![]() |
Zitat:
nasilsin? |
tsk ederim iyim ya sen nasilsin...
fakat bu benim sorumun cevabi degil... forumu biraz okudumda ....pardon ama bana göre baya bi cocukca |
Zitat:
tabiki seni gördüm daha iyi oldum. evet bu forum uzun zamandir cocukca. genelde hakaret ve küfür edenler burada toplaniyor. burayi ciddiye almamani tavsiye ederim, arada bir vakit gecirmek icin birseyler paylasip digerlerini okumayacaksin. bende burada küfür, iftira, dedikodu ve hakaret edenleri siddetle kiniyorum. |
iyi olmana sevindim...
pardon ama foruma bakilirsa buraya katilanlar sirf bi bakip gecmiyor gibi geliyor bana :) dann sollte ich mich am besten fern halten.... |
Zitat:
ama üyeler birkac nickle geldigi icin cok gibi gözüküyor. buranin trollari: ask_sehidi, timeraiser, beyazguel, lafebesi, lara und nurbanu die letzten beiden kennst du ja selber :D |
ich muss hier keinen kennen....
zaten öyle degilmi sanaldaki insanlar kendilerini farkli göstermiyormu.. ne kadar muhabbet etsende taniyamiyorsun.... |
Zitat:
ben uzun zaman bu hatalari yaptim ve uzak durmadim. du siehst ja was mir das gebracht hat. ich hab unzählige stalkerinnen am hals. |
aber ich denke mal, dass du das auch selber so haben wolltest :)
|
Zitat:
baksana aradan yillar gecitigi halde pesimi birakmiyor. uhu gibi yapistilar.... ich glaub ich bin ein magnet für kranke frauen. hepsi beni buluyor. |
anscheinend ziehst du diese frauen an....
ich bin mir sicher, dass jeder mann einer netten dame den laufpass gibt.... so ticken die männer |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:17 Uhr. |