![]() |
Zitat:
|
Hahah ya ben hiç schwul lerle tanışma şansına nail olamadığım için bu tarz muhabbetlerden uzak kalmişım :-) :) tanışsamda bu tarz konulara girmemki. bana ne milletin özelinden. :-) hem zaten yakışık almaz, anlamsız bi 'muhabbet' olur. Aber danke für die Erläuterung. :p
|
Zitat:
|
Hahahah, yanlis kismet kapiyi caldi desene :D
|
Yanlislara yer yok bende, daima dogru
Zitat:
Kismet meselesine gelince güzelim. Mevla isterse bir isi, mermere gecirir cürük bir disi, Mevla istemezse bir isi, pilav yerken düsürür saglam bir disi... Ben gercek askin ilahi bir kaynagina inaniyorum. Yani olacagi varsa oluyor.. Yanlis kismet kapidan girse ben bacadan kacarim :D |
Evet haklisin, katiliyorum. Haha hic bu Forumda bir Usere bu kadar cok"haklisin" ve "katiliyorum" kelimelerini kullanmamistim. Sen niye hep haklisin len? Kavga edilmez böyle :D Azicik Assitoni vs gibi anormal/sapik olaydin hahhah. Sasirdim normal insan görünce forumda :p
|
Bir esege ne kadar et verirsen ver, o dogasi itibariyle otu tercih eder :D Benim mayam onunkinden farkliymis demek ki de ondan.
Senden iltifat almak bir baska ayrilcalik. Seni ya bir sey icmeye ya da yemege davet edecegim simdi :D Hangi mutfagi begenirsin, Orta Asya Türk mutfagini severmisin? München'de Taklamakan var orda beraber bir ziyafet cekeriz, ya Akdeniz Mutfagini begenirmisin? Örnegin Fransiz mutfagini? Orda da keman müzigi esliginde candle-light dinner aksami yapariz :D Böyle bir iltifata ancak böyle karsilik verebilirim :D |
Ben iltifat etmem, gercekleri söylerim. :p
Oo Sagolasin, davet etmis kadar oldun. :) Hem zaten bana München cok uzak. :-) |
Zitat:
mach the_lastoş nicht so fertig, der sieht schon überall gespenster... |
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:52 Uhr. |