![]() |
Sind wir heuchler?
haben wir eine doppelmoral?
Arafat würdigen wir für die palistinänser, das er anschläge auf zivile menschen verübt hat ist egal. Heuchlerisch? Ein Öcalan wird verurteilt der das gleiche ist wie Arafat. Den einen nennen wir Held, den anderen Terroristen. Ich finde keinen einzigen unterschied zwischen Arafat und Öcalan. |
Da gibt es auch keinen! o.T.
ohne Text
|
Sen kendi düsüncenin islam yönünde degil
diyorsun ...
Yani taklitcisin ! |
Alü
Ben inananlardanim. Yani ben senin su anlattiklarini zaten biliyorum. Tevsiride her gün okurum sen karsi ciktigin ayet anlamlarin tevsirini oku.
|
Piskog olsaydin sen ! o.T.
ohne Text
|
Genelmis neren genell senin isine o.T.
ohne Text
|
Genelmis neren genell senin isine o.T.
ohne Text
|
Für den orthodoxen Atheisten aliconda...
Du hast also deine Hausaufgaben gemacht??? Dann erklär mir mal, wie die erste Zelle entstanden ist! Ich will diesmal keine Ausreden hören von wegen ?Das hat nichts mit der Evolution zu tun!? oder so?n Blödsinn.
Und bitte tue es ohne das Dogma der materialistischen Philosophie! *grins* P. S.: Bitte nicht mehr antworten, sondern WIRKLICH recherchieren!!! |
Nenn mir doch eien Politiker, der....
..das Wort Menschenrechte kennt?! Lange überlegt... Sie sind nämlich alle Terroristen. Der eine ist für das Publikum reif und der andere ist hinter Kulissen..;)
Wenn der sich für Gerechtigkeit entscheidet, wird heimlich weggepustet.. So sieht die Realität aus...Beispiele gibt es genügend... |
Hayirli Cumalar arkadaslar... o.T.
ohne Text
|
arkadas derken
kadinlarimi erkeklerimi kast ettin....
türkiyede veya almanyada hangi camide kadinlar cuma namazina gider... veya niye gitmez ? kandil gibi uydurma gecelerde kadinlar giderken cumada neden gitmez? allah kuranda aklini kullanmayanin üstüne bok yagar demis sence bu ne anlama geliyor? |
SAKSIYI CALISTIR
kürtlerle filistinlilerin hikayesi farklli..
türkiye kürtleri evvelden beri türklerle baris icinde yasamislardir...% 99da toprak felan istemez sadece türkiyenin asimilasyon programina karsi kendi kültürel etnik haklarinin kullanilmasini ister..eee ne olmus onuda veirriz ama israil uydurma bir ülke ve türm dünyanin köslerinden gelip olmayan bir devleti kurmuslar hemde filistin halkininin haklarini gasp ederek..biri nefsi müdafadir ..aponun yaptigi ise bebek katili komunistlikdir.. anlamiyacak ne var bunda.. |
ahmet hulusi amcan dan bu konuda
iyi ders almamissin anlasilan..sehr sehr schwach !!!!
|
cok sacmaliyorsun
bence sen git basörtülü bacina sahip cik...kimbilir hangi hocaya üfletiyordur..alikuscu olmasin ?
|
Her iki cinsiyetide kast ettim. Sirf
erkekleri kast etmek isteseydim, Cuma Namazlariniz kabul olsun derdim!
|
kadinlarin cuma namazlari kabul olmadigi
nimi ima ediyorsun yoksa kadinlar zaten cuma namazi kilmaz o zaman zaten namazda kabul olmuyacaktirmi demek istiyorsun ?
|
medeniyet anlayisin cok fakir kalmis
bunun sucuda sende degil..halen 1500 cahil hocalarin tefsirlerini yorumlarini okuya okuya kafaniz közkebab kalmis..
medeniyet anlayisina bak tztztz yobazligin bu kadari hemde avrupanin ortasinda pes yani pes !!!!! |
alevi oldugunu söylemen gereksizdi
zaten sacmalamandan anlattigin masallardan belli olmustu alevi oldugun..
sana tavsiyem bilmedigin konularda cenenni kapa...sen hayatinda kurani görmemissin acip icine bakmamissin gördügün kuradna tesadüfen tv de..o yüzden bilmedigin konularda ahkam kesme...yoksa gece aksakalli dede gelir seni güzelce bir öper |
küfür etmeden yazamiyormusun
yoksa kuranda küfür serbestmi..
bu kadar agzi bozuk kuran diyen insan görmedim acaibime gidiyor... ne hale geldik yahu... kimi kuran der küfür eder or... cocugu .ib... ina koydugum der acik acik..mesela sen !!! kimi hoca haci olur koyunla sex yapar kimi medeniyetin ne oldugunu bilmez falciligi medeniyet sanir kimi basörtü takar alttan fahise gibi calisir simjdide atatürk meclisinde ilahi okumuslar.. töbe töbe töbe |
ayrim
zina sucuna senin gibi düsünenlerin yüzüne ceza getirilmedi. Zina dinen bir suc TC. devlet nezlinde ise legal olan bir seydir !
