Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Lara_ 24.12.2015 22:19

Zitat:

Zitat von bin_geldi (Beitrag 2117599)
sen baskalarini birak. sen kendi yaptiklarinda sorumlusun.

verdinmi ilk gördügünde?

dombiliye bekaret belgeni verebilirisin?

hala stalken yapiyormusun?

beni evlenecek ve tek tas yüzük aldi diyen sen degilmisin?

aylarca chatte ben onunla beraberim dünyanin en erkeksi erkegi diyen sen degilmisin?

buna chatte yüzlerce kisi sahit oldu, sen neyin savunmasini yapiyorsun yosma?

lan pacoz senin aksine ben ne oldugumu cok iyi biliyorum sen benim bekaretimle ilgilenecegine önce kendi namusuna sahip cik $erefsiz...10 yillik karina neden dokunmadan geriye gönderdin bekaretsiz ciktigi icinmi,üstelik 80.000 marka aldigin otobüs sirketini devredtin sirf kurtulmak icin ...yoksa sorun senin kücük bamyada mi

24.12.2015 22:21

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2117605)
lan pacoz senin aksine ben ne oldugumu cok iyi biliyorum sen benim bekaretimle ilgilenecegine önce kendi namusuna sahip cik $erefsiz...10 yillik karina neden dokunmadan geriye gönderdin bekaretsiz ciktigi icinmi,üstelik 80.000 marka aldigin otobüs sirketini devredtin sirf kurtulmak icin ...yoksa sorun senin kücük bamyada mi

kendi bekaretsizligini gizlemek icin konuyu saptirmaya calistigini cok belli ediyorsun.

80.000 mark neki 220.000 mark degerinde bir daire ve nakit 150.000 markta verdim.

sen baskalarin özelinle ilgilenecegine kendi bekaretinle ilgilen. hala cevap veremedin yosma :D :D

Lara_ 24.12.2015 22:23

Zitat:

Zitat von firdevsK (Beitrag 2117602)
ula samanlik cocugu kac kere yazdim sana, herkesi anan sanma.

bir hesabin varsa git ananla hallet, iftiraci kel kumam seni

bu pezevenk nerde o yürek bu kancik it ancak iftira atmasini bilir,faceden insanlarin resimlerini calarak buraya yükler ..bildigin bir le$ -hastalikli bir köpekden farksiz bu ruh hastasi it..adam gibi kar$ina cikamaz

24.12.2015 22:24

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2117610)
bu pezevenk nerde o yürek bu kancik it ancak iftira atmasini bilir,faceden insanlarin resimlerini calarak buraya yükler ..bildigin bir le$ -hastalikli bir köpekden farksiz bu ruh hastasi it..adam gibi kar$ina cikamaz

hala konuyu saptirmaya calisiyorsun.

madem vermedin niye bekaret testi yaptirmiyorsun?

dombili abine aciklasana bakiremisin ??? :D :D

Lara_ 24.12.2015 22:26

Zitat:

Zitat von bin_geldi (Beitrag 2117609)
kendi bekaretsizligini gizlemek icin konuyu saptirmaya calistigini cok belli ediyorsun.

80.000 mark neki 220.000 mark degerinde bir daire ve nakit 150.000 markta verdim.

sen baskalarin özelinle ilgilenecegine kendi bekaretinle ilgilen. hala cevap veremedin yosma :D :D

o.cocugu bende aynisini diyorum sana ba$kalarinin bekaretiyle ilgilenecegine önce kendi namusuna $erefine sahip cik $erefsiz..karini niye düdükleyemedin 10 yil sonra geriye gönderdin ...bekaretsizmiydi karin $erefsiz

24.12.2015 22:28

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2117619)
bu senin bildigin degil firdevs bu ak sacli deli kanli bücür :D

ich bin toll, attraktiv, charmant und wohlhabend.

benim pesimimden dolanip duracak bunlar :D :D

Lara_ 24.12.2015 22:29

Zitat:

Zitat von bin_geldi (Beitrag 2117614)
hala konuyu saptirmaya calisiyorsun.

madem vermedin niye bekaret testi yaptirmiyorsun?

dombili abine aciklasana bakiremisin ??? :D :D

Lan sen harbi pic'sin ,sen pic misin sorusuna neden cevap vermedigin beli oldu..
o cocugu bana bekaretim hesabini soracak en son ki$i bile deyilsin sen pacoz..

dombili abimi mi kiskandin o yüzdenmi insanlarin resimlerini calip foruma yüklüyorsun?

