan dolayi da hem taklitciligini yaptigin fikirlere hemde niteliksiz kisiligine tepkimi koyuyorum. ne ögrendin sen oglum? formüllerden cikarilan degisik materyallerin hareket payini mi, üc kat tasiyacak binanin statikini mi? yani nedir, bunun aydinlikla ne alakasi var? düsün ki ömrünü bilime adamis, binlerce talebe yetistirenlere ne demeli, hyper-aydin mi? birde sormak istiyorum, birkac arkadas dil kursu icin 2 seneligine üniversteye gittiler. acaba diyorum onlarda mi aydin sayilmasi gerekiyor?

yine uzun oldu, daha fazla uzatmadan tek cümleyle tarif edeyim: hay senin gibi aydini ampül diye seyime, yani lambama takim!

coach01 01.12.2004 14:14

Yaratmanin manasina bak sen sözlükte

Yaratmak kime mahsustur ?

Benim dinim degisik bir olabilir senin icin. Gerci benim dinimi taniyorsun ama baska arayislara düsmüslere tabiiki benim dinim tuhaf gelir. Ben kendimi farkli bir dinden sanmiyorum. Ben Allah(cc.)in buyurduklarini ve Peygamber (sav.) efendmizin sünnetini uygalamaya calisan siradan bir müslümanim ya sen kimsin ??

coach01 01.12.2004 14:34

:))

bunlar utanmasa yeni bir version cikaracakcaklar ...

ladyseduction 01.12.2004 15:09

Cok haklisin..... o.T.

ohne Text

01.12.2004 15:25

Dein Problem ist persönlicher Natur

also hier im Forum unbedeutend......

Andinlik her alanda cesitlidir...

Bazilari var Politikada son derece aydinlardir ve o yöne genis bilgilere sahiplerdir...
Bazilari vardir sosyo-kültürel alanda cok genis tecrübe ve zerafiyete sahiplerdir...

Bazilari vardiki din alaninda uzmandirlar ve hayatlarini tüm bu evrensel gercege göre yorumlartlar/yasarlar....

Bu Forumd din Forumu oldugu icin, bizim aydinlik mertebemizde agirlikli olarak din hususundadir....

O yüzdendirki, sen persönlich olmadan benim yazilarima herhangi bir karsi tez veya cürütecek baska bir yazi getirememektesin.....

Ehhhh iste ondan sonra aynen Coach01 gibi, sen söylesin sen böylesin.....

Bunlar bos laflar hemserim, sana hic bir fayda getirmez, abanada zerre kadar dokunmaz... cünkü bunlar ard niyetle yazilan seyler....

Sen beni birakda, yazdiklarimda hata bulmaya calis.... damit wirst du schon genug zu haben.....

cosmicspirit 01.12.2004 16:04

Sakatlik????

Also ich sag dir jetzt mal was, ich find es SCHEIßE das du sowas sagst und ich hab auch keinen Bock mehr mit dir zu diskutieren. Folge du deinem Weg und lass die anderen in Ruhe. Schon mal was von Toleranz gehört??????

balikiz 01.12.2004 16:43

Eine Geschichte

Dazu fällt mir eine passende Geschichte ein.

Dialog unter Zwillingen im Bauch der Mutter

"Glaubst du eigentlich an ein Leben nach der Geburt?"

"Ja, das gibt es.
Unser Leben hier ist nur dazu gedacht,
dass wir wachsen und uns auf das Leben nach der Geburt vorbereiten,
damit wir stark genug sind für das was uns erwartet."

"Blödsinn, das gibt es doch nicht.
Wie soll denn das überhaupt aussehen,
ein Leben nach der Geburt?"

"Das weiß ich auch nicht genau.
Aber es wird sicher viel heller als hier sein.
Und vielleicht werden wir herumlaufen und mit dem Mund essen?"

"So ein Unsinn! Herumlaufen, das geht doch gar nicht.
Und mit dem Mund essen, so eine komische Idee.
Es gibt doch die Nabelschnur, die uns ernährt.
Außerdem geht das Herumlaufen gar nicht,
die Nabelschnur ist ja jetzt schon viel zu kurz."

"Doch es geht ganz bestimmt.
Es wird eben alles nur ein bisschen anders."

"Es ist noch nie einer zurückgekommen von "nach der Geburt".
Mit der Geburt ist das Leben zu Ende.
Und das Leben ist eine Quälerei und dunkel."

"Auch wenn ich nicht so genau weiß,
wie das Leben nach der Geburt aussieht,
jedenfalls werden wir dann unsere Mutter sehen
und sie wird für uns sorgen."

"Mutter?
Du glaubst an eine Mutter?
Wo ist sie denn bitte?"

"Na hier, überall um uns herum.
Wir sind und leben in ihr und durch sie.
Ohne sie können wir gar nicht sein!"

"Quatsch!
Von einer Mutter habe ich noch nie etwas bemerkt, also gibt es sie auch nicht."

