![]() |
Eyvallah!!!!!!!
Hava Coooooooh Güzel Yaw!!!!!!! :D
|
Ben Karakutuyum
T9 nickli arkadas sen kimsin beni taniyormusun ben seni taniyamadim
|
Ögle bizde 24 dereceydi.
Antalya sidede 22 dereceymis :) Almanya yaniyor. En Güzel mevsim simdi galiba, Rüya Gibi doga, hava. Yarin belli olmaz, her bos vaktimi güneste geciriyorum. |
Zitat:
corabimin i$ adami bugünde kariyer yapmisin sanal da zibidi hepimizi deyil! bu gezegende ne kadar canli varlik varsa toplasan sizin gibi 2 kancik pacarva daha cikmaz rezil kepazeler sizi. |
Zitat:
SANA MAL BEY DEDIYSEK IYICE MAL MI OL DEDIK ZIBIDI BEN SANA NE DEDIM SEN ANNANA YAPTIR O TESTI DE BABANI TANI SANA VERSELER VERSELER PERIOD BEZLERINI VERIRILER YINE KARIYERINE KARIYER EKLEMI$SIN ZIBDI ANNANA IYI KOYDURMU$UN FORUMDA .. PÜÜÜH SENIN O MEYMENETSIZ SIFATINA SENDE BIR GIDIM ERKEKLIK ONURU OLSA BURDA 24 SAAT ANNAN SÖVDÜRMEZSIN REZIK KEPZE.. COK MU HO$UNA GIDIYOR ANNANA SÖVDÜRMEK PACAVRA... |
Zitat:
|
Kalbımın Dımdımlerı Keyfler Nasıl?????? ;)
|
Vaybee Dostlarım Ben Yarın Sabah Adanaya Ucuyorum!!!!!! Türkıyeden ıstegınız Varmı?????? Mesela Adana Kebab????? ;)
Eyvallah!!!!! Ben Yokken Vaybeedekı Karektersızlerı Buraları Zehır Zemberek Edın!!!!!!!! Kendınıze Cooooooh Ama Cooooooh ıyı Bakın!!!!!! |
Denizrocky'e hitaben;
Zitat:
Birader yolun Manisaya düşerse buyur gel haber etmen yeterli. Telefon numaram forumda yazılı.. Ağırlarım seni başım gözüm üstüne. |
Akmayan su bozulur. Her bir damla denizden gelir, geri denize döner. Yollara düşeceksin. Lâkin dikkat et. Bu yollarda çer çöple eğleşme. Doğrudan denize dal ki hem akmaktan kurtulursun, hem KOKMAKTAN!
|
devir
Bu Dünyada özetle 3 Devir yasandi Tasdevri Tuncdevri -bide Pust devri sansa bak oda bize denk geldi
|
Kalbimin dimm dimmleri :-)))
|
"Kalbimin dimm dimmleri" ?!?
neuer Slogan hier auf Vaybee ? neyse ,tatli yiyelim tatli konu$alim dedim :) ![]() |
Zitat:
Ben Lara'dan bir sey sormak istersem kendim sorarim, bunun icin baskasina gerek duymam! Ama belirttigim gibi, Lara'ya hesap soracak derece de soru yöneltmek ne benim ne de kimsenin haddine. O özgür ve re$it bir bayan! Benim Lara'ya sorulacak bir sorum yok! Özel seyleri de ben kimseye ne sorarim, ne de söylerim. Bu benim kitabima, terbiyeme ters düser. Anlasilan Lara'dan baska konu da kalmadi burda.. Lüften beni böyle kayikci muhabbetlerine alet etme. Ben yazacagimi yazdim, fikirlerim de degismedi. NurBanu ve Lara hanimlarin hakkinda olumlu düsüncelerimi hic bir sey degistiremez! |
Zitat:
Ama erkeklikte bu da var. Bir bayanin davranisina saygi duymak lazim. Gerisi Ankara'nin baglari Sivas'li... |
Zitat:
