![]() |
Kartal’da 7 oyuncu kadro dışı
Yarın Serdar Bilgili başkanlığında toplantı yaparak sezon sonu operasyonlarını konuşacak olan Beşiktaş yönetimi Okan, Tümer, Sinan, Cordoba, Ronaldo, Giunti ve Ilie’nin kadro dışı bırakılacağını bildirdi…
ajansspor.com |
lol
ach ach :)
evet sor bakalim ob das dein papa / opa erlebt hat :)) wetten nicht ?!?! :))) |
Uli Hoeness = Schwätzer
Adamin sacmaligna bak,,,resmen "Schiebung" diye Werder"in macini satilmis diyor ,,,weil hier in deutschland nicht der direkte Vergleich zählt sondern das torverhältniss usw.
Adam karsima gecse resmen bastiracam küfürü yüzüne karsi :)) gicik tip... 6:0 yenilir bir takim,,,bu bazen gercek olan bisey....sanki bize cim bom gecen sene o 6:0"i sattimi ? Veya haftaya sanki satarmi maci Trabzonspor"a ? Sanetmiyorum (yani umarim öyle olmazdir).. Uli Hoeness ab in den Zoo ! |
CL deki sistemimiz 4-5-1mi olacak?
CL i(ön elemeleri) garantiledigimiz icin Daumun tercih edecegiyi sisteme bi göz atalim...(biraz erkende olsa ama yapilacak transferlere bagli)...
Alex ve Serkan transfer isteklerimiz ortasahayi kalabalik tutmak istedigimizi gösteriyor ve özellikle gecen 2 macta Van Hooijdonku ortasahaya cekip 4-5-1 sistemi oynatmasi Daumun bidahaki senenin tercihini isaretliyor gibi... 4-5-1 lik kadromuz söyle olur... -----------------------Volkan--------------------------- Kemal/Ali----Luciano-------Tomas------I.Toraman -----------Serkan/Ümit------Aurelio----------------- Serhat/Mehmet-------Alex-------------------Tuncay ----------------------PvH/Nobre----------------------- PvH CL maclarinda oynar Nobre ise lig maclarinda oynar...(ki Nobre Avrupada kendini gösterirse bonservisi alma sansimiz sifirlanacak)... sizin görüslerinizi bekliyorum |
BIRINCI LIGE HOS GELDIN SAKARYASPOR
S A K A R Y A S P O R´da artik birinci ligde..bol sans bol basari.
BU SEHIRINI ACILARINI UNUTTURMAK ICIN EN IYI ILAC HERZAMAN SEN OLDUN SAKARYASPOR... KALPDEN KALBE BİR YOL VAR Kİ SENDEN GELİR SANA GİDER;SENİ BU DÜNYADA BİZDEN DAHA ÇOK SEVEN BİRİNİ GÖSTER... TATANGALAR |
hahahahaaa noch mehr witze auf lager??
erstens solltest du langsam aufhören zu träumen!
zweitens tu nicht so als wäre das selbe auch euch passieren was man vor jahren bei galatasaray versucht hat... wollt ihr auch sagen wie die, "federasyon ve hakemler bize karsi tutum gösteriyorlar, ama biz yilmadik ve sonunda hepsine karsi sampiyon olduk" das selbe wie die wollt ihr wieder nachmachen ihr klonforscher! onlar neyapiyorsa sizde yapin... gerci ben denizlispor taraftari olarak, albirini vur ötekine diyorum ama neyse... yigidi vur hakkini yeme derler.... BU ÜLKEDE FUTBOL ADINA BAZI GERCEKLER VAR BUNLARDAN BIRISIDE GALATASARAY INTERNASYONAL BASARISI VE MILYONLARCA TÜRK INSANINI SEVINCE BOGMASI, SOKAKLARI DOLDURMASI!!!!! EY TÜRK GENCI, SEN HIC ICTEN BIRAZCIK GURUR DUYMADIN MI TÜRK OLARAK....?????? ben cevabini vereyim istersen, duymamissindir, sen cünkü baska bir cumhuriyetin vatandasisin!!! "FENERBAHCE CUMHURIYETI" milyonlarca türk sevinirken, oynarken, ben itiraf ediyorum sevinc gözyaslari akti gözlerimden TV de o coskuyu görünce, siz ise, yani senin gibiler bir kösede yüzü kizarmis sekilde kiskancliklarini gizleyemiyorlardi!!!! |
sakaryasporun hakettigi yer daima 1.lig
sakaryaspor zaten birinciligde idi, ama malesef tüm yurdu üzüntüye bogan, marmara depremi yüzünden 1.lig den cekilme karari almisti ozamanlar...
