![]() |
iste alman irkcilara bakin: Türklere nasil laf atiyorlar:
https://www.facebook.com/ichbinstolz...633147/?type=1 |
Zitat:
|
@tatlibela & lafebesi
ras22 örnek bir kemalist. er vetritt den kemalismus und zugleich die chp. was die kurden- und alevitenfrage in der türkei angeht hat sich das alles in den letzten jahren geändert. das türkische volk kann nichts dafür dass unter der chp regierung kurden und aleviten umgebracht wurden. teilweise wurde dies durch direkten befehl von atatürk ausgeführt. ---> dersim leider gibt es noch einige chp-fanatiker in der türkei aber das liegt nicht daran dass sie mit der ideologie der chp sympathisieren sondern weil sie einfach nur ungebildet sind. |
Zitat:
lieber manbee ... mein kommentar dazu war ein beispiel für diesen idioten ... ich sage nicht das man türkei dies ein lebenlang vorwerfen soll... aber das tat er mit deutschland ich habe einen vergleich gezogen ! |
Manbee sana katiliyorum,
Yerküre de en büyük katliamlari ULUSALCILAR yapmistir,tek bir ulus üzeri insa edilen devletlerin tarihi kanla yazilmistir.Bunun en bariz örnegi> Hitler. Agir itham oldugu icin kisa bi aciklama yapayim: Hitler, nasyonal sosyalisttir, günümüzün atatürkcüleri gibi yani. Bir atatürkcü mutlak anlamda ulusalcidir.Atatürk ilkelerinde yer alan Halkciligi görmezler,göremezler.. Cünkü CAGDASLIK kavrami,türk toplumunun geri kalmisligiyla paraleldir.getto ve varos gördügü halki dislarlar,bilgisiz olani,fakir olani,cok cocuk yapani kendilerinden görmezler ve mutlaka ölmelerini iclerinden gecirirler.Bu da bi cesit fasizan duygudur. Üzülerek ;(, günümüzün tüm atatürkcüleri ulusalcidir,cagdas ulusalci,solcu ulusalci,sosyalist ve komunist ulusalcidir.. Bu kavramlar ise,düsüncenin ucubelestiginin ispatidir. cünkü, ne sosyalizm ne de komunizm ulusalcilik kavramiyla bir kullanilamazlar,birbirine zit kavramlar ve düsüncelerdir. Dipnot: Atatürk degil atatürkcüler ucubelesmistir. Zitat:
|
Zitat:
fark ettiysen ulusalcilar bile gecmisini inkar etmeye basladi. eski milliyetci kemalistim diyenler bile artik kürtler hakkinda kötü konusmuyor. bu chp ve chplilerin tükürdüklerini yalamasi yeterli. sadece onun icin erdogan oy vermek gerekiyor. AK Parti gercekten türkiyede birseyler degistirdi ve degistirmeye devam edecek. ben cok eminim hdp aday göstermeseydi hdp'nin secmenleri erdogana oy verirdi. hicbir zaman mhp veya chpye oy verecek insan degil onlar. |
Kemal Kilicdaroglu'nun Tunceli'ligini ve Aleviligine basbakan meydanlarda yuhlatsin sonra, onlarin oylarini kendine istesin.. Biraz garibe kaciyor.
Ben CHP niye oy veriyorum biliyormusun? Mustafa Sarigül ve Muharrem Ince'yi bir kenara koy. Tek kisilik muhalefet yapan Tunceli Milletvekili Kamer Genc icin veriyorum.. Zitat:
|
Zitat:
zu allererst freut es mich dass du antwortest ohne mich zu beleidigen. es wäre doch schön wenn man in zukunft immer so zivilisiert miteinander kommunizieren könnte. eigentlich wollte ich mit meinem beitrag das gleiche erreichen. ras22 sollte einfach mal sehen dass nazi-deutschland und kemalist-türkei nicht so sehr unterschiedlich waren. und wer im glashaus sitzt sollte bekanntlich nicht mit steinen werfen. almanlarin gecmisi gecmiste kaldi. alman halkina gecmisi dolayisiyla suclu ilan edemeyiz, ama nazi veya sagci almanlara göz yummaya da gerekmez. türk halkinin gecmisi dolayisiyla suclu ilan edemeyiz, ama chp veya kafatascilik yapanlara göz yummaya da gerekmez. |
Zitat:
wird schwierig... ich mag dich nicht und das was du meisst von dir gibst auch nicht... |
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:46 Uhr. |