![]() |
Onun saygiyi senden ögrenmeye ihtiyaci
yok... sen kendinden sorumlusun... baskasindan degil
|
"inadim inat!"
zaten cogu insanlar "inat" yüzünden iman etmezler
|
günaydin
Bir internet sitesi okudun ayndinlandin hemen.Kendini ilim deryasi zannediyon.Sen Islam aleminden neler oldugunu nerden biliyorsun ki?Kendi etrafinda bakiyorsun cahillere, sonra herkesi cahil saniyorsun.Islami kendi basina korumasiz birakmazlar.Sen cahiller var diye her tarafi karanlik görme.Gercek alim ve arif kisiler vardir mutlaka.Ama maalesef televizyona,internete veya gazetelere cikip jurnal etmiyorlar.
|
Ülen Sadrazamin sol dassagi
tarih gögsünü kabartip gurur duymak icin okunmaz
ders cikarmak icin okunur dingil sen se dersler cikaracagina tarihi uyusturucu gibi cekiyorsun icine kazma evladim bu günlerden kurtulmak icin ne yapilir ona kafani yor..ne osmannli ne de selcuklu gübnümüz sorunlarina zerre kadar isik gösterebilir lavuk evladim |
HALLO ÖZSU
bin wieder da.. meld mich heute Abend bei Dir!!! bitte emails abchecken...!!!!!!!!!
|
RICHTIG.. !!! Darüber hatte ich auch sch
on berichtet.. KATILIYORUM SANA!
|
Kusura bakmada ben bez parcasina iman
edemem... hehe hele nemim saclarim cogu kadinin saclarindan daha bakimliyken....
Düpedüz sorgulamadan anlamadan Iman olmaz... ona MÜRIDLIK derler |
tanimadigin gezmedigin bilmedigin
insan hakkinda yorum yapman dogru degil... kaldiki bizler Oezsuyu iyi zaniyoruz... wir könne das besser beurteilen... DIN hususunda görüsün varsa onu ilet... kisisel görüslerine ihtiyacimiz yok
Selma ENis |
muahahahahaa kendine gel lavuk evladim
asagilik komplexi bitirmis seni..hayaller görüp türkiyenin cok büyük bir devlet oldugunu falan görmeye basladin bakiyom
muahaha ülen lavuk türkiyeyi mikleyen yok..hani yeri de stratejik olmasa komse mikleyecek, medyalarda hic yer almayacak.. hahaha az gelismis ülkenin beyni de az gelismis lavuk evladim benim muahahaha güldürdün beni loo eger tarihin genleri olsaydi türkleri tembel, dedikoducu, disiplinden uzak, birbirinin ayagini kaydirmaya calisip birbirine cekemeyen rüsvetci ve kazikci olarak yazardi |
das hatten wir schon... o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:54 Uhr. |