Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Entertainment - Musik - Kino (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=392)
-   -   Dinlediginiz sarki icinde gecen tek cümle (http://localhost/forum/showthread.php?t=4835)

26.04.2013 18:24

Elest-i bezminde (Ruhlar aleminde) sana ikrarım verdim
O günden bugüne de canim sözümde durdum.....

13.05.2013 20:37

Hasretler ayrilikla baslar yanan yürek sessizce aglar
Bütün anilar canlani verir sanki hiç bitmemisler gibi
Yolu gözlenen giden sevgili geri dönecekmis gibi....

15.05.2013 17:08

Elvan cicekleri takma basina
Kudret kalemini cekme kasina
Beni aglatirsan doyma yasina
Agla göz yasini sil melul melul..

16.05.2013 23:46

Eski bir gelinlige bir bakir bilezige, annemden kalan bu yüzüge , raziyasan gel benimle
Bir lokma ekmege bir yudum su icmeye, yine de sükür etmeye raziysan gel benimle..

24.05.2013 21:37

Senden ayri bu dünyada ne yaptimsa gülemedim....

30.05.2013 00:52

Bana gülen o resmin hala koynumda, hayalin aklimda...

30.05.2013 01:04

Öff be gelincik öff onmyown..

Surda ne güzel siirlerle, güzel sözlerle yazisiyorduk. Yakisti mi sana bir kac cirkefin lafina kizarak bu burdan gitmek?...

Şairlerin ve bilginlerin dünyalarında kalmışım bir başıma..Bir başıma ve uzak biliyor musun.... :D
Burda olsan da keske okusan, senin cevap vermeden duramayacagin türden bir cümle kurmustum ne güzel :D

15.07.2013 13:36

Bir tutam hayal bir tutam mavi
Ömrümden sana biriktirdiğim.....

15.07.2013 17:28

Unutmak ayrilanlara mahsus, beni seni unutamadim ki... Ben senden ayrilamadim ki...

15.07.2013 17:39

Karagözlüm sevdalanmış
Kime dedim yar sana dedi
Sabaha dek uyumamış
Niye dedim sorma dedi.....

16.07.2013 10:29

vaybee üyeleri aciklama bekliyor

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068297)
Dümyi bir AKP'li gözünden bir de gerceklere görelim...

Bu basbakan "Türk Milleti" kavramini agzina 10 senede bir defa aldigini duyan olmusmudur? Hatta Türk Milliyetciligini ayaklar altina aldik dediginde, MHP eski genel baskani Alparslan Türkes'in oglu Tugrul Türkes Türk Milliyetci'ligini ayaklar altina alman isteyenin ayaklarini kirariz demisti.. Türk kelimesine alerji olan o malum güruh ne hikmetse, simdi secimlerden önce milliyetcilermis gibi görüntü vermek icin Türk bayraklari üzerinden prim yapmaya calisiyorlar....

Türk kelimesini tarihten ve Türkiye'den silmek isteyenler Türk bayraklari sallasalar ne olur? Ancak kerhanede bakire aramaya benzer bu is....

Iste gercek:

Iste AKP yalani....

oc lastosch yine kendi dediklerini yalanliyorsun kocum.

ilk resim insanlarin bekleyiste olduklarinda cekildi, ikinci resim insanlar cosunca cekildi. hatta spiker bayraklari göremiyorum demisti herkes bayraklari sallamaya basladi.

oc lastosch herkes bunu iyi biliyor ve ikinci resim yalan resim olsa bunu chp'li medya yüzlerce defa sunardi. o kadar chp'li medya kurulusunda ve grafiker insanlar var. bu uzmanlarin hicbiri resmin photoshoplanmis oldugunun mümkübn olmadigini söylerken senin gibi cahil ve tahsilsiz biri bu tür iftirada bulunuyor.

daha önce bu mitingde hicbir bayrak yoktu demistin. yalansa orospucocugu oldugunu ileri sürmüstün ama simdiki sundugun (üstteki resim) resimde bile bayraklari cok iyi görebiliyorum.

sen simdi yine kendine orospucocugu dediginin farkindamisin?