24.12.2015 22:33

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2117624)
dombilinin attigi adima yetisebilirmisin lan bucur?
Birak bu ayak oyunlarini. Bak burda bir cola resmi asti diye ona dava acmissin. Ya ona gercekten asilirlsa ne yapacaksin? Senin yerinde olsam dikkatli olurdum ve bu konu kapatirdim.

büllo seni ayagimin altina alir ezerim. bu yosmalar icin harcanacaksin.

Lara_ 24.12.2015 22:35

Zitat:

Zitat von bin_geldi (Beitrag 2117627)
büllo seni ayagimin altina alir ezerim. bu yosmalar icin harcanacaksin.

senden ala yosma mi var burada o.cocugu....ben namusum icin ölürüm ..sen miktirdigin g.ötünün acisina yan pacoz

24.12.2015 22:39

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2117634)
Deme yap! Bekliyom! Elinden geleni ardina koyma! Sonra bi vakit, Hinderburger Strasse'de Alevi Kültür merkezine varisam yanina da ugrarim.

gelirsen dayak yersin bunu unutma :D :D

24.12.2015 22:42

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2117637)
Das hast du schon mal gesagt. Sen unuttuysan ben unutmadim, kleiner Trottel. Niye atmadin o zaman o dayagi? Hadi ondan vazgectim, niye bana o firsati vermedin. Yanar yüregim ona yanar :D

büllo bak ne duruma düstün. milletin seftalisini kurtarmaya calisirkan battinda batiyorsun. :D :D

24.12.2015 22:46

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2117641)
So ich muss jetzt raus! Istedigin kadar burda ne yazarsan yaz artik! Ben diyecegim dedim. Alles andere ist nur noch eine Wiederholung!

ja mach das dombili. bundan böyle bilmedigin yosmalarin namus bekciligini yapma.

Lara_ 24.12.2015 22:49

Zitat:

Zitat von bin_geldi (Beitrag 2117643)

ja mach das dombili. bundan böyle bilmedigin yosmalarin namus bekciligini yapma.

o.cocugu ...sana senden ala yosma mi var diyorum...Pic'misin SEN?

pezevenk biz namusumuz icin ölürüz sakine annan mi ögretti sana bunlari

24.12.2015 22:51

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2117649)
o.cocugu ...sana senden ala yosma mi var diyorum...Pic'misin SEN?

pezevenk biz namusumuz icin ölürüz sakine annan mi ögretti sana bunlari

sensin o.cocugu. senin o oldugunu burada ispatladim.

sen bizi kendin gibi zannetme. sana ananin ögrettikleri ortada :D :D

Lara_ 24.12.2015 22:54

Zitat:

Zitat von bin_geldi (Beitrag 2117652)

sensin o.cocugu. senin o oldugunu burada ispatladim.

sen bizi kendin gibi zannetme. sana ananin ögrettikleri ortada :D :D

sen pic'misin??? lan o cocugu 10 yilda nikahli karini düdükleyemedin geriye gönderin ....attigin iftiralar mi kanit...sevgiyi ariyalim o anlatsin
$erefsiz

24.12.2015 22:56

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2117655)
sen pic'misin??? lan o cocugu 10 yilda nikahli karini düdükleyemedin geriye gönderin ....attigin iftiralar mi kanit...sevgiyi ariyalim o anlatsin
$erefsiz

sen kendi namusunla ilgilen yosma.

öyleyse niye ikibucuk yildir pesimdesin?

yakamdan düs artik.

Lara_ 24.12.2015 23:00

Zitat:

Zitat von bin_geldi (Beitrag 2117656)
sen kendi namusunla ilgilen yosma.

öyleyse niye ikibucuk yildir pesimdesin?

yakamdan düs artik.

lan o cocugu ,lan dengimmisin benim....geceyle gündüzü ayirt edemeyecek kadar körmüsün...pislik Lara -Lara diye geberiyorsun...dilinden dü$ürmüyorsun benden tarafa olan herkesin resimlerini calip foruma yüklüyorsun,özellerini acikilyiorsun pislik kim kimin yakasinda.....mendil olsan sümügümü silmem sana pacoz

timeraiser 25.12.2015 00:52

Was auch immer ihr macht! Vergesst nie, dass die 'Eine' bereits bald vor Gericht Rechenschaft ablegen tut. Da hat ihr Gott auch nicht geholfen :D

Genau davor hat auch diese Memme angst, der irgendwelchen harmlosen Bilder fremder Leute veröffentlich. Und so ein Abschaum erzählt uns was Recht ist?

