Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Lara__ 28.10.2017 00:13

Zitat:

Zitat von eMasculine (Beitrag 2123257)

onun bunun cocuklari ancak böyle kendinizi savunursunuz....

düsseldorfda bir türk bakkalinda domuz eti satiliyormus diye dedikodular geldi kullagima...

adamin biri cami anlatmi$...

28.10.2017 00:20

Kaşarlar Kraliçesi "lara"

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2123264)
onun bunun cocuklari ancak böyle kendinizi savunursunuz....

düsseldorfda bir türk bakkalinda domuz eti satiliyormus diye dedikodular geldi kullagima...

adamin biri cami anlatmi$...

Domuzdan Post Kasar Laradan Dost olmaz

Lara acilarin kadini seni sanalda bile rezilsin

suratina tükürdeyim diyecegim ama yok sicayim ha ha

Lara__ 28.10.2017 00:30

Zitat:

Zitat von eMasculine (Beitrag 2123268)
Domuzdan Post Kasar Laradan Dost olmaz

Lara acilarin kadini seni sanalda bile rezilsin

suratina tükürdeyim diyecegim ama yok sicayim ha ha

Bacim Sakin ol bu ne hirs bu ne öfke....

abin yüzüne tükürdügünde sen anladinmi?
pezevenkligini yapan enistenin bütün hemserileriniz sövüp tükürüyor ,anliyormusnuz?
delikariyi hic anmiyim...vada haline....onda tükürücek yüzde kalmamis

28.10.2017 00:30

https://www.youtube.com/watch?v=NYXwJAkfSNg

Hijazkar 28.10.2017 00:36

Su an Lara Ablamin Ruhhali :)))))

https://www.youtube.com/watch?v=Mr_uHJPUlO8

Lara__ 28.10.2017 00:38

Zitat:

Zitat von Hijazkar (Beitrag 2123282)

Bacim insanlik hali af buyur...))))

28.10.2017 00:40

Hijakar ne ablasi la bu kasar 55 yasina girdi

Lara__ 28.10.2017 00:45

Zitat:

Zitat von eMasculine (Beitrag 2123288)
Hijakar ne ablasi la bu kasar 55 yasina girdi

Rabbim daha da uzun ömürler versin bana 55 yasina göremeyenlerde var....insallah 65-75 olurum...

28.10.2017 00:50

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2123291)
Rabbim daha da uzun ömürler versin bana 55 yasina göremeyenlerde var....insallah 65-75 olurum...

eieieiei, das ist die Hobelbank,
heute wird gehobelt und morgen ist sie blank

Lara__ 28.10.2017 00:54

bu pisliklere allah bellani versin bile denmez vermis zaten verecegi kadar

28.10.2017 00:55

Lara...mach doch mal die Beine breit

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2123300)
bu pisliklere allah bellani versin bile denmez vermis zaten verecegi kadar

Ist das nicht die Lara Rosamunde?
hat die nicht `nen Schwanz im Munde?

Lara__ 28.10.2017 01:00

Ozan ben cikiyorum uyumam lazim bu 30 luk ..pardon 25 lik diyecektim)))))))Dullari sen oylara...))))))ablalarini dinlemiyor belki abilerini dinler

28.10.2017 01:01

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2123307)
Ozan ben cikiyorum uyumam lazim bu 30 luk ..pardon 25 lik diyecektim)))))))Dullari sen oylara...))))))ablalarini dinlemiyor belki abilerini dinler

28.10.2017 13:12

Versager

Bist du nicht der Keoglan,
der so empfindlich und zerbrechlich ist und der nicht mit einem "nein" umgehen kann :D

Zitat:

Zitat von eMasculine (Beitrag 2123308)

Lara__ 29.10.2017 11:48

29
Ekin
1923

Büyük Atattürkün bizlere emanet edtigi Cumhuriyetimizin 94 yili Kutlu olsun.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN 🇹🇷 GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE SiLAH ARKADAŞLARINA SAYGIYLA MİNNETLE ANIYORUZ RUHLARİ ŞAD OLSUN MEKANLARI CENNET OLSUN ❤🇹🇷❤🇹🇷

