![]() |
hier eine gute quote für tipp-freunde..
2-0 sieg von gs gegen fener....
10€ einsatz.....100€ gewinn :) |
keske ama keskey ile olmaz
simdi keske demek yerine isyapmak zamani bundan sonra ligimizin kalitesini yükseltmek icin calismak lazim fener clde oynuyor ve Tuncay, Önder, Volkan, Alex, Appiah, Aurelio ve Anelka disinda cl kalitesinde baska oyuncu yok. bjkde o kalitede olan oyuncu sayisi daha az gsde durum bjk ile ayni sayilir tsd bir fatih var gerisi yalan. federasyonun ülkenin önde gelen futbol adamlarini toplayip gelecege yönük kaliteyi artirmak icin projeler hazirlatmasi lazim, cünkü dört büyükler mecburen günü kurtamayi tercih ediyor ve zaten bu is federasyonun isi. federasyon ceza kesmekten ve futbol gelirlerini dagitmaktan baska bir ise yaramiyorsa iste bu sonuclar dogar baksinlar avrupadaki federasyonlar nasil calisiyor. herseyin basi alt yapi ama düzgün alt yapi olmali. genclerin iyi egitim almalari icin belirli normlar olmali. birinci ligte bazi alt yapi tesisleri camür üzerinde. bazilarinin hocalari yetersiz vs. vs.
|
desene on euron gidecek :) o.T.
ohne Text
|
Hakem Faciasi
Bin mal unter die Hellseher gegangen. Heute abend wird, egal wie das Spiel ausgeht, seeeeeehr viel über den Schiedsrichter geredet. Jede Wette.
|
tühhhhhhhhh maca bakamiyorum
kar nedeni ile trafik var ve iki saate üc metre ilerleye biliyorsun, yayan gidilmiyon en az bes kilometrelik yol gidene kadar mac biter. karda yagacagi buldu.
|
lay lay lay lay lay lay lay lay lay yasa
FENERBAHCE
Maci canli izleyemedim sadece radyodan dinledigim kadari ile Fenerbahce cok gol kacirdi. birde ikinci yari gs taraftarinin sesi cikmiyordu radyodan sadece fener taraftarinin sarkilari duyuluyordu. Mac hakkinda yorum yapamayacagim ama fenerbahcem bjkden sonra gsyede haddini bildirdi ya bu yeter. simdi sirada tsye haddini bildirmek var. böylece herkes haddini bilecek. 6 puanlik fark cok degil, kimse lig koptu demesin, ligin uzun bir maraton oldugu unutulmasin. daha cok mac var ve cok calismak lazim. |
ICH MÖCHTE MICH NICHT FESTLEGEN
ABER ICH GLAUBE, DAS DIESE SAISON BEENDET WURDE. DIESES JAHR IST FENERBAHCE MIT SEHR GROSSER WAHRSCHEINLICHKEIT MEISTER. WENN ANELKA ETWAS BESSEER GEWESEN WÄRE, DANN HÄTTE ES LOCKER 2 ODER 3 - 0 GESTANDEN. DIESES JAHR IST DIE TÜRKISCHE SÜPERLIG SEHR LANGWEILIG. ERST KOMMT FENER DANN KOMMT NICHTS UND DANACH ALLE ANDEREN MANNSCHAFTEN.
|
Bence sizde haddinizi bilin! TEBRIKLER:)
ohne Text
|
Bu bana birseyleri hatirlatiyor.... o.T
ohne Text
|
entchuldige aber die meisterschaft
ist gelaufen ? sirf nerde bu serefsiz milancilar onu bilmek istiyom ? nerde bu avrupa fatihlari bu fenere karsi kacinci yenilgi? ama dogru yaw bunun kadiköyü de var bekleriz efendim buyursunlar gelsinler bakalim milan mi fener mi hep beraber görecez ?
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:33 Uhr. |