![]() |
Kes sesini! Milleti tahrik etme!!! o.T.
ohne Text
|
sende haklisin, bu skorda hayir var..
bence de Gürcistan maci, Ukranya`lan Istanbul`da kaybettik vs...saymasi bitmez.
Bende cok üzgünüm, hayirlisi olsun, sadece bir eglence ve bir oyun ya... Hayiri bence bu mesela: - Almanya oynasaydik,.. 1. her galibiyet`den sonra sehirlerin ici cilginca bizim elimizde olacakti, 2. her malubiyet`den sonra sehirlerin ici cilginca bizim elimizde olacakti Der Unterschied wäre nur in Höhe der Verletzten und der Toten zu ermessen gewesen. Wir nehmen das schönste Spiel ausserhalb des Ehebettes zu ernst, todernst-))) Büyük bir gecmis olsun, kimse kahirdan kendi canini yeda baskasinin canini yakmasin. Dann werden wie halt in Südafrika Weltmeister, sabir, sabir, sabir-))) |
adama baksana yok stad mis yok volkan
mis ? bu herif heralde kadiköyde mac seyretmedi rakipi dagitmak icin en uygun stad. neymis volkanmis . lan mondragonu mu sokalim yoksa cordobayi mi. lan velet ikinci kaleci de fenerli adi rüstü. konyanin kalecisini mi sokalim. allahin konyalisi gelmis burda cimbom ayaklari yapiyor. stad sehirci ve futbolcular ellinden gelen herseyi yapti. ben fenerliyim ve hakab süküre necatiye .... alpaya volkana tesekkürler.
|
ja für dich ist alles fenerbahce yuhu
deine mannschaft is sowieso die beste jetzt sei mal ehrlich jetzt wenn du ein fan von xy wärst würdest du sagen xy hat den besten torwart
|
Senin derdin belli. Kim oldugunda belli.
Üzülecegine dans etmedigin kaldi güzel stadinizdan, iyi kalecinizden dolayi.
O güzel stadin bizi getirdi mi 2006ya?! Parali, sanli söhretli Fenerbahce"n getirdi mi bizi 2006ya?!?! Allah askina bir kere sus! Sus"da milleti hüzünleriyle yalniz birak!!!!! |
wer ist der beste torwart der türkei
sag dann verdammt wer ist es ? ben bileyim !!!
|
denkst du ich bin nicht verärgert
wir haben aber das ticket nicht in kadiköy sondern in edrschweiz und in der ersten minute des rückspiels durch alpays dummen elfmeter verloren. hast du das eigentlich kappiert? aber na ja an hand der situation bei besiktas sieht man ja wieviel du kappiert hast.
|
Volkan! Und?! Gittik mi 2006ya?!? Allah
askina sus!!!!!!
|
Du bist nicht verärgert! Yazilarindan
belli. Bana yazma daha! Rahatsiz etme beni lütfen!!!
|
ich bin nicht verärgert? was bin ich
dann bitte? benim ruh halimi demek sen benden daha iyi biliyon söylede bilinclenelim sayin kara kartal.
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:10 Uhr. |