![]() |
HEP BERABER OLSANIZDA:::::
HEP BERABER OLUN AMA ODA BIZE KARSI GELMENIZE YETMEZ CÜNKÜ FENERBAHCE HEPINIZE YERIN DIBINE GÖMECEK HIC HEYECANLANMAYIN BIZI IZLEMEYE DEVAM EDIN DAHA COK SAMPIYONLUKLAR YASAYACAGIZ
|
ulan salak
adamin anisini yazdim, ne alaka futbol bilgisiyle...dogrulari hazmedemiyorsun herhalde
|
o.T.
anlamadim seni fascho
|
o.T.
güzel yazdin
ama ayakta uyuyorsun... futbol türkiye"de cok önemli bir "meşguliyet" dir.. her takimin taraftari takiminin ruhunu tasiyan taraftardir,,gs lilardan haric :) onlarda ruh muh yok...:)) varsa saymam yani :) saka bi yana...fenerbahce"ye karsi bu kampanya bizim hepimizin gercek yüzümüzü gösteriyor... biz severiz edepsizligi,,inancli olsak bile.. huyumuzdur bu...küfür,kavga ve "koyma" ... Tek Gercek Takim Fener |
esprilisin
neyse...kurz vor iftar, habe ich kein bock mehr.
|
o.T.
denkst du ich hab bock mich mit DIR abzugeben ultrAvrat :)
|
Fenerli"den de bu beklenirdi !!!!
Kardesim sen ne diyorsun yaaaa ????
Hic kimsenin kimseye küfür etmeye hakki yok !!!! Ha ben severim o tür seyleri diyorsan, o zaman alenen heryere bildir, gelin bana küfredin, ana avrat düzgidin, gelin bende desarj olun, o zaman baska onu bilemem tabii !!! |
o.T.
bende asiri seviyorum, fanatigim laf söyletmem takimima ama milletin anasina bacisinadami küfür etmem gerekiyor, birakin bu isleri TERBIYESIZLER !!!
o sahsiyet benimde gb me gelip cok küfür etti ama hicbirzaman karsilik vermis degilim, versem onun seviyesine inmis olurum ama okadarda düsmüs gör,üyorum kendimi saygilar |
Zzzzt....tokai! :) o.T.
ohne Text
|
o.T.
benim ne isim var onunla ?
ben besiktas amatör davranislarina kil oluyorum,,, japonculuk,pancu ezikini biz büyütmedik.. tuncay nasil siz attiysa onu da büyütmeyiz,,, siz yeterki cin bom un ........ takilin,, sizin yeriniz belli...Orasi ! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:24 Uhr. |