HOSGELDIN SAKARYA... nede olsa ayni renkleri paylasiyoruz denizli ve sakarya.. YESILLL...... SIYAHHHHH |
helal be!! 11 oyuncudan 6 si yabanci!!!!
ohne Text
|
pardon... i.toramani unutmusum!!! o.T.
ohne Text
|
wie wärs wenn du nach hollywood fliegst!
senin fantazin bayaaa bir var yani haa...
dreh ein film oder schreib ein roman ne bileyim... fotoroman filan yaz .. be olsam bu gabiliyeti kullanirim yani... |
denizli macindan sonra cok aglayacaksin!
cünkü bütün hayallerin suya düsecek, bu yazdigin satirlari düsünerek daha cok saskinlik icine düseceksin ve sonun cok berbat olacak...
kendini burada herkese maskara yapacaksin bununla.... eger biz yenilirsek: basimiz dik olacagiz cünkü bizim kaybedecek "HICBIRSEYIMIZ" YOK!!! sizin ise coooook. Türkiye ozaman iki kulübü konusacak, sampiyonlugu elinden son anda kaciran yillardir hep ayni hatayi yapan fenerbahce, ve cogu takimin bir türlü yapamadini, su fenerbahceye artik sus demeyi, dur demeyi basardigi icin! iki secenek var.... ya yenersiniz ve sampiyonluga burnunuz kadar yakin olursunuz, yada..... yada bitersiniz! |
muhahahahahahahaaaa
träum weiter.... iyi gelir.
|
tsk ederim denizlispor arkadasim
evet cok haklisin depremdi o feci kazaydi derken yikilmisdik ama SAKARYA SAKARYASPOR gecdee olsa toparlandi ve birinci lige yeniden merhaba dedi...
dedim ya BU SEHRIN ACILARINI SARMAK SAKARYASPORA DÜSMÜSDÜ.SAOLSUNLAR HERZAMAN YÜZÜMÜ GÜLDÜRMEYI BASARDILAR... |
Ist reine Spekulation. Glaube ich nicht.
ohne Text
|
32. Hafta tahmin sonuclari:
Selam Arkadaslar!
Asagida bu haftanin sonuclari ve Genel Puan durumunu okuyabilirsiniz. Yanlisliklari önlemek icin herkesten kendi Puanini tekrar kendi hesaplamasini istiyorum. Bir hatirlatma sezon sonunda 3 dalda birincilik verilecektir: 1. Toplamda en fazla Puan alanlar 2. Ortalama en fazla alanlar 3. En fazla haftanin 1. cisi olanlar Haftanın sonuçları: Adana - Beşiktaş 1:0 G.Antep - Trabzon 1:2 G.Birlği- Malatya 2:2 Konya – Denizli 1:1 F.Bahçe - A.Gücü 3:1 Bursa - Ç.Rize 4:2 A.Sebat - Samsun 1:0 G.Saray - İstanbul 2:2 Elazığ - D.Bakır 0:1 Bu Hafta : 11 puan: BratPitt, AhmetDursun 10 puan: Ibo61 9 puan: Arsena, AnArSisT 8 puan: ferhatxtunc, Jaykay, Derbeder80 7 puan: KorkutEken, Cengaver, airdem 6 puan: kes, KarDoluca 5 puan: JamesDean 4 puan: xxxSexyLoverxxx 3 puan: xxSINAN07xx, aliconda 1 puan: tarik21 Toplam: 1. JamesDean: 220 puan 2. ferhatxtunc: 208 puan 3. KorkutEken: 187 puan 4. AnArSisT: 181 puan 5. Cengaver, JayKay: 177 puan 6. Derbeder80: 173 Puan 7. Ibo61: 172 puan 8. BratPitt 166 Puan 9. xxSINAN07xx: 157 puan 10. . airdem: 158 puan 11. xxxDersimxxx: 156 puan 12. AhmetDursun: 155 puan 13. kes: 138 puan 14. Arsena: 110 puan 15. turshu: 97 puan 16. ATA: 89 puan 17. Turkishboy17: 73 puan 18. BerkkanT: 68 puan 19. xxxSexyLoverxxx: 64 puan 20. newgen: 63 puan 21. des: 39 puan 