Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

timeraiser 19.04.2015 21:35

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112687)
[size="3"]...

niye böyle iki yüzlü olabiliyorsunuz???

Bu soruyu kim sormuş?

Buna inanamıyorum! :))

Denizrocky 19.04.2015 21:46

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112668)
gelecegim deyipte gelmeyen cok klavye kahramani gördük.

arkadaslarina sor adresi versinler :)

VER LAN ADRESSINI ONUN YERINE BEN GELECEGIM!!!!!! SENI 45 SANTIMLIK SIKIMLE IYICENE SIKEYIM!!!!!!!!!

19.04.2015 21:56

bugün t9 na

gelen vuruyo giden vuruyo :D

iyice samar oglanina döndü bu kel oglan
:D

Zitat:

Zitat von Denizrocky (Beitrag 2112691)
VER LAN ADRESSINI ONUN YERINE BEN GELECEGIM!!!!!! SENI 45 SANTIMLIK SIKIMLE IYICENE SIKEYIM!!!!!!!!!

Lara_ 19.04.2015 22:03

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112546)
evet lara adresslerini yaz gidip görelim :) bari bu kez sözünde dur. Gerci durmazsin biliyoruz

SEN ÖNCE SANA SORULAN SORULAAR CEVAP VER CIRKEF ,RUH HASTASI PIKOPAT KEPAZE

Lara_ 19.04.2015 22:04

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112694)
bugün t9 na

gelen vuruyo giden vuruyo :D

iyice samar oglanina döndü bu kel oglan
:D

DOKUNMAYIN KÜCÜK ENI$TEYE..)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lara_ 19.04.2015 22:33

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2112689)
Bu soruyu kim sormuş?

Buna inanamıyorum! :))

inanabilirsin $aka deyil gercek,utanmasini beklemiyorsun herhalde

Lara_ 19.04.2015 22:35

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2112688)
Hele cok sükür!
Icinde "LARA" adi gecmeyen bir yazini okudum ya, artik gam yemem! Allah'im bu günleri bize gösterdigin icin sana ne kadar sükür etsek azdir!

I like........

Denizrocky 20.04.2015 08:55

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112705)
günaydin vaybee,

bugün yine terbiyesiz, ahlaksiz, onursuz ve arsizlara gercekleri söyleyerek onlarin trolluk yapmasini saglayacagim.

EYVALLAH!!!!!
BIZDE YINE BUGÜN SEREFSIZLERI
IFTIRA ATANLARI
SENIN GIBI IKIYÜZLÜ PEZEVENKLERI FEYZADE ORUSPUSU GIBI ORUSPULARI FORUMDA OYNATACAGIZ!!!!!!

Denizrocky 20.04.2015 09:04

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112707)
biz dedigin kisiler kim?

isimleri tek tek sayki kimlerin seref yoksunu oldugunu bileyim.

AKLINI SIKTIGIMIN HERIFI!!!!!!! KIMLER OLACAK?????? HERGÜN BURDA SENIN AGZINA SICANLAR!!!!!!!!!!

AKLIN SIRA BENI SIKECEKKKKKK :D

Denizrocky 20.04.2015 13:04

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112709)
nickleri saymaktan bu kadar korkacagini beklemezdim.

YAW BU TAM YEMIS KAFAYI!!!!!! :D

KORKAK KELOS BANA ADRESSINI VER DEDIM SENI SIKMEYE GELECEM!!!!!!

timeraiser 20.04.2015 13:05

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112715)
...
@arkadaslar ...

Freunde? :)))) Wieviele wären das denn auf deiner Seite? Und zählt die SuperMuslima dazu???

Muahahahahhahahahaahhaahahaaa

Denizrocky 20.04.2015 13:08

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2112718)
Freunde? :)))) Wieviele wären das denn auf deiner Seite? Und zählt die SuperMuslima dazu???

Muahahahahhahahahaahhaahahaaa

MUAHAHAHAHAHHAHAH ABI GÜLMENI SEVDIM :D SUPERMUSLIMA HAHAHAHA

timeraiser 20.04.2015 14:31

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112721)
[size].../SIZE]

Kindische Muskelspielchen, statt klare Antworten? Was ist los T9? Du schwächelst damit, auf klare Fragen sauber einzugehen :D

In unseren letzten ungewollten Telefonaten hat Feyzade dir nichts gutes gewünscht!

