Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Monday 11.05.2013 14:36

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2063870)
Der schwierigste zu beschreitende Weg ist der eigene! Aber keine Bange Sharyn, ich denke schon, dass ich weiss was du meinst...

WARUM soll er denn "Bange" vor Dir haben? Meine Fresse ey. Illa her yerde maximum gürültü yapacak.

11.05.2013 15:10

Zitat:

Zitat von Monday (Beitrag 2063918)
WARUM soll er denn "Bange" vor Dir haben? Meine Fresse ey. Illa her yerde maximum gürültü yapacak.

Vaybee'ye girer girmez, hemen beni güldürdün ya Allah'ta seni güldürsün? Eger atheist isen, bilemedim Charlie Chaplin seni güldürsün :D

Kiz senin benimle alip veremedigin ne? gel de beni döv bari, bi dövmedigin kaldi :D
Allah'im ya :D

11.05.2013 17:30

Zitat:

Zitat von ROSE_OF_SHARYN (Beitrag 2063908)
Diese Art von der du schreibst ist ganz klar aller unterste Schublade und ist sicherlich keine große Kunst. Vielmehr zeigt es nur wie charakterlos diese Person dann ist...aber diesen Personenkreis klammer ich ganz klar aus.

Dann darfst du gar nicht bei vaybee sein, hier ist es meist so. Nichts für dünnhäutige. Viele melden sich dann auch schnell wieder ab.

11.05.2013 18:02

Zitat:

Zitat von Monday (Beitrag 2063917)
Dogrudur. Fakat ben kendilerini orijinal zannedenleri kastediyorum. Oysa ki kendilerine ait düsünceleri veya tavirlari yoktur fakat her firsatda da sazan gibi herseye atlarlar.

bu kastettigin kisilerin adlarida varmidir? hani yani,yanlis kisileri kafamizdan gecirmeyelim. ;)

12.05.2013 14:06

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2063611)
kendinden mi bahsediyorsun?

tabi canüm,bizde yedik.. ;)

kiskanc kizlar'da birer zavallilar. :)

Haha kendini hemen tanidin bakiyorum. Hemen atladigina göre. Ne kadar ciddiye aliyorsan burayi, GB üzerinden dedikodu edecek kadar bos insansin iste. Bos & kavgaci, arsiz, kötü kalpli. = Cahil.

Viel spaß

12.05.2013 14:10

Ich meld mich ab. Cahil ve ham insanlarla daha fazla ayni ortamda bulunmak istemiyorum. Insan gibi sohbet eden yok, cogu entrika pesinde. Birbirinizle hir-gür icinde mutluluklar. Siz kavga ettikce mutlu oluyorsunuz cünkü. Bye.

12.05.2013 20:15

Zitat:

Zitat von OnMyOwn (Beitrag 2063946)
Haha kendini hemen tanidin bakiyorum. Hemen atladigina göre. Ne kadar ciddiye aliyorsan burayi, GB üzerinden dedikodu edecek kadar bos insansin iste. Bos & kavgaci, arsiz, kötü kalpli. = Cahil.

Viel spaß

afedersin ama,senin gibi bir salagada bugüne kadar hic raslamamistim. GB? dedikodu? neyse,salak oldugun icin seni anlamasamda olur.

cirkinim,ben senin gibi burda evlenecek erkek aramiyorum. bu yüzdende asil güzelliklerimi gizliyorum. ;p

dipnot: psssttt,gizli nickini sirf bana söylesene. sana söz veriyorum,digerlerine söylemem. :D

12.05.2013 20:54

aaaah...

Zitat:

Zitat von OnMyOwn (Beitrag 2063946)

Viel spaß

simdi ne demek istedigini anladim,ay cirkinim benimmmm,cikolatali pastami'mi kiskandin? ;)

1.acik acik GB de yazilanlara dedikodu denilmez.
2.yapilanlarin ve söylenenlerin üzerine yalan yanlislar eklenilirse,iste o zaman buna dedikodu denilir.
3.sen ve diger cadalozlar benim buraya gelip katilmamdan,bastan beri rahatsizlik duyan sizlersiniz. neden? nedeni ap acik ortada; kiskancliginizdan!

4.hadi simdi biraz daha catir citir catlayin bakim. ;p

12.05.2013 21:16

Kann das sein, dass du leicht unterbelichtet bist?

12.05.2013 21:26

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2063953)
Kann das sein, dass du leicht unterbelichtet bist?

na wenn du das sagst,wird es wohl so sein!

madame etepeteeee,er steht nicht uff dich ...... ;p

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:15 Uhr.