Kann er doch klären: Bitte zeige mich an oder nenne mir gleich deine Adresse, den mein Postbote ist auch ungeduldig und heiß auf Feiglinge! :)

25.12.2015 11:12

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2117667)
Was auch immer ihr macht! Vergesst nie, dass die 'Eine' bereits bald vor Gericht Rechenschaft ablegen tut. Da hat ihr Gott auch nicht geholfen :D

Genau davor hat auch diese Memme angst, der irgendwelchen harmlosen Bilder fremder Leute veröffentlich. Und so ein Abschaum erzählt uns was Recht ist?

Kann er doch klären: Bitte zeige mich an oder nenne mir gleich deine Adresse, den mein Postbote ist auch ungeduldig und heiß auf Feiglinge! :)

wer ist ihr?

du kleine nutte welcher von den beiden kreaturen bist du?

bist du der nejat eryigit welcher firmeninternas hier veröffentlicht hatte und damit seine auftraggeber schlecht gemacht hat?

timeraiser 25.12.2015 11:57

Wow! Muss ich jetzt große Nutte schreiben?

Ich bin mir 100% sicher, dass ihr was durcheinander bringt! Nicht wahr Herr Kenan K. aus Hagen? Oder welcher von den beiden Feiglingen bist du? :D

Zitat:

Zitat von bin_geldi (Beitrag 2117671)
[SIZE=""]wer ist ihr?

du kleine nutte welcher von den beiden kreaturen bist du?

bist du der nejat eryigit welcher firmeninternas hier veröffentlicht hatte und damit seine auftraggeber schlecht gemacht hat?[/size]

Lara_ 25.12.2015 17:31

Zitat:

Zitat von firdevsK (Beitrag 2117709)
o yosma dedigin kizdaki SEREF sende olsa bu duruma düsürmezdin kendini, bundan önce burada iftira atdiklarina benzemedi demi :D Lara zekasi ve güzelligi ile 1000 orduya bedel, bunuda burda cok kez ispat etdi. Bakta Laradan ADAMLIK ögren

arkadasimin namusuna bok atmak neymis, bakin Lara size nasil gösterdi :D
hepinizi toplasam ceyrek ADAM etmezsiniz, bari erkek diye piyasada dolanmayin kanciklar, o önünüzdeki sallanin kesin atin.

sanalda kazanovayi oynayan zavalli sünepe,
senin gibileri ancak diskotek sürütmeleri erkek yerine koyar, biz seni köpek diye kapimiza baglamayiz :)

Canim arkada$im cook t$k ederim...ben kimin arkada$iyim..))))

Lara_ 25.12.2015 17:38

öyle bir takarlarki huniyi kafana ,emekli olmu$ kaleci gibi yedigin bütün golleri
ezilerek hatirlarsin

Lara_ 25.12.2015 17:50

bugün de böyle ay deee breeeeeee

Lara_ 25.12.2015 21:25

Yeryüzünde söylenmiş sözlerin en ilgincini mi merak ediyorsunuz?
Öykü anlatmaya başlarken yaptığınız girişi anımsayın bir varmi$ bir yokmu$

bir varmi$ bir yokmu$ !evel zaman icinde ....kader kurbani hayatini ailesine feda etmi$ gecin hüzünlü hayat hikayesi....icler acisi...acilarin cocugu kücük emrah

ne kadar vahim...vah vahhhh..tüüh tühhhh cok acilar cekmi$ coookkkkkkkk

26.12.2015 13:25

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2117698)
Wow! Muss ich jetzt große Nutte schreiben?

Ich bin mir 100% sicher, dass ihr was durcheinander bringt! Nicht wahr Herr Kenan K. aus Hagen? Oder welcher von den beiden Feiglingen bist du? :D

du bist und bleibst eine kleine feige nutte :D :D

Lara_ 26.12.2015 15:15

zerafeti zayıflık sanıp sınırları zorlayan budalaların tokadı yedikten sonra içine düştükleri hal, budalalıklarından daha iç burkucu.

Lara_ 26.12.2015 15:46

$eettigi kadar

$eetmedigi keder

28.12.2015 14:42

milletin resimlerini calanlarin IP adresini blacklisteye almiyorlar, benim yazilarimi

vaybee adminleri benim yazilarimi hep silmis, bu haksizlik, ben burda ADALETI savunuyorum burdaki adminlerde yazilarimi siliyor, benim yazilarimi sileceginize BURDA KIZLARIN NAMSUNA LAF ATAN, milletin resimlerini calip ikincikez foruma yükleyenin IP adresini kilitleyin, size isinizi ben mi ögretecegim!!!

Lara__ 28.12.2015 21:56

Zitat:

Zitat von firdevsK (Beitrag 2117775)
vaybee adminleri benim yazilarimi hep silmis, bu haksizlik, ben burda ADALETI savunuyorum burdaki adminlerde yazilarimi siliyor, benim yazilarimi sileceginize BURDA KIZLARIN NAMSUNA LAF ATAN, milletin resimlerini calip ikincikez foruma yükleyenin IP adresini kilitleyin, size isinizi ben mi ögretecegim!!!

