Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

23.06.2015 11:15

Zitat:

Zitat von __KAAN__ (Beitrag 2114776)
Bir namussuzun,birinin namusuna dil uzatması çok normal Nur.
İnsanın zikri neyse fikri odur atasözü boşuna söylenmemiş...
Demek ki her kuşun eti yenmezmiş....
Sen yinede inandığın değerleri layıkıyla yaşa,oruçlusundur,pisliğe bulaşma...

haklisin kaan, sagol duyarliligin icin :)

timeraiser 23.06.2015 11:51

Sag mal hast du einen Farbenrausch? Liegst du in der Dröhnung?

Guck, ich kann das besser :D

Die Informationen fliegen mir inzwischen nur so zu. Aber bitte, erzähl doch selbst, was für eine Rolle die Tülay in deinem Leben spielt(e).

Übrigens, da gab es mal welche, die wollten einen Mundtot machen, indem sie private Details etc. von denjenigem veröffentlichen wollten. Genau solchen schmeckt der Bummerang nicht :D

Zitat:

Zitat von DiaTonik (Beitrag 2114779)
und schon wieder versuchst du dich aus der affaire zu ziehen.

komm schon zeig uns dass du ein mann bist und poste den chatverlauf von fremden leuten.

weisst du was sich die leute fragen. hat der typ kein eigenes leben dass er sich um ereignisse von fremden kümmert.

entweder bist du extrem neidisch auf jemanden weil er dir in allen punkten überlegen ist. er schnappt dir wahrscheinlich jede frau weg. oder du bist ein nerd der nichts zutun hat ausser anderen hinterherzu spionieren.

ohhh plötzlich ist der chatverlauf nicht gefälscht, was für eine wendung. jetzt sollen andere chatverläufe gefälscht sein. dann frage ich hier mal offiziell den moderator ob der chatverlauf gefälscht ist oder ob der user timeraiser lügt.

ps tülay tülay tülay diye tekrarliyorsun. niye bu kadinin yakasindan kopmuyorsun? hat sie dir vielleicht nen korb gegeben :)

timeraiser 23.06.2015 12:43

Ach wie süß.
Dem DiaTronik geht der LebensInhalt ausssssssssssss

Jetzt kennt er keine ..... mehr. Und so springen ihm auch die neuen Frauen abbbbbbbb

Wie wo was? Ich kann die haben, die da auch und die hatte ich alle schon!

Aber warum hängst du jetzt an mir so? Bin doch keine Frau *lol*

Zitat:

Zitat von DiaTonik (Beitrag 2114787)
nein du kannst es nicht besser und das wird auch immer so bleiben. dein versuch mich zu imitieren finde ich interessant. sowas machen 7 jährig wenn sie von nem schauspieler schwärmen.

in meinem leben spielt eine tülay keine rolle. weshalb wiederholst du den namen einer dame die vielleicht nicht genannt werden will?

hey werde doch mal erwachsen. diese story über es gab mal jmd der dies und das gemacht hat ist zwar erheiternd aber auf dauer nervst du damit.

leider sind wir wieder vom thema abgekommen. ich hatte die vaybee verantwortlichen gebeten uns mitzuteilen ob der chatverlauf genauso stattgefunden hat oder ob timeraiser lügt.

ausserdem ist timeraiser uns noch ein screenshot schuldig. mit seinen themenfremden äusserungen will er sich nun aus der schlinge ziehen.

timeraiser 23.06.2015 12:46

So, DiaTronik. Jetzt habe ich genug Kindergarten mit deinen virtuellen Buntstiften mit dir gespielt.

Der Tag ruft mit sehr sehr wichtigen Dingen. Du darfst hier weiter dich austoben. Vielleicht hat eine junge Mutter hier mit dir erbarmen und widmet sich dir. EINE wüßte ich sofort, die dir sofort helfen würde!

Lara_ 23.06.2015 19:07

alışkanlıklar hayata dair olmalı..

Lara_ 23.06.2015 19:48

annanin reklamini git ba$ka yerde yap.