Sie meinte, dass sie solche Männer, wie du es bist, niemals haben möchte. Dich hier hochzuweben, wäre ihr ein vergnügliches lustiges Spiel. Nebenbei würde sie dich mit dem Schwarm von dummen Frauen gut beschäftigen und sie wäre dich gut los!

Da musst du ihr aber ganz böse gewesen sein! So viele unmoralische Angebote an so viele Frauen gleichzeitig kommt doch nicht gut an ;-)

20.04.2015 17:02

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112777)
Rabenmutter

wie du siehst ist LARA nicht online :)

sen hep LARANIN gölgesinde kalacaksin:)

LARAM kadar güzel

LARAM kadar basarili

LARAM kadar akilli olmak her kula nasip olmaz

BU MALbey niye larayi hic dilinden düsürmüyorsun saniyorsun :)

bu sünepe MALbey ömrü boyunca hic LARAM gibi hurikizlari güzellidinge bir kiz görmedigi icin

ANLADIK feyzo patlak tekersin, ama senin sirf bacak aran degil kafanda patlak :D

Cok düsündürücü seyler yaziyorsun Banu! Eger burda Lara'ya atilan iftiralara inanan varsa, onun beyninden süphe ederim.

Bu klassik ucuz erkek ayaklari. Elde edemedigim bir bayana fahise damgasi yapistiriyim. Camur at izi kalsin.
Madem Lara bu kadar ucuz, o zaman niye dilinizden düsürmüyorsunuz?
Size o diyecegini demis? Derdiniz ne sizin?

Kenan ya da Mikail? Sizin Lara'yla alip veremediginiz ne var? O sizin bir kere adinizi burda agzina aldigini okumadim, ama sizin o'nun adini da agzinizdan düsürmediginizi de hic okumadim.

Erkeklige sigar mi hic bayanlara iftira atmak!

20.04.2015 17:05

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2112780)
Cok düsündürücü seyler yaziyorsun Banu! Eger burda Lara'ya atilan iftiralara inanan varsa, onun beyninden süphe ederim.

Bu klassik ucuz erkek ayaklari. Elde edemedigim bir bayana fahise damgasi yapistiriyim. Camur at izi kalsin.
Madem Lara bu kadar ucuz, o zaman niye dilinizden düsürmüyorsunuz?
Size o diyecegini demis? Derdiniz ne sizin?

Kenan ya da Mikail? Sizin Lara'yla alip veremediginiz ne var? O sizin bir kere adinizi burda agzina aldigini okumadim, ama sizin o'nun adini agzinizdan düsürmedigini okumadim.

Erkeklige sigar mi hic bayanlara iftira atmak!

NOKTA!!!!!!!!

20.04.2015 17:17

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112783)
bülent laranin manbeeye asik olup onun reklamini yapmasini anlatmak onun fahise yapmaz. senin alginda manbee ile yatan herkes fahise oldugu icin bu diger üyelerin algisinda öyle degildir.

burada laraya iftira atilmiyor sadece chatte aylarca manbee en yakiskli adam, manbee adam gibi adam, manbee beni evlenecek, manbee bana yüzük alacak, manbeeye ailemle tanistiracagim yazdigi söyleniyor.

banuda manbeeyi öve öve bitiremiyordu zamaninda. tabiki yalakalik yapmak icin öyle yaptigini hepimiz biliyoruz.

yazilari dikkat ile takip etsen inkar bile edemiyorlar bu rezilliklerini. manbeenin reklimini yapmadik diyemiyorlar, senin gibi yagcilar onlarin diyemedigini burada onlari korumak amacli söylüyor.

bunu unutma yagci ve yalakalar kadinlarin gözünde hep bozuk para gibidir, harcarlar. bunlar manbeeye niye hayran oldugunu sana anlatayim. manbee efendiler yalakalik yapmaya sabit kisilikli herkesi ezen biriydi.

hatta senin bile buralarda manbee efendilerinden özür diledigini ve ona yalakalik yaptigini unutmadik.

Kenan benimle tassak gecme lüften. Manbee sensin. Sizofren misin sen? Sana hakaret amacli sormuyorum merak ediyorum.

Lan oglum, sen degilmiydin benim kiskanip resmimi burda photoshopla degistiren?

Ben hata yaptimmiydi özür dilerim. Bak anana be karina ettigimi hakaretler icin özür diliyorum. Gerisinin arkasindayim.
Konuyu sulandirma burda kimsenin kimseye yalakalik yaptigi yok.

