![]() |
Zitat:
SIFATLARINA TÜKÜRDÜGÜMÜN MEYMENETSIZLERI COOK ZEKILER YA BU IKI YAV$AK GERCEKLERLE YÜZLE4MEK SANALDA YASLI KANDINLARA DOLANDORMAYA BENZEMIYOR DIMI..20-25 YASLARINDA KADINLARIN ÖNCE PARALARINI ALIP SONRADA KIZINIZ YASLARINDA KIZLARDAN FAYDALANMAK ANCAK SIZIN GIBI 2 SÜNEPEYE YAKISIR ... NEDEN HIC $A$IRMADIM ACABA.... YAKIN AILE ÜYENLE GÖRÜSTÜM BUGÜN...SENIN HAKKINDA SÖYLEDIKERINI ÖGRENMEK ISTERMISIN?????? EVET DE ANLATMAYAN SENDEN SEREFSIZ ,SENDEN YÜZSÜZ OLSUB ÖGRENMEK ISTERMISIN???? SIMDI ISTANBULU ARIYORUM BUDA SENIN AILE ÜYELERINDEN BIRI....SENIN NE KEPAZE,NE REZIL, NE SEREFSIZ BIR RUH HASTASI OLDUGUNU BÜTÜN SÜLALEN ÖGRENECEK BUNUNLA KALMAYACAK, 2 HÖDÜK 2 NIZLEDE ZAMANI GELDIGINDE GÖRÜSECEZ...COK AZ KALDI BIRAZ DAHA SABIRLI OLUN.... |
T9'a hitaben;
Zitat:
|
Zitat:
CEVAP diyorum zibidi?????hani cevabin???????? ZIBIDI SEnin O MEKANINI BA$INA YIKTIRMAK O MEKANIN KAPISINI HIC ACILMAYASIYA KAPATMAL BANA KACA MAAAL OLUR ???? SEN DAHA IYI BILIRSIN BU I$LERI HIC ZOR DEYIL.. AILE ÜYENLE NE KONU$TUGUMU MERAK ETMIYORMUSUN ? YOK BURDA SENI BIRDE ADAM YERINE KOYUP KÜFÜR EDIYORLAR ...PISKOPAT,RUH HASTASI DELI KARIYLA HEM$ERI OLDUGUNU SÖYLEMI$MIYDIM SANA ..... |
Zitat:
SIZ 2 HÖDÜK RUH HASTASI S.....GÜN I$IGI GÖRMEMI$ BEYGIRLERI ...NURBANU MERTLER SOYUNDAN...KANCIK SOYUNDAN DEYIL BAK BU LAFI BUGÜN SENIN AILE ÜYELERINDEN BIRI SENIN ICIN KULLANDI ....UTANMAZ ADAM...REZIL KEPAZE ANLATAYIM MI KONU$MAYI ??? MEREK ETMIYORMUSUN SENIN HAKKINDA SÖYLENENLERI.. ISTANBULDA TUT OTURDUGUN $EHRE KADAR BÜTÜN SÜLALEN SENIN NE CIRKEF,NE $EREFSIZ,NE AHLAKSIZ,REZIL KEPAZE OLDUGUNU ÖGRENCEK HERGÜN SENIN SOY ADINI TA$IYAN GÜNDE IKI AILE ARANACAK...ISTANBUL,ANKARA DAHIL...ANLADIN MI ZIBIDI. TEKRARLAYABILIRIM |
Zitat:
HANI SORUMA CEVAP ZIBIDI.....???????????? |
Zitat:
CORABIMIN I$ ADAMI HAFTA SONU BÜYÜK EYLENCE 20 KI$I KATILACAK IYI BAH$IS VERIRLER .... $IMDIDIEN MASALARI IYI SIL...YAV$AK... BAK SANA ADRESS ISIMIN BIRAKYIORLAR SEN NEDEN BIRAKMIYORSUN.. HO$UNAMI GIDIYOR BURDA 24 SAAT ANNANA SÖVDÜRMEK PISKOPAT |
Lara_ ya hitaben;
Zitat:
Cevap vermez boşuna zorlama. Uygulamalı ders diye okutulur okullarda kıvırmaları müptezelin. |
Xxx
Merak ettiğim şu: hem rahmetli yapıyor kendi hayalinde manbeeyi, hem de manbeenin savunuculuğunu yapıyor...Yasal mirasçısı sanırım? :)))))))))))))))) Yahu bir insan bu kadar Kaliteli Orospu Çocuğu olabilir mi? Ama oluyormuş işte, yaşadıkça görüyoruz...
