Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Lara_ 20.04.2015 20:01

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112861)
dombili görüyorsun dimi bu sorulara cevap veremeyip kiviriyor.

kivirmasi yetmiyormus gibi hakaret ve küfür ediyor sinirinden.

demedi deme tansiyonu yükselmistir bunun. bu yastan sonra tansiyona dikkat etmek gerekir.

SIFATLARINA TÜKÜRDÜGÜMÜN MEYMENETSIZLERI COOK ZEKILER YA BU IKI YAV$AK

GERCEKLERLE YÜZLE4MEK SANALDA YASLI KANDINLARA DOLANDORMAYA BENZEMIYOR DIMI..20-25 YASLARINDA KADINLARIN ÖNCE PARALARINI ALIP SONRADA KIZINIZ YASLARINDA KIZLARDAN FAYDALANMAK ANCAK SIZIN GIBI 2 SÜNEPEYE YAKISIR ...

NEDEN HIC $A$IRMADIM ACABA....

YAKIN AILE ÜYENLE GÖRÜSTÜM BUGÜN...SENIN HAKKINDA SÖYLEDIKERINI ÖGRENMEK ISTERMISIN?????? EVET DE ANLATMAYAN SENDEN SEREFSIZ ,SENDEN YÜZSÜZ OLSUB

ÖGRENMEK ISTERMISIN???? SIMDI ISTANBULU ARIYORUM BUDA SENIN AILE ÜYELERINDEN BIRI....SENIN NE KEPAZE,NE REZIL, NE SEREFSIZ BIR RUH HASTASI OLDUGUNU BÜTÜN SÜLALEN ÖGRENECEK BUNUNLA KALMAYACAK, 2 HÖDÜK 2 NIZLEDE ZAMANI GELDIGINDE GÖRÜSECEZ...COK AZ KALDI BIRAZ DAHA SABIRLI OLUN....

Alphawolf 20.04.2015 20:23

T9'a hitaben;

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112871)

demedi deme tansiyonu yükselmistir bunun. bu yastan sonra tansiyona dikkat etmek gerekir.

Ulan sana ne diyeyim? :)))) Müptezel varlık... Hala laga luga yapıyorsun ya Allah ıslah etsin seni puşt

Lara_ 20.04.2015 20:29

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112871)

CEVAP diyorum zibidi?????hani cevabin????????

ZIBIDI SEnin O MEKANINI BA$INA YIKTIRMAK O MEKANIN KAPISINI HIC ACILMAYASIYA KAPATMAL BANA KACA MAAAL OLUR ???? SEN DAHA IYI BILIRSIN BU I$LERI HIC ZOR DEYIL..

AILE ÜYENLE NE KONU$TUGUMU MERAK ETMIYORMUSUN ?

YOK BURDA SENI BIRDE ADAM YERINE KOYUP KÜFÜR EDIYORLAR ...PISKOPAT,RUH HASTASI DELI KARIYLA HEM$ERI OLDUGUNU SÖYLEMI$MIYDIM SANA .....

Lara_ 20.04.2015 20:34

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112884)
banu hat sich abgemeldet simdi denizrocky nickiyle gelir :D

SIZ 2 HÖDÜK RUH HASTASI S.....GÜN I$IGI GÖRMEMI$ BEYGIRLERI ...NURBANU MERTLER SOYUNDAN...KANCIK SOYUNDAN DEYIL BAK BU LAFI BUGÜN SENIN AILE ÜYELERINDEN BIRI SENIN ICIN KULLANDI ....UTANMAZ ADAM...REZIL KEPAZE

ANLATAYIM MI KONU$MAYI ??? MEREK ETMIYORMUSUN SENIN HAKKINDA SÖYLENENLERI..

