![]() |
GünaydiNNNNNNNN uyanmayan kalmasinnnnn...))))))))
HAYIRLI,MUTLU VE KEYIFLI SABAHLAR SABAHLAR.. |
https://youtu.be/eb6YUHb-HWE
Bir yol kalmalı gidersen dönmek var diye Ellerin kalmadı sevgilim bahar diye Derler ya göçe en çok şehir ağlar diye Gözlerin kalmalı benimle yağar diye Oturalım sakin gece gibi Konuşalım sade dokunmadan Yabancıdır sonunda her sevgili Anlaşamaz olur ya anlatmadan Yabancıdır sonunda her sevgili Sevişemez olur tene saklanmadan |
Zitat:
pislik lerden arindi evet... |
Lisânı ağızda olanı değil,
Lisânı gönülde olanlara yar et bizi Tebessümü simâsında olanı değil Tebessümü gönülde olanlara kat bizi Aşkı tende sananı değil Aşkı ruhunda can bilenlere arat bizi Ahh M.A |
10 dak evel CNN Int´te ki sohbet >>
![]() |
Bi kendimi sığdıramadım şu hayata
|
Sonra dönüp dedim ki, herkese benden çay, demli olsun! dem öneml
|
Seyrangahin gitmesine üzüldüm, gelmesine de sevinirim...
Suraya bir iki saatligine geliyorsak Seyrangahin yorumlarini da görmek isteriz... |
İnsan, yaşarken ıskaladğı bir hayatı gerçekten yaşamış sayılabilir mi?Belki de bu yüzden hayat abartılacak bir şey değil'
|
Lisânı ağızda olanı değil,
Lisânı gönülde olanlara yar et bizi Tebessümü simâsında olanı değil Tebessümü gönülde olanlara kat bizi Aşkı tende sananı değil Aşkı ruhunda can bilenlere arat bizi A.M |
Nihayet bahar temizligi gelmis. Derin Bir temiz hava cekilebilir baurada nihayet :)
|
Analar " toprak gibidir verdikçe eksilmez,
Bilâkis artarak büyümeye devâm eder... Yüzündekiler çizgi değil, derinliği kateden yollardır ki; Diğer ucu ötelerde semâlarda raks eder... Göç eyleyip gitse de mekânı cennet yurduna, Üzülmesene be dostum! Oradan yavrusunu seyreyleyip herdâim duâ eder... "Ana olamadım"diye kimileyin dertlenip dalma düşüncelere!.. Rabbin sana ne lütuflar bahşeyler Mevlâm gayreylemez dostum!.. İnan bana herşeyi güzel eyler... H.B |
So Leute, ich bin auch mal im fernen 3-Tages-Urlaub. Das heißt İch chatte auch mal mit FakeNicks :-))
Hat jemand Vorschläge für Fake-Nicks? ;-) Ups, Korrektur: Bin dann auch mal im Ausland *loooll* |
Verdammt, ich muss hier wieder jeden Tag schreiben. Bin aus der Übung ;)
Oder ich poste mal ein leicht verändertes Foto von einer Person mit Brille und Zigarillo. Smily auf die riesen Glubscher. Aus dem Bart ein Hittlerverschnitt machen. Und dann auf der einen Seite ein Riesenpickel und auf der anderen Seite ein Muttermal. Birde çenesini yamultayım *Muahahhahahaha* AşsŞehidi, rate Mal, welchen deiner "Freinde" ich meine ;-) Kommst du dann zurück? *lol* |
Zitat:
)))))))))))))) I like |
Zitat:
|
Sabah serbest olmanin keyfini bugünde ben cikarayim : )
|
Vaybee'nin forumunun seviyesi seyrangah gittikten sonra bayagi düstü ve o eski tadi vermiyor.