Bravo sana Nur...

aksine sanki o tarz insanlari korumak'la görevlendirilmi$ler..

bu beceriksiz Forum yöneticileri benim nikimi kilitlemi$ler!!! sanirim yanli$likla oldu..)))))

yanli$lik'la kilitlediklerini Düsünüyorum onun di$inda gecerli bir neden göremiyorum..)))

yeni Lara nickimede mail göndermi$ Vaybee ...schön,das Du da bist diye..))))))

Ho$buldum Vaybeee..)))

Lara__ 28.12.2015 22:34

yeniydik, acemiydik, hala acemiyim seviyorum o beceriksizce duyduğum heyecanları, sezgilerimle kendi ba$ari hayalinle yol almayi

Lara__ 29.12.2015 22:33

haksiz yere benim Nickimi kilityen "hain 'in yöneticinin" kim oldugunu ögrendim bugün..)))))))))

Hainleri bağışlayarak, onların düşmanlıklarını artırmış oluyorsunuz vaybee yöneticiler aranizdaki bu haini ya$atmayin...))))))))))))))))))

MISTIK.!!! seni kinim kinim kiniyorum...

Sideral 30.12.2015 22:44

I wish all my friends happy new year. Das Jahr soll der Stiere sein. Die erwartet wohl sehr große liebe yani Ask & Me$k :) und viel Geld und Gesundheit. Die in festen Händen sind :) heiraten und Kinder . :) die restlichen Sternzeichen könnt ihr unter horoskope 2016 nachlesen .

PS: Kocaman culumuzu aldik yarin halledecez :D

31.12.2015 14:26

Vaybee admins

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2117786)
haksiz yere benim Nickimi kilityen "hain 'in yöneticinin" kim oldugunu ögrendim bugün..)))))))))

Hainleri bağışlayarak, onların düşmanlıklarını artırmış oluyorsunuz vaybee yöneticiler aranizdaki bu haini ya$atmayin...))))))))))))))))))

MISTIK.!!! seni kinim kinim kiniyorum...

bende kiniyorum bu mistik admini

01.01.2016 12:29

Noel baba yorumu

https://www.youtube.com/watch?v=XNhwu9h3qv8

Lara__ 02.01.2016 23:29

Mutluluk vaadini tutar ve porclarini öder ,böyle der büyükler

03.01.2016 18:00

Zitat:

Zitat von Lara__ (Beitrag 2117811)
Mutluluk vaadini tutar ve porclarini öder ,böyle der büyükler

Dostlugun ve arkadasligin SAGLAM ve Güvenverici, ama düsmanligin akrep sokmasindan beter, Allah seni dostuma dost, düsmanima düsmen eylesin, iyi ki tanidim seni kalbimin dim dimi

Lara__ 09.01.2016 19:10

Zitat:

Zitat von irmak_ (Beitrag 2117812)
Dostlugun ve arkadasligin SAGLAM ve Güvenverici, ama düsmanligin akrep sokmasindan beter, Allah seni dostuma dost, düsmanima düsmen eylesin, iyi ki tanidim seni kalbimin dim dimi

amiinn.tsk ederim Nurum..)

seninde benden asiri kalir yanin yok kalbimin dim dimi..)

Lara__ 09.01.2016 19:35

Mutluluğun koşullara bağlı bir durum olmadığını, bağladığın o koşullara ulaştığında anlayacaksın,mutluluk bir secimdir,huzur ise bambaska birsey o iceriden gelir tercihle, koşulla, aşk, para, sağlık, kariyerle ilgisi yoktur. Mutlu olup, huzursuz hissedebilirsin. Mutsuz olup, huzurlu olabilirsin.Huzur, kişinin kendisiyle olan ilişkisinin kalitesine ve derinliğine bağlıdır.

Lara__ 09.01.2016 21:30

bazi insanlara gerizekali bile diyemiyorum .O bile belli bir ölcüde zeka gerektiriyor

Lara__ 11.01.2016 19:10

Ich möchte niemals vergessen,wie dankbar ich um alles in meinem Leben sein kann.Ich möchte ein besserer Zuhörer sein und meine Ohren ,meine Hände,und meinen Geist und meinen Wohlstand mit bedürftigen teilen.
Ich möchte jeden Moment mit Familie und Freunden geniessen,2015 hat uns gelehrt wie schnell das Leben sich neue Bahnen suchen kann oder gar ein Ende findet.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 03:13 Uhr.