Lara_ 23.06.2015 20:01

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2114813)

o bu kafayla anca kendi gibi gökkussagi renginde bir irkek bulur :D

hemde ne irkek bu, gökkusagi gibi renkli bir irkek :D

suratina tükürüyorsun yarabbi sükür diyo :D

Köpek bile bu kancik karde$lerden daha onurludur...kancikligiyla övünen it gördün mü sen hic daha önce,iyice $amaroglana döndü rezil kepaze

Lara_ 23.06.2015 20:02

Zitat:

Zitat von Alphawolf (Beitrag 2114814)
Kahpenin eniği hala utanmadan yazıyor musun lan? Az önce Alphawolf ve kuzgun4545 rumuzumdan yazdım niye engelledin? Erkek ol lan biraz , sen yokken buralarda kimse sen ya da saz arkadaşların hakkında tek kelime yazmadı ama sen tekrardan kendini belli ettin millete salça oldun kalite kallavili TSE standartlarına uygun biricik yegane orospuçocuğusun oğlum ben başka bir şey bilmiyorum :D

bu le$'de yüz olsa annasinin reklamini yapmaz burada

Lara_ 23.06.2015 20:03

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2114786)
Sag mal hast du einen Farbenrausch? Liegst du in der Dröhnung?

Guck, ich kann das besser :D

Die Informationen fliegen mir inzwischen nur so zu. Aber bitte, erzähl doch selbst, was für eine Rolle die Tülay in deinem Leben spielt(e).

Übrigens, da gab es mal welche, die wollten einen Mundtot machen, indem sie private Details etc. von denjenigem veröffentlichen wollten. Genau solchen schmeckt der Bummerang nicht :D

hhahahhahah

harikasin time..))))))))))))))))))

24.06.2015 08:30

......

Sözleri başka,güftesi başka yarım kalmış şarkı gibiyim.Orkestrası terk etmiş türkücü,parası şaraba yetmemiş ressam misaliyim şu an.Nefesim sana yetemedi,sözlerin ise ederi yoktu sende....Sahi sevgili neydik biz?

24.06.2015 20:11

Hasmına aşık olmak !

İnsan hasmıyla uzun süre kapışınca,hasmına alışır.Kafasında düşman ilan ettiği,her defasında alt etmeye çalıştığı hasmını düşünür.Zamanla ondan kopamaz,hasmına başkası çatsa,belli etmesede ilk o üzülür.Öyle olur ki bazen,bu düşmanlık yaşamın hırsına kaynaklık eder.Bundan dolayı hiç kopmaz hasmından ve hep onunla birlikte yaşar.Bu zamanla gizli nefret kin gibi,gizli sevgi aşka dönüşür....Kısaca;bu gidişat başka yöne doğru yol almaya başladı gibi...

24.06.2015 20:22

Zitat:

Zitat von __KAAN__ (Beitrag 2114888)
İnsan hasmıyla uzun süre kapışınca,hasmına alışır.Kafasında düşman ilan ettiği,her defasında alt etmeye çalıştığı hasmını düşünür.Zamanla ondan kopamaz,hasmına başkası çatsa,belli etmesede ilk o üzülür.Öyle olur ki bazen,bu düşmanlık yaşamın hırsına kaynaklık eder.Bundan dolayı hiç kopmaz hasmından ve hep onunla birlikte yaşar.Bu zamanla gizli nefret kin gibi,gizli sevgi aşka dönüşür....Kısaca;bu gidişat başka yöne doğru yol almaya başladı gibi...

kaani sen bunu kimin icin yazdin?

eger lara icin yazdinsa, laranin özü sözü bir, kimseden ne lafini sakinir nede duygularini. Laranin bir lafi 100o erkege bedel, ortalik da erkek diye dolanan kanciklarin aksina ADAM LARA.
Lara "ADAM olmayan düsmanim bile olamaz" yazdi, okumadin mi.

timeraiser 25.06.2015 01:14

Wieso muss ich plötzlich an KuhTonik denken? :D

Und wie derjenige jemand dann auf der KuhBrautSchau ist... hehehe

25.06.2015 10:35

Zitat:

Zitat von DiaTonik (Beitrag 2114900)
sürekli tartisma ve kavga etme pesinde olmayan herkese günaydin :)

ne güzel yazmissin, seninde günün aydin olsun :)

25.06.2015 10:44

Günaydin demek simdi mi akliniza geldi
(medeniyet simdi mi akliniz geldi)?

millete iftira atarken akliniz nerdeydi? -SIMDI SIZEDE GÜNAYDIN

eee ne demisler "dinsizin hakkindan imansiz gelir"
cok sükür benim hem dinim yerinde hemde imanim
ama siz ANCA BU DILDEN ANLADINIZ!!!!

