Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

18.06.2005 00:25

Allah seninde yolunu acik eylesin

her zaman derim... Frauen müssen immer den Männer gegenüber eine Harte-Schale aufweisen/spielen....

Werde bitte etwas lockerer yaw... aslinda seninle ruhlarimiz o kadar örtüsüyorki bir anlayabilsen.... :))))

oezsu 18.06.2005 00:28

JA JA o.T.

ohne Text

18.06.2005 00:32

Iste fark yok.. Müslümanida ayni

Hiristiyanida ayni.....

Fark ancak Salih Amelde yatiyor..... yoksa senin Tayibinde aynidir Buschunda aynidir.... Politikacilarda fark olmaz... Politik sahnesinde, kimin elinde daha iyi kozlar varsa o kazanir yada daha cok elde eder...

DIN degil bunlar.... bunlar Politikadir... ama insanlara en güzel, DIN adina yutturulur.... her zaferden sonra Müslümanlarin ruhlari oksanmis olur.... o yüzden bir cogu Osmanliy geri istiyorki... vursun AB yi yada ABD yei dagittisin... herkes savas pesindeki gibi bir hal var....

Hatta sen bile su an benimle savas havasindasin bu Forumda... aber ich kann dich dennoch gut leiden.... yok baska, Forumda benimle bu kadar tartisabilecek kapasitede olan... :))) bu bir iltifattir... kabul buyur

18.06.2005 00:35

doch doch... gib es zu

eigentlich kannst du mich sogar gut leiden.....

oezsu 18.06.2005 00:37

Bana politika yapma...

la la lay lom!

oezsu 18.06.2005 00:38

Da irrst du dich mein LIeber! o.T.

ohne Text

18.06.2005 00:50

Tu ich das schon nicht die ganze Zeit ;)

ohne Text

roman 18.06.2005 01:21

o.T.

Sen bildigini yap kardes, icinden nasil geliyorsa, nasil düsünüyor ve hissediyorsan.

Tanrinin illaki din alimlerine ihtiyaci yok, yalnizca dürüst ve sevgi dolu bir insan olman yeterlidir diye düsünmekteyim.

Sevgiyle kal...

isinsu 18.06.2005 02:20

:) schau ist wieder grün.. :) o.T.

ohne Text

donpepelino 18.06.2005 10:44

Bu Genclige Cami Yapma

Sevgili okurlarim &gt)

Cevremde goruyorum gecnleri berbat bir durumdalar kendilerini feryat eden sarkilara vermisler.

Dunyadan vaz gecmis esrar eroin ickiye kendilerini vermisler.

Bu gecnlige Camiler yapiyoruz ama ilerde o Camiler dolacakmi.

Ben sonu kotu goruyorum Turk genclerinin ve diyer Muslimanlarin gencligi batmis.

Kim bilir o zaptigimiz suslu puslu Camiler birgun kiliseler kibi kilitlenecek.

Camiye gidiyorum bir kac genc goruyorum saci boyali pantolonu yirtik ne meslek ne fisek isi gucu kari pesinde dolasmaklan geciyor.

Bence bu genclere sahip cikmaliyiz diskolarda halazlar cekerek disko yaparak onlara yasamadiginiz hayati verdiginizi saniyorsunuz ama batakliga attiginizin farkinda deyilsiniz.

Bir ermenilere bakin avrupada amerikada sayilari az oldugu halde neler basariyorlar 5 milyon turk avrupada 1 milyona yakini amerikada kim ney yapmis ulkesi icin.

Ancak dar pantolon giyip kic gostermekten haric.

Basi kapali kizlarida carsilarda goruyorum saci kapali ama dar pantolon giyip kici ve diyer organlari ortada.

Yahu densiz manyak irfetini ortmek gerek o Basortusunu ortmussun ama diyer tarafin pazardaki gibi ortada.

Gerek Islamci kesim gerek solcu kesim gerek millizetci kesim gerek alevi kesim hepsi kendi asaletinden sasma yolundalar.

Hiristiyanin papa si var Muslimaninsa pop muzigi ve calgilari var.

Calgi bos heves seyler Kuranda yasaklanmistir.

Kendine gell eyyy Musliman ermeninin yunanin yapamadigini sen kendin yapiyorsun kendi kendi icinde batiyorsun.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:46 Uhr.