"Doch, manchmal, wenn wir ganz still sind,
kannst du sie singen hören.
Oder spüren, wenn sie unsere Welt streichelt ..."

01.12.2004 16:54

Düsünelim biraz

„Allahtan baska tanri yoktur. Hz. Muhammed onun kulu ve Peygamberidir“

Dünya kimyacilari o zaman akilli degildiler = Kimya boba sanayisine bakarsak ?
Dünya ilim adamlari biliyormuydu acaba ?
Imanli kim degil ki ?

Bilgi 21 yüzyilda yinede benim icin degeri parayla bicilemeyen bir degerdir en alt kidemdeki insanlara kadar ulasirsa.

Insanin neden düsündügünü hic inceledin mi, veya ilim insanlara her türlü konularda aciklamalar veriyor ama insan yinede düsünüyor ve inaniyor!!!

Hayvan korktugu yere tekrar varmaz onun icin de inanmaz

Haydut senin arkadaslarin vardi “Al-Azhar” dan, ne ögrendiklerini kendilerine mi sakliyorlar , yoksa sen hic ilgilenmiyormusun?

Din akil sahibi insanlara onlarda bir kavim olarak belirtilmistir.

Iyi aksamlar

01.12.2004 19:24

Mach doch was du willst

Als ob wenn man vor Gott steht, Mohammed oder Ali uns retten wird..... ?????

Die sollen erst sich selber retten.....

Olabilir..... glaub an das was du willst...... es ist ja dein Leben.... ben sadece uyardim... mehr kann ich nicht tun.....
Du belügst dich nur selbst, wenn du glubst, das Gottes gesetze sich ändern...

Allahin mekanizmasinda böyle bir insana yeya ideolojiye inanma yok..... sei es Ihr sei es die Sunniten....
Allahin Sünnetullah sisteminin mekanizmasi sabittir degismez....

So einfach und so schwer ist es zu gleich zu verstehen....

Devletimizin demokratik sisteminde sizlerede yer var....

Leb wohl

Selam
Enis

01.12.2004 19:26

Kadinin hakkini

ancak ve ancak devletin sistemindeki demokrasi korur.....

Din koror ama din sonucta bireysel oldugu icin, kadinin hakkini ancak Anayasa korur.....

Sen kendi haklarini bile kjoruyamazken nasil sistem degistireceksin mertak ediyorum....

Sen su senaryoyu ne zaman yazacaksin ???????

Vielleicht wenn du Tot bist oder was... ???

Wir warten sehsüchtig... MR. Jandarm Gottes

coach01 01.12.2004 19:29

devletsizleremi ?

Sen kimsin yahu? Kim oluyorsun burada kim türk kim degil diye örcüyorsun ? Önun bir aletimi var ? Dügmeye basinca sana kimin türk kimin olmadiginimi söylüyor sana.

Kimse TR ye zarar vermek niyetinde degil. Zaten sizin gibi salaklarin vatan elden gidiyor vay söyle oluyor vay böyle oluyor demesiyle bu hale düstü Türkiyemiz.

Ne gidiyor elden. Hic bir sey PKK da kalmadi. Birakin artik su bos laflari.

Ekonomiyle ugrasin artik ... Asil güc orada. Orasini düsünen yok. Türkiyemizi parca parca satin anliyorlar. Ama bizimkiler imam hatipli kizlarin basörtüsüne takmis bir kafayi.

Asil cahil insanlar bunlardir. Evrensel dünyada her görüse saygi duyulurken bizim kendilerini modern aydin kesim diye nitelendirenler niye diktatörlük pesinde.

coach01 01.12.2004 19:31

Hocada olmus suna bakin ...

Yakinda kendini peygamber ilan edersen sasmam. Putlara tapanlar kimlerin oldugunu cok iyi biliyoruz. Putlarin ve Örümceklerin kimin beyninde gezdigide belli. Burada hocalik taslama enis.

aliconda 01.12.2004 19:32

Von Welchem Sternbild oder Aszendenten

hast du es denn?

01.12.2004 19:33

Türken Türkten baska dostu

yoktur....

Das ist nicht so daher gesagt..... bir Ata sözüdür... und 100% tige Wahrheit....

O yüzden bizler her zaman zamani yakalamis olarak hayaitimizi bir egemen devlet olarak sürdürmemiz lagzim.....

Wenn es so weiter geht, werden die Europär irgenwann bei uns und fern Asien arbeit suchen....

Devletlerde insanlar gibidir... dogar yasar ölürler....

Tahminim bizim gelecek 20 yilda yasama dönemine girecegiz... dannach weiss ich nicht mehr was kommt.... wir werden gemeinsam sehen...

Selam
Enis

carmencitta 01.12.2004 19:44

Musst Dich nicht warm anziehen,

wenn Du immer schön Öl ins Feuer gießt, wird"s Dir auch so warm.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:37 Uhr.