Lara__ 29.10.2017 12:19

Izlerken keyfim yerine geldi

https://youtu.be/xHwtAOGAwxA

Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek kalacaktır...❤❤❤Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun 🇹🇷🇹🇷Yaşa Gazi Mustafa Kemal Atatürk Yaşa-Tek liderim 🇹🇷Atamın kızıyım.❤💐

Sadece 100 yilin deyil 200 yilininda tek lideri Büyük Atatürk Mustafa Kemal Atatürk

29.10.2017 21:43

Lara mach doch mal die Beine breit

Lara__ 29.10.2017 23:10

Zitat:

Zitat von eMasculine (Beitrag 2123348)

Beregnen en azindan bir hayati vardi senin o da yok allahin zavalli trollu

dur bande sana bir video yükleyim ....vido ya deyip gecmeyin makine mühendisinin ikiz kardesi olsa bu kadar benzemez....iyide kiviriyor ezik

https://youtu.be/TNFN2Y4jHqc

Lara__ 29.10.2017 23:21

Kancikkaya ve Saz ekibi yine 100 nickle daldi Profilme,bu it sürüsünü igno yapmaktan ben biktim bu zibidiler nick acmaktan bikmadi

Meine Profil Statistik
Besucher Merkliste
Beyzade2008
gerade eben
Deutschland, Hamburg, Freie und Hansestadt
maschinenbau79
vor 5 Minuten
Deutschland, Stuttgart
B45
vor 5 Minuten
Deutschland, Paderborn
[ mehr ]
Meine Freunde: 0
Geblockte Personen: 231
Profil Abrufe: 3457

29.10.2017 23:24

Almanya'ya Kış Geldi

Erzgebirge'ye kar düştü :)

30.10.2017 18:12

Solculuk Zor İş

Hemen hemen herkes bilir,bir yerde zulm ediliyorsa,solcular ezilenden yana olur...
Örneğin;
Hırant Dink çldürüldüğünde
HEPİMİZ HIRANT'IZ dedik.
KÜrtler öldürüldüğünde
HEPİMİZ KÜRT'ÜZ dedik..
Buna benzer birsüsü şey olduk.
Umarım Bülent Ersoy bir katliama kurban gitmez,ömrü uzun olur :)))

30.10.2017 19:51

bunu sevdim :)

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2123372)
Hemen hemen herkes bilir,bir yerde zulm ediliyorsa,solcular ezilenden yana olur...
Örneğin;
HEPİMİZ HIRANT'IZ dedik.
KÜrtler öldürüldüğünde
HEPİMİZ KÜRT'ÜZ dedik..

Lara__ 30.10.2017 23:37

Atatürk toplumun her$eyi önce anlmasini istiyordu :Dini'de-Tarihi'de-Bilimi'de....

Kuranin ilk $arti Okumak deyilmi?? bir Dü$ünün bakalim neden diye?

Bu Nankör halk sonunda bellasini buldu yobazi,Pkklisi..o olmayan beyninizi cevirin de Müslüman Ülklerin haline bakin ...birde Okumayi dinlerinin ilk $arti olarak koyan Avrupa ülkelerine bakin...

Sizden bir BOOOK olmaz 35 yasiniza kadar 450Euro gavurun verdigi bafög'le her gün makarna yiyerek ac karninizi doyurusunuz sonrada 1900 Euro sabah git aksam gel. annanizda kapi kapi gezip övünür kizim avukat oglum mühendis..))))yine Gavurla ayni isi yaparsiniz onun aldigi paranin yarisini alirsiniz....sorsan türk dü$mani dersiniz allahin mallari...

Kuran size beni düsünerek ve anlayrak okud diyor....siz arap papagani gibi tekrarlariyin durun sorsan kuran mumi kurani okumu$ sevap alicaklar...nah alicaniz....o kuran size kac yerde beni düsünerek ve anlayrak oku diyor sonra hayatina gecir diyor....Siz Kurana iftira atiyorsunuz.Okuyun sadece kurani deyil,diyer dinleride arastirin bakin inanciniz sizden isletilen akil ,ilim,bilim,istiyor...size verdigim aklin üzerine oturun demiyor ve saygi duyun....Aydinlanmanin,akli isletmenin ,özgür dü$üncenin omurgasi anlayrak okumaktir....Dinci bela,yobaz izin vermediki...türke tuturdular arapca okuyucan diye,kürte tuturdular