ISTANBULDA TUT OTURDUGUN $EHRE KADAR BÜTÜN SÜLALEN SENIN NE CIRKEF,NE $EREFSIZ,NE AHLAKSIZ,REZIL KEPAZE OLDUGUNU ÖGRENCEK HERGÜN SENIN SOY ADINI TA$IYAN GÜNDE IKI AILE ARANACAK...ISTANBUL,ANKARA DAHIL...ANLADIN MI ZIBIDI.
TEKRARLAYABILIRIM

Lara_ 20.04.2015 20:38

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112889)
burada kendi aile fertlerinle konusmuyorsun. öyle pis kelimeleri sadece ögrendigin yerde dört duvar arasinda konusmaya devam etmeni tavsiye ederim.

bir zamanlar rahmetli manbee efendiye takmistin simdi ben dürüst olan manbee hakkinda yalanlarinizi ortaya cikardigim icin bana takacakmis gibi gözüküyorsun.

lütfen düs yakamdan. birak pesimi.

bana yaza yaza yirtiniyorsun ama bu senin travmana care degil.

HANI SORUMA CEVAP ZIBIDI.....????????????

Lara_ 20.04.2015 20:41

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112889)
burada kendi aile fertlerinle konusmuyorsun. öyle pis kelimeleri sadece ögrendigin yerde dört duvar arasinda konusmaya devam etmeni tavsiye ederim.

bir zamanlar rahmetli manbee efendiye takmistin simdi ben dürüst olan manbee hakkinda yalanlarinizi ortaya cikardigim icin bana takacakmis gibi gözüküyorsun.

lütfen düs yakamdan. birak pesimi.

bana yaza yaza yirtiniyorsun ama bu senin travmana care degil.

CORABIMIN I$ ADAMI HAFTA SONU BÜYÜK EYLENCE 20 KI$I KATILACAK IYI BAH$IS VERIRLER ....
$IMDIDIEN MASALARI IYI SIL...YAV$AK...

BAK SANA ADRESS ISIMIN BIRAKYIORLAR SEN NEDEN BIRAKMIYORSUN..

HO$UNAMI GIDIYOR BURDA 24 SAAT ANNANA SÖVDÜRMEK PISKOPAT

Alphawolf 20.04.2015 20:42

Lara_ ya hitaben;

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112890)
HANI SORUMA CEVAP ZIBIDI.....????????????

Cevap vermez boşuna zorlama. Uygulamalı ders diye okutulur okullarda kıvırmaları müptezelin.

Alphawolf 20.04.2015 20:45

Xxx

Merak ettiğim şu: hem rahmetli yapıyor kendi hayalinde manbeeyi, hem de manbeenin savunuculuğunu yapıyor...Yasal mirasçısı sanırım? :)))))))))))))))) Yahu bir insan bu kadar Kaliteli Orospu Çocuğu olabilir mi? Ama oluyormuş işte, yaşadıkça görüyoruz...

Lara_ 20.04.2015 20:48

Zitat:

Zitat von Alphawolf (Beitrag 2112893)
Cevap vermez boşuna zorlama. Uygulamalı ders diye okutulur okullarda kıvırmaları müptezelin.

ALPHA bu $erefsiz ana i$ adami oldugunumu söyledi???????
bunun i$i insanlari eylendirmek 21.30 -22.00 sabaha kadar bir müsteri gelsede ac karnimi doyursam diye bekliyor...

bunun mekaninin kapisini hic acilmamsiya kapatmak benim bir ayligima maal olur..

sabikali soytari

Lara_ 20.04.2015 20:50

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112898)
evet nur icinde yatsin rahmetli manbee efendileri.

manbee efendileri zamaninda yeterince aciklik getirdi. bunlarin burada deli dana gibi atlamalarinin nedeni o olacaktir.

sana mal dediysek iyice MAL OL DEMEDIK...

HANI CEVABIN????? MERAK ETMYORMUSUN BUGÜN AILE ÜYEMLE KONU$TUKLARIMI SOYTARI
SOKAK ZIBIDISI RUH HASTASI PISKOPAT..BAK SNEI ADAM YERINE KOYUP SÖVENLER VAR BURDA

Alphawolf 20.04.2015 20:53

Lara_ ya hitaben;

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112900)
sana mal dediysek iyice MAL OL DEMEDIK...

