![]() |
danke!
herkes EKTIGINI BICER... BANA BIRISI TERBIYESIZCE DAVRANIRSA BASKA TÜRLÜ BIR DAVRANIS BEKLEMESIN!!!
|
ich lese sie schon mehr als genug"!
und kollege....
was du von dir gibst da kann ich nur tot umfallen... irgendwie wiederholst du dich immer wieder! en iyisi sen yazdiklarini birkac kez oku,, dann brauchst du auch nicht alles doppelt und dreifach zu schreiben! ich stehe zu meinem wort. ben dedimki, denizli satti maci!!!! bu bir gercektir, ben denizlisporluyum, ve takimimi taniyorum... ligin sonuna dogru herzaman yaparlar bunu,. bu CAMUR atmak degil, gercektir!!!!!!!! fenere gelince de, oynlar da üstlerine düseni yaptilar ve maci aldilar. bende bunu tebrik ettim.... bunda uzatilacak birsey yok, ikincisi ise baskasindan duydugumu buraya yazip baskalarinin bu konu ile alakali bir bilgisi varmi yokmu onu sordum, arkasinada eger öyle ise bir atasözünü uygun bularak yazdim. eger bunu birkac yil önce galatasaray yapti ise ayni sekilde yazardim!!! sind die probleme geklärt???? |
ahhahahaa. senin gercekten aklindan
zorun var!!!
bu yazdiklarimin hepsinin arkasindayim... ve yine diyorum ki evet satici var ise alici da vardir... denizlispor da bu maci kazanacak gücte idi. denizlisporun taraftari hatirlatirim sana türkiye liginin en centilmen taraftarina sahiptir.... im gegensatz zu fenerbahce fans!!!!! CAMURU SUAN SEN ATIYORSUN... ben gercekleri söylüyorum |
SENMI BANA SEVIYEMI ÖGRETECECEKSIN
SEN BILSEN DAHA IYI OLUR SEVIYENI!
TEHDITMI EDIYORSUN??? SENIN GIBILERINI COK GÖRDÜK BURADA |
GALIBA ANLATAMADIM!!!!!!!!!!!!!
KARDESIM.-.. bir kez daha söylüyorum.. bunu bana bir arkadas söyledi fenerbahce son macda 3 yildizli forma ile cikacakmis diye , bende burada futbol ile ilgilenen arkadas cok oldugu icin buraya yazip haberin dogru mu yalnismi oldugunu ögrenmek maksadi ile yazdim... bu kadar zormu bunu anlamak hayret ediyorum kollege........
|
GALIBA ANLATAMADIM!!!!!!!!!!!!!
KARDESIM.-.. bir kez daha söylüyorum.. bunu bana bir arkadas söyledi fenerbahce son macda 3 yildizli forma ile cikacakmis diye , bende burada futbol ile ilgilenen arkadas cok oldugu icin buraya yazip haberin dogru mu yalnismi oldugunu ögrenmek maksadi ile yazdim... bu kadar zormu bunu anlamak hayret ediyorum kollege........
|
++++++Untergang von BJK++++++++
die wollen doch echt lothar mathäus als trainer holen.
ajansspor schreibt das. |
Wie bitte?!? :) o.T.
ohne Text
|
empfehle ich dir auch o.T.
ohne Text
|
das steht da auf der startseite o.T.
ohne Text
|
Kafayi yemis bunlar!
Cimboma gülüyorduk Hagiyi aldilar diye. Neyseki o onlardan biri.
Lotharda nerden cikti simdi? Eger gercektende onu alacaksalar insallah secimi kazanmazlar! |
Wie wird das eigentlich festgelegt?
???
Werden alle jemals gespielten Spiele zusammengerechnet nach Punken (also 3 für Gewinne, 1 für Unentschieden) oder wie sonst?? Und welche Spiele werden gezählt? Alle Nationalspiele oder Weltmeisterschaftsspiele?? *lg* |
Kolpa Basin !!!