25.06.2015 13:03

Karıştırmak ?

Bazı insanlar var burda,birilerini kışkırttıktan sonra,uslu çocuk pozisyonu alan :)))
Bunu anlaması gereken birileri var,onları kışkırtanlar,onurlarıyla oynayanlar,ellerinde ki hesap tutmayınca masuma yatıyorlar.Dikkat edin kısa bir süre sonra mağdur ve mazluma yatacaklar.Bilin istedim ;)

timeraiser 25.06.2015 13:13

Güzel yazmışsın!

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2114904)

Günaydin demek simdi mi akliniza geldi
(medeniyet simdi mi akliniz geldi)?

millete iftira atarken akliniz nerdeydi? -SIMDI SIZEDE GÜNAYDIN

eee ne demisler "dinsizin hakkindan imansiz gelir"
cok sükür benim hem dinim yerinde hemde imanim
ama siz ANCA BU DILDEN ANLADINIZ!!!!

timeraiser 25.06.2015 13:13

Hatırlatmana teşekkür ederim!

Zitat:

Zitat von __KAAN__ (Beitrag 2114905)
Bazı insanlar var burda,birilerini kışkırttıktan sonra,uslu çocuk pozisyonu alan :)))
Bunu anlaması gereken birileri var,onları kışkırtanlar,onurlarıyla oynayanlar,ellerinde ki hesap tutmayınca masuma yatıyorlar.Dikkat edin kısa bir süre sonra mağdur ve mazluma yatacaklar.Bilin istedim ;)

25.06.2015 13:32

__cenk__

Beni sınamaktan vazgeç hayat,beş benzemezle rest çekerim,sen bile korkarsın bende olmaktan.

Lara_ 25.06.2015 22:44

Arkamdan konuşanların hepsi arkamda takılmaya devam etsin..

26.06.2015 17:07

Nazım Hikmet Ran

Ey soluma düşen ince sızım,öyle tepkisiz kalma,yaktığın yürektir çıra değil.

Lara_ 26.06.2015 21:56

hani eskiden film biter;the end, fine, son ya da bitti yazardı, işte o anlar hiç aklımdan çıkmazdi,cünkü filmin mutlu bitmesi önemliydi benim icin,hiç bitmesin ister öylece kalırdım sinema koltuğunda,sanki orada öylece kalırsam hiç bir şey sonlanmıyacak gibi..
şimdi hayata baktığımda bir şeylerin sonlanacağını hissettiğim anda başlamadan kalkma hissiyatı taşıyorum, şu hayatın kısır aninda akan yazılarda geçen isimlerin pek de bi' önemi kalmıyor aslonan o angidan çıkabilmek...gökyüzüne merdiven dayamak isteyen ben

26.06.2015 22:15

Hiç bitmeyecek gibi..

''sanki orada öylece kalırsam hiç bir şey sonlanmayacak gibi..''(lara dan alıntı)
Başlanmayan bir şey,bitmez.Bitmeyen her şeyde,başlangıçlarda hep ön saflarda yer alır.Hayatta bitecek bir gün,ama yinede yaşıyoruz..Bir film veya bir şarkı bitebilir,bitmesini istememek,o an o soyut kavramla mutlu olmaktan geçer.Bende bir kitap okuyordum(Büyük umutlar)son 50 sayfasını,15 günde bitirdim.Bitmesine çok üzüldüm,çünkü konu benim gibiydi,benden bir şeylerle doluydu...O kitabı bitirdikten sonra,1 ay herhangi bir kitap ilgimi çekmedi..
Daha önce tartışmalarımız olduğundan alıntı yapmama kızmazsın umarım.Kavgalarının ve tartışmalarının dışında,yazdığın zaman çok güzel yazıyorsun,bunu söylemek geldi içimden...