HANI CEVABIN????? MERAK ETMYORMUSUN BUGÜN AILE ÜYEMLE KONU$TUKLARIMI SOYTARI
SOKAK ZIBIDISI RUH HASTASI PISKOPAT..BAK SNEI ADAM YERINE KOYUP SÖVENLER VAR BURDA

İşadamıymış. Ayrıca çocukluk arkadaşıymış, bir hanımefendi de öyle söyledi. Ne iş yaptığının önemi yok Lara, ben ne fiziğine ne işine önem veririm. Ciğer var mı bir insanda, altı okka taşak var mı ona bakarım...Bunun işlettiği mekan adını bana verir misin? Keza aile üyelerinin adreslerini.

Lara_ 20.04.2015 20:58

Zitat:

Zitat von Alphawolf (Beitrag 2112903)
İşadamıymış. Ayrıca çocukluk arkadaşıymış, bir hanımefendi de öyle söyledi. Ne iş yaptığının önemi yok Lara, ben ne fiziğine ne işine önem veririm. Ciğer var mı bir insanda, altı okka taşak var mı ona bakarım...Bunun işlettiği mekan adını bana verir misin? Keza aile üyelerinin adreslerini.

CORABIMIN I$ ADAMI MASA SILIP MÜSTERI GELSINDE AC KARNIMI DOYURAYIM DIYE BEKLYIORUM....ÜSTELIK SABIKALI...DIYER KÄÄÄL DE BUNDAN BETER YASLARI 50 YAKIN BU 2 KEPAZENIN BUNLAR BOSUNA 24 SAAT BURADA YAZMIYOR DUL KARI DOLANDIRMAK IS ADAMLIGINDAN MI SAYILIYOR....BUNA PARA KAPTIRAN O BAYNIN NIKCINI NEDEN ACIKLAMMIYORSUNUZ...BURADA ACIKLAYIN DIYER KADINLARA YAZIK OLMASIN IBRETI ALEM BU IKI SEREFSIZIN BÜTÜN SÜLALESI ARANACAK HERKES BU IKI PISKOPATIN NE MAL OLDUGUNU ÄGRENECEK CEVAP VER DIYORUM NEDEN VERMIYOR??

BUGÜNDE SEYRANHAI ARAMIS IS YERINE TEHDIT ETMI$ BU ZIBIDI LAN YAV$AK SIZIN IKINIZI ÜST ÜSTE KOYSALAR SEYRANGAHIN BOYUNA YETI4EMEZSINIZ MAL DEDIYSEK IYICE MAL OLUN DEMEDIK..

Alphawolf 20.04.2015 21:00

Lara_ ya hitaben;

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112905)
CORABIMIN I$ ADAMI MASA SILIP MÜSTERI GELSINDE AC KARNIMI DOYURAYIM DIYE BEKLYIORUM....ÜSTELIK SABIKALI...DIYER KÄÄÄL DE BUNDAN BETER YASLARI 50 YAKIN BU 2 KEPAZENIN BUNLAR BOSUNA 24 SAAT BURADA YAZMIYOR DUL KARI DOLANDIRMAK IS ADAMLIGINDAN MI SAYILIYOR....BUNA PARA KAPTIRAN O BAYNIN NIKCINI NEDEN ACIKLAMMIYORSUNUZ...BURADA ACIKLAYIN DIYER KADINLARA YAZIK OLMASIN IBRETI ALEM BU IKI SEREFSIZIN BÜTÜN SÜLALESI ARANACAK HERKES BU IKI PISKOPATIN NE MAL OLDUGUNU ÄGRENECEK CEVAP VER DIYORUM NEDEN VERMIYOR??

BUGÜNDE SEYRANHAI ARAMIS IS YERINE TEHDIT ETMI$ BU ZIBIDI LAN YAV$AK SIZIN IKINIZI ÜST ÜSTE KOYSALAR SEYRANGAHIN BOYUNA YETI4EMEZSINIZ MAL DEDIYSEK IYICE MAL OLUN DEMEDIK..

Hımmm demek öyle yapmışlar. İki kişi çalışıyorlar şebeke yani. İlginç. Bu arada senden ettiğim ricayı yerine getirir misin lütfen.