22. aliconda: 38 puan 23. RyanPhillippe: 35 puan 24. DELIkaanLIM,: 28 puan 25. SHEIRMAINE, xGladiox: 27 puan 26. xNouma21x: 22 puan 27. Gbaby54, tarik21: 18 puan 28. GirlIneedYou, ,: 10 puan 29. ferhat67X: 9 puan 30. VurucuNOUMAgeldi: 8 puan 31. Akratitus, WunschDirWas, Kardoluca: 6 puan 32. actionmanx30: 5 puan 33. BaddalGazi, ilhanMANSIZ, LazOssi, NoumaBJKPascal21, Sahinbey, temha1971, 60zile60: 4 puan 34. bicibicikiz22: 3 puan 35. EnisKaya 2 Puan: 36. Emre24, Freakie, , XXZ1: 1 puan 37. Galatasaray: 0 puan Ortalama (sezon sonunda hesaplanacak, su an sadece kac kez katildigin yaziyor): actionmanx30 (1) AhmetDursun (31) airdem (32) Akratitus (2) Aliconda (9) AnArSisT (31) Arsena (21) ATA (20) BaddalGazi (1) BerkkanT (16) Bicibicikiz22 (1) BratPitt (31) Cengaver (27) DELIkaanLIM (7) Derbeder80 (31) des (8) Emre24 (1) ferhatxtunc (32) ferhat67X (1) Freakie (1) Galatasaray (1) Gbaby54 (4) GirlIneedYou (2) Ibo61 (29) ilhanMANSIZ (1) JamesDean (32) JayKay (31) Kardoluca(1) kes (32) KorkutEken (32) LazOssi (1) newgen (13) NoumaBJKPascal21 (1) RyanPhillippe (8) SHEIRMAINE (5) temha1971 (1) tarik21 (5) Turkishboy17 (13) turshu (20) VurucuNOUMAgeldi (2) WunschDirWas (1) xGladiox (6) xNouma21x (3) XXKuzeyXX (1) xxSINAN07xx (32) XXZ1 (1) xxxDersimxxx (28) xxxSexyLoverxxx (17) YaRaMaZx (1) 60zili (1) EnisKaya (1) Sahinbey (1) Birinci olanlar : 6 x JamesDean 4 x AnArSisT, ferhatxtunc 3 x Arsena, BratPitt , Cengaver, Derbeder80, KorkutEken 2 x AhmetDursun, Ibo61, xNouma21x, xxxDersimxxx, 1 x ATA, Derbeder80, des, newgen, xxSINAN07xx, xxxSexyLoverxxx, Evet arkadaslar bu haftanin tahmin sonuclar böyle. Tüm katilanlara tesekkür ediyor ve ayni zamanda önümüzdeki haftalar icinde tahminlerinizi bekliyoruz. Herkese bol sans. Sevgiler, saygilar... airdem & BratPitt & kes |
Tahmin yarismasi istatistikleri:
1. haftada toplanan toplam puan: 79
Ortalama: 4,16 2. haftada toplanan toplam puan: 99 Ortalama: 5,82 3. haftada toplanan toplam puan: 123 Ortalama: 6,83 4. haftada toplanan toplam puan: 108 Ortalama: 6,35 5. haftada toplanan toplam puan: 87 Ortalama: 4,14 6. haftada toplanan toplam puan: 106 Ortalama: 5,58 7. haftada toplanan toplam puan: 135 Ortalama: 7,11 8. haftada toplanan toplam puan: 118 Ortalama: 6,21 9. haftada toplanan toplam puan: 144 Ortalama: 6,26 10. haftada toplanan toplam puan: 149 Ortalama: 6,77 11. haftada toplanan toplam puan: 79 Ortalama: 3,29 12. haftada toplanan toplam puan: 113 Ortalama: 4,91 13. haftada toplanan toplam puan: 59 Ortalama: 2,68 14. haftada toplanan toplam puan: 85 Ortalama: 4,25 15. haftada toplanan toplam puan: 100 Ortalama: 5,00 16. haftada toplanan toplam puan: 135 Ortalama: 7,11 17. haftada toplanan toplam puan: 59 Ortalama: 2,81 18. haftada toplanan toplam puan: 93 Ortalama: 4,04 19.haftada toplanan toplam puan: 98 Ortalama: 5,16 