![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
jöleli Yalaka
![]() bazen "ben or.ospu cocugu yum" diyemesin |
Zitat:
geldim ,gördüm ,siktir olup gitttim ![]() Hakan Demir cok iyi adress |
Capulculara beles
![]() |
Yeter ya.. Yeter. Mail yolu ile edin küfürünüzü ne bu böyle? Hic mi terbiye almadiniz siz? Hic mi utanmiyorsunuz? Eminim anneleriniz bu yazdiklarinizi görse yerin dibine girer, sizin yerine onlar utanir. Ne alip veremediginiz var? Tartismanin küfür etmek olmadigini bilmediginizi anladik ama artik bi durun ya, bir durun!
Terbiyesizler.. Her ikiniz de! |
Reklamlara degil rakamlara bakmak lazim. Rakamlar da ne aci verici degil mi? Durmak yok yola devammi$.......
Zitat:
|
Zitat:
Bende ona dogru iletisim kurmak maksadiyla "onun anladigi" dilden ona hitap ediyorum.. Durum bu! Aziz Nesin bile demisti, küfür yerinde güzel.. Bu Kenan'a küfür etmek istemiyorum, baska dilden anlamiyor bir türlü... |
ıste Bu!
![]() |
![]() Bunlar kadin düsmani! Türkiye'yi IPNEISTAN'DA CEVIRECEKLER BU YOBAZ SÜRÜLERI! Zaten bi-seksüeller ve diger ipne cinslerinin türemesinin sebebini biraz olsun anliyorum galiba.. Bu hanımcagzın yanına yaklaşan polisleri birde pkk sempatizanların yanına yaklaşmış fotosunu merak ederim.. Orda olsaydim o anasini avradini t...gimin piclerine "delikanliysan cikar rütbeni, vatandas gibi cik karsima lan derdim" Serefsiz pic kurulari! |
Zitat:
|
Zitat:
"Der Klügere gibt nach! Eine traurige Wahrheit, sie begründet die Weltherrschaft der Dummheit!“ Ich bin ein guter Menscher aber kein "GUTMENSCH" Die Dreistigkeit und Unverschämtheit von diesem gesellschaftlichen Dreck und Abschaum speist sich doch gerade zu nur daraus.. Weil niemand sich traut ihnen die Stirn zu bieten, erlauben sie sich immer mehr und mehr.. Nur bei mir ist er an den falschen geraten.. Gestatten mylady: Froghunter :D |
![]() |
Zitat:
|
Zitat:
|
Kenan, jetzt wo ich dich sehe, fällt mir ein, dass ich den Müll noch runterbringen muss.
|
![]() |
"MÜSLÜMANLAR MISIR İÇİN AĞLIYORMUŞ, FİLİSTİNEDE, ARAKAN VESAİREYEDE AĞLIYORLARMIŞ BAKIN AKİF NE DEMİŞ"
Bırakın matemi yahu! Bırakın feryadı, Ağlamak faide verseydi, babam kalkardı! Gözyaşından ne çıkarmış? Niye ter dökmediniz? Bari müstakbeli kurtarmaya bir azm ediniz! (M. Akif Ersoy) ![]() |
Zitat:
ama türkiye tavrini ortaya koydugunda chp tavir koymayalim sadece aglasak yeter demisti. |
Zitat:
Bir de yalan konusma Kemal Kilicdaroglu'da diplomatik kurallar ve kanunlar cevresinde darbeyi kinadi ve misir ve müslüman aleminin artik ileriye dönük yürümesini diledi... |
Zitat:
Size darbe varmis gibi bir havayla yelkeninize yel estirmezler artik.. |
Simde kadar gördügüm en komik Erdogan resimi
![]() |
Zitat:
2.yasa değiştirerek darbeleri engelleyebileceğini düşünen andavalların inandığı saçmalık. darbe seviciler iktidarda zaten amk, ne darbesi. ordu darbe yapacak olsa yasaya mı bakar. adamın elinde silah var silah. 35.maddede yapılan değişikliğin amacı darbelerin yasal dayanağını ortadan kaldırmak değil, tsk'yı pkk karşısında etkisiz bırakmak, yurt içindeki terör faaliyetlerine müdahale edemez duruma getirmektir. bir süredir dile getirdiğimiz "eyalet sistemine geçiş hedefi doğrultusunda tsk güneydoğu'dan çekiliyor, pkk kendi emniyet teşkilatını kuruyor" söyleminin ne derece doğru olduğu son günlerde güneydoğu'da yaşanan gelişmelerle iyiden iyiye ortaya çıkmıştır. pkk kendi asayiş birimlerini adım adım kurmaya başlamıştır. 35.maddedeki değişiklik de işte bu hedef doğrultusunda atılmış bir adımdır. darbeyle marbeyle ilgisi yoktur. |
![]() |
![]() ![]() Aslanim benim Tarik emmi. Gencliginde bütün genc kizlarin sevgilisi idin ama bu sözden sonra artik bütün Türkiye'nin kalbinde taht kurdun.. 'Ben Atatürk'ün olmadığı bir anayasaya karşıyım. Anadolu'yu karış karış gezip 'bu anayasaya oy vermeyin' diyeceğim!' (Tarık Akan) |
Bırakıp gittin bizi
Seni unuttuk sanma Zaman alışmayı öğretir belki ama.....Unutmayı asla!!!!!!! ![]() |
Zitat:
|
eksik olma türk polisi ..
(analar aglarken) senin hareketin .. ![]() |
Kenan sen anlamadiysan bu benim sorum degil. Senin kapastenin sorumlusu ben degilim...
Sana kac dere diyorum, 10 milyon koyun sürüsü bile bir adam etmeyecegini :D |
seni seviyorum Tayyep
![]() |
![]() |
Alhamdulillah ..
*hüstl*
![]() bei einer aufblasbaren Puppe würde ich den Handgriff ja verstehen , (hani hava mi kaciriyor ?) |
Zitat:
Es nervt gewaltig! Wie ne Schmeißfliege! |
Burasi Kültürsüzlerden gecilmiyor.........
|
![]() ich will den Konsum von Drogen in keinster Weise gut heißen ..aber |
Ne kadar güzel bir tablo... ÖZLEMİŞİZ..
![]() |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:50 Uhr. |