![]() |
o.T.
piyasadan kaybolmus kimse yok. Parasiyla rezil olanlari görüyoruz.Parayla sampiyon olunmuyor dostum. Puan farki kalmadi...
dilencilik yapanda kimse yok. Para kendi bünyemiz icinde dolasiyor.. Öte yandan.. her baba oglunu "aslanim" diye sever. "kusum" diye sevenler, baba olmaktan utananlardir! hem seninle polemige girmiyorum. "kus" beyinli! ultrAslan-Avrupa Emre |
Anladi o anladi :)) o.T.
ohne Text
|
Daha dikkatli sekilde yazalim lütfen!
Hayvan kelimesi asagilayici anlamda kullanilir. Aslan ise övme anlaminda!!!
|
Tuncay Ortega SerhaT Ceyhun Umit o.T.
ohne Text
|
Bu sene 100. yil hediyemiz yok ona göre
ohne Text
|
merak etme
bilegimizin gücü ile aliriz.
2007´yi de bekliyoruz.. ultrAslan-Avrupa Emre |
o.T.
du bist echt ein brüller :)
na dann du grosser löwe..yani ultralöwe... gutes spenden wünsch ich dir... ama sunu da bil ,,, kupayi alan sanli camia olmuyor... bunun en iyi örnegi"de sizsiniz.. sorunlar bir an gelmez,,sorunlar yaratilir.. bukadar cok avrupada sahneye cikdiniz,,,ne haldesiniz peki simdi ? Fenerbahce yürüye durur...tek basina olsa bile...ve dogru : parayla kupa alinamiyor..ama kupadan aldigini paraylada bisey beceremiyorsan,,bu daha mi iyi ? cevire durun siz...kedi ruhlular sizi |
o.T.
bizde sizi bekliyoruz,,,3 seneden beri..
ilk basta tr de damgayi vurmak gerek,,,sonra avrupada ve türkiyede ve bunu asmak icin sampiyon olmak gerek,,her ne kadar "degersizse" bu analarimizin liginde bu kupa dimi ? |
o.T.
ben bunu bilerek yazdim !!!!!!!
uyarmana gerek yok...bu herifin bana karsi önceki yorumlarini okusaydin,,,ozaman benim bu yorumumuda ez gecerdin iyi isler not. bu forumunda yamukluk bir numarada,,,daha yenimi uyandin ? |
o.T.
david bowie"nin bir güzel parcasi var
"Fake" "anladinmi" ? :) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:20 Uhr. |