Lara_ 20.04.2015 21:02

Zitat:

Zitat von Alphawolf (Beitrag 2112907)
Hımmm demek öyle yapmışlar. İki kişi çalışıyorlar şebeke yani. İlginç. Bu arada senden ettiğim ricayı yerine getirir misin lütfen.

NE RICASI BEN OKUMADIM BULUNDUGUN RICAYI...

Alphawolf 20.04.2015 21:03

Bunun işlettiği mekan adını bana verir misin? Keza aile üyelerinin adreslerini.

Lara_ 20.04.2015 21:13

Zitat:

Zitat von Alphawolf (Beitrag 2112910)
Bunun işlettiği mekan adını bana verir misin? Keza aile üyelerinin adreslerini.

DEDIGIM GIBI
HERGÜN 2 AILE ÜYESI ARANACAK BU RUH HASTASI PISKOPAT IN NE MAL OLDUGUNU BÜTÜN SÜLALESI ÖGRENECEK ... DIYER HÖDÜKE GELINCE EN GEC 3 GÜN ICERISINDE ONUN DA NE MAL OLDUGU CIKACAK ORTAYA ...

SUNDAN EMIN OLABILIRSIN NE GEREKIYORSA FAZLASIYLA YAPILACAK..

SENIN BIR$EY YAPMANA GEREK KALMIYOR BU DÜNYADA DÖBÜR DÜNYADA KACAMAYACKALAR...

SEN BANA GÖRÜSTÜGÜN O BAYANIN TELINI GÖNDER

Lara_ 20.04.2015 21:19

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112913)
birilerin is yerini aramak dogru degil.

ama is yerim var deyipte isci olan kisinin yalan söylemeside dogru degil.

ikisinide siddetle kiniyorum, cok ayip.

@lara evde kullandigin kelimeleri burada kullanmada seni insan zannedelim.

INSANLARA IFTIRA ATMAK,KENDI PISLIGINI PULA$TIRMAK,CHATTE YANLIZ YA$AYAN DUL KADINLARI KANDIRIP PARALARINI DOLANDIRMAK,KIZIN YA$IT KIZLARI TUZAGA DÜ$ÜREREK ONLARDAN FAYDALANMAK.....INSAN DOLANDIRMAK ,IFTIRA ATMAK ,KADIN KIZ YONTMAK..
SENIN INSANLIGIN BU

AKP LI $EREFSIZ...HALA CEVAP BEKLIYORUM SENIN O MEKANININA EBEDIYEN KILIT VURDURMAK SENCE BANA KACA MAAL OLUR....???? AILE ÜYEN DEDI BUGÜN SU TESTISI SU YOLUNDA KIRILIR DEDI NE GEREKTIGINI DÜ$ÜNÜYORSAN YAP ...BENIMDE KIZIM VAR 21 YA$INDA BENIM KIZIMA BIRI CAMUR ATSA BENDE GÖZ YUMAM GIRTLAGINI KESERIM DEDI..
BUNU DIYEN SENIN AILENIN ICINDEN BIRI...

BURADA NE YAZDIYSAM AYNISINI ONADA SÖYLEDIM TEK TEK BÜTÜN SÜLALEN ARANACAK
SENIN NE REZIL,NE $EREFSIZ,AHLAKSIZ BIRI OLDUGUNU HEPISI ÖGRENECEK..

NOKTA $EREFSIZ

Lara_ 20.04.2015 21:24

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112920)
milletin aile fertlerini aramak senin acizligini ve karaktersizligini gösterir.

rahmetli manbee efendi senin böyle hasta oldugunu bilse seninle beraber olurmuydu acaba?

yoksa bilerekmi beraber oldu???

belki ölecegini biliyordu ve bize musallat ol diye beraber olmus olabilirmi acaba?

vayyy manbeee, cok uyanik biriymissin. ölüme giderken bile hepimizi güldürüyorsun. sen olmasan biz kimlere gülecektik???

nur icinde yat manbee efendi.

