![]() |
:)
Zitat:
|
kırgın..
Bazen herşeyi terk etmek gerekir.Kendi hatalarınızı düzeltmek,yanlışları doğruya çevirmek ve kırılganlığınızı onarmak için uzaklaşmak gerek herşeyden.Kendini dinlemesini bilen insan,erdemli insandır.Kendinizi dinlemeye başladığınız zaman,ruhunuza bulaşan pası kiri görüyor ve onu düzeltmek için çaba harcıyorsunuz.Ben hep öyle yaparım,çivisi çıktımı bir şeyin,tamamıyla zıvanadan çıkmamak için,uzaklaşırım herşeyden ve herkesten.Son söz kimseye kızgın değilim,sadece kırgınım....
|
siyasi düsünceler ve bo*lu sakallar
|
Sayfa yine sacmaliyor
|
Bir tek şeyden, bütün herşeyi öğrenebilirsin. Böyle der eskiler..
|
Elde var sensizlk ve hüzün...
Bazen yolculuk yaparım,mesela 1.30 saatte varacağım yere,yolları uzatarak 2.30 saatte giderim.Yolda;her şeye bakarım,her nesneyi yargılar,görkemli binalara hayranlıkla bakarım. Her şeyi yapma becerisine sahip insanın,bir arada yaşayamama becerisini hiç anlamam mesela?Sonra sen gelirsin aklıma,bir sigara yakar,pencereyi açarım.Hayalin her canlandığında gözümde,derin bir nefes alırım,ciğerlerime dolan dumanı,yavaş yavaş bırakır,pencereden süzülerek çıkışını izlerim.İşte o zaman anlarım ki,senli günler böyle uçup gitmiş,zaman parmaklarımın arasından kum gibi kaymıştır.Kısaca elde var sensizlik ve hüzün....
|
Suaralar hep saz ve türkülere ilgim büyük.
Nasil olmusta, yillarca kulaklarim bu Güzel tellerden mahrum kalmis?:( |
Allahim sen bu insanlari vatansiz birakma, zalimlere firsat verme (amin)
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
|
Zitat:
sadece buna cevap ver neden soruyorum , cünki bu iki yanyana gelmeyen sey sende mevcut. ya iyi ol, yada küfür edeceksen böyle konulari yayma. bi elinde kuran bi elinde .... bir lafin allah diger lafin ... olunca , olmuyor. dimdimiiiiiii aklini basina al. |
Lisânı ağızda olanı değil,
Lisânı gönülde olanlara yar et bizi Tebessümü simâsında olanı değil Tebessümü gönülde olanlara kat bizi Aşkı tende sananı değil Aşkı ruhunda can bilenlere arat bizi A.M |
Simdi cagdas, modern erkekler küpe takiyor. Cagdas, modern kadinlarda neresi olursa Metal takiyor. Kasina, gözüne, disine vs vs. Inek lerede takiyorlar, baska sürüden ayirmak icin derdi ögretmenim. Ne kadar hakli, cahiller ( iyice olgun olmamis beyinleri)ayirt etmek icin kendi kendilerini zimbaliyorlar :D
|
Süleyman Demirel ,
weilt nicht mehr unter uns .. ![]() |
Ufak bebek ölmüs
DIKKAT DIKKAT
Arkadaslar sakin ufak bebekle bir yatakda yatmayin, onun nefessiz kalmasina sebep olabilrisiniz yanlislikla (bebegin üzerin bataniye yorgan gelebilir ve nefessiz kala bilir) Hareketlenmeye baslayan bebeklerin üzerlerini sakin örtmayin, bataniyesini üzerine cekip kedini boga bilir, en güzeli uyku tulumu giydirmek ve oda sicakligini NORMAL le ayarlamak. Bu bebek annesinin tecrübesizliginden melek oldup cennete uctu :( http://www.express.de/familie/emotio...,30964082.html |
Ich denke gerade darüber nach, ob ich mal den Versuh wagen soll, Möbel im Netz zu bestellen. Ich habe schon ein wenig auf http://www.lionshome.de/moebel/ gestöbert und auch einige interessante Shops gefunden.