Arkadaslar, resmi sitede yayinlanmayan haberleri buralara aktarmayalim lütfen !!!
|
o.T.
Türkiye - Fransa 1 -2
|
den siebten platz können die sich
sonst wohin stecken .
zu doof um gegen eine gurken-elf aus dem baltikum sich zu qualifizieren . ich habe das immer noch nicht weggesteckt . biz bu kadar azabi hak etmedik . sevgili senol günes , senin yüzünden artik insan haziran´daki avrupa sampiyonasina bile bakmak istemiyor !!!! tesekkürler ! |
ALsooo
eine Frage zu der TOP 11 !!!! eigentlich müsste es ja TOP 10 so ist doch im die Regel!! hier bei den Quoten Statistiken gibt es ja nun eine TOP 11 !!
meine Frage ist diese WIESO KANN ES DANN NICHT GLEICH EINE TOP12 GEBEN ?????????????????? |
ich bin auch für eine top12
denn dass ist besser als top 11 oder so...
|
Sicher bin ich mir mit den Punkten nicht
Denke nicht, dass es so wie in den Ligen gezählt wird.
Aber dass jedes Spiel gezählt wird, weiss ich! :) |
Nicht nur er ist schuld! o.T.
ohne Text
|
Arsenacigim, bitanem, laftan anlama-
yanim :))) *genug geschleimt*
Top elf, weil es im Fußball 11 Feldspieler gibt, nicht weil mir die Zahl so eingefallen war. Die Top Elf ist dann Vaybee"s TippMannschaft der Saison 2003/2004. Yedek oyuncularida olacak tabii, onlarda geriye kalanlar :PP Anladin mi? :)) |
34. Hafta Tahminleri:
Arkadaslar, vaybee futbol tahmin yarismamizin son haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz.
Sezon sonunda 3 tane birinci secilecegini unutmayalim: 1. toplamda en fazla puan alan 2. ortalama en fazla Puan alan ( en az 15 mac tahmin etmek gerek) 3. En fazla haftanin birincisi olan Iste 34. haftanin maclari: 14 20:30 F.Bahçe - Malatya 15 17:00 Ç.Rize - Beşiktaş 15 17:00 Konya - İstanbul 15 17:00 Adana - Denizli 15 17:00 A.Sebat - A.Gücü 15 17:00 G.Antep - D.Bakır 15 17:00 Bursa - Samsun 15 19:00 G.Saray - Elazığ 15 19:00 G.Birliği - Trabzon Herkese bol sanslar! Selam ve saygilarimla airdem & BratPitt & kes |
Ronaldinho 100.000.000€!!!
Chelsea’nin uzun süredir peşinde olduğu Brezilyalı süperstar Ronaldinho için kulübü Barcelona bir fiyat belirledi
Katalan ekibinin yönetimi, Sambacı yıldızı kesinlikle satmayı düşünmedikleri ancak herkesin bir değeri olduğu ve Ronaldinho’yu 100 milyon EURO (180 trilyon TL) getiren takıma satacaklarını açıkladı. Kaynak: fanatik.com.tr |
O paraya biz 2-3 takim kurariz bea! :) o
ohne Text
|
ronaldinho yüzmilyon ise
bizde petre 200 milyon yuro ve aynen borcumuz sifir nokta sifir sifir .
helal olsun adamlara , bu da ticaret baska yönü , yani sevgili barclonalilar ronaldinho transferiyle borclarini kapamaya calisiyorlar . ulan bizde tüm ligi satsan kimse 50 milyon bile vermez !!!! |
...