@arkadaslar her AK Part imitinglerinde türk bayragi görebilirsiniz. bayraksiz hicbir mitingi olmamistir AK Partinin. ama biraz arastirin bu yalak CHP hakkari mitinginde bir tane Türk bayragi cikartabilmismi? yok!!! Türk bayragi yok o mitingde!!!! ama APO posterleri var. bunlarin bu ikiyüzlülügü her secimde tokat yemelerini sagliyor.

ps. orospucocugu lastosch önce git üye oldugun CHPnin mitinglerinde Türk bayraginin bulunmasini sagla sonra gel baskalarinin Türk bayraginin coklugunu veya azligini tartis.

16.07.2013 12:42

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068725)
oc lastosch yine kendi dediklerini yalanliyorsun kocum.

ilk resim insanlarin bekleyiste olduklarinda cekildi, ikinci resim insanlar cosunca cekildi. hatta spiker bayraklari göremiyorum demisti herkes bayraklari sallamaya basladi.

oc lastosch herkes bunu iyi biliyor ve ikinci resim yalan resim olsa bunu chp'li medya yüzlerce defa sunardi. o kadar chp'li medya kurulusunda ve grafiker insanlar var. bu uzmanlarin hicbiri resmin photoshoplanmis oldugunun mümkübn olmadigini söylerken senin gibi cahil ve tahsilsiz biri bu tür iftirada bulunuyor.

daha önce bu mitingde hicbir bayrak yoktu demistin. yalansa orospucocugu oldugunu ileri sürmüstün ama simdiki sundugun (üstteki resim) resimde bile bayraklari cok iyi görebiliyorum.

sen simdi yine kendine orospucocugu dediginin farkindamisin?

@arkadaslar her AK Part imitinglerinde türk bayragi görebilirsiniz. bayraksiz hicbir mitingi olmamistir AK Partinin. ama biraz arastirin bu yalak CHP hakkari mitinginde bir tane Türk bayragi cikartabilmismi? yok!!! Türk bayragi yok o mitingde!!!! ama APO posterleri var. bunlarin bu ikiyüzlülügü her secimde tokat yemelerini sagliyor.

ps. orospucocugu lastosch önce git üye oldugun CHPnin mitinglerinde Türk bayraginin bulunmasini sagla sonra gel baskalarinin Türk bayraginin coklugunu veya azligini tartis.

bindirilmis kitalari, ki kisi basina 100 TL'de halkin parasindan dagitmislar, gelmeyen kamu görevlilerini isten cikarmakla tehdit etmisler bi de koyun sürülerini cikardin miydi 100 adam gibi adam bile cikmaz o yiginlarin arasindan...

Sayi sizin mitinlerinizde niye 1000 erkege karsi bir kadin bile görünmüyor... Kadinlardan bu kadar mi korkuyorsunuz lan kadin düsmani ipneler?

Bir keresinde bir tv programinda bunlarin fasil gecelerini izledim, erkekleri dans ettiriyorlar. Böyle olanlarin topnunu amina koyum, ipne kilikli, kadin düsmani, insanlik düsmani ilkel mikro organismalar....

16.07.2013 15:42

Eskiz hayatlara mağdur kahramanlar sönmüş mumlarla aranıyor
Ruhunun kopyası kayıp diyarlarda umutsuz seni dileniyor .....

16.07.2013 16:25

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068741)
bindirilmis kitalari, ki kisi basina 100 TL'de halkin parasindan dagitmislar, gelmeyen kamu görevlilerini isten cikarmakla tehdit etmisler bi de koyun sürülerini cikardin miydi 100 adam gibi adam bile cikmaz o yiginlarin arasindan...

Sayi sizin mitinlerinizde niye 1000 erkege karsi bir kadin bile görünmüyor... Kadinlardan bu kadar mi korkuyorsunuz lan kadin düsmani ipneler?

Bir keresinde bir tv programinda bunlarin fasil gecelerini izledim, erkekleri dans ettiriyorlar. Böyle olanlarin topnunu amina koyum, ipne kilikli, kadin düsmani, insanlik düsmani ilkel mikro organismalar....

bu dediklerini ispatla yalanci oc lastosch.

ispatlayamayanin anaaa aaa... (arkadaslar bu kesimi kilicdaroglundan kopyladim) ;)

oc lastosch sen anlamissindir demek istedigimi. anaaaa.... kurtarmak icin ispatla.

