Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Neden Yalnızsın (http://localhost/forum/showthread.php?t=12045)

29.05.2014 18:07

Zitat:

Zitat von manbee (Beitrag 2085557)
erstens war es nicht freud der das gesagt hat

zweitens dir kann es egal sein was viele psychologen zu dem thema sagen, aber anderen wird es nicht egal sein.

Ich habe nicht gesagt das Freud es gesagt hat....erst denken...bzw. lesen..

manbee 30.05.2014 12:51

Zitat:

Zitat von Pleasure (Beitrag 2085567)
Ich habe nicht gesagt das Freud es gesagt hat....erst denken...bzw. lesen..

ich habe doch nicht behauptet dass du das gesagt hättest, ich wollte es nur mal erwähnt haben.

wie war dein ratschlag nochmal??? erst denken bzw. lesen ;)

30.05.2014 16:15

Neden Yalnizsin

Jaaaa das meine ich mit Windmühlen...!!

1978salih 02.06.2014 12:48

Yalnizlik !

Yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılınca adı yalnızlık olmaz.

Adam gibi sevenlerin aldığı en güzel ödüldür yalnızlık..

Yalnızlık ne mavi derinlikleri olan denizlerde, nede ıssız çöllerde olmaktır. Yalnızlık bir köyde bir sehirde bir ülkede INSAN arayıpta bulamamaktır.

Bosphorus_ 03.06.2014 05:13

Neden yalnizsin?

Cunku almanya'dan Turk bir kiz arkadas bulamadim. :)

03.06.2014 10:29

Valla yalniz degilim! Etrafimda o kadar cok insan var ki, gerekli gereksiz..
Tam tersine etrafimdaki insanlar bana gina getirdi! Bazen bisiklete atliyor güzel bir tur yapiyorum. En sevdigim türküleri ve sarkilari mirildiyorum ve yalniz ve kendime ayirabildigim vaktin tadini cikariyorum. Bir noktadan sonra yalnizlik lüks bile olabiliyor!

11.06.2014 22:46

Bazen yanlizlik, herseyden daha iyi ....

12.06.2014 07:39

Aynen! Hersey yerinde güzeldir! Yalnizlikta!
Zitat:

Zitat von Levaniell (Beitrag 2086134)
Bazen yanlizlik, herseyden daha iyi ....

Calikusu81 12.06.2014 17:23

Yalnizlik cesaret ve sabir gerektirir. Bazi insanlar sirf yanliz kalmayayim diye biriyle birlikte oluyorlar. Oysa birliktelik yanlizliktan kurtulmak icin degil, gercekten asik oldugun icin olmali..

24.06.2014 18:38

Acelecilikten-sabirsizliktan - duygusuzluktan belki...

30.07.2014 00:27

cesaretsizlikden...

lafebesi 30.07.2014 10:45

Zitat:

Zitat von Zt89 (Beitrag 2089671)
cesaretsizlikden...

Das hört sich dramatisch an.. Herseyin bir caresi vardir neticede.. degilmi? :confused:

17.02.2015 01:05

Yasadigimiz zamana bakarsan normal....mesela ailesinin hep destek ciktigi, simarttigi, ne yapmak istersen paran hazir oglum denilen cocukken rahat yetismis kisiler, ailesinden fazla bir sey görememis, ögrenememis kisileri anlayamaz....Ailelerin dagilmasi, düzensizlesmesi, ayrilmalar; yetisememis, kendini bulamamis insanlar meydana getirdi ve hersey gec anlasilmaya basladi..

bazilari insanin yasadiklari zorluklari anlamayip ters konusuyor ama insanin isi ters konusmak degil yardimci olmak....yardim, fikirde kimden beklenir? ters konusup sonra bir de kibirli sekilde iyilik yapiyorum zannedip akil verenden degil, hic kalp gönül kirmayan ve iyiligi kendinden bilmeyen insandan...
Bir de insanin karsilik beklemeyen bir sahsiyet olmasini tavsiye etmek istiyorum...Bir erkek bir kadina yardim edip sonra da o kadinin kendisiyle bir ilgisi olmasini bekliyorsa bu iyilik degildir...baskasina ilgi duyarsa sevinmelidir cünkü insanin görevi onun iyi yanlarini ortaya cikarmak yani onun icin bir sey yapmaktir ve görevi bitmistir, bir sey beklemeksizin arkasina bakmadan cekip gitmelidir...

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 04:25 Uhr.