antimedya |
05.08.2010 01:13 |
Zitat:
Zitat von AydanIlayda79
(Beitrag 2021177)
sana da ne alaka. Benim sadece sinir oldugum herkesi ayni kefeye koymayin lütfen türk kizlarinda oldugu gibi alman kizlarinda da öylesi de var iyiside var. Was ist denn das bitte für eine Aussage ich schäme mich für unsere türkischen Mädels. Bizim türk erkeklerimizin ne pot kirdigini unutuyoruz galiba, was ich aber auch nicht verallgemeinern will tabiki aralarinda da iyileri vardir ama onlari bir bir secmek lazim.
|
genelleme yapmak önyargidir, evet. ben kendi izledigim toplumsal genel egilimden (auf deutsch Neigung) bahsettim. arada birkac agirbasli hareket edene, kitab okuyaninada rastgeldim; ancak cogu kizlarimiz basibos, asiri seksi görünmeye özenti icerisinde ne filmler tasarliyor, ne huzursuzluklar doguruyor. ve hic birisiyle muhatab olma ihtiyaci duymadim, duymamda.
Erkelerimiz: ayni egilim, hatta daha berbat.Okuma orani kizlardan dahada düsük, sokaktaki kiza laf atmayi hüner bilir, kendi kizkardesini hapsetmeyide vatani görev. Kumar, cok-kadinli iliskiler, cakallik, akildan uzak asiri duygusal hareket etmeler, dövüs, küfür... ne alametse cogusuda konu dine gelince hazirola gecerler. sanki cok inanip yasiyorlarmiscasina.
internetde foruma fazla takilmazlar.. isleri chat, tavlama, kandirma. yada tam tersi bilmem metro vs. takilan, kendini prenses, sosyete sanan sakatlar... ve birde arada kalan, bu ne boktan ortam ulan diyen erkeklerde var. ama kac tane?
yazdiklarimi üstüne alinaninda yarasini ben tedavi edemem.
Beni bunlari bosuna yaziyorum. Cünkü sende bal gibi biliyorsun bunlari.
|