Küfür ve hakaretli saldirgan tavrina gectigine göre bir seyler senin canina bayagi sIkIyor. Ama buna gerek yok. Ben hakki ve magduru savunurum. Bizim Afsar Türkmen geleneklerinde, Dadaloglu'ndan tut, Körogluna kadar biz bu Türk örf ve adetlerini sonuna kadar canimizla bile savunuruz gerekirse. Senin Lara'ya bana bekaret testi yaptir demeni yadigirgiyorum. Ben bir insanin namusunun iki bacak arasinda oldugunu degil kafasinda oldugunu düsünüyorum. Lara kendince kendini savunuyor. O'nun sana öfkeli davranislari hakli da olsa, küfürü ben genelde yadirgiyorum. Ondan senin kendinden degil, ama annenden, babandan, ailenden, esinden, kizkardeslerinden vs. özür dilemistim. Bunun ne kadar dogru oldugunu o zamanda biliyordum ama simdi daha cok görüyorum. Benim kadina bakis acim bundan ibaret. Ama oraya gelesiye kadar. Benim gönlümde baska birisi var gardas. O da burda degil. Gönlüm en ic yerindedir. Bir yigide bir yar yeter Iki seven deli olmaz mi demisti zamaninda Karac'oglan.. Zaman degisir ama asklar degisir mi? Yillar sonra bizde böyle diyecegiz degil mi demisti rahmetli Baris (Kara)Manco.. Benim ne Lara ile ne de NerimanBanu ile ne baska bir bayanla burda bir ilgim var. Eger ögrenmek istedigin sey buysa. Icin rahat olsun gardas;) Fazla da öfkeli olma gurban :D, burasi bir forum. Hava da güzel, hayatin ve günün keyfini cikar biraz.. Sevelim sevilelim bu dünya kimseye kalmaz demisti Yunus Emre gardas. |
Biz yillardan beri tanismiyoruz ki gardas. Sana iyilik edelim dedim, icinin rahat olmasini saglayalim dedim bak sen gene lafi nereye bagladin.
Nar agaci narsiz olur mu? Güzel seven gönlüm yarsiz olur mu benim hic? :D Beni burda kimse ilgilendirmiyor gardas. Kim sana neyi verirse versin. Burda olsun, orda olsun, öbür taraflarda olsun nerde olursa olsun :D Alan memnun veren memnun olduktan sonra, olsun gardas olsun :D Bak sen Sivas'li oldugu icin ve Sivaslilarin zamaninda tamami alevi kökenli oldugu icin senin de alevi dönmesi oldugun su götürmez bir gercektir.. Alevilerin yedi ozanindan birisinin bir siiri var, sana son söz olarak ekleyim bu konuda... Arama uzakta vardir yakini Gercek olan talip alir hakkini Yüklemez sana yolun yükünü Yükün kaldirmayan er olmayinca.. Sen sana varliginin her hücresiyle bagli olan birisine bak. Fazla uzakta da degil.. Diyorum ya arama uzakta vardir yakini... Die deutschen würden sagen, warum in der Ferne schweifen wenn das Glück so nahe ist? ;) |
HELAL olsun
Zitat:
|
Bayagi kizmissin dostum. Ne bu kizginlik! Dönme demek alevi kökenli olmak demek, konvertit demek? Sen alevi olmayi hakaret olarak mi algiliyorsun?
Bu kadar da alingan olma la? :D |
Zitat:
|
hahahaha yelleneyimde tehditlerine biraz gaz olsun
zarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttt ttt :D Zitat:
|
Zitat:
Bana bak, ben öfkeyle kalktim miydi zarar vermeden oturmam! Tamam mi? Bunu iyi bil, adimini ona göre at! Tehditlere hic gelemem! Bana burda yalakalik yapanda yok. Sen hangi alemdesin? |
Kenan ben hayaletlerle ugrasamam! Mesele bu, git isine rahat birak beni! Havanda su dövemem ben! O yönden haklisin!
|
Senin niye bu kadar sinirlendigin anliyorum, baktim, dönme lafi sabetayistlere yani masonlara kullaniliyormus.
Kenan'a ne dersiniz degin ama dönme degil. Kusuruma bakma, burda istemeyerek yine küfür de bulunmussum.. |
Bu kadari kafi, cünkü hakkim bu kadarina gecti.. Bana mum söndü desen bende bu kadar sinirlenirdim.. Forumda olsa kimsenin kimseye küfür etmeye hakki yok. Benim sana da! Adam gibi yazisalim yoksa tadi olmuyor!