Ansonsten habe ich immer vieles bei Ikea gekauft, Möbel im Internet zu bestellen wäre jetzt eine Premiäre... LG Articus |
fatsali31 nutzt seine Funktion aus
ich denke, dass agent fatsali31 seinen Pflichten nicht nachkommt, er ist dieser Tätigkeit nicht würdig genung.
Er soll in den Ruhestand geschickt werden und sich hier niewieder sehen lassen. |
Anlamiyorum!
Ucak biletlerine bakiyorum: türkiye sayfasindan alirsam 3/1 fazla ödüyorum!
Otel fiyatlarina bakiyorum: yine türkiyedekilerine pahali! Aksine olmasi gerekmezmi? Simdi anliyorum neden fethiyede, marmariste dogru dürüst yerli turist göremedigimi :( |
Zitat:
|
......
İnsan bazen kendini,terk edilmiş liman gibi hisseder.Liman terk edildiğinde,nasıl ki dalgalar yoldaşı oluyorsa,insanın yoldaşı da apansız aklına gelen hatıraları oluyor.Sonra koskaca bir hüzün dalgası gelir ve tüm kasveti ile,ruhuna çarpar.İçi ürperir insanın,beklenilen bunları bilmeden,kahkahalarını bırakır bir şakada veya bir espiri de.Hüzün dalgaları o zaman daha şiddetli çarpar insanın ruhuna,yutacakmış gibi koca bir dubayı ,içine alır görkemiyle ruhunu.Yenik mi düşmeli bunlara,yoksa direnmeli mi?Bu ikilem içinde yanlızlığından utanır.....Fakat sen yinede gelme ey yar,sensizlik seninle olmaktan daha alışık bana,sen yinede gelme.......
|
sen ebedi aski ariyorsun,
bulamadigin icinde kendini yanliz hissediyorsun, onu bulabilmek icin gönlünün kapilarini sonuna kadar acmalisin. Zitat:
|
DITIB Zentralmoschee - Köln Iftar
Almanya'nın Köln kentinde hizmet veren Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) her yıl olduğu gibi bu ramazanda da halka açık iftar sofralarıyla her milletten insanı bir araya getirecek.
Bütün hazırlıklarını tamamlayan DİTİB, ilk iftarı için 1000 kişilik hazırlık yaptı. Köln için iftar vakti 21.56 Herkese hayırlı iftarlar. |
du wirst in sehr kürze die dreckigen Leute persönlich kennenlernen deli kari
|
Yaşasın hayatın acemisi olmak, bi'sürü şeyi hala ilk defa yapıyormuş gibi heyecanlanmak..
|
Zitat:
|
kalbimin dim dimi, ben iftarimi acmaya gidiyorum
buyur soframi senlendir, hayatimi senlendirdigin gibi :) hab dich liebbbbbbbbbbbbbb |
Sen beni benden koru rabbim.AMIN
|
Hiçler ve zırvaları...
Foruma yeni zırvacılar ve saçma zırvaları dolmuş yine?
Bukalemuna taş çıkartan karakterlere sahip olanların,başkalarını yargılaması,çok komik oluyor gerçekten.En doğrusu ne biliyormusunuz ?Bu tipleri hiç yokmuş gibi saymak,hiç olduklarını hatırlatmak..... |
Dünya miras listesinde yer alan 1000 yillik Westminster sarayini Kacaksarayla birmi tutuyorsun? Göbegini kasirken ampul kafani gereksiz seylere yorma :D
Zitat:
|
Osmanlının son padişahı ne yaptı?