15 17:00 Ç.Rize - Beşiktaş :0-1
15 17:00 Konya - İstanbul :2-1 15 17:00 Adana - Denizli :1-0 15 17:00 A.Sebat - A.Gücü :2-0 15 17:00 G.Antep - D.Bakır :2-1 15 17:00 Bursa - Samsun :3-0 15 19:00 G.Saray - Elazığ :3-0 15 19:00 G.Birliği - Trabzon :1-1 fenerbahce-malatya : 3-0 |
muahahahhahaa
sen ezik degil büzüksün
eski cim bomlu muahahahahaaa |
Enayiyi bulmuslar, birak satsinlar :P o.
ohne Text
|
büzük
ve
sülük seni |
für fener kein problem
liquid sind nämlich nur wir :)
|
aha ! demek wettlerlarda TOP"lar var *g*
uleng TSK ne isin var spor forumda muahhahahahahaaa
|
nIx da!
die 3. :)
|
♠
F.Bahçe *** 15-0 Malatya
Ç.Rize 2-2 Beşiktaş Konya 1-2 İstanbul Adana 2-2 Denizli A.Sebat 2-1 A.Gücü G.Antep 2-2 D.Bakır Bursa 3-0 Samsun G.Saray 3-3 Elazığ G.Birliği 4-1 Trabzon |
simdiden hazirlirlayin
hehehe ; ) bence simdiden kendinizi 2.lige düsmeme mücadelisine hazirlayin :)) grins
mittlereweile steht es fast in jeder Zeitung .... aber erst müsst ihr ka lucy für 4 milyonen euro los werden ...... bin gespannt wie es bei euch weitergeht .. selamlar |
gecmis olsun..
14 20:30 F.Bahçe - Malatya 4:0
15 17:00 Ç.Rize - Beşiktaş 1:3 15 17:00 Konya - İstanbul 0:2 15 17:00 Adana - Denizli 1:0 15 17:00 A.Sebat - A.Gücü 1:0 15 17:00 G.Antep - D.Bakır 2:0 15 17:00 Bursa - Samsun 3:0 15 19:00 G.Saray - Elazığ 2:0 15 19:00 G.Birliği - Trabzon 4:0 |
BECKham 210 millionen ?
Abramowitsch lockt mit 210 Millionen
Möglicher neuer Verein des englischen Nationalmannschaftskapitäns könnte der FC Chelsea sein. Vor knapp zwei Monaten hatte es bereits Spekulationen gegeben, wonach der russische Öl-Milliardär und Chelsea-Boss Roman Abramowitsch 210 Millionen Euro Ablöse für "Becks" bieten wolle. Beckham besitzt noch einen Vertrag bis 30. Juni 2007 bei den "Königlichen". Neuer Trainer der Madrilenen soll im übrigen in der kommenden Saison der frühere spanische Nationalcoach Jose Antonio Camacho werden. |
airdem ich will den stürmer position
haben...:-)
ich meine bei der Vaybee-Elf... gegen wen spielen wir dann:-) |
chelsea ibrahimi istiyor
besiktasa 18 milyon € teklif edilmis... ama Bjk reddetmis... Die würden 21 milyon€ verlangen... hadi hayirlisi
Kaynak: Bjknews.com PS: Kemal Sunal´in bi filmi var. orda diyorki farzedelimki yani... ayni bu olayda gibi, farzedemliki istediler, bizde daha fazla para istedik. hehehhehe |
14 20:30 F.Bahçe - Malatya 5:0
15 17:00 Ç.Rize - Beşiktaş 1:2 15 17:00 Konya - İstanbul 1:2 15 17:00 Adana - Denizli 0:2 15 17:00 A.Sebat - A.Gücü 1:1 15 17:00 G.Antep - D.Bakır 2:1 15 17:00 Bursa - Samsun 2:1 15 19:00 G.Saray - Elazığ 2:0 15 19:00 G.Birliği - Trabzon 3:1 |
Siz herhangi bir oyuncuya 100mio
verin, bileklerimi kesecegim ve kanim sari lacivert akmazsa ne olayim!!!
:)) |
Der ist keine 50 Wert! o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:33 Uhr. |