![]() |
wo ist die seite mit der umfrage?
die umfrage seite ist weg, wo ist die?
|
abla kackez dicem türkce yaz gavurca anlamim :D
|
engin ya, su agent icin yapilan anket sayfasi yok olmus, onu nerde diyordum, sen gördünmü? :))
|
Zitat:
kapatmislar..ama allah yukarda.. anketimiz vaktinden önce kapatildigi icin sonlandiramadik.. Kapatilma noktasinda ki anket sonuclarini aktariyorum : a) yavsagin biri = 41 oy = 59% b) iyilik melegi = 29 oy.. = 41% Mehmet'cigim, yavsakligin VAYBEE kullanicilarinin tasdigiyle belgelenmis oldu..haydi hayirli atmalar |
Kapattım abla :D
mysta abiye bende iyilik melegi dedim:D enson oy benim oyum :D hahahhaha |
Hepinizin anasini aglatacam!
|
Bir Forumda keyfî sayfa yahut konu silmek kadar acemice bir davranis yoktur sanirim.
Hani konu chate girmek ya da girmemek de degil zaten, konu prensip konusu. Ben kullanici (user) isem, kullandigim mamülü (vaybee yi) ve ona ait herseyi övdügüm kadar elestirmeye hakkim olmali, yoksa benim kullanici (user) olarak bir anlamim olmaz. Ve trajik-komik olan, vaybee sorumlularinin böyle özgüveni yitik bir karaktere agentlik yetkisi vermeleri ve tüm userleri bu kisinin cahilce kaprislerine maruz birakmalari. Sonucta biz userler buraya vaybee yi sevdigimiz icin yillardir geliyoruz, herhangi bir cikarimiz olmadan. Mysta denilen kisinin elinde agent yetkileri olmasa, chat odalarinda ve Forumda yaptigi hakaretleri ve asagilamalari yapamiyacak kadar aciz olduguna, her iddia varim. Saygilar. |
Zitat:
|
Zitat:
|
sende prof dr terapist, 3 dk.da teshis koydun abi *gg
|
Zitat:
|
ahahahaha bu GEZEGENLER nikli MYSTA degilse gebereyim emi :D
|
....
MYSTA kadinlara taciz edecegine cam ac diye yalvaracagina git vaybee'deki tanisdigin sevgiline cam actir!! serefsiz - sana cam acmiyorlar diye banlarsin milleti - ne küfür var nede birsey - isine gelmeyeni banla!!!
|
Zitat:
|
Mysta
MYSTA ne oldu voting'i silmisin? hayirdir? bakdinki millet sana karsi heme kicin yandi degilmi sildin votingi serefsiz!! erkeksin ya hahahaha
|
Zitat:
|
mysta yüz vermemis sana iyide yapmis dostum
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
Bu ara, sen ve sen zihniyetlilerin analarina hörmetler, onlar sizin kifayetsizliklerinize kefil degiller |
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
bebish sen özürlüsün mysta benim dostum o sizi yakalmak icin yola cikdi banada telefon acdi burayi onun icin kontrol etmem icin, kizim kendi kuyunuzu kendiniz kazdiniz
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
|
yüz vermemis diyor HAHAHAHAHAHAHA erkekkkkkkkkk hahahaha :D:D:D:D
|
ÖHM
Zitat:
|
ist etwa ne stelle für n agenten frei?
wie wärs mit mir? bin voll freundlich! |
cibanin basi sugarr
Zitat:
1. sugarr 2. onkeljim 3.darknonbilmem ne ( ananniz sizi sicsaymis la salaklar kardesler ) 4. UK ayfer kari chatten emekli olacak mohahhaha bu 4 useri yok edin chat rahata kavusur, admine ricam bazen chate girsin takip etsin kimin ne bok oldugu ortada mysta ya gelince adam 2 günde cildirdi normal bence kimseyi haksiz yere atmadi attigi kisiler yukardaki listedeki ilk 3 user |
Amınıza Kodugumun Pkk Pıclerı !!!
|
Zitat:
|
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:03 Uhr. |