27.06.2015 11:37

midem bulaniyor :(

27.06.2015 12:02

???

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2114972)
midem bulaniyor :(

Hayırdır?
Neden?

27.06.2015 12:12

Zitat:

Zitat von __KAAN__ (Beitrag 2114973)
Hayırdır?
Neden?

dün aksam festi ramazan kölnde cok yedim herhalde :(

kumpir
gazoz
kapuz
halka tatlisi
cay

AMA SÜPERDI festival, midem isyan ediyor :(

27.06.2015 12:19

:)))

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2114974)

kumpir
gazoz
kapuz
halka tatlisi
cay

Sorun yok o zaman.Her güzel şeyin,birde kötü yanı var ;)

timeraiser 27.06.2015 13:00

Geçmiş olsun!

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2114974)
...

27.06.2015 18:40

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2114976)
Geçmiş olsun!

sagol gecti

30.06.2015 15:55

Mevlana

Kaderde sevmek var ama kavuşmak yok ise şayet, OIsun! Vuslata aşık gönül susmayada razı.

Imogdi 03.07.2015 02:37

die Schwüle hier ist schier unerträglich ...damnn

:(

Imogdi 03.07.2015 07:07

bazen insan olmaktan utaniyorum ://

03.07.2015 17:57

gestern war sein sehr heißer Tag ;)

timeraiser 03.07.2015 20:29

Zitat:

Zitat von Nur_Banu (Beitrag 2115114)
gestern war sein sehr heißer Tag ;)

Yupp, die Hitze lässt die Mensche alle draußen zusammenkommen :)

Lara_ 03.07.2015 23:30

Bazen çok geç demek için de çok geç oluyormuş zira,artık çok geç.. demek geç kalana biraz ihtimal biraz savunma biraz da umuttur. Geç kalınmış şeyler sözün bittiği yerdir.

Lara_ 05.07.2015 21:12

eger bir hayvani severseniz o hayvan hayati boyunca sizi sever,eger bir insani severseniz ne yapicagini bende bilmiyorum

Lara_ 05.07.2015 22:06

hikayeler ve yaralar benzer değilse, neye sevineceğimiz ya da coşku duyacağımızda aynı olmuyor. belki bir tek şeye dikkat edebiliriz, içten olmayan yersiz ilgimizi sempatimizi göstememeye ki bu daha değerli...

05.07.2015 22:13

Bugünlük benden bu kadar!

Sakla samanı,inekler aç kalsın!/Kemal Sunal :)

Lara_ 05.07.2015 23:06

var'la yok arasında yaşanır bazi hikayeller
Gel' demeye hayat izin vermez,git demeye kalbin