Bana iftira atan birisinin ben yalanlarina inanirmiyim? Su keloglanin resmini koyda görelim su yakisikliyi... Yoksa bu konun kapatilmasi senin faydana..

20.04.2015 17:19

Vaybee'nin krali yigitler yigidi seyrangah geldi.

Bayanlara iftara eden erkeklerden hic hoslanmam! Kafam cok fena atar!

timeraiser 20.04.2015 17:20

Was gibt es da zu denken für DICH, wenn du nur zitiert wirst?

Aber wenigstens bestreitest du es nicht ;-)

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112728)
Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2112723)
Kindische Muskelspielchen, statt klare Antworten? Was ist los T9? Du schwächelst damit, auf klare Fragen sauber einzugehen :D

In unseren letzten ungewollten Telefonaten hat Feyzade dir nichts gutes gewünscht!

Sie meinte, dass sie solche Männer, wie du es bist, niemals haben möchte. Dich hier hochzuweben, wäre ihr ein vergnügliches lustiges Spiel. Nebenbei würde sie dich mit dem Schwarm von dummen Frauen gut beschäftigen und sie wäre dich gut los!

Da musst du ihr aber ganz böse gewesen sein! So viele unmoralische Angebote an so viele Frauen gleichzeitig kommt doch nicht gut an ;-)

Und wieder habt ihr nichts besseres zu tun, als zu versuchen, für andere zu denken. Nur blöd das ihr nicht gut darin seid.

20.04.2015 17:22

Banu Allah icin burda gercekleri anlat. Kimseden cekinme, arkanda dag gibi ben varim ve benim ardimda bir ordu vardir.

Bu chat meselesi neyin nesi? Ama gercekleri yaz cünkü gerceklerin ortaya cikmasi cikin külahlari degisecegim simdi..

20.04.2015 17:24

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2112789)
Vaybee'nin krali yigitler yigidi seyrangah geldi.

Bayanlara iftara eden erkeklerden hic hoslanmam! Kafam cok fena atar!

Hosgeldin ADAM gibi ADAM :)

20.04.2015 17:30

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112792)
t9 amcayi DÖT korkusu sardi :D

basina cok yakin zamanda gökkube cökecek,

bunlari hissetmesi normal :)

Ben adaletten yanayim. Hayvanlar koklasarak insanlar konusarak anlasirlar. Iki resit, yasini basini almis insanin bir yerde oturup bir seyler icmesi normal bir sey. Ama karari her zaman bayana birakmasi lazim bir erkek. Zorla güzellik olmaz.
Iftira, yalan dolan hele hic olmaz..
Yalancilarin en kötüsü dogrularla yalanlari karistirarak baskalarina sunmaktir.. Sözüm o'na benim photoshopla Erzurumlu Kirolara benzetilen resmim ne kadar dogrusu ise Lara hanima edilen iftiralar o kadar dogrudur.

Vaybee'ciler, bu Hitler'in propagandacisi Göbbels'in sözüydü.. Bir yalani herkesin o'nun dogru oldugunu sanana kadar tekrarlayin demisti...

Inanmayim. Yoksa böyle sark kurnazlarini mükafatlandirmis olursunuz...

20.04.2015 17:31

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112797)
büllo bosuna ugrasma senin sorun onun hosuna gitmedigi icin bir parmak yag caldi sana ve konuyu saptirarak o sorunu unutturacak sana.

Kenan ya da Mikail ikinize bir soru sormustum. Chatte bunlari Kenan'a mi yoksa su resmini burda bir bayanin yayinladigi kurbaga gözlü, kel bücür vardi, ona mi söyledi...

Bilmek istiyorum. Ama laf kalabaligi yok, gercekleri yazin!

20.04.2015 17:32

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2112798)
Ben adaletten yanayim. Hayvanlar koklasarak insanlar konusarak anlasirlar. Iki resit, yasini basini almis insanin bir yerde oturup bir seyler icmesi normal bir sey. Ama karari her zaman bayana birakmasi lazim bir erkek. Zorla güzellik olmaz.
Iftira, yalan dolan hele hic olmaz..
Yalancilarin en kötüsü dogrularla yalanlari karistirarak baskalarina sunmaktir.. Sözüm o'na benim photoshopla Erzurumlu Kirolara benzetilen resmim ne kadar dogrusu ise Lara hanima edilen iftiralar o kadar dogrudur.