ZIBIDI BAK SAAT 'IN YAKLA$TI MASALAR SILINIP SÜPÜRÜLÜCEK ,SERVISE BUGÜN SEN CIK BELKI BAH$I$ VEREN DE CIKAR SANA HE NE DERSIN SENDEN IYI KIVIRAN YOK MEKANINDA SOYTARI...HAFTA SONUR ORDAYIZ 20 KI$I GRUP HALINDE BAH$I$IN HAZIR...SERVISI SEN YAPACAKSIN KIVIRA KIVIRA BURADA YAPTIGIN GIBI ...BAH$I$IN BOL OLUCAK

Lara_ 20.04.2015 21:27

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112924)
abov. Kim mis bu? Kim kizin yasindaki kizlara sarkintilik yapan?

HER$EYI BILIYON BUNUMU BILMIYON RUH HASTASI ,DELI KARI

Alphawolf 20.04.2015 21:34

Lara_ ya hitaben;

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112926)
HER$EYI BILIYON BUNUMU BILMIYON RUH HASTASI ,DELI KARI

Mesaj kutuna bak lütfen, ve ricamı yerine getir, lütfen (!). Ayrıca bu siteden hanımefendinin birisi, benim şu an ayrı olduğum kişi için '' onun evlenmesini sağlayacağım'' demişti. Ben de sormuştum '' Siz pezevenk misiniz yoksa çöpçatan mı? '' Bana dediği aynen şuydu '' Sözlerine dikkat et pişman olursun''. Konuşma kayıtları tarih, saat olmak üzere kayıtlı...Biraz daha kıvırmaya kalkarlarsa insanlar, deşifre edeceğim. Çünkü benim deşifre olmamak gibi bir derdim yok (!). Dünya sikime, ahiret götüme hesabı. Lara_, ricamı yerine getirir misin lütfen?

Lara_ 20.04.2015 21:36

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112928)
bilsem sormam. Insan gibi kim oldugunu söylede hepimiz bilelim.

SEN INSANMISIN KI SANA INSAN GIBI CEVAP VEREYIM..

GÖRDÜM AMA SENIN KADAR ADI,SENIN KADAR YÜZSÜS,SENIN KADAR ONURsuz,BIR HEMCIMSLE KAR$LA$MADIM ..JA, $AKA BIR YANA ..SEN GERCEKTEN HICMI UTANMAZSIN???

NASIL NASIL BIR YARATIKSIN YA? SENDE ONUR,GURUR DENILEN BIR$EY YOKMU????

SEN NASIL AYNAYA BAKIYORSUN? KENDINDEN TIKSINMIYOMRSUN..?????

SEN HANGI SIFATLA BANA SORU SORUYORSUN???? YÜZÜNE TÜKÜRSEM TÜKÜRÜME YAZIK...

DEFOL KAR$IMDAN...

Lara_ 20.04.2015 21:43

Zitat:

Zitat von Alphawolf (Beitrag 2112932)
Mesaj kutuna bak lütfen, ve ricamı yerine getir, lütfen (!). Ayrıca bu siteden hanımefendinin birisi, benim şu an ayrı olduğum kişi için '' onun evlenmesini sağlayacağım'' demişti. Ben de sormuştum '' Siz pezevenk misiniz yoksa çöpçatan mı? '' Bana dediği aynen şuydu '' Sözlerine dikkat et pişman olursun''. Konuşma kayıtları tarih, saat olmak üzere kayıtlı...Biraz daha kıvırmaya kalkarlarsa insanlar, deşifre edeceğim. Çünkü benim deşifre olmamak gibi bir derdim yok (!). Dünya sikime, ahiret götüme hesabı. Lara_, ricamı yerine getirir misin lütfen?

ALPA BEN KIMSENIN ADRESSINI ,TELLINI BIR BA$KASINA VERMEM BU DÜ$MANIMDA OLSADA
YAPMAM...MERAK ETME NE GEREKIYORSA HAL OLUCAK..

$IMDIYE KADAR SUSDUYSAM BU BENIM MERHAMET GÖSTERGEM..
AMA BENIM MERHAMETIMIN HAK ETMEDIGINI DE GÖRÜRSEM VAY HALLERINE..