Devletmi dine ters yoksa dinmi devlete ters düsüyor? Gönül isterdiki bazi yasalar dini cercevede uygulansin. |
sanada emmi o.T.
ohne Text
|
Worauf willst du hinaus ... o.T.
ohne Text
|
iyi halt ediyor :)
Zaten seh sih yapmak isteyen yokki. Dinini yasayan herkes seh sik mik mi oluyor ?
Onun niyeti baskaydi. Imamlarin kafalarini ucurturken demistir bunu ! |
bir ramazanda sona ermek üzere..
bir savur kaldi
allah tutdugnuz oruclari kabul etsin :) |
GAZETE ve TARIHINI yaz
öyle bos yazma....
Hacca gidenlere ve Imamlara böyle seyleri yakistirma. Her tarafta kara kuzular vardir. Senin savundugun Atatürkcü düsünceden bende yüzlerce misal verebilirim. Hortumcularin genelde kemalist oldugunu biliyormusun. Yani zirt birt ATAM SEN KALKTA BEN YATAM diyenlerden:))) |
Aslanim COBAN
cok güzel yorum. Tebrik ederim.
|
Amin..... cümlemizin o.T.
ohne Text
|
Erkekler yobazliklarindan kadinlarin
cuma namazina gitmelerine izin vermezler.... sanki köle besliyorlar.....
Hemso iste cehalet burda basliyor... |
Sana din gerekmez Sen Kemalist ol
Orada oruc tutacaksin diye bir görev yoktur. Sabah aksam sözde yobazlari tartis. Aksamlari atana dua et. Isik yak söndür. Mum yak taksimde gez. ATAM SEN KALK DA BEN YATAM de yeter ...
Al sana süper Kemalistlik :))) |
Jaaa wir sind heuchler
und ganz große sogar...
Aber vergiss dabei nicht, das auch Saron oder Busch im Auge Gottes auch Terroristen sind..... Da gibt es keinen Unterschied |
Onlarda Kurandanmi bulmuslar ???
Yoksa arastirarakmi...........
Var kocum sende biraz hemde acayip sekilde..... Sen zannediyorsun, kendine Müslüman demekle Alöah sana dünya mallarini önüne tökecek.... nichts der gelichen havani alirsin... öbür dünayadada ayni..... |
Sordugum sorulara senin gibiler
elbette Ahirete kadar cözemez... cünkü cözümü baska yerde arayan hava gazi alir.....
Sen sor bak ben sana aninda nasil bir cevap veririm.... cünkü bos yerlerde cözüm aramayiz biz... Okuruz sorgulariz anlariz ve uygulariz |
das kann einem auf die nerven gehen..
<a href="redirect.jsp?url=http://www.gmx.net/de/themen/beruf/bildung/schule/574468,cc=000000055900005744681AyBWF.html
jeder" target="_blank">http://www.gmx.net/de/themen/beruf/bildung/schule/574468,cc=000000055900005744681AyBWF.html jeder</a> mensch hat religiöse freiheit! -pff von wegen.. mit solchen maßnahmen werden muslimische frauen diskriminiert, auch ganz allgemein wird der islam in das schlechte licht gerückt.. CSU und sonstige parteien sollten mal, mit der Religion Islam und mit dem zweck des kopftuches auseinander setzten! undzwar so schnell wie möglich, ansonsten platzt uns hier der kragen... hey leute, wenn wir jetzt nichts sagen, dann wird es in einpaar jahren womöglich zu spät werden... traurig! rockme rock the world |
Afiyet olsun.....
Lahana tursusunun tarifi Kuranda varmi ?????
Veya devletin yönetim sekli kuranda varmi ??? Yoksa Kurandaki Allah ve ahlaklami ilgili ???? |
münafik!!!
Das ist wieder eins deiner bösen Absichten, die Leute in die Irre zu leiten!
