Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Türk Afrikan evlilik hakkinda ne düšünüyorsun? (http://localhost/forum/showthread.php?t=10274)

sive 23.07.2013 22:45

Last time sanki dünyanin heryerini gezip te ,hic bir güzel zenciye rastlamidiginimi söylüyorsun?
Birde Zencilere sormak gerekir , Beyaz irklara hangi gözle baktiklarini.
Begenip begenmemek senin sahsi fikrin ok, ama yeryüzünde o kadarda cok farkli
güzellik tasiyan insanlar var.!
Hem güzellik kisiye göre degismiyormu , yani bakisa göre.

23.07.2013 22:48

Zitat:

Zitat von sive (Beitrag 2069149)
Last time sanki dünyanin heryerini gezip te ,hic bir güzel zenciye rastlamidiginimi söylüyorsun?
Birde Zencilere sormak gerekir , Beyaz irklara hangi gözle baktiklarini.
Begenip begenmemek senin sahsi fikrin ok, ama yeryüzünde o kadarda cok farkli
güzellik tasiyan insanlar var.!
Hem güzellik kisiye göre degismiyormu , yani bakisa göre.

Acik, kisa ve net! Görmedim!

23.07.2013 22:53

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2069150)

eh, gözleri kör olan göremez tabi. ;p

23.07.2013 22:59

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2069152)
eh, gözleri kör olan göremez tabi. ;p

burda bahsi gecen gönül gözüyle bakmak degil. Ben görmedim, cokta gezdim...

Sözde dünyanin en yakisiklisi

O zaman dünya Tarik Akan'i görmemis! Oglu bile onun eline su dökemez! Ehh yigidi öldür hakkini yeme...

23.07.2013 23:02

buyrun iste, simdi sence obama yakisikli bir erkek degil mi? bence hem yakisikli hemde cok sevecen bir erkek!

tarik akan, eh, idare eder. kadir inanir daha cok yakisikli ;p

sive 23.07.2013 23:11

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2069150)

Sana gezip görmeden diyen yok, o bakisa ve zevke bagli.
Illaki güzel olupta , bir insanin hosuna gitmesi zorunluluguda yok bunun beyaz ve siyah olmasi
gerekmiyor.

23.07.2013 23:19

Zitat:

Zitat von sive (Beitrag 2069158)
Sana gezip görmeden diyen yok, o bakisa ve zevke bagli.
Illaki güzel olupta , bir insanin hosuna gitmesi zorunluluguda yok bunun beyaz ve siyah olmasi
gerekmiyor.

Konuyu fazlam uzatmama gerek yok. Yazacaklarim bu kadardi.. Dedigim gibi onlarin dislanmasina ilk tepkiyi ben verirdim ve belirttigim gibi kendime istedigim haklarin daha fazlasini onlara ben isterim. Ama güzel degiller, melezleri de hep genleri dominant olduklari icin zencileri cekiyorlar.. Bir tane siyahi bir kiz taniyordum lise dönemlerimde, bir radoya da spiker idi, onun saclari anadan (Alman) dogma düzdü.... Bence güzel degiller.. Bir Sürmelibey ya da bir Telli Senem cikmaz onlarin arasindan :D
Diyecegim bu kadar nokta...

23.07.2013 23:22

the last time

ezani ilk okuyan bir zenci oldugunu bilirmiydin?

bir müslüman olarak, zencilerin hepsi cirkin demen yakismaz sana. ;p

birde "dünya güzelleri vardir" kaslari, gözleri, boylari poslari yerinde olanlar var ya ;) ama gel gelelim ki, konusmaya basladiklarinda, hareketleriyle ve huylari ile, öyle bir cirkinlesirler kiiiii, cirkinliklerinden genelde mide bulantisi gecirirrrrrim. ;)

23.07.2013 23:25

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2069161)
the last time

ezani ilk okuyan bir zenci oldugunu bilirmiydin?

bir müslüman olarak, zencilerin hepsi cirkin demen yakismaz sana. ;p

birde "dünya gülleri vardir" kaslari, gözleri, boylari poslari yerinde olanlar var ya ;) ama gel gelelim ki, konusmaya basladiklarinda, hareketleriyle ve huylari ile, öyle bir cirkinlesirler kiiiii, cirkinliklerinden genelde mide bulantisi gecirirrrrrim. ;)

Evet ezani ilk okuyan kisinin bir zenci oldugunu ve adinin da Bilal oldugunu biliyorum. Ayni Sürmelibey'i kiskanan amcasinin oglunun da adinin Bilal oldugunu bildigim gibi..
Niye yakismazmis? Allah insanlari milletler halinde yaratmadi mi ki, bir birilerini taniyip görsünler diye.. Baskasini tanimak kendini tamimaktir.. Baskasini bilmek kendini bilmektir..

23.07.2013 23:32

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2069162)
Evet ezani ilk okuyan kisinin bir zenci oldugunu ve adinin da Bilal oldugunu biliyorum. Ayni Sürmelibey'i kiskanan amcasinin oglunun da adinin Bilal oldugunu bildigim gibi..
Niye yakismazmis? Allah insanlari milletler halinde yaratmadi mi ki, bir birilerini taniyip görsünler diye.. Baskasini tanimak kendini tamimaktir.. Baskasini bilmek kendini bilmektir..

insanlari görünüsünden dolayi yargilamayi genelde cirkin bulurum. ne güzeller gördüm ben, iclerindeki cirkinlikler yüzündeki güzellikleri bir an icin yok ediyor.

istemez.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:58 Uhr.