|
seyrangah'a hitaben;
Zitat:
Bazen bir mimik, bazen bir söz, bazen de kurulan cümleler sahibinin karakterini ve maneviyatını belirler. Senin mayan sağlam babayiğit, senden ricamı lütfen yerine getir. '' Gece kadar gizli, ölü kadar sessiz ol''...Bu işi ben kapatacağım sizler karışmayın, hepinizin sevdiği, bekleyeni, başınıza bir şey geldiğinde ağlayanı muhakkak vardır ve olacaktır. Oysa beni bekleyen bir ağaç bile yok (!). Ben şu anda imkanları araştırıyorum, sözüm söz. Çünkü herşeyin sahibi olan Allah'ın adına yeminim var ve dönemem. Ne kadar tahrik ederse etsin, ne kadar kıvırırsa kıvırsın tek bir cümle bile yazma. Dediğim gibi ''Kaos teorisinden beslenip şerefsizlik yapanlar, Butterfly effect ( Kelebek etkisi) nin tüm şiddetini göreceklerdir''... |
Alphawolf
Tamamdir Tatar beyi, karismayacagim artik. Ben T9'a cevap bile vermek istemiyordum. Ama benim soru sordugum gibi bir algilama ortaya cikmasin diye düzeltme yaptim.
Zaten diyecegimi dedim, yazdigimi yazdim. Fikirlerimde bir degisklik yok. Düsmanin düsmani benim dostumdur diye bir anlayisa da sahip degilim. Ben vaybee'de eglenirim, burda beni düsman olarak görenler olsa bile, ben burda kimseyi düsmanim olarak görmüyorum. Benim düsmanligim da bana düsman olmakta o kadar ucuz degil. Artik bu konu hakkinda yazmayacagim ve yazmaya da gerek duymuyorum. Senin de o'nunla meselen varsa erkekcesine bir sekilde artik kendi aranizda cözersiniz. Ama orasi da beni alakadar etmez! Netice de esek yularindan erkek sözünden tutulur. |
Zitat:
sünepe corabimin i$ adimi yine döktürmüsün forumda pacarva..annana iyi koydurmu$sun yine seyrangah napar bilemem,ben sana bugün benim yaptigimi söyleyim... kaldigin $ehrin gazetesini aradim gazetenin ilk sayfasinda yarim sayfa yazi bana 800Euroya maal olurmu$...ayrica cok ilgilendiler ....dava günüde mutlaka orada bulunmak istiyorlar.. |
cekirge bir sicrar, iki sicrar, ücüncüde yaklanir :)))
Zitat:
bizim TÜRKLÜK görevimiz!!!! Allah seni hic bunaltmasin kalbimin dim dimi, canim arkadasim :) |
Zitat:
Nick el degimi$ welcome käÄÄl bey..... yapmayan senin gibi o cocugu olsun...sen benim blöf yaptigimi gördün mü ??? käl den prenz oldugu nerde görünmü§ ,diyer soyatariya gelince babam ya$inda moruk... sahip olmadiklarina deyil olduklarina övün...CIRKINSIN,KÖTÜSÜN,ÜSTELIK KANCIKTAN BETERSIN,IKI YÜZLÜ KANCIK BIR KÖPEKDEN FARKIN YOK...YALAN IFTIRA MAKINASI KEPAZE.. |
Zitat:
MASALARI SILMEYE GITMI$TIR 2 KEPAZE..IS ADAMIYMIS CORABIMI I$ ADAMI BUNUN ÖZ ABISI BUNA SÖVE SÖVE BIR HO$ OLDU TIPLERINE TÜKÜRDÜKLERIMIN TIPSIZLERI...BIRINCI DÜNYA SAVA$INDAN KALMA IKI HÖDÜK ... CHATE KADIN DOLANDIRMAK ,YANLIZ YA$AYAN KADINLARDAN, DUL KADINLARDAN FAYDALANMAYA CALI$MAK I$ ADAMILIGINA GECIYOR ÖYLEMI....PÜÜÜH SENIN O MEYMENETSIZ SIFATINA ,LAN KÖPEK BILE SENDEN GURULUDUR LE$... |
Zitat:
|
Wie ich heute von gewissen Usern wieder höre, geht das Ekelspiel in die nächste Runde.
