![]() |
Denizrocky'e hitaben;
Zitat:
Bak görüyor musun kendi kendini ifşa ediyor aslında :) Başkalarına dinletirken sorun yok olmuyor amın oğlunda. Çok yakışıklıymış ya, ulan bir göster profil resmi koy vesaire kamera aç görelim şu nurlu yüzünü. Nedne çekiniyor ki? Üsütne mi atlayacağız bu seksi erkeğin :) Ahh '' Göt '' korkusu yok mu? Çünkü böyleleri bedel ödeyemezler, asalaktırlar . İşin reele taşınmasından korkuyor. |
Zitat:
GÖT KORKUSU TABI BASKA NE OLABILIR?????? :D KENDISINI VAYBEE ARTISI ILAN ETMIS IT HERIF!!!!!!! ONUN BEN O SIFATINI GÖTÜNE SOKARIM!!!!!!!!!! |
Zitat:
NIYE BIZ REZIL OLUYOZ LAN????? SIFATIMIZDA SIKIMIZDE ORTADA BIZIM!!!!!!! |
Yolla Adressını Gelmeyenı Sıksınler!!!!!!!!!
Hadı Bakayım Sözünde Duracakmısın?????? :D |
Zitat:
Das ist der Grund, warum soviele gegen die Beiden + Gefolge sind. Was jedoch unglaublicher ist: Die Zwei schämen sich nicht einmal, sondern fühlen sich auf dem sicheren Ast. Krass! :-) |
Zitat:
SENIN YALANLARINA KIMLER INANSIN?????? :D PISKOPATMISIN SEN OLM?????? |
Zitat:
BU YÜZDEN MI BURDAKI KARILAR SENDEN NEFRET EDIYORrrrr????? ORUSPU FEYZADEDEN HARIC :D GÖSTERSENE LAN BIZE SIFATINI MALINI MÜLKÜNÜ :D |
Zitat:
HA SIKTIRRRRRRRRR |
Eyvallah!!!!
Benden Sonra Gelenler Bu Herıfı Sıksın!!!! Havada Coooooh Güzelmıs Yaw :D |
Denizrocky'e hitaben;
Zitat:
|
Zitat:
Önce bunu bi acikla T9, su resmini yükle de, herkes su cok yakisikli yorgan yatak 50kg kel bücürü görelim... Vaybee'de yasamaktan gerceklerle baglantin kopmus, Keloglan'dan prens oldugu nerde görülmüs? Bizim gördüklerimiz Lara'yi dilinden düsürmemen! Lara'yi anmadigin bir yazin yok forumda! Kenan ve T9 (Mikail mi?) akil var mantik var? Siz ikiniz yasca benden bile büyüksüz ki ben 40 yasindayim, 72'dogumlu' da degilim... Lara gibi alimli, genc, zeki ve güzel bir bayan sizin gibi soytarrlarla ne yapsin? Burda kendi reklamini yapan iki kisi var, biri Mikail digeri de Kenan! Ikisini üst üst koy seyrangah'in boyu etmez! Oglum bende Lara'yi az cok tanidiysam, ben yanilmam! Agzinizla kus bile tutsaniz Lara sizin gibilerine taviz vermez ve muhattap olmaz. Hem kac defa ortaya yazdi ben yanimda ot tasimam diye! |
Zitat:
Kenan ya da Mikail, hanginizseniz, sizin gerceklerinizi bu forumda herkes cok iyi bilir! En basta da ben, ki siz bana bile iftara atmaya calistiniz! Bak yine Lara yazmissin! Bosuna ugrasma, Lara ne T9'a (Mikail'e?) ne de Kenan'a degil yüz vermek yüzüne bile bakmaz! Hersey ortada Lara'yi dilinden düsürmeyen, Mikail ile Kenan. |
t9'a hitaben;
Zitat:
|
t9'a hitaben;
Zitat:
|
BRAVO !!!!
Zitat:
|
t9'a hitaben;
Zitat:
|
t9'a hitaben;
Zitat:
|
t9'a hitaben;
Zitat:
|
t9'a hitaben;
Zitat:
|
T9'a hitaben;
Zitat:
|
Ulan Senın Adam Olacagın Yok!!!!!!!
Vallah Dılımın Ucunu ısırdım :D Yaw Ne Serefsız ıbneymıs Bu Yaw |
T9'a hitaben;
Zitat:
|
Denizrocky'e hitaben;
Zitat:
|
Zitat:
ELIN PEZOSUNU MUTLU ETMEK SEVAPTIR!!!!!! HAYDIN HEPIMIZ ILGILENELIM :D |
T9'a hitaben;
Zitat:
|
Zitat:
|
Zitat:
VER LAN ADRESSINI ONUN YERINE BEN GELECEGIM!!!!!! SENI 45 SANTIMLIK SIKIMLE IYICENE SIKEYIM!!!!!!!!! |
T9'a hitaben;
Zitat:
|
T9'a hitaben;
Zitat:
|
T9'a hitaben;
Zitat:
|
Üc mayis Ülkücülerin "Türkcüler Günü" degil miydi ya? Hani Nihal Atsiz vardi ya, Alpaslan Türkes'in hocasi..
Aklima nerden geldi yav su üc Mayis? |
Zitat:
|
T9'a hitaben;
Zitat:
|
jetzt hast du mich aber eiskalt erwischt :)
ich weiss es nicht :( Zitat:
|
seyrangah'a hitaben;
Zitat:
|
Zitat:
Ama sen galiba daha koyu ülkücüsün. Oguz boylarindan, Türk töresinden bahsettigine göre. Ben burda sirf Banu ile SevtapTuran hanimin ülkücü oldugunu biliyordum. Burda erkek ülkücünün oldudugnu sanmiyordum. Ama yanilmissim gene :) Kirim Tatari oldugunu bir yerde okumustum. Anlasilan Cüneyt Arkin'nin hemserisisin! Bende Afsar Türkmeniyim ve kendimde Afsarlarin örf ve adetlerini ögrenmeye calisirim. Ama insallah bir zaman Kirim'da Bahcesaray'i gezmek ve görmek isterim. |
Zitat:
|
seyrangah'a hitaben;
Zitat:
|
Zitat:
Bana yazdigin her yazida ahde vefali ve saygili bir geleneklerine, göreneklerine, örf ve adetlerine bagli bir Türk genci oldugunu görmüstüm hep. Afsarlar, Balkanlarda, Anadolu'da, Mezopatamya ve Iran'da bile bulunurlar. Afsar Boyu'nun Oguz boylarinin en savasci boylarindan birisi oldugunu biliyorum. Iran'da bile Türk devleti kurduklarini biliyorum (Akkoyunlu devleti) idi yanilmiyorsam. Bu konu hakkinda bende gereken bilgiye sahip degilim. Ama bir yazi yazabilirim! |
Hele cok sükür!
Icinde "LARA" adi gecmeyen bir yazini okudum ya, artik gam yemem! Allah'im bu günleri bize gösterdigin icin sana ne kadar sükür etsek azdir! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:42 Uhr. |