![]() |
Zitat:
Islam zaten Anti Feminin bi din dir ... 72 Huri den bahsediliyor ... kadinin hakki nerde ? ama 9 ya$inda bi cocukla evlenmek ... cayiz helal ... dininizin temelinde var zaten ... Pädophilie |
Zitat:
Neyse keyfine bak,ben onlari blokladigim icin yazdiklarini göremiyorum,yadayazamiyorum ya,o acidan söyledim...Biri kopyalayinca görüyorum yanliz....neyse zaten benim cikmama lazim..... |
Zitat:
AKP'ye oy vermistir diyorsan, bunu da goster. Kuran'da bu soz geciyorsa, onu da goster. GOSTEREMEYECEKSIN. Nokta. Demek ki yalan iddialarda bulunuyorsun. AKP'ye oy verenler arasinda 1 bozuk cikiyorsa, CHP'den milyonlarca bozuk adami tek tek burada gostermeye gerek bile yok. Ateistler sonsuza kadar cehennemde surunecek. 3:12 - O inkârcı kâfirlere de ki, siz mutlaka yenilgiye uğrayacak ve toplanıp cehenneme doldurulacaksınız. Orası ne fena bir döşektir. 3:106 - O gün bazı yüzler ağarır, bazı yüzler kararır. Yüzleri kararanlara: "İmanınızdan sonra küfrettiniz ha? Öyle ise inkâr etmenize karşılık azabı tadın" (denecektir). 4:56 - Şüphesiz ki âyetlerimizi inkâr eden kâfirleri biz yarın bir ateşe atacağız. Derileri piştikçe azabı duysunlar diye, kendilerine başka deriler vereceğiz. Çünkü, Allah gerçekten çok güçlüdür, hüküm ve hikmet sahibidir. 6:27 - Onların, ateşin üzerinde durduruldukları zaman: "Ne olurdu dünyaya döndürülseydik, Rabb'imizin âyetlerini yalanlamasaydık da müminlerden olsaydık" dediklerini bir görsen! 7:40 - Bizim âyetlerimizi yalanlayan ve onlara inanmaya tenezzül etmeyenler var ya, işte onlara göğün kapıları açılmayacak ve deve (veya halat) iğne deliğinden geçinceye kadar onlar cennete giremeyeceklerdir. 2:19 - Yahut (onların durumu), gökten boşanan, içinde karanlıklar, gök gürlemesi ve şimşek(ler) bulunan bir yağmur(a tutulmuşun hali) gibidir. Yıldırımlardan ölmek korkusuyla parmaklarını kulaklarına tıkarlar. Oysa Allah, inkârcıları tamamen kuşatmıştır. 8:36 - Mallarını, Allah yolundan engellemek için sarfeden o kâfirler, hiç şüphesiz yine onu sarfedecekler. Varsın sarfetsinler, sonra o yüreklerine inen bir acı olacak, sonra da mağlup olacaklar. Zaten kâfirler toplanıp cehenneme gönderilecekler. 8:37 - Allah, murdarı temizden ayırdetmek için ve bir de murdar kısmını birbiri üzerine bindirip hepsini bir araya getirmek ve topunu birden cehenneme koymak için böyle yapar. İşte bunlar o hüsran içinde kalanların ta kendileridir. 9:35 - O gün o altın ve gümüşlerin üstü cehennem ateşinde kızdırılacak da bunlarla alınları, yanları ve sırtları dağlanacak (onlara): "İşte bu kendi canınız için saklayıp biriktirdiğiniz şeydir. Haydi şimdi tadın bakalım şu biriktirdiğiniz şeyin tadını!" denilecek. |
Zitat:
|
haydiii hayirli haftasonlari Müslüm alemi ://
http://inciswf.com/muslumanlar.swf dammnn +21 die leben den Islam Wort für Wort ... |
Zitat:
okumadim .. tek sorunununz ISLAM ! |
bu gezegen de her millete yer var ...
kürtüne de türküne de TR icince dahil (irkci olmayin) ama Müslümanlar ...kafa kesin .. http://inciswf.com/muslumanlar.swf güzzzellll ..bugün de en az 40 IS militan gebermi$ ... |
Ateistlerin işi zor. Hem terörist hem ateist olanların işi daha da zor valla
35:37 - Onlar, orada şöyle feryad ederler: "Ey Rabbimiz! Bizleri çıkar, yapageldiklerimizden başka salih bir amel yapalım." (Onlara): "Size düşünecek olanın düşüneceği kadar bir ömür vermedik mi? Hem size uyarıcı da gelmişti. O halde azabı tadın. Çünkü zalimleri kurtaracak yoktur." (denir).
57:13 - O gün münafık erkekler ve münafık kadınlar o iman edenlere şöyle diyeceklerdir: "Bize bakın da sizin nurunuzdan alalım?" Onlara: "Arkanıza dönün de nur arayın!" denilir. Aralarına kapılı bir sur çekilir ki, onun içinde rahmet, dışında da azap vardır. 15:43 - Şüphesiz ki onların hepsine vaad edilen yer cehennemdir. 21:100 - Orada onların bir inlemeleri vardır. Bunlar orada (sağır olup) bir şey de işitemezler. 23:104 -Orada dişleri sırıtır halde iken ateş yüzlerini yalar. 2:161 - Ama âyetlerimizi inkar etmiş ve kâfir olarak can vermiş olanlara gelince, işte Allah'ın laneti, meleklerin laneti ve insanların laneti hep onların üzerine olsun. |
Zitat:
|
Zitat:
sizin hayatinz bizim ki gibi degerli degil .. siz ahiret icin ya$iyorsunuz ... tomurcuk memeli 72 Huri ...$arap dolu irmaklar ... (bu hayata yapamadaklariniz) bizim tek hayatimiz var ... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:49 Uhr. |