20. haftada toplanan toplam puan: 89 Ortalama: 4,45 21. haftada toplanan toplam puan: 112 Ortalama: 5,09 22. haftada toplanan toplam puan: 138 Ortalama: 6,00 23. haftada toplanan toplam puan: 78 Ortalama: 4,33 24. haftada toplanan toplam puan: 69 Ortalama: 3,29 25. haftada toplanan toplam puan: 119 Ortalama: 5,95 26. haftada toplanan toplam puan: 113 Ortalama: 5,95 27. haftada toplanan toplam puan: 90 Ortalama: 5,53 28. haftada toplanan toplam puan: 153 Ortalama: 8,50 29. haftada toplanan toplam puan: 85 Ortalama: 5,67 30. haftada toplanan toplam puan: 77 Ortalama: 4,28 31. haftada toplanan toplam puan: 101 Ortalama: 5,61 32. haftada toplanan toplam puan: 123 Ortalama: 6,83 ______________________________________________ Yarismaya katilanlar: 1. hafta: 19 2. hafta: 17 3. hafta: 18 4. hafta: 17 5. hafta: 21 6. hafta: 19 7. hafta: 19 8. hafta: 19 9. hafta: 23 10. hafta: 22 11. hafta: 24 12. hafta: 23 13. hafta: 22 14. hafta: 20 15. hafta: 20 16. hafta: 19 17. hafta: 21 18. hafta: 23 19. hafta: 19 20. hafta: 20 21. hafta: 22 22. hafta: 23 23. hafta: 18 24. hafta: 21 25. hafta: 20 26. hafta: 19 27. hafta: 17 28. hafta: 18 29. hafta: 15 30. hafta 18 31. hafta 18 32. hafta 18 ______________________________________________ Simdiye dek bir haftada en fazla puan toplayan arkadasimiz 14 puanla xxSINAN07xx olurken, onu takip eden 13 puanla AnArSisT, Cengaver ve des, 12 puanla onlari takip eden Arsena, BratPitt, yine Cengaver, JamesDean ve xxxSexyLoverxxx olmus. ______________________________________________ Ortalamada hafta basina 6,88 puanla JamesDean birinci, 6.5 puanla ferhatxtunc ikinci, 5,84 puanlada KorkutEken ücüncü. Selam ve saygilarimla airdem & BratPitt & kes |
28. hafta Süperlig puan durumu:
1. F.Bahçe 73
2. Trabzon 71 3. Beşiktaş 62 4. Denizli 55 5. G.Antep 51 6. G.Saray 48 7. A.Gücü 45 8. G.Birliği 41 9. Samsun 43 10. D.Bakır 43 11. Malatya 42 12. Konya 41 13. Ç.Rize 39 14. Sebat 36 15. İstanbul35 16. Bursa 34 17. Elazığ 22 18. Adana 16 |
oh be wieder erster:-) o.T.
ohne Text
|
pardon 32. hafta demek istedim o.T.
ohne Text
|
da ich sakaryali bin freut mich es sehr
dass dieser verein aufgestiegen ist. hier in sakarya sind sehr gute spieler entdeckt worden. ich sage nur tuncay oder hakan sükür oder aykut kocaman oguz cetin engin ipekoglu , bülent uygun der bei fenerbahce torschützenkönig wurde unter osieck oder turan sofuoglu oder besiktasli recep und noch viel mehr. dieser aufstieg ist für die ganze stadt adapazari ein funken neuer hoffnund, denn beim erdbeben wurde adapazari fast zu 100% zerstört. ich hoffe dass sakarya in der 1 liga bleiben wird besonders das erste und zweite jahr werden schwer. aber sakarya hat die beste nachwuchsarbeit in der türkei. werden die talente nicht verkauft wird es schon klappen.
|
yabanci oynatmak senin nerene batti o.T.