Zitat:
Sanki sahte bir sultan,sonunun geldiğini anlayınca 1000 odalı salon yaptırmış gibi... ''Saraylar yıkılır saltanatlar çöker, bu günden yarına,bir direnenler birde yarınlar için gidenler kalır''şiiri de bana müthiş birşeyi hatırlatıyor.Neyi biliyormusunuz?Kanlı bir diktatör ve onun çanak yalayıcılarının sonunu..... |
Yol ve Köprü
Zitat:
|
Akebe ve yalanları...
Zitat:
Hem ben seni ciddiye alıp yazmadım,yalanınızın sonunu yazdım.Akebe nin sonu.... Anladığım kadarıyla,burda iftira atan,10 larca sahte nickle giren birisin,seni adam diye ciddiye alıp yazmam..Blok listeme girdin,çünkü gereksiz ve sıkıcı birisin.Aynı zamanda sahtekar.... |
Belki *öt seklinde tasarlansaydi, sizin gibi girip cikan *öt killarinin ruh halini yansittigi icin bir sanat eseri olarak kabul edilebilirdi :D
Zitat:
|
bazı insanlar sürekli bir şeylerin altını çizerler nedense, misal pacavralar'in, işte bunun üstünü de
çizsen mi? Sanat'dan cok anlar yaaa,dogu$tan sanatkar ruhludur bizim $amaroglan.. |
yaşamlarına bir kez bile dışarıdan
bakamamış insanların, gerçekten dürüst olabileceğine inanmıyorum ,böyle insanları sevmiyorum. onlar da beni. herşey karşılıklı |
Nur
Zitat:
|
Zitat:
|
@banu
Lass uns das anders formulieren: Es gibt hier Leute, die sich zu retten versuchen, wie mit einen Salto-Abgang am dReck. Dabei sollten sie gehr gut wissen, das man vorher die Matten gut auslegen sollte. Egal ob FlickFlack am Boden oder andere TurnÜbungen! Bevor einige sehr auf die Nase fallen: + gut aufwärmen + Wissen & Training (bzw. an-eignen) + Sicherheit (Matten & Unterstützung) Lasst das euch von einem früheren Turner sagen! Hier und heute sollten jetzt alle Mal einen Punkt im Forum setzen und sich nun im Leben überraschen lassen. Ansonsten sehe ich von der Alpenstadt bis nach NRW einen unaufhaltsamen Sturm, der nicht nur die Dächer abdeckt. Mancher Wirbel holt mit einem Strudel auch den Dreck vom vermeintlich versickerten Abfluss hoch. |
Kim kimin peşinden belli. Lara, banu, aşkŞehidi, LafEbesi, Timi....
Vielleicht liegt es ja an deiner Frisur. Wie wâre es mit ein wenig Sonnenschutz auf deine Glatze? Wenn schon das Geld für einen Hut nicht reicht, dann eine Bemalung? Vorschlag: ![]() Zitat:
|
Mr. selbstsüchtiger Perfekt bedenke, dass auch andere Screenshots haben können :rolleyes:
Wie würde es dir gefallen, wenn ich den Chatverlauf mit Tülay zu den früheren Ereignissen mit bestimmten Leuten hier poste? Der Unterschied wird wohl sein, dass die Chatverläufe nicht verfälscht sein werden :D Zitat:
|
Welche Drohungen? Ich fragte lediglich, ob dir das gefallen würde. Was ist an einer Ja/Nein-Frage schwer? Lasse dir von jemanden in deiner Nähe erklären, was dir diese Frage hätte verdeutlichen sollen!
Außerdem: Vielleicht ist dieses eine Chatverlauf nicht gefälscht, aber wir wissen von anderen "Screenshots", die es waren. Zitat:
|
Namus
Zitat:
İnsanın zikri neyse fikri odur atasözü boşuna söylenmemiş... Demek ki her kuşun eti yenmezmiş.... Sen yinede inandığın değerleri layıkıyla yaşa,oruçlusundur,pisliğe bulaşma... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:59 Uhr. |