Aber du hast Recht! Bei dir muss man aufpassen, weil du ein echter Heuchler bist, der eine Gefahr für die Gläubigen darstellt!!! Erinnern wir uns, was der Koran über die Heuchler sagt: "Manche Menschen sprechen wohl: "Wir glauben an Allah und an den Jüngsten Tag"; doch sind sie keine Gläubigen. Betrügen wollen sie Allah und die Gläubigen; doch sie betrügen nur sich selber und wissen es nicht. Ihre Herzen sind krank, und Allah mehrt ihre Krankheit, und für sie ist schwere Strafe für ihr Lügen bestimmt. Spricht man zu ihnen: "Stiftet kein Unheil auf der Erde", so sagen sie: "Wir sind ja die Rechtschaffenen." Ist es aber nicht so, dass sie die Unheilstifter sind? Doch sie merken es nicht Sagt man zu ihnen: "Glaubt, wie die Leute gläubig wurden", so sprechen sie: "Sollen wir glauben, wie die Toren glaubten?" Ist es aber nicht so, dass sie die Toren sind? Doch begreifen sie es nicht. Wenn sie mit den Gläubigen zusammentreffen, so sagen sie: "Wir glauben"; sind sie aber mit ihren Teufeln allein, so sprechen sie: "Siehe, wir stehen zu euch und treiben nur Spott." Allah wird sie verspotten und, in ihrer Rebellion verblendet, weiter irregehen lassen." (El-Bakara 8 - 15) |
Gerici ile Aydın
Gerici ile aydın buluştular bir yerde
Belki çare bulurlar dedik onulmaz derde Gerici dedikleri kişi söze başladı Devamlı taş yemişti biraz da o taşladı Sordu "Gerici kimdir, irtica ne demektir?" Kavramlar bilinmezse tartışma boş emektir Aydın dedi " Gerici, mürtecidir, çağdışı Erkeği sakallıdır, kadının örtük başı Örtüsü simgesidir siyasî emelinin Değişmesini ister devletin temelinin İbadeti gösteriş, birden fazla hanımı Soruyorsan işte bu, gericinin tanımı" Aldı sözü gerici ne dedi bir bakalım Kulak verelim; çünkü mesele ölüm kalım "Benim eşim bir tane, örtüsü imandandır İbadetim, tâatım ve yolum Kur"an"dandır Herkes yolunda gitsin, ben yolumda gideyim Kimileri yok derken ben "Allahım!" diyeyim Ne bana baskı olsun ne de bir başkasına Hürriyet istiyorum din, vicdan ve basına Şimdi söyle ben neyim, gerici mi, çağdaş mı ? Düşman mıyım sizlere yoksa dost, arkadaş mı?" Aydın dedi "Arkadaş kafamı karıştırdın Tutunduğum tanımın kalıplarını kırdın Ama yine de sende bu nitelikler varsa Gidişin Peygamber"in sünnetine uyarsa Ben kendimi seninle güvende hissedemem Artıp güçlenmenize göz yumup yol veremem Lâiklik filân diye sizi kontrol gerek Bunun için aydınlar almalıdır rol, gerek" Karşıdaki durmadı, sözüne söz ekledi "Faydası olur" dedi, "Belki" dedi, bekledi: "İnsan hakları nerde, demokrasi de vardı Çağdaşlık bu alanda alınan yol kadardı..." Sözünü kesti aydın, dedi "Uzatma dostum, Tehlikeye giriyor servetim, zevkim, postum Kaptırmayız kimseye, bedelini ödedik..." "Ne bedeli?", "Her neyse, işte böyle söyledik" Bir köşede dinleyen umutla konuşmayı Bir üçüncüsü vardı kendince aldı payı Dedi kendi kendine " Ödenmeden bedeli Elindekini veren başkası değil, deli Hürriyetin bedeli ona lâyık olmaktır Kimlik ve kişiliği yeni baştan bulmaktır Hak verilmez alınır dünyanın düzeninde Hakkı lâyık olana verirler ancak dinde Demokratik düzende almak için hakkını Kişilikli fert olup iyi kullan aklını Haklılarla birleşip sivil toplum oluştur İste, bekle, hesap sor; yol varsa ancak budur. |
amin ...
insanlara ölmeden tevbeyi nasib etsin ...
|
Aha ne demezsin yahu
Sen Kurandan bahset beni birak.... bana erismek veya erismemek yenin gayen olmamali...
Senin gayen Kuranin ruhunu anlamak olmali..... Konusacaksan Kurandan konus, eger Kurandan konusamayacaksan.... güle güle |
Benim yasadigim yerde gidenler var ok !?
Ve arkadas derken cinsiyet verilmez. Arkadas genel olarak gecer.
|
Niyemi ?
Türkiyemizde her camiide kadinlarin cuma namazlarini kilacagi bir ortam uygun bir yer yokta ondan. Istese kadinlarimiz diyanet baskanligindan böyle bir destegi geri cevireceklerini sanmiyorum...
Benim yasdigim yerde kadinlarda kiliyor cuma namazini ... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:42 Uhr. |