Vaybee'ciler, bu Hitler'in propagandacisi Göbbels'in sözüydü.. Bir yalani herkesin o'nun dogru oldugunu sanana kadar tekrarlayin demisti...

Inanmayim. Yoksa böyle sark kurnazlarini mükafatlandirmis olursunuz...

NOKTA!!!!!

20.04.2015 17:33

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112795)
Hosgeldin ADAM gibi ADAM :)

Sagol var ol Banu, burayi hos bulmadim ama senin selamini almak her zaman hostur!

20.04.2015 17:45

SORUMU TEKRARLIYORUM:

BUNLARI LARA CHAT'TE KENAN'A MI ANLATTI YOKSA, SU PÖRTLEK KURBAGA GÖZLÜ, KEL BÜCÜR MIKAIL'E MI ANLATTI?

Bu soruyu bana cevapla sonra diger bölüme geceriz!

20.04.2015 17:53

Yürüyün lan ordan yorgan yastik 50 kg erkek müsveddeleri.
Lara sizin oynunuza gelmedigi icin atmadiginiz iftira, yazmadiginiz yalan kalmadi.

Oglum bak ben sana örnegini gösterdim, bir erkek bir kadina ilgi göstermezse ne kadar da o'na bulasmaya calissa, bir erkek o'nu görmemezlikten gelir.. Ama sizin erkek oldugunuzdan süphe ettigim, bunu bildiginizi sanmiyorum..
Ayni köylerde ve kenar mahallelerde kancik karilar gibi dedi kodu yapiyorsunuz. Degil mi InternettinAbi ;) InternettinAbi nickin arkasinda kac kisi var?

20.04.2015 17:55

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112807)
"LARA LARA LARA, beni de gör benide gör, schenk mir endlich deine Aufmerksamkeit"

hahahhaha Lara zede seni :D

t9 amca :)

o yalanci sahitliginin hesabini önce

alman mahkemesinde sonrada

ALLAH karisinda vereceksin!!!

Bakalim o zaman hangi delige kacacaksin onursuz, gurursuz, yalaka kel :D

Normalinde benim böyle seylere vaktim olmaz, ama bu konuda eger ki birisi mahkemeye gidecek olursa, ifade vermeye hazirim. Beni cagirmazsaniz kanlim olursunuz!

20.04.2015 18:01

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112813)
sen iki defa ayni soruyu sordugun halde sana cevap veremeyenler var.

tabiki gururuna yediremiyorsun bu yalakalik yaptigin kisiler manbee-hayraniydi.

manbee efendi sana cok demisti sen bir gün biriyle tanistiginda önce bi manbee ile iliskisi varmiydi diye test et.

demedi deme ileride kuzenin gibi olursun.

Cigeri ulasamayan pispislar gibi kedilesme! Lara ile benim gönül iliskim yok. Kendisi dünya güzelli, zeki, genc ve kibar bir hanim efendi..
Siz bana da haksizlik ettmeye calistiniz, kiciniza, agzina, yüzüne, elinize, gözüne bulastirdiniz.

Ama iftiraya gelemem. Malum haksizlik karsisinda susan kendi serefini de kaybeder demisti Hz. Ali. Ben Lara'nin haksizliga gelmesini istemez!

20.04.2015 18:07

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112815)
büllo senin havani indirirler. demedi deme.

Yürü lan ordan! Burda bayanlara iftira atma yoksa daha ne kadar havalanacagimi görürsün..
Internet kahramani seni. Koy lan resmini cik karsima.. Ya da cikin mi karsima mi degim. Mikali mi Kenan mi?

20.04.2015 18:10

hahaha der war gut :D

ADAMlik herkese nasip olmaz, sana olmus :)

TEBRIK ederim YIGIT asksehidi :)

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2112809)
Yürüyün lan ordan yorgan yastik 50 kg erkek müsveddeleri.
Lara sizin oynunuza gelmedigi icin atmadiginiz iftira, yazmadiginiz yalan kalmadi.

Oglum bak ben sana örnegini gösterdim, bir erkek bir kadina ilgi göstermezse ne kadar da o'na bulasmaya calissa, bir erkek o'nu görmemezlikten gelir.. Ama sizin erkek oldugunuzdan süphe ettigim, bunu bildiginizi sanmiyorum..
Ayni köylerde ve kenar mahallelerde kancik karilar gibi dedi kodu yapiyorsunuz. Degil mi InternettinAbi ;) InternettinAbi nickin arkasinda kac kisi var?