PISKOPAT IKI I$ ADAMI VE PISKOPAT BIR I$ KADINI ..

PARANIN ACAMAYACAGI KAPATAMAYACGI HIC BIR KAPI YOK..

ÖNEMLI OLAN IMAN VE VIJDAN..

Alphawolf 20.04.2015 21:48

Lara_ ya hitaben;

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112935)
ALPA BEN KIMSENIN ADRESSINI ,TELLINI BIR BA$KASINA VERMEM BU DÜ$MANIMDA OLSADA
YAPMAM...MERAK ETME NE GEREKIYORSA HAL OLUCAK..

$IMDIYE KADAR SUSDUYSAM BU BENIM MERHAMET GÖSTERGEM..
AMA BENIM MERHAMETIMIN HAK ETMEDIGINI DE GÖRÜRSEM VAY HALLERINE..

PISKOPAT IKI I$ ADAMI VE PISKOPAT BIR I$ KADINI ..

PARANIN ACAMAYACAGI KAPATAMAYACGI HIC BIR KAPI YOK..

ÖNEMLI OLAN IMAN VE VIJDAN..

Bak ben de götünden korkmayan biriyim, hep böyleydim hep te böyle olacağım. Peki seni zorlayamam bunun için ama gene de aklında bulunsun. Ben çok ciddi biriyim, eğer gerçek mekan ismini adresini verseydin, hem ona bir mermi, hem kendime ayrılmış olurdu. Hayatta bir sineği bile , bilerek incitmedim (!). Ama dünyada bazı insanları, mahkemeler, hukuk yargılayamıyor maalesef. Şiddetten nefret eden insanları, orospular ve orospuçocukları, birer canavar, kasap haline getirebiliyor. Yalnız şunu bil, eğer bu ipneyi deşifre edersen bana, Allahıma yemin ederim affetmem. Mesaj kutuna bak lütfen...Ve iyi oku anlayarak. Bu arada sana ve nurbanuya yazıyorum ya, arkadaşız sanıyorlar, ne isminizi ne cisminizi hiç bir şeyinizi bilmem.

Lara_ 20.04.2015 22:00

Zitat:

Zitat von Alphawolf (Beitrag 2112937)
Bak ben de götünden korkmayan biriyim, hep böyleydim hep te böyle olacağım. Peki seni zorlayamam bunun için ama gene de aklında bulunsun. Ben çok ciddi biriyim, eğer gerçek mekan ismini adresini verseydin, hem ona bir mermi, hem kendime ayrılmış olurdu. Hayatta bir sineği bile , bilerek incitmedim (!). Ama dünyada bazı insanları, mahkemeler, hukuk yargılayamıyor maalesef. Şiddetten nefret eden insanları, orospular ve orospuçocukları, birer canavar, kasap haline getirebiliyor. Yalnız şunu bil, eğer bu ipneyi deşifre edersen bana, Allahıma yemin ederim affetmem. Mesaj kutuna bak lütfen...Ve iyi oku anlayarak. Bu arada sana ve nurbanuya yazıyorum ya, arkadaşız sanıyorlar, ne isminizi ne cisminizi hiç bir şeyinizi bilmem.

mermini yazik olurdu bu kepazeyi insandan sayip seni iceri tikarlar..
ayrica biz medeni insanlariz zorbalik la kaba kuvetle deyil hak hukuk la hakkimizi arariz..
dünya durmu$ hak durmami$ er gec hak yerini bulur sen rahat ol

Denizrocky 20.04.2015 22:01

Az Kaldı Bu ıkı Serefsızlerı Sıktırıcem!!!!!!!!!!!

Ulan ıbne Senı ınlete ınlete Sıkecekler Feyzade Oruspusunuda Sıkıcekler!!!!!!!

Nereye Kadar Kacacagını Sanıyon Lan Pezevenk????