ohne Text
|
Kafa Golleri
FB"nin ligdeki öteki takImlara bariz üstünlüklerinden bir tanesi kafa gollerinin sayIsI. Bu sezon $imdiye dek oynanan 32 maçta atIlan toplam 76 golün %34"üne kar$IlIk gelen kafa gollerinin sayIsI tam 26. Son yedi sezonun istatistiklerine bakIldIGInda bu FB için de en yüksek oranI olu$turuyor (sezon: oyun [toplam gol:kafa golü] oran):
1997-98: 34 [61:12] .20 1998-99: 34 [84:13] .16 1999-00: 34 [59:15] .25 2000-01: 34 [82:18] .22 2001-02: 34 [70:10] .14 2002-03: 34 [55:14] .26 2003-04: 32 [76:26] .34 Kafa gollerinin oyunculara göre daGIlImI da $öyle: Hooijdonk: 9 (%41) Nobre: 4 (33.3) Luciano: 3 (100) Serhat: 3 (38) Tuncay: 3 (18) Ümit: 1 (17) Rebrov: 1 (50) Aurelio: 1 (100) Kemal: 1 (100) |
Ne Mutlu FENERBAHCELIYIM Diyene.....
-ligde bu kadar pislik dönüyor
-üst siralarda olsun alt siralarda olsun satilan maclar vs. -bize karsi hakem hatalari,kudurmus gibi oynayan takimlar -ve bizler birer birer hepsini dize getiriyoruz -hazmedemeyenler giitikce kücüldüklerini dahi anlamiyorlar -futbolcularimiz diger takimlarin futbolculari gibi her pozisyonda hakeme cullanmiyorlar futbollarina bakiyorlar -bazen elestirsekte türkiyede tek büyük taraftarin varoldugu camiyayiz ............... ve bu devam ediyor ekleyebilirsiniz bunlara ilave.... Vallahi de Billahide bu kadar serefsizlik gördükten sonra inaninki iyide FENERBAHCELI dogmusum diyorum!!!!! Ne Mutlu Türküm Diyene, Ne Mutlu FENERBAHCELIYIM DIYENE!!!!!! __________________ ATAMIZIN TAKIMI FENERBAHCE |
TEbrikler :) INANMIYACAKSIN AMA....
bende hesaplamistim. Yarim saat önce tam yazacaktim foruma, birden PC kapanmaz mi?!
Diese verdammten neuen Trojaner/Würmer oder was weiß ich was?! --> avserve.exe --> skynetave.exe --> lsass.exe Lsass habe ich noch nicht wegbekommen können aber die anderen beiden waren die schlimmen. Es ging nix mehr. Her iki saniyede bir internete baglanti kurmaya calistilar. Ich habe sie aber gesperrt und sie dann ausgelöscht! :)) |
dankeschön
sen bilgisayarina dikkat et:-)
|
mein opa hat das erlebt o.T.
ohne Text
|
KIM DEMIS FB ÖN ELEME OYNAMIYOR DIYE´?
erkundige dich mal...
|
Träum weiter :-P
Cimbom TS"ye yatacak !!!
BU BIR GARANTI"dir !!! "TS 76 - 0 GS" |
Hayir 6-0 satmaz 6eSe ama ...
76-0 olur hehehehehehehe
|
Sa-Na-Ne o.T.
ohne Text
|
>>lsass.exe<< VIRUS ????????????
Der LSA-Shell unnterstützt die Durchsatzauthentifizierung von Kontoanmeldungsereignissen für Computer in einer Domäne!
Könntest du das evtl. doch noch gebrauchen ;-)) Nicht, dass du es bereust, diesen entfernt zu haben ;-) Bir Fenerbahceli"den tavsiye ... lass es lieber drauf ;-) Zumindest solltest du den Zeitstempel beachten! Sollte er relativ akt. sein ... dann kannst du dir sorgen machen ... (der sollte vom Jahr 2002 sein!) al" |
O zaman senin gFB"lilerin actigi
"Pankarta" ne diyorsun ?
Sanki Kapalicarsicilara kale önünde pas verip ilaha "golü" bize atin diye davet gibiydi! Ve onlar yaptida! Haklilarda! al" |
Türkiyenin "En güclü takimlari ..."
... 0-1 ve 3-1 kafalarina vurdu galiba Trabzonsporlularin!