17.07.2013 15:52

Kimi yazacak tarih? Bizi mi? Bu ne uyumsuz bir cift seçimi....

17.07.2013 17:49

Kendimize lüzumsuz bir savaş yarattık, haliyle sağ salim çıkamadık
Deli ruh hali bazen iyi gelir ama biz çok abarttık
Yolumuzun üstündeki kötü yükleri hep sırtımıza çıkardık
Aldığımız hasarları ziyansız saydık zor gibi gelmedi oyundu bize tabi......

17.07.2013 18:20

Benden giden bana döner aşkımı fark ettiğinde
Sen bu savaşı kaybettin meydanı terk ettiğinde
Adın bir erkek adıysa sana yakışanı göster
Ben annemden böyle gördüm aşk dediğin yürek ister
Aşk dediğin yürek ister....

19.07.2013 20:26

Kıskanır rengini baharda yeşiller
Sevda büyüsü gibisin sen Firuze
Sen nazlı bir çiçek, bir orman kuytusu
Üzüm buğusu gibisin sen Firuze.....

27.07.2013 19:15

hala hicbir sekilde ispat edemedi.

baska bu kadar kendisine ve ailesine küfür eden varlik tanimiyorum.

19.09.2013 19:19

Ölüm ya da ayrılık..Fark edermi söyle sensizzz?!?!?!?!....

19.09.2013 19:26

Akdeniz bizim deniz olmaya pek yarasir....

20.09.2013 22:28

Çoktan alıştım yokluğuna, inan ki
Attım kendimi sokaklara
Dokundum sarhoş, yabancı ellere
Üstelikte hiç pişman olmadım
Ama halimden de hiç memnum kalmadım.......

21.09.2013 18:09

Maziye gömülse de icimizde ki sizi
Yine seni sevecegim, seni kalbimin kizi..

Yüzünü göremeden geçsede uzun yıllar
Yüzünü göremeden geçsede uzun yıllar
Yinede seveceğim seni taa ki ölene kadar
Yinede seveceğim seni yarin mahsere kadar…

26.09.2013 17:28

Mecnun denen kula döndüm çöl perişan, ben perişan......

26.09.2013 17:31

O bakış ki götürür beni yıllarca geri
Hatıramda canlandı ah ilk aşkımın gülleri....

27.09.2013 15:18

Aksam alaca karanlik
Kalbimin hükmü sevdalik
Ne var ki bunda kabalik
Sarilirken öptüm diye....

27.09.2013 19:31

Sanki ruhum cikti canimdan
Sen benden gittin gideli...

27.09.2013 19:35

Saray yolu düz gider aman bir kinali kiz gider
O kiz yolu sasirmis, aman insallah bize dogru gider....

27.09.2013 19:43

Seni aşka yazmalı....

14.10.2013 14:17

Gönül gel seninle muhabbet edelim
Araya kimseyi koyma sevdigim! ...

Calikusu81 16.01.2014 01:21

Bilmezdim bu derdin seni yolundan beni solumdan edeceğini. .

Calikusu81 27.02.2014 02:35

sen ellerle demlenirken ben cay icmedim.

28.02.2014 22:02

Semaverde cayim sensin her cicekte balim sensin
Ne gelirse senden gelsin canim mi var senden baska?

16.03.2014 17:41

Gel benim ol düşlerim ol
Gurbetlerden geriye dönüşlerim ol...

16.03.2014 18:00

Asli misin nesin Allah aşkina
Kerem gibi kendim yakasim gelir..

29.03.2014 10:03

Tutu ver yarim elimden
Tutuşur elim elinden
Çala gönül sazlarını
Bal olup damlar dilinden
Sevda sözleri......

Calikusu81 30.03.2014 01:33

sevemiyorum, istemiyorum senin yerine hickimseyi.

01.04.2014 22:06

Yıllar gecti, yollar gecti hersey gecti ömrümden
Bir sen gecmedin, bir senden gecemedim.....

04.04.2014 18:03

Biliyorum iş işden geçti
Ama laf olsun diye soruyorum bebeğim
Nerdesinnn nerde?......

WpumaC 04.04.2014 20:51

A benim kadrimi bilmeyenim
Beni elinle ellere gönderme
Ah anam garip anam

........ agliyor

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:49 Uhr.