Die nächsten werden mit Anrufen terrorisiert, bedroht und beleidigt. Glaubt ihr wirklich, dass ihr das Spiel so ewig weiterführen könnt? Denkt ihr wahrhaftig, dass ihr noch immer unerkannt seid? Nun denn... dann zeigt mal, was ihr drauf habt. ------------------------------------------------------- Der Eine selbst sich zum König erkoren, ward er eigentlich zum Trottel geboren. Mit Niedertracht er schacht mit Lug und Trug, alldieweil er erwacht mit Wut und gar nicht klug. Die Andere labert 'wıdı wıdı wıdı duff duff duff' als Hexe, in der Dummheit beschwort sich selbst aber als die Nächste. Sie glaubt sich im Bunde erkoren, doch merkt sie nicht: Selbst ist sie am Schmoren. Der Rotz fließt bereits aus ihre Poren, wovon sich Ekel-König hat sein Bett geschoren. Dämlich und Grämlich am Treten in Missgunst, sind sie im Leerlauf beim Betreten ihrer Wunst. Oh Lord, warum erschufst du so viele, für die man sich schämen muss?!? |
Zitat:
|
Zitat:
GÖRDÜM AMA SENIN KADAR ADI,SENIN KADAR YÜZSÜS,SENIN KADAR ONURsuz,BIR HEMCIMSLE KAR$LA$MADIM ..JA, $AKA BIR YANA ..SEN GERCEKTEN HICMI UTANMAZSIN??? NASIL NASIL BIR YARATIKSIN YA? SENDE ONUR,GURUR DENILEN BIR$EY YOKMU???? SEN NASIL AYNAYA BAKIYORSUN? KENDINDEN TIKSINMIYOMRSUN..????? SEN HANGI SIFATLA BANA SORU SORUYORSUN???? YÜZÜNE TÜKÜRSEM TÜKÜRÜME YAZIK... DEFOL KAR$IMDAN... Zitat:
Du gehörst wirklich in die Klapsmühle Du brauchst dringend eine Therapie, wenn du es nicht für dich tun willst, tun es für dein Sohn Jetzt entscheide dich, bist du selbstständig oder machst du eine Kariere als Ingenieur beim BMW? Das du besonders nicht hell in der Birne bist, ist für keinen Forumuser übersehbar. Problem ist nur, wenn ich dir ernsthaft antworte, bekomme ich ein schlechtes Gewissen, als würde ich mich mit einem behinderten Menschen anlegen, der geistesgestört ist. PS: Eine selbstständige, erfolgreiche, perfekte geistesgestörte Frau, die jede Menge Heiratsanträge bekommt, die nur dicke Autos fährt, blond, blauäugig, selbstbewusst supermuslima. Bitte bei Interesse bei der supermuslima melden. Du bist nicht nur peinlich sondern mehr als peinlich, du brauchst wirklich Hilfe und das schreibe ich nicht um dich zu verärgern. RUH HASTASI PISKOPAT .. SENIN AKSINE BEN FAKIREM,EVLENME TEKLIFI EDENDE YOK BANA,KARIYER FALAN DA YAPMIYORUM.. AYRICA COK FAKIRIM.LÜKS ARABALARA DA BINMIYORUM....ALLAHIN DELISI ,PISKOPAT |
Zitat:
BATIKCA BATIYORSUN KANCIK KAYA BAKIYORUM NEYIN VAR NEYIN YOK YINE DÖKMÜ$SÜN REZIL KEPAZE ,YÜZSÜZ ICINDEKI CENAZELERIN KURBANI OLUYORSUN SENIN ATTIGIN IFTIRALARA BEN TEK KELIME ACIKLAMA YAPMA GEREGI DUYMAZKEN SEN NIYE YIRTINIYORSUN.RUH HASTASI PISKOPAT |
Zitat:
CORABIMIN I$ ADAMI NEKADAR HER YAZIMI YORUMLASA DA YIRTINSA SENIN KADAR ZAMANIM YOK... ARKADA$IN DEYILMI..ARA SANA RESMINI GÖNDERSIN! DANN SIEHST DU OB SIE BLOND ODER DUNKEL IST...YÜZSÜZ |
Zitat:
ben sana ne dedim catlak....$EYTAN AKLINI ALMI$ CANINI DA ALSA KURTULSAN ACILEN GIT TEDAVI GÖR RUH HASTASI PIKOPAT ,BUNU OGLUN ICIN YAP... |
Zitat:
|
Was mich immer wieder wundert, ist dass professionelle Lügner/innen mehr an das Wort anderer Schwindler/innen glauben, als an die Menschen mit wahren Absichten.
Wie verdreht die Welt doch ist! - Ausgleichende Gerechtigkeit - oder exponentielle Dummheit? :rolleyes: |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:36 Uhr. |