![]() |
Ich denke, die Bedeutung der menschlichen Existenz.Ob sind dies Essen, Kleidung, Fahren oder Wohnung?
displayschutzfolie samsung s6 edge |
Ruhumuz
'Ruhumuz Karanlıkta kalınca,günahlar çıkar ortaya.Suçlu günahı işleyen mi yoksa karanlığı getirenmidir?Suçlu günahı işleyen değil,karanlığı getirendir''/Victor Hugo
|
Ateşle oynamak..
Gel bakalım ateşle nasıl oynanır göstereyim.Gör bakalım ateş mi seni yakar, sen mi ateşi ?/Şems İ Tebrizi
|
Kendini cizginin di$ina bırakırsan, talan edilmeyi de göze almalısın, işte böyle demiştim, bir zamanlar...
|
Kimsenin yaptigi haksizlik yanina kar kalmaz!!!
|
![]() dü$ünüyorum ..ama ...siradan bi Imam in dü$ünceleri ine kesinlikle ayak uyduramicamin kanatina variyorum :/ |
ne olsun i$te Allah'a emanet olup duruyprum
|
Yeni sloganım...
Çokta TIN,Çokta FİFİ,Çokta TIRI VIRI :))))
|
![]() |
Ben Kazanmamışsam ,
Oyun Daha Bitmemiş Demektir . ! |
Mutluluğu Tasarlayamazsın .
Varsa Yaşarsın , Yoksa Bakarsın . . ! |
Kadir gecemiz mübarek olsun
|
Unutmak
Bazen insan unutmak ister herşeyi.Genelde herkes,kötü şeyleri unutmak için çaba harcar.Ben sana ait ne varsa,iyi veya kötü herşeyi unutmak istiyorum.Zaten problem orada başlıyor,ne kadar unutmaya çalışırsan çalış,bir yerlerde,sanki bize aitmiş gibi duran hüzün çarpar yüzüne.Bazıları buna gerçek diyor,bense kutsanmış zamanların en onulmaz yangını demek istiyorum.Çünkü öyle bir yangın ki bu bendeki,tek çözümü yeni ve daha büyük bir yangın.Tamam da öyle yangın çıkaracak biride yok....
|
Farkettim ki kalabalaştıkça yalnızlığı artan insanlar var, demek ki neymiş Kalabalıklar sadece kalabalık edermiş, yalnızlığı alıp götürmezmiş. Bildim mi?
|
bati güne$ sistemini en uc kö$e sine ara$tirirken
biz Türkler ... https://www.youtube.com/watch?v=Bn8Wqzj5PRc :D |
Zitat:
batinin iyi taraflari, basarili taraflari var ancak, neden onlari gecemeyelim? her zaman mazeret üretiyoruz ama mazeret hic bir ise yaramaz...herkes kendisi gibi düsünenleri, gruplari, cemaatleri bulup güclenmeli ve kendini tanimalidir diye düsünüyorum...insan neler yapabilecegini bilir ve ümitsizlikten kurtulur bence |
keyifli sevdiklerimle..
|
Zitat:
biz hala gruplar ,cemaatler etnikler ve mezhep ler le dü$ünürken .. adam lar bu dünya (earth) nin sorunlarini terk edip ... 30-50 yil sonra yi ara$tiriyorlar ... adamlar gidiyor kainat in ucunda ki Pluto yu fotoraf cekiyorlar ... biz hala ... "Orucum ,cocugum u öpersem ,bozulurmu " gibi ciddi konularla me$gul uz |
Zitat:
Avrupalilar birlesmese, hic anlasamalar bunlari yapabilirler miydi? demek ki onlarda bu noktadan baslamis... Kimse bu tür konularla mesgul degil, bir kisi telefonla arayip sormustur, insanlar bunun üzerinde bile durmuyor... Türkiyede ki aydinlarimiz beceriksiz ama suclu millet.... Almanya'da Türkler is yerlerinde basari gösterdi, demek ki Türkiye de sorun millette degil milleti yönetenlerde ve aydinlarimizda... Birileri nedense hep dini, irk'i, futbolu, komsuyu, akrabayi konusan insanimizi sucluyor ama onlari cahil birakanlari ve iyi egitim almalarina ragmen hic bir sey yapamamis aydinlarimizi konusmuyorlar? neden? |
Herkese Hayirli Bayramlar dilerim, Bayraminiz mübarek olsun...
|
başımı bırakıp geri kalanımı alıp gidesim var. çoook yakınnn..
|
hayirdir kaan kim kendini öldürtüyor?