05.07.2015 23:50

Uyku

Uykuda tutmaz şimdi.Dışarıda bunaltan bir sıcak,kafada unutulmaz hatıralar olunca.İlk aşık olduğum kız geldi aklıma,ela gözleri,küçük burnu ve kızaran yanaklarıyla.Çocuktuk,düşlerimiz bile güzeldi,oyunlarımız mutluluk üzerine veya doktorculuk olurdu.Ben damat olurdum o gelin,ben doktor oluyordum o hemşire...Zamanla büyüdük,o model olmuştu ben siyasi tutsak...İçerden çıktım,(Sonra yargılandığım madde,tedavülden kalktı ve berat ettim.)nedense,dedemleri ve teyzemleri ziyaret edesim tuttu.Dolmuşa atladığım gibi,arkamda iki gölge ile Eyüp yollarında ilerliyordum.Aklımda çocukluktan kalma anılar ve ela gözlü sevdiğim vardı..önce teyzemler uğradım,orada teyzemin yaptığı yemekleri yedikten sonra,o zaman kimsenin oturmadığı,çocukluğumun en mutlu anlarını yaşadığım eve gitmek istedim.Dedemlere doğru yola çıkarken hiç öpmediysem 20 den fazla yaşlı komşularımızın ellerini öptüm.Sonra demir kapıyı açtım,kapıyı açarken tepemde duran asma ağacına baktım,sonrada dedemle birlikte ektiğim akşam sefalarına,birşey düğümlendi sanki boğazımda.İçeri girdiğimde yaptığım ilk iş,pencereleri açıp havalandırmak oldu.Sonrada çocukluktan kalan alışkanlıkla,Atalarımızdan kalan kutsal değerleri öptüm,fakat bu sefer dedemin yerine.Hava kararmaya başladığı halde,gölgelerim hala dışarda,sağa sola gidiyordu...Sonra çay suyunu ocağa koyup,elime bir testi su alıp dışarı çıktım,çiçekleri sularken,ela gözlü birşeyler silkeliyordu balkonda,beni gördü ve duraksadı,şaşırmış bir eda ile baktı ve birden içeri girdi.Bu tavrına anlam veremedim.
Sabah olduğunda kapı tokmağının sesi ile uyandım.teyzem kahvaltılık birşeyler almış gelmiş.Hemen çay suyu koydu,sohbete başladık.Herkesi sordum,cevapladı anlattı birşeyler.Sonra Filiz diyecektim,konuyu değiştirdi.Bir ara fırsat bulup filiz dedim yine değiştirdi.Sonra herşeyi bırakıp direk sordum.Boşver onu dedi,sana kız mı yok.Sonrada benim işim var bulaşıkları yıka,eniştenin yanına git,ama mutlaka git,akşam bizde kalmadın diye zoruna gitti.Tamam uğrarım dedim.Kahvaltı masasını topladım ve kendimi dışarı attım.Tam bakkalın kapısına yaklaştım,baktım filiz orda.Yaklaştım,elimi uzattım,kafası önde ydi.Kafasını yavaş kaldırdı,gözleri dolu dolu bana baktı,hiçbirşey demeden,uzattığım eli bile sıkmadan uzaklaştı yanımdan ve kapıya doğru yürüdü.Kapının eşiğinde duraksadı sonra hızlı adımlarla çıktı dışarı.Arkasından bende kapıya çıktım,eve doğru hızlı hızlı ilerliyordu.evin önüne gelince gözlerini sildi...Bende bakkala geri dönüp ne olduğunu öğrenmek istedim.Tam ben soracaktım ki,güneş nişanlandı dedi,senin geldiğini görünce neye uğradığını şaşırdı,ne yapacağını bilemedi dedi.O zamanlar,içimdeki duyguları saklamayı bilen biri olduğum için,hiç etkilenmemiş gibi davrandım.Dışarı çıktım ve eniştemin yanına gittim,eniştem büyük bürosundaydı,sekreterine çay söyletti,uzun uzun sohbet edip öğlen yemeğine çıktık...Eve doğru giderken ,Filiz lerin evine bakmamak konusunda kararlıydım,ama tam evin önünde durup çok umursamadan hiç birşeyi,baktım.Ailesi ile bahçedeydi,babasının ve annesinin elini öpmek için içeri girdim.El öpme faslı bitti,filizle tokalaştık,kardeşlerine sarıldım,biraz sohbet ettim,babası ve annesi alttan beni süzünce fazla kalmamam gerektiğini anladım.Kalkıp müsaade istedim,babası oturmam için ısrar etti,annesi de hiç alakasız,Filizin düğününe gelip gelmeyeceğimi sordu.Ben ne cevap vereceğimi bilmediğim için soruyu es geçtim..Eve zor attım kendimi,eve girer girmez ilk defa bir kadın için ağladım....Sonrası malum,ben unutmakla,o da yeni hayatını kurmakla yükümlüydü...Yıllar önce teyzemle karşılaşmış ve ilk beni sormuş.Şimdi o isviçrede oturuyor evli 2 çocuğu vardı en son.Ben ise almanyada ve yanlızım,çünkü her zaman,her yerde,her şeye geç kalıyorum...Uykularıma geç kalmam normal kanımca...İşte böyle....

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:42 Uhr.