21.04.2015 08:41

Fos'la karriyer mi yapiyim yav su Vaybee'de? Fos abi'ye bi sormak lazim :D

21.04.2015 09:11

Hosgeldin :)

hahaha yap yap sen niye geri kalasin :)

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2112947)
Fos'la karriyer mi yapiyim yav su Vaybee'de? Fos abi'ye bi sormak lazim :D

21.04.2015 09:13

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112948)
Hosgeldin :)

hahaha yap yap sen niye geri kalasin :)

Hosbulduk! Ama möderatör nasil olunuyor bilmiyorum. Bildigim bir sey var benden iyi moderätör olurdu, Fos'tan'da hatta senden de!

Sen ne dersin möderatör olmak istermisin.Vaybee soll übertariflich zahlen :D

Alphawolf 21.04.2015 09:13

Lara_ ya hitaben;

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112938)
mermini yazik olurdu bu kepazeyi insandan sayip seni iceri tikarlar..
ayrica biz medeni insanlariz zorbalik la kaba kuvetle deyil hak hukuk la hakkimizi arariz..
dünya durmu$ hak durmami$ er gec hak yerini bulur sen rahat ol

HAK ELBETTE YERİNİ BULUR ONDAN ŞÜPHEM YOK. FAKAT BENİM DURUMUM, İŞİMİ İLAHİ ADALETE BIRAKMAMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR. SEN BANA İPİN UCUNU VER YETER Kİ, BAK GÖR KAZAK ÇORAP NASIL SÖKÜLÜYOR ARDI SIRA. DOMİNO TAŞLARININ YIKILMASI GİBİ. KAOS TEORİSİNDEN FAYDALANIP, ŞEREFSİZLİK YAPANLAR BUTTERFLY EFFECT (KELEBEK ETKİSİNİ) GÖZ ARDI EDİYORLAR.

Alphawolf 21.04.2015 09:20

Nurbanuya hitaben;

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112952)
Hosgeldin Alpha,

biz önce Allahin adaletine sonrada alman adalet mahkemesine güveniyoruz.

Merak etme sen, BIZ ne HAKIMIZI yediririz ne de HAK yeriz.

bu cekirgeler cok zipladi ama en sonunda yakalandilar, simdi HESAP verme zamanlari :)

Hoşbuldum Tatar kızı. Hayat gülmek, hahaha hihihi yapmak, ezmek, yoketmek te değil malumun BEDEL ödeyebilmektir. Peki dediğin gibi olsun Tatar kızı. Ama bir gerçek var ki, ölümün kendisi olsa bu MÜPTEZEL , ben can verene kadar bırakmam bunun peşini. Çok büyük şerefsiz de olsa, gene de kahpece ve kalleşçe davranmam.

Alphawolf 21.04.2015 09:28

T9'a hitaben;

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112953)
ne kadar ipini koparan varsa rahmetli manbee efendiye düsman.

demek bu adam büyük adammis.

ona düsmanlik yapanlarin hepisini toplasan bir manbee yapmiyorki bunlar klavye arkasinda kahramanlik yapiyorlar.

vayyy manny büyük adammissin. nur icinde yat :)

Merak etme Allah büyüktür, nur içinde yatmasını da sağlar bir gün Rahmetli orospuevladının (!).

Alphawolf 21.04.2015 09:32

T9'a hitaben;

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112959)
alpha herkesi kendin gibi zannetme.

manbee efendilerin kimin evladi oldugunu bilmiyoruz ama sen onu sürekli kendin gibi zannediyorsun.

Kıçımın kenarı cinas yapıyor bana aklı sıra :))))))))))))) :D :D

Denizrocky 21.04.2015 10:19

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112962)
erkeklerin adresine cok meraklisin.

bu kadar basitlesme. önce erkegi tani, sohbet et sonra adres isteyip yanina git.

NAMUS BEKCISI GÖT OGLU GÖT!!!!!! YAZILANLARI HEP GÖTÜNDEN ANLAR BU GÖT!!!!!!!!

AKLINI SIKTIGIMIN IBNESI!!!!!!!!!

Denizrocky 21.04.2015 10:26

Cevabını Bekledıgım Soru!!!!!!!

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112966)
olmayan seyin bekcisi olamazsin :D

OLM BABAN KACINCI GÜNDE SENIN ANANNI SIKTI???????