20.04.2015 18:13

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112817)
hahaha der war gut :D

ADAMlik herkese nasip olmaz, sana olmus :)

TEBRIK ederim YIGIT asksehidi :)

Daha bu ne ki? Bu daha internet! Bende daha ne marifetler var. Insanlar korkmasin diye aciklamayim en iyisi.... Yere bastim miyidi kacar cogu!

20.04.2015 18:24

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112819)
büllo bu kadar sinirlenme. balon gibi sisiyorsun. havani indirirler sonra :)

Burda sinirlenene birisini görüyormusun sen? Ben görmüyorum! Anlasilan sen daha sinirlenene bir adam görmemissim :D

Kenan ya da Mikail ;)

20.04.2015 18:28

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112823)
korkan ve sinirlenen seni görüyorum.

Yapma yaaa? Kimden korkuyormusum? Göster bakiyim su babayidigi bana...
O da sonra manbee gibi öbür tarafa göcmesin. Yani korkudan.. Bilirsin adam dövmek suctur, ben öyle bir sey yaparmiyim hic.

20.04.2015 18:34

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112825)
hala rahmetli manbee hakkinda konusuyorsun. manbeeye korktugun icin defalarca özür dileyen sen degilmiydin?

Hayir, ben senin ya da Mikail'in, artik hanginizin olursa olsun, eslerine, kizkardeslerine ve annelerine küfür ettigim icin, insanliktan ciktigim icin özür dilemistim.
Cünkü ben erkek erkege cözerim sorunlari. Kadinlari, kizlari, disaridan ücüncü kisileri sokmak erkekligin raconuna sigmaz!
Bunu gene yapardim, pisman degilim.

Aramizda ki farki görüyormusun! Yigitlik, erkeklik, mertlik böyledir! Sizde benim anneme küfür ettiniz, ama özür dilemediniz. Dogrusu beklemiyorum da, özür erkek isidir!

Alphawolf 20.04.2015 18:34

seyrangah'a hitaben;

Zitat:

Zitat von seyrangah (Beitrag 2112824)
Yapma yaaa? Kimden korkuyormusum? Göster bakiyim su babayidigi bana...
O da sonra manbee gibi öbür tarafa göcmesin. Yani korkudan.. Bilirsin adam dövmek suctur, ben öyle bir sey yaparmiyim hic.

Lütfen şu adi, şerefsize yazma daha. Lütfen, bak ben kestim yazmayı nedne biliyor musun?
O kadar fazla kıvırdı, o kadar fazla güneşi balçıkla sıvamaya kalktı ki. Şimdi bana hitaben yazsa, çok gerekmedikçe yazmam (!). Sabah erkenden konuya girip, milleti kışkırtan bir konu yazdı. Ses etme, adres teyid edildi (doğrulandı). Elbette adresi doğrulayan şahıs şıracı değilse (!). Bu şerefsizin geçmiş konu başlıklarını okudum bugün google da kayıtlı olan, geçmişte de böyle kıvırmaları, yalanları vesaire olmuş, şaşırmadım (!). Diyorum ya sabret birader, onun amına sokacak olan babayiğit benim.

Alphawolf 20.04.2015 19:08

T9'a hitaben;

Adresin teyid edildi ( doğrulandı). Elbette doğrulayan şahısın bir tarafları oynamıyorsa (!).
Adım soyadım: Engin Damarcı. Doğum tarihim 26.04.1978. Nüfusa kayıtlı olduğum ilçe Fatih.
TC Kimlik numaram:13706431252

Fırsat bulduğum ilk anda yanındayım Kenan. Elbette 3 mayısta bekleyeceğim seni saat sabah 09:00 dan 15:00 kadar.
Bak bu kadar açık ve netim, bu verdiğim ad ve soyadı bana ait, keza kimlik numarası.
Alman Polisinden koruma talep et. İşte bu kadar elindeyim Kenan, kendi ahmak zihniyetine göre, şimdi gene laf salatası yapacaksın, erkek ol bak ben herşeyimle ortadayım. Bekle beni, Allahım fırsat verdiği ilk anda yanındayım. Başka da yazmam daha... Bekleyeceğim şu andan itibaren Polise vermeni. Telefon numaram +905384488639. Tüm bilgiler doğrudur. Eğer yazdığım bu mesaj silinirse, bilki bendne kaynaklı değildir. Yetkililer silmiş olabilir bilgine !