Seyrangah burda bize iki yazi daha borclu. Birinci yazi Atatürk hakkinda bir yazi (Chester projesi) ve bir de Alphawolf'un o'ndan rica da bulundugu bir yazi, Afsar boyu hakkinda, o'nun kaleminden bir yazi. |
bis alle kaan/t9 aka tony-fakers kommentare,threads,nicks auf vaybee gelöscht sind 4
19.04.2015, 19:00
Zitat:
|
ich muss bald wieder zu meinem Idealgewicht finden :(
![]() :( |
Schokolade <3
|
Kalbimin dim dimi
seni coooooooook özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
Solıngen:29.05.1993
Heute vor genau 22 Jahren war der feige, rassistische Brandanschlag in Solingen!!!
*Hülya Genc *Saime Genc *Hatice Genc *Gürsün Ince *Gülüstan Öztürk fielen dem Brand zum Opfer. Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun.. |
Yaslandikcami karar vermek zorlasiyor acaba?:(
|
...
Aşk bizi bozuyor,uzaktan ve hiç belli etmeden yanalım en iyisi.Bakarsın içimizdeki yara böyle iyileşir,bir tomurcuk böyle filizlenip, çiçek açar.Evet evet böyle olsun,hiçbirşey olmamasından iyidir.Bari aşkımızın küllerine düşen tohum filizlensin, yaşanan veya yaşanamayan herşeyin hatrına.Gülüşümüz,içimizdeki fırtınalara rağmen tebessümümüz,bir karşı duruş olsun,bu köhnemiş lanetli dünyaya.
|
|
i want to sail away ..
![]() |
Zitat:
|
Zitat:
Iyiler, sadece kendi cikarari icin baska yaratiklari yok etme hedefinde olmadan, bundan daha agir Gelen vicdanlariyla hareket eden ve bunada akil ve bilgileriyle karar / yargi vermeyi yönlendiren. |
Zitat:
100% agree ! auch ich ..glaub immer noch an das Gute im Menschen ! |
Zitat:
|
Anlamiyorum
Ispanya, yunanistana ucak biletleri nerdeyse bedava: okul tatinin basladigi ilk gün ucakbiletleri nerdeyse 5 kati. Ailelerine tutkun türkler icin maddi acidan Bir Engel. Havayollarida türkler sayesindemi kazanmak istiyor?
|
almanyada eyaletler farkli tarihlerde tatile giriyor, cok türk aileleri kendi eyaletinde ucak biletleri pahali oldugu icin, tatil zamani biraz daha uyguna tr ye uca bilmek icin kendi oturudgu eyaletin disinda yani baska bir eyaletden ucuyor tr ye.
Zitat:
|
Zitat:
|
ispanya mesafe olarak tr den cok daha yakin.
Ucaklarin benim bildigim en büyük masrafi ucak yakiti, bu ucak yakiti benim bildigim normal araba benzini degil. Das würden den preisunterschied erklären, außerdem nehmen wir türken sehr viel gepäck mit in die türkei, dies treibt noch mal die treibkosten in die höhe, denn desto schwerer der Flieger desto mehr muss getankt werden. Zitat:
|
Hdp konusmasindaki saldiriyi AKP den bulanlar: cok sacma olmazmi böyle birsey yapmalari? Neden AKP kürtleri düsman etsin ve oyverecek insanlari korkutsun. Hatta kendi aralarindan biri bile olabilir.
|
i$te ben böyle bildigin gibi..)
|
:(
İkide bir saate bakıyorum,her baktığımda ya 15.15 ya 16.16 yada 01.01 ve 02.02 diye gösteriyor.Bazende saate bakmadan kaç olduğunu biliyorum.Hala saata bakıyorum öyle umarsız,ne zaman geleceksin?
|
Allah hepimizin kalbine göre versin,
ne güzel bir temenni. Söyleyen de söyleten de kendi içinde anlamlandırıyor...... |
Zitat:
aminnnnnnn kalbimin dim dimi :) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:48 Uhr. |