|
Zitat:
ALPHA bu $erefsiz ana i$ adami oldugunumu söyledi??????? bunun i$i insanlari eylendirmek 21.30 -22.00 sabaha kadar bir müsteri gelsede ac karnimi doyursam diye bekliyor... bunun mekaninin kapisini hic acilmamsiya kapatmak benim bir ayligima maal olur.. sabikali soytari |
Zitat:
HANI CEVABIN????? MERAK ETMYORMUSUN BUGÜN AILE ÜYEMLE KONU$TUKLARIMI SOYTARI SOKAK ZIBIDISI RUH HASTASI PISKOPAT..BAK SNEI ADAM YERINE KOYUP SÖVENLER VAR BURDA |
Lara_ ya hitaben;
Zitat:
İşadamıymış. Ayrıca çocukluk arkadaşıymış, bir hanımefendi de öyle söyledi. Ne iş yaptığının önemi yok Lara, ben ne fiziğine ne işine önem veririm. Ciğer var mı bir insanda, altı okka taşak var mı ona bakarım...Bunun işlettiği mekan adını bana verir misin? Keza aile üyelerinin adreslerini. |
Zitat:
BUGÜNDE SEYRANHAI ARAMIS IS YERINE TEHDIT ETMI$ BU ZIBIDI LAN YAV$AK SIZIN IKINIZI ÜST ÜSTE KOYSALAR SEYRANGAHIN BOYUNA YETI4EMEZSINIZ MAL DEDIYSEK IYICE MAL OLUN DEMEDIK.. |
Lara_ ya hitaben;
Zitat:
Hımmm demek öyle yapmışlar. İki kişi çalışıyorlar şebeke yani. İlginç. Bu arada senden ettiğim ricayı yerine getirir misin lütfen. |
Zitat:
NE RICASI BEN OKUMADIM BULUNDUGUN RICAYI... |
Bunun işlettiği mekan adını bana verir misin? Keza aile üyelerinin adreslerini.
|
Zitat:
HERGÜN 2 AILE ÜYESI ARANACAK BU RUH HASTASI PISKOPAT IN NE MAL OLDUGUNU BÜTÜN SÜLALESI ÖGRENECEK ... DIYER HÖDÜKE GELINCE EN GEC 3 GÜN ICERISINDE ONUN DA NE MAL OLDUGU CIKACAK ORTAYA ... SUNDAN EMIN OLABILIRSIN NE GEREKIYORSA FAZLASIYLA YAPILACAK.. SENIN BIR$EY YAPMANA GEREK KALMIYOR BU DÜNYADA DÖBÜR DÜNYADA KACAMAYACKALAR... SEN BANA GÖRÜSTÜGÜN O BAYANIN TELINI GÖNDER |
Zitat:
INSANLARA IFTIRA ATMAK,KENDI PISLIGINI PULA$TIRMAK,CHATTE YANLIZ YA$AYAN DUL KADINLARI KANDIRIP PARALARINI DOLANDIRMAK,KIZIN YA$IT KIZLARI TUZAGA DÜ$ÜREREK ONLARDAN FAYDALANMAK.....INSAN DOLANDIRMAK ,IFTIRA ATMAK ,KADIN KIZ YONTMAK.. SENIN INSANLIGIN BU AKP LI $EREFSIZ...HALA CEVAP BEKLIYORUM SENIN O MEKANININA EBEDIYEN KILIT VURDURMAK SENCE BANA KACA MAAL OLUR....???? AILE ÜYEN DEDI BUGÜN SU TESTISI SU YOLUNDA KIRILIR DEDI NE GEREKTIGINI DÜ$ÜNÜYORSAN YAP ...BENIMDE KIZIM VAR 21 YA$INDA BENIM KIZIMA BIRI CAMUR ATSA BENDE GÖZ YUMAM GIRTLAGINI KESERIM DEDI.. BUNU DIYEN SENIN AILENIN ICINDEN BIRI... BURADA NE YAZDIYSAM AYNISINI ONADA SÖYLEDIM TEK TEK BÜTÜN SÜLALEN ARANACAK SENIN NE REZIL,NE $EREFSIZ,AHLAKSIZ BIRI OLDUGUNU HEPISI ÖGRENECEK.. NOKTA $EREFSIZ |
Zitat:
ZIBIDI BAK SAAT 'IN YAKLA$TI MASALAR SILINIP SÜPÜRÜLÜCEK ,SERVISE BUGÜN SEN CIK BELKI BAH$I$ VEREN DE CIKAR SANA HE NE DERSIN SENDEN IYI KIVIRAN YOK MEKANINDA SOYTARI...HAFTA SONUR ORDAYIZ 20 KI$I GRUP HALINDE BAH$I$IN HAZIR...SERVISI SEN YAPACAKSIN KIVIRA KIVIRA BURADA YAPTIGIN GIBI ...BAH$I$IN BOL OLUCAK |
Zitat:
HER$EYI BILIYON BUNUMU BILMIYON RUH HASTASI ,DELI KARI |
Lara_ ya hitaben;
Zitat:
|
Zitat:
SEN INSANMISIN KI SANA INSAN GIBI CEVAP VEREYIM.. GÖRDÜM AMA SENIN KADAR ADI,SENIN KADAR YÜZSÜS,SENIN KADAR ONURsuz,BIR HEMCIMSLE KAR$LA$MADIM ..JA, $AKA BIR YANA ..SEN GERCEKTEN HICMI UTANMAZSIN??? NASIL NASIL BIR YARATIKSIN YA? SENDE ONUR,GURUR DENILEN BIR$EY YOKMU???? SEN NASIL AYNAYA BAKIYORSUN? KENDINDEN TIKSINMIYOMRSUN..????? SEN HANGI SIFATLA BANA SORU SORUYORSUN???? YÜZÜNE TÜKÜRSEM TÜKÜRÜME YAZIK... DEFOL KAR$IMDAN... |