Alphawolf 20.04.2015 19:28

Tatar kızına hitaben;

[quote=NurBanu;2112837]YIGIT Alpha

simdi bu senin yazdigina karsilik olarak bu bu ezigin ayni sekilde kendi bilgilerini vermesi lazim demi :)

bu kancikda nerde o kadar yürek :D anca dansör gibi kivirir :D
[/QUOTE

Ben buyum Tatar kızı, işine gelen varsa kabul eder etmeyenvarsa siktir olur gider (!) Allahıma yemin ederim ki zerre kadar korkuyorsam, hapis, ölüm, rezillik her belaya göğüs germişim. Keşke o bayan da malum bayan da anlayabilseydi bunu (!) Böyle yüreksiz kancık orospuevladına meyil vermeseydi (!) Ama ahdım var bir olan Allah'a yemin olsun. Ben artık yazmam daha, şimdi oraya ulaşmak için gereken çarelere bakacağım. Allah Kerimdir derim hep, ikimizde erkeğiz çünkü Allah ya ona, ya da bana verir. Bu verdiğim bilgilerden sonra hala laga luga yapıyorsa bu OROSPUÇOCUĞUNUN tillahı demektir (!). Varsa götü kendisine ait bilgileri paylaşsın yiğitçe.

Lara_ 20.04.2015 19:45

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112838)
ruh hastasi olan birinin arkasina siginarak kendi pisliklerini örtmeye calisma.

3 mayista kiz-engin diyecegim o ruh hastasina.

LAN ZIBIDI BURADA ARKADA$ININ ARKASINA SIGINARAK YAZAN SIZ 2 KEPAZEDEN BA$KA KAC KI$I VAR...

SOYTARI SENCE SENIN MEKANININ KAPASINI HIC ACILMAYASA KILIT VURMAK BANA KACA MAALLL OLUR?? RUH HASTASI PISKOPAT...

Lara_ 20.04.2015 19:49

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112843)
ben sadece laranin manbee hakkinda yazdiklarini tekrarliyorum.

manbeeyi yere göge sigdiramadiniz ikinizde.

bak büllo bile ayni soruyu defalarca sordu size. dogruyu söyleyin manbeeyi övüp yere göge sigdiramadinizmi?

bu soruya hala cevap veremediniz. cünkü o kadar insan sahitki bu yaptiklariniza inkar bile edemiyorsunuz.

dogrulari söylemenin neresi iftira???

ben rahmetli manbee efendilerini sever ve sayarim onun icin gördüklerimi burada söylüyorum. onu karalamaya calissanizda bizim gibi dogruyu sevenler sizin yalanlarinizi yüzünüze carpacaktir.

aylarca manbee adam gibi adam deyip simdi tersini söylemeniz cok manidar.

BENDE TEKRARLAYAYIM BIR$EYLER BUGÜN AKRABALARININ ZIYARET EDTIM...
SENIN NASIL BIR RUH HASTASI NASIL BIR PISKOPAT OLDUGUNU TÜRKIYEDEN TUT H-D...TEK TEK ARAYIP ANLATMAYAN SNEIN GIBI $EREFSIZ O COCUGU OLSUN...

SENIN O MEKANIN KAPISINI HIC ACILMAYASIYA KAPATMAK BANA KACA MAAAL OLUR???? SENCE????
SEN IYI BILIRSIN BU I$LERI SONUCTA POLISDE SABIKA DOSYAN HIC DE FENA GÖRÜNMÜYOR..

Lara_ 20.04.2015 19:55

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112838)
ruh hastasi olan birinin arkasina siginarak kendi pisliklerini örtmeye calisma.

3 mayista kiz-engin diyecegim o ruh hastasina.

ALLAHIN PISKOPATI BAK ENGIN SANA ACIK ACIK ADRESSINI ISMINI YAZMI$ ,KICIN YIYORSA
SENDE YAZSANA S...... GÜN GÖRMEMI$ BEYGIRI..

SANA BIR SORU SORDUM CEVAP VER SENIN O MEKANINI KAFANA YIKMAK SONRADA HIC ACILMAYASIYA O KAPIYA KILIT TAKTIRMAK BANA KACA MAAAL OLUR ZIBIDI ???
SEN COOOOK IYI BILIRISN BU I$LERI...SENDEN DUYALIM KEPAZE ,KAYBEDECEK HIC BIR PREJTISI KALMAYAN ZIBIDI,YAV$AK CEVAP VER....

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:42 Uhr.