![]() |
hahahahah du asi :p o.T.
ohne Text
|
aciyi bilmeyen aski cekemez...
:)
|
yaniyorum dedin geldim iste kes:-) o.T.
ohne Text
|
Bis......
Bis derjenige kommt, der streichelt deine Seele ,dein herz ,
kommt vorher auf dich zu ein Berg von schmerz , je länger du zeigst wer du bist und wie du fühlst , so lange du bereit bist und dir diese schmerzen zufügst , wird kein grün auf deinem Ästen wehen , bis du selber auch mal betrügst . LosMuertos |
o.T.
Schön halluziniert, bekanntlich stirbt die Hoffnung ja als letzte...
:-) |
bubili yaniyorum diye kim burada....
bas bas avazi yettigi kadar bagirip isyan ediyordu..;*PPP bak bratt itfaiye arabasiyla gelmis ona göre, yanlis ilan verme....;)))
|
atesch düschdügü yeri yakar ...
ama gercek soru gururunumu kirdi yoksa gercekten kalbinimi yoksa ikisinidemi ?
|
fazla havalanma
cok alayli konusuyorsun .... kusura bakma ama sanki Almanyada türk bankasina girdigim andan ihtibaren beni o karsiliyan soguk kendini begenmis hava gibisin.
Veznede dururken veya havale göndermek isterken sana SENLI BENLI |
.....DEVAMI
yani demek istedigim cok asagiliyici konusuyorsun bazi sahislar hakkinda. Yarasi olan gocunur diye deme sakin cünkü bununla alakasi yok.
Herneyse - sanirim girgirda olsa altinda bir gercek payi vardir .... Allah gönlüne göre versin ... |
Sevgilinin saclari ....
sizce saclarin anlami varmi ?
bence cok var ... ben sahsen saclara cok düsgünüm, belki kendi saclarim gittikce azaldigi icin ve muhtemelen yakinda ninemle birlikte peruk takicagim icin :)) ... ama saka bir yana - saclar, ellerin yaninda, cok cok etkiliyeci bir faktör ! Tarihde dahi yeri var ... Samson ile Deliah nin hikayesi .... Veya türkcede bir deyim ... sacinin her bir teline kurban olmak .... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:18 Uhr. |