Zitat:
ALPA BEN KIMSENIN ADRESSINI ,TELLINI BIR BA$KASINA VERMEM BU DÜ$MANIMDA OLSADA YAPMAM...MERAK ETME NE GEREKIYORSA HAL OLUCAK.. $IMDIYE KADAR SUSDUYSAM BU BENIM MERHAMET GÖSTERGEM.. AMA BENIM MERHAMETIMIN HAK ETMEDIGINI DE GÖRÜRSEM VAY HALLERINE.. PISKOPAT IKI I$ ADAMI VE PISKOPAT BIR I$ KADINI .. PARANIN ACAMAYACAGI KAPATAMAYACGI HIC BIR KAPI YOK.. ÖNEMLI OLAN IMAN VE VIJDAN.. |
Lara_ ya hitaben;
Zitat:
Bak ben de götünden korkmayan biriyim, hep böyleydim hep te böyle olacağım. Peki seni zorlayamam bunun için ama gene de aklında bulunsun. Ben çok ciddi biriyim, eğer gerçek mekan ismini adresini verseydin, hem ona bir mermi, hem kendime ayrılmış olurdu. Hayatta bir sineği bile , bilerek incitmedim (!). Ama dünyada bazı insanları, mahkemeler, hukuk yargılayamıyor maalesef. Şiddetten nefret eden insanları, orospular ve orospuçocukları, birer canavar, kasap haline getirebiliyor. Yalnız şunu bil, eğer bu ipneyi deşifre edersen bana, Allahıma yemin ederim affetmem. Mesaj kutuna bak lütfen...Ve iyi oku anlayarak. Bu arada sana ve nurbanuya yazıyorum ya, arkadaşız sanıyorlar, ne isminizi ne cisminizi hiç bir şeyinizi bilmem. |
Zitat:
mermini yazik olurdu bu kepazeyi insandan sayip seni iceri tikarlar.. ayrica biz medeni insanlariz zorbalik la kaba kuvetle deyil hak hukuk la hakkimizi arariz.. dünya durmu$ hak durmami$ er gec hak yerini bulur sen rahat ol |
Az Kaldı Bu ıkı Serefsızlerı Sıktırıcem!!!!!!!!!!!
Ulan ıbne Senı ınlete ınlete Sıkecekler Feyzade Oruspusunuda Sıkıcekler!!!!!!! Nereye Kadar Kacacagını Sanıyon Lan Pezevenk???? |
Fos'la karriyer mi yapiyim yav su Vaybee'de? Fos abi'ye bi sormak lazim :D
|
Hosgeldin :)
hahaha yap yap sen niye geri kalasin :) Zitat:
|
Zitat:
Sen ne dersin möderatör olmak istermisin.Vaybee soll übertariflich zahlen :D |
Lara_ ya hitaben;
Zitat:
|
Nurbanuya hitaben;
Zitat:
|
T9'a hitaben;
Zitat:
|
T9'a hitaben;
Zitat:
|
Zitat:
AKLINI SIKTIGIMIN IBNESI!!!!!!!!! |
Cevabını Bekledıgım Soru!!!!!!!
Zitat:
|
Zitat:
http://www.vaybee.de/forum/showthrea...t=13407&page=3 |
Eyvallah!!!!!
YATCAZ KALKCAZ YATCAZ KALKCAZ VAYBEENIN SEREFSIZINI SIKECEGIZ!!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=NwetTIpHwZs |
Zitat:
Lüften az sempati duydugumuz üyeler de olsa, anneleri, babalari, kizkardesleri ve hatta disaridan baskalarini sokmayalim isin icine! Biliyorum zor geliyor, bizler sinir oldukmuydu hasmimizin soyunu sopunu cehennemin dibine gönderiyoruz hep, ama bu yanlis.. Ama elbette ki diger taraftan bayanlara iftara atanlara, yalan ile yanlisi karistiranlara da daha fazla itibar gösterme! Senin ilgisizligin en büyük cezadir onlara. Burda artik Lara ve senin hakkinda ki fikirlerimi kimse degistiremez! Bosuna kimse ugrasmasin, zaman kaybi.. |
seyrangah'a hitaben;
Zitat:
BİLİYORUM BABAYİĞİT, BENİM RİCAMI KIRMADIN ONDAN DOLAYI SESSİZSİN SAĞOL VAROL. SÖYLEDİKLERİNE YÜREKTEN KATILIYORUM. |
Zitat:
|
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:59 Uhr. |