Denizrocky 21.04.2015 10:43

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112969)
banu frag das doch bitte deinen vater, weshalb interessierst du dich so für das leben anderer?

DESWEGEN LAN!!!!!
http://www.vaybee.de/forum/showthrea...t=13407&page=3

Denizrocky 21.04.2015 10:46

Eyvallah!!!!!

YATCAZ KALKCAZ YATCAZ KALKCAZ VAYBEENIN SEREFSIZINI SIKECEGIZ!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=NwetTIpHwZs

21.04.2015 12:22

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112982)
dann sollte zuerst dein Papa bei deiner Mama anfangen :)

Wenn das Ergebniss da ist möchte wir alle in Kenntniss gesetzt werden :D

Banu, bak Lara bu konu hakkinda noktayi koydu. Bende AlphaWolf'a (ona artik gereksiz cevap vermeyecegime söz verdim, AlphaWolf benden rica da bulundu) ve Lara'ya saygimdan susma hakkini tercih ediyorum. Bende diyecegimi dedim, yazacagimi yazdim. Gerisi gevelemek olur, gevelemeyi inekler yapar.

Lüften az sempati duydugumuz üyeler de olsa, anneleri, babalari, kizkardesleri ve hatta disaridan baskalarini sokmayalim isin icine!
Biliyorum zor geliyor, bizler sinir oldukmuydu hasmimizin soyunu sopunu cehennemin dibine gönderiyoruz hep, ama bu yanlis..

Ama elbette ki diger taraftan bayanlara iftara atanlara, yalan ile yanlisi karistiranlara da daha fazla itibar gösterme! Senin ilgisizligin en büyük cezadir onlara.

Burda artik Lara ve senin hakkinda ki fikirlerimi kimse degistiremez! Bosuna kimse ugrasmasin, zaman kaybi..

Alphawolf 21.04.2015 12:41

seyrangah'a hitaben;

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2112984)
Banu, bak Lara bunu konu hakkinda noktayi koydu. Bende AlphaWolf'a (ona artik gereksiz cevap vermeyecegimi, AlphaWolf benden rica da bulundu) ve Lara'ya saygimdan susma hakkini tercih ediyorum. Bende diyecegimi dedim, yazacagimi yazdim. Gerisi gevelemek olur, gevelemeyi inekler yapar.

Lüften az sempati duydugumuz üyeler de olsa, anneleri, babalari, kizkardesleri ve hatta disaridan baskalarini sokmayalim isin icine!
Biliyorum zor geliyor, bizler sinir oldukmuydu hasmimizin soyunu sopunu cehennemin dibine gönderiyoruz hep ama bu yanlis..
Ama elbette ki diger taraftan bayanlara iftara atanlari, yalan ile yanlisi karistiranlara da daha fazla itibar gösterme! Senin ilgisizligin en büyük cezadir onlara.

Burda artik benim Lara ve senin hakkinda ki fikirlerimi hakkindaki fikirlerimi kimse degistiremez! Bosuna kimse ugrasmasin, zaman kaybi..

BİLİYORUM BABAYİĞİT, BENİM RİCAMI KIRMADIN ONDAN DOLAYI SESSİZSİN SAĞOL VAROL. SÖYLEDİKLERİNE YÜREKTEN KATILIYORUM.

Denizrocky 21.04.2015 14:31

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112986)
rahmetli manbee sagolsun.

düsmanimin düsmani dostumdur zihniyetinde olanlari birbirine dost etti.

ama görünen o ki, hepinizi toplasakta bir manbee etmiyorsunuz.

RUHHASTASI PISKOPAT!!!!! KIMSE SENI BURDA ISTEMIYOR GURURSUZ PISLIK!!!!!!!

Denizrocky 21.04.2015 14:37

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112982)
dann sollte zuerst dein Papa bei deiner Mama anfangen :)

Wenn das Ergebniss da ist möchte wir alle in Kenntniss gesetzt werden :D

HEYYYYTTTT!!!!! ;)

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:59 Uhr.