hic birsey üretmeden yiyip icerek yasayan ot takimi

Lara__ 30.10.2017 23:53

Neden bilmiyorum ama inan bütün samimetimle söylüyorm birakin küfürlü konusmayi ben argo kelimeler bile kullanmam,ama burayi giriyim su kancik takimina hic durmaksizin küfür yagdirasim geliyor , ama öyle böyle deyil...bas küfür yobaz tayfasina diyor icimden bir ses...bunlara sadece sövülür yapicak birsey yok......

dul kari cik ortaya sana makine mühendisi buldum oda dul..)

bu dul kari sap diye hemcinslerini nasil mobben yapiyordu burda...))))sen git heriflerle bulu$ makinamühendisi diye ,eylence olsun diye forumda önceden forumdan telefonda konustugun adamlari ara ,eylnce olsun diye ...ertesi gün gel buraya hemcinslerini orosbu diye mobben yap...makinemühendisi cirak cikti..))) bu dul cok bahtsiz...)))))) Allah kalbine göre verdi..)) pislik kari orosbu bile senden namusludur en azindan hemcinslerine iftira atmaz el alemin heriflerini arayip kötülemez,yaptigi is belidir gizlemez ,ja sen SEnin beynin fuhu$ yuvasi bacagini acmisin,kapamisin seni paklamaz.

Bütün kadinlara sesleniyorum beni okuyan bu sefil DUl kariyi kendinize ibret alin,bu cünki ibreti alemlik...hemcinslerinize siz sahip cikin,nemeni belirsiz herifler icin birbirinizi harcamayin.Burdaki Mallarin kendine hayri yok..sizemi olucak

Lara__ 31.10.2017 00:28

Zitat:

Zitat von ___OZAN___ (Beitrag 2123372)
Örneğin;
HEPİMİZ HIRANT'IZ dedik.
KÜrtler öldürüldüğünde
HEPİMİZ KÜRT'ÜZ dedik..

i$te budur!!!! Oley

cünki bizler haktan yanayiz insandan tarafiz...insanlarin dini inanci sorgulamak bizlere düsmez böyle bir yetki bizlere verilmedi haktan tarafiz..

hiristiyan,
müslüman,
türk,
kürt,
alevi
ermeni,
arap,
siyah
beyaz

bizler haktan tarafiz hak söz konusu olursa hepisi oluruz

31.10.2017 00:39

Motor Lara

31.10.2017 14:52

emadam

Zitat:

Zitat von eMasculine (Beitrag 2123384)

Bunun ismini de emadam koydum:)))

31.10.2017 14:52

Sana iftira atmanin takkiye yapmanin gerekirse günah sayilmadigi diye ögretten, seni kuran kursunda bademleyip bademleyip (laikler icin tecavüzmüs ama bunlarin dinlerinde Cüppeli Ahmet'e göre dinde yeri varmis) dayak atan hocanin taaa amk. lan..

Zitat:

Zitat von eMasculine (Beitrag 2123384)

31.10.2017 15:06

Phühühühühühü

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2123377)
Neden bilmiyorum ama inan bütün samimetimle söylüyorm birakin küfürlü konusmayi ben argo kelimeler bile kullanmam,ama burayi giriyim su kancik takimina hic durmaksizin küfür yagdirasim geliyor , ama öyle böyle deyil...bas küfür yobaz tayfasina diyor icimden bir ses...bunlara sadece sövülür yapicak birsey yok......

dul kari cik ortaya sana makine mühendisi buldum oda dul..)

bu dul kari sap diye hemcinslerini nasil mobben yapiyordu burda...))))sen git heriflerle bulu$ makinamühendisi diye ,eylence olsun diye forumda önceden forumdan telefonda konustugun adamlari ara ,eylnce olsun diye ...ertesi gün gel buraya hemcinslerini orosbu diye mobben yap...makinemühendisi cirak cikti..))) bu dul cok bahtsiz...)))))) Allah kalbine göre verdi..)) pislik kari orosbu bile senden namusludur en azindan hemcinslerine iftira atmaz el alemin heriflerini arayip kötülemez,yaptigi is belidir gizlemez ,ja sen SEnin beynin fuhu$ yuvasi bacagini acmisin,kapamisin seni paklamaz.

