Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Cami de icki ictiler deli sacmasi (http://localhost/forum/showthread.php?t=13279)

Imogdi 07.03.2015 10:48

götünden kanlar gelicek ...
öyle gebericek ...o.c

Ahirete inanmam ...

07.03.2015 10:49

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2108981)
götünden kanlar gelicek ...
öyle gebericek ...o.c

Ahirete inanmam ...

Dinde zorlama yoktur, o hurafelere ve hikayelere bende inanmiyorum. Ama gercek Islam zaten o degil!

Imogdi 07.03.2015 10:52

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2108982)
Dinde zorlama yoktur, o hurafelere ve hikayelere bende inanmiyorum. Ama gercek Islam zaten o degil!

gercek ISLAM >> ISID dir ...
sana inanmayanin kelle sini kes demi$tir Muhammed ..

ac Kuran i oku ...

07.03.2015 10:58

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2108985)
gercek ISLAM >> ISID dir ...
sana inanmayanin kelle sini kes demi$tir Muhammed ..

ac Kuran i oku ...

Sevgili dostum imodgi, I mog di wirklich. Aber das gehört nicht hier rein. Hier geht's um die Lügen der AKP-Regierung, die gilt es aufzudecken.

1insanol 07.03.2015 10:58

Haddini bilmesen , hadsizler platformuna takilacaksin!

...Kimi elestirirsen elestir beni ilgilendirmez.Ben hicbir parti pirtinin , hicbir ideolojinin,hovardasi degilim!!!
Burasi adi üstünde sosyal platform hertür insanin hatta cocuklarin bile takildigi bir ortamda öyle resimleri paylasamazsin..Paylasirim diyorsan o zaman ne seviyeden nede insanlikdan dem vurmayacaksin!!!
Burasi balta görmemis orman degil!
Yok ben " alikiran baskesenim "diyorsan o durumda sanalda zirvalamayacaksin
GB yazip aderes isteme hakkina sahipsin gelir yapacagini yüzüme yapar varmi yürek anlarsin!!

Sanal cakallarla isim olmaz

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2108974)
Haddimi bilmezsen ne olur insan olmayan?

Burda Gezi olaylarindan demokratik haklarina mahsumca kullanmak isteyen gencler öldürürüldü.
Senin basbakanina laf söyledi diye. Kel oglan Bilal oglan nerden bulmus bu paralari bakalim?

Bu kabatasta o genclere iftira atan sapik kadinin yalanlari desifre olduyu diye kudurmaya gerek yok.
Ben iftira kime atilirsa atilsin, iftara atanin yüzüne samarimi indirim! Basbakanin da olsa

07.03.2015 11:02

Zitat:

Zitat von 1insanol (Beitrag 2108988)
...Kimi elestirirsen elestir beni ilgilendirmez.Ben hicbir parti pirtinin , hicbir ideolojinin,hovardasi degilim!!!
Burasi adi üstünde sosyal platform hertür insanin hatta cocuklarin bile takildigi bir ortamda öyle resimleri paylasamazsin..Paylasirim diyorsan o zaman ne seviyeden nede insanlikdan dem vurmayacaksin!!!
Burasi balta görmemis orman degil!
Yok ben " alikiran baskesenim "diyorsan o durumda sanalda zirvalamayacaksin
GB yazip aderes isteme hakkina sahipsin gelir yapacagini yüzüme yapar varmi yürek anlarsin!!

Sanal cakallarla isim olmaz

Insan karsisindaki kendisi gibi sanarmis. Asil benim sanal cakkalarla isim olmaz.
Bende yürek sizin bin tanenizde olmayan kadar coktur!
Sen o afrikalilarin mizahi resmini mesmini birak, bu serefizlerin yalanina ve iftiralarina yalanci sahit olma. Yoksa alcak bir köpekten farkin olmaz ve baska bir muamele de görmezsin benden.

Imogdi 07.03.2015 11:04

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2108987)
Sevgili dostum imodgi, I mog di wirklich. Aber das gehört nicht hier rein. Hier geht's um die Lügen der AKP-Regierung, die gilt es aufzudecken.

genc >> der Auslöser der AKP-Geschichte ist doch der Islam ???

wir wollen das all unsere Mädchen "angeblich frei" werden ??

Imogdi 07.03.2015 11:05

Muhammed wollte eigentlich nur sein Beduinen-Volk vereinen ...

..er hatte das Judentum im Nacken gehabt ...

07.03.2015 11:06

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2108990)
genc >> der Auslöser der AKP-Geschichte ist doch der Islam ???

wir wollen das all unsere Mädchen "angeblich frei" werden ??

Sana ben Caner Taslaman'in ve Emre Dorman'in kitaplarini bu konuda tavsiye ediyorum.

1insanol 07.03.2015 11:10

Halen burda zirvalaman

nekadar alcak oldugunun göstergesi
Lan cükür sana insanca davet yolladim..kendine cok güveniyorsan burda zirvalamaz gelir yüzüme cesaretini gösterirsin!!ziyaretci defterim acik...Senin gibi köprü alti alcaklarini cok gördüm sanalda atip tutar eziklikliklerini gidermeye calisirlar....realda ayaklarimi yalamaya kalktilar.
Yok ben onlardan degilim diyorsan ZD yazip adres istersin !
Aksi halde
Burda tek kelime yaparsan dünyanin en alcak serefsizisin !!!!
muhtemelen öylesin!!

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2108989)
Insan karsisindaki kendisi gibi sanarmis. Asil benim sanal cakkalarla isim olmaz.
Bende yürek sizin bin tanenizde olmayan kadar coktur!
Sen o afrikalilarin mizahi resmini mesmini birak, bu serefizlerin yalanina yalanci sahit olma. Yoksa alcak bir köpekten farkin olmaz ve baska bir muamele de görmezsin benden.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:05 Uhr.