Zitat:
|
nasil yardimci olabilirim
Zitat:
|
insanlar problemlerini anlata anlata cözer (cözüm bulur), es gecmek problemleri cözmez, zamanla sikintilarin cogalmasina neden olur.
Derdi veren dermaninida mutalaka yaninda vermistir, sadece sabredip beklemek gerek Zitat:
|
Kar$indakinin seni merak ettigi kadar varsindir,aklini senden kacirdigi kadar hicsindir,öyledir bazi insanlar.
|
Tarih bilmiyorsan dün doğmuşsun demektir. Dün doğmuşsan her lider sana istediği hikayeyi anlatabilir."
|
UNUTMAK YOK . bunca zamandır nerede olduğumu soracak olursan
oldu birşeyler demeliyim.. |
Bana bir şey söyle,ilkbahar gibi
cicek ac mesela,veya yag rahmet olarak icime Veya gök kuşağı ol, sar ruhumu... Sözü aşsın, öze değsin... Bir şey söyle,yanındayım mesela? T.U |
Mutluluk icimde cünkü onu yedim:)
|
Zitat:
darf ich fragen wieviel du wiegst ? |
Yolda herşey yoktur. Herşeyin bir yolu vardır. Yeterki gözün yolda olsun. Yolunu bilenlerin yolu açık olsun...
|
Mücadele Edebilirsin,Takdir Ederim ama Asla RAKİBİM Olmaya Çalışma
İşte O Zaman Çok Gülerim ... |
eceli gelen köpek cami duvarina pislermi$ derler atalarimiz
|
Es gab hier eine Userin, die hielt sich für ganz besonders schlau! Am Ende wurde sie enttarnt und warte mit Bange auf dir kommende Klage :-)
Nun, mal sehen, wie weit das Leuchtfeuer reichen wird ;-) |
Ben geldim :) kimler var eskilerden?:)
|
Tahammül ne güzel bir kelime öyle değil mi ,sınırları falan var zorlanabiliyor da....sınırsız da olabiliyor..hangisini istersen.....karşındakinin değerine göre.....
|
Ist der Typ auf dem Foto der Toni?
Es gibt hier einen User, der wurde schon sehr oft beschrieben als klein, dick, glatzenträger und hässlich. Mensch endlich haben wir ihn mal zu Gesicht bekommen :) |
Na, Muffe bekommen? Ich lade dich zu einem persönlichen Gespräch ein, und du rufst mit einer unterdrückten Nummer an!
Du drohst mir mich Zusammenzuschlagen, dann bin ich mal gespannt, ob Mann oder Memme! |
men dakka dukka
Zitat:
fotos werden veröffentlicht, leute werden als glatzkopf, dick und klein beschrieben, gewalt wird angedroht, es gibt hier agressive gruppenbildung und drohungen zur polizei zu gehen. ich weiss zwar nicht wie alt ihr alle seid aber es wird bestimmt zeit erwachsen zu werden. mich würde interessieren wieviele eurer lebenjahre ihr im internet vergeudet habt. es gibt da draussen tatsächlich noch eine reale welt. so wie ihr euch im internet benimmt könntet ihr euch keine 5 minuten auf der strasse benehmen. das leben ist wie ein bumerang, wenn man jemanden hier denunziert wird man irgendwann selbst denunziert. wenn man jemanden beleidigt wird man selbst beleidigt. vielen schmeckt ein solcher bumerang nicht, aber während sie diesen bumerang werfen sind sie am jubeln. الرجال دقيقة متجر |
Gel de maviyi anlat SOLUCANA
Ne Deniz Görmü$ Ne Nehir Ne Gök |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:11 Uhr. |