Bütün kadinlara sesleniyorum beni okuyan bu sefil DUl kariyi kendinize ibret alin,bu cünki ibreti alemlik...hemcinslerinize siz sahip cikin,nemeni belirsiz herifler icin birbirinizi harcamayin.Burdaki Mallarin kendine hayri yok..sizemi olucak

31.10.2017 15:15

31.10.2017 15:45

31.10.2017 22:36

Soysuz köpek SeyranGay

Lan Erivan trolü

Lara__ 31.10.2017 22:45

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2123399)
Phühühühühühü

al benden de bir

hahahaha...hiiihiiii

31.10.2017 22:56

Kaşarların kaşarı Lara kaşar

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2123412)
al benden de bir

hahahaha...hiiihiiii

Kaşar şu seyranGay a ver birdefa ezik trol bari koklasın

01.11.2017 00:08

Lan amk Osmanli pici, ancak kicina comak yemis esek gibi aniriyorsun.
Osmanlica niye bir tane olsun türkü söyleyemiyorsun lan reaya? Bu mu lan senin sanli söhretli tarihin lan amk pici?

QUOTE=eMasculine;2123409]Lan Erivan trolü[/quote]

Zitat:

Zitat von eMasculine (Beitrag 2123409)
Lan Erivan trolü

01.11.2017 01:20

SeyranGay

Zitat:

Zitat von seyrangah_06 (Beitrag 2123424)
Lan amk Osmanli pici, ancak kicina comak yemis esek gibi aniriyorsun.
Osmanlica niye bir tane olsun türkü söyleyemiyorsun lan reaya? Bu mu lan senin sanli söhretli tarihin lan amk pici?

QUOTE=eMasculine;2123409]Lan Erivan trolü

[/quote]

Lan hödük karini ispanyol komsun düdüklefi

Sen halen dah burda sürtün

01.11.2017 18:12

Pazar Fiyati

pezoluk yaptigini bilmiyordum, sen daha cok para edersin teleoglan olarak :)

Lan hödük karini ispanyol komsun düdüklefi

Sen halen dah burda sürtün[/quote]

01.11.2017 21:43

Su testisi nam-ı diğer lara

Senden rakı mezesi bile olmaz be acıların kadını

Lara__ 01.11.2017 22:30

Okuyun-Saruhan bana Mail göndermi$ Profilmi incelemi$

Sie sind hier: Startseite > Nachrichten > Posteingang > Nachricht anzeigen
Nachricht anzeigen

Absender:
Saruhan4 [ Blocken ]
Betreff:
Slm ...
Datum:
heute, 18:02

Slm profiline baktimda. Istediklerin ve seninle ilgili olanlar dikkatimi cekti. Herhalde sen olsan olsan angelina july olmalisin. Yoksa bukadar özelligi tasiyan bi adami burda aramak olsa olsa aptal bi kadın isi yada kendini ingiltere prensesi sanan kibirli budala biri yazar. Kendime gelince ne cem yılmaz kadar espirili, bret pit kadar yakısikli nede bill geyts kadar zenginim. Kisacasi hepsi bende mevcut olmasada senin gibi birini karı diyede koynuma almam.

Saruhan sen beni kadin diye koynuna alirmisin almazmisin bilmem ama-bildigim $ey BEN SENI KÖPEK DIYE BAHCEYE BAGLAMAM ...bak ben senin Profiline bile bakmaya tenezül etmezken ,sen benim Profilmi incelemk icin zaman harcamisin....

Lara__ 01.11.2017 22:49

Erkeklerin Profillerinde yüklenen resimleri elden geciridiginizde görüceksiniz 10 tanesinin 9 calinti....Otun biride iki profil acmi$ kendi kendine kendiyle sohbet ediyor...cok zekiler ja bunlar burada harcadiginiz zamana yazik ama baska ne yapicaksiniz dimi hepiniz kültür ve zeka patlamasi gecirmis insanlarsiniz...

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:06 Uhr.