![]() |
Lach lach ...
Kuran + Ehli Sünnet inancina bir avuc prof haric türkiyenin her profösörü iman ediyor. Günaydin hangisini mail bombasina tutacagina kendin karar ver !
|
Sen yüzünü kapat o zaman ...
Yüzle ne alakasi var bunun.
Seninkisi ayni suna benziyor. Kirmizida duracaksin. Yasilde basacaksin. Sen illa kirmizida gitmek istiyorum diyorsun. Gitmekte hürsün. Sonucunu kendin bulursun. Böyle bir ayet vardir. Allah koymustur ve ona karsi cikmak insani kafir eder !!! |
Kurani kabullenmek müridlikmi ??
Kurani sapik düsüncelerine alet etme.
|
800 sene emmi ...
no comment
|
Allah Allah
nasilda bol keseden atiyorsun. nasil kimin yaman oldugunu ögretirlerse o zaman aglama, kendi düsen aglamaz derler.
bükülmeyen el öpülür derler, herhalde atatürk sizlerden gereginden fazla kirdigi icin elini öpmektesiniz. |
hepsi ayni kaynagi tasiyor
bu görüslerin !
Sosyalistin kac tane anlami var biliyormusun sen ? |
Kuranda Peygambere uyun
Ayetlerini görmüyorlar bu zibidiler :O=))
|
Bravo Yasarin sayesine Kuran geri dönüyo
Allah razi olsun ya su Yasardan Kuran kayiplara karistida bizim kel yasar buldu getirdi geriye o güzelim Kurani Kerimi. Nereye kactigini söylemiyor Kurani kerim. Neyse onu bulduk ya geri önemli degil.
Yeni Atamüslüman Y.N.Öztürk (kelnuri) |
Ögretsinler bakalim?
Genclik yillarimda sizin en kabadayinizi bile önüme alip kovaliyordum. Artik o yastan ciktik simdi onlari yumruklarimla degil kalemimle hirpaliyorum. Sonunuz geldi putperestler! Allah isini tamamlayacaktir! Sizler tarihin cöplügüne gömülmeye yüz tutunuz. Atatürk"e gelince hurafe hocalarin giden kellelerinin haddi hesapi yok. Ama ötün durun bakalim las kargalari! Eceli gelen karga cürük dala konarmis ;-))
|
kimse birbirini tanimiyor zaten
ben dediklerini elestirdim ama kendi sahsiyetini degil.Sanal ortamda kimse birbirini tanimiyor zaten.
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 15:21 Uhr. |