![]() |
Zitat:
Bro ,bak etrafina burasi Izmir ve ya Mugla Bodrum degil ... Istanbulun son agaclari ..belki de son Parki okadar geri zekali olmayin lutfen .. o agcaclar sizin nefes almanizi sagliyor ... |
Almanya da Erdogan gibi karar veren bi basbakani
abi adamlar ...200kmh kovarlarrrrrrr |
#direngeziparki
Türkiyem cok güzel yolda niye ...cünkü genc lik akili deswegen wird Türkiye niemals Iran sein :/ Ich finde sogar das die Iranische Jugend der türkischen etliche Schritte voraus hat ... |
Zitat:
Dunden beri sosyal medyada (ozellikle facebook'ta) dolasan bir suru asilsiz Gezi Parki fotograflari var, o fotograflar ki 2010 yilinda ispanya'da gerceklesmesine ragmen sanki dun Istanbul'da yasanmis gibi kullandilar. Gosterilerde insanlarin olduruldugu haberi bile asilsiz sekilde kulaktan kulaga dolasti milletin galeyana getirilmesi icin. Olen filan yok. Insanlari yanlis yonlendirerek, medyada propaganda yaparak, duygularini manipule ederek 1 milyon kisiyi toplarsin. Yazik degil mi bilip bilmeden halki manipule ediyorsunuz? Durust ve samimi olun, ne senin ne oradakilerin derdi 3-5 agac kesilmesi degil, Tahrir Meydani olaylarina benzeterek hukumeti dusurme girisimleri. Bunu benim gibi AKP'li olmayan insanlar anlayacak zekada. Sen oradan 0 bilgi ve tecrubeyle ahkam kesmeye devam et. |
Zitat:
kim kimi manupule ediyor . ben 24 saat ten beri Twitter i takip ediyorum #direngeziparki ben her konu yu 1e 1 okuyorum .. (orospu cucugu benim felsefeme uymuyor) insallah ölüp gider (ben tanri ya felan inanmiyorum) tüm dunya bosa Istanbuldan dan bahsetmiyor .. hepsi benim uydurmam allahin apcosu |
Rezalet yahu. Birbirini twitter'da facebook'ta gazlayan gazlayana.
|
Zitat:
|
Zitat:
|
ben sana soyleyeyim
turk millete hat genug ..özür türkcem biraz kit Türken in Istanbul und auch in Umgebung wollen selbst bestimmen was ihre Grundrechte angeht ..özür dediim gibi türkcem kit meine jungen Türken sind nicht dooof .. sie haben es satt in ihren Rechten eingeschränkt zu werden .. |
Zitat:
ihre Wohnungsgegend auszusehen hat ! sadece baskabakan ona karar veremez |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:16 Uhr. |