Yoksa iki defa yendigimiz TeSe ve GeBe yi nasil en kuvvetli iki takim diye tanitmak ister!?! Belkide haklilar Fenerbahce" artik normal bir "güc" dergil ... Alin Türkiye Liginin ilk Sözünü ve "lig" yerine "güc" ekleyin ... o zaman Fenerbahce"nin durumunu anlarsiniz ;-) al" |
heyt be birinci olmusum !!! o.T.
ohne Text
|
benim neyime batsin, allah korusun
ama sana batiranlar olur!
|
Der lässt sich auch gar nicht löschen :)
Habe später auch gelesen, dass es mit der Datei nichts böses auf sich hat :)
Trotzdem danke :) |
Bir Dusuncemi Sizlerle Paylasmak
istiyom sizlerle
Degerli Arkadaslarim , Son 180 Dakikayi geri sayima basladigimiz su gunlerde bir dusuncemi sizlerle paylasmak istiyorum . Buyuk bir aksilik cikmaz ise 3.yildizi gururla gogsumuze takacagiz ,Boylece su an giydigimiz 2 Yildizli formalarimizi bir cogumuz giymecegiz , elimizde ki bu formalarimizi FENERBAHCE Aski ile yanip tutusan ama forma alma imkani olmayan kardeslerimize hediye etmek icin bir organizasyon duzenlense ve bu ugurda tum taraftar dernekleri tek bir cati altinda toplansa ve organizasyon bu sekilde yurutulse en azindan FENERBAHCE Sevgisini daha bir yayginlastirmak acisindan olumlu bir adim olacagi kanaatindeyim , Ozellikle Anadolu nun ucra koselerine bu formalarimiz ulastirilip ordaki kardeslerimize bu formalarin hediye edilmesi ve onlarin sevinclerini gormeyi sanirim hepimiz isteriz degil mi ? Evet fikirleriniz Lutfen. Sevgi ve Saygilarimla. |
Malatyaspor macina gelmek isityorum!!
Evet arkadaslar bugün isyerimde patronumla konustum ve izni kopardim.
Allahin izniyle Sampiyon olacagimiz Malatyaspor macina gelme ve Tüm Türkiye ligine karsi kazanacagimiz savasin Finishine sahit olmayi cok arzuluyorum. Bana bilet konusunda yardimci olabilecek kimse varsa lütfen yazsin. Maca girmeyi nasil garantileyebilirim?? |
Genc Futbolcularimiz
Bu seneki Fenerbahce ruhu, herkesin suratina tokat gibi carpiyor aslinda. Orneklerimiz cok basit... Genclerimizin Fenerbahce askini suralara yazalimda, inanmayan, elestiren insanlar icin, ufak bir feyiz olsun...
* Tuncay: Bos mukaveleye imza atti. Fenerbahce a$kini dile getirdi, * Semih: Gol atti. Mukavelenin onemli olmadini defalarca soyledi. Bos mukaveleye imza atar. * Volkan: Bos mukaveleye imza atarim. * Ali Gunes: Fenerbahce a$ki ile azmettim, kadroda yerimi aldim. * Recep: Olene kadar yedek kalayim, sirtimdan Fenerbahce formasini almasinlar. * Nobre: Fenerbahce formasini giydikten sonra, baska takima gidersem, daha buyuk olmali! * Kemal: Parasiz bile oynarim. Sakatliklar yuzunden, borcumu odeyemedim. 7 tane, as ve as olmaya aday futbolcunun kendi agzindan sozleri. Diyorlar ki; Para ile Fenerbahce karsilastirilamaz. Bir takim taraftarlarin, bir takim kuluplerin, bir takim yoneticilerin, bir takim medyanin kulagina kupe, suratlarina tokat, akillarinin bir kosesinede not olsun. Biz Fenerbahce"den ve Fenerbahceli olmaktan bahsediyoruz. Bu kadar buyuk bir kulubun taraftari olarakta, cirkefleri selamliyoruz |
Mustafa Kemal Atatürkün Fenerbahceyi
Ziyaretinin 86. Yildönümü
ve Kurulusun Yildönümü! Al" PS: Firansöz Jenerallerin ziyaretinin Yildönümü de kutlaniyormu *g* |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:14 Uhr. |