Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Entertainment - Musik - Kino (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=392)
-   -   Bild des Tages (http://localhost/forum/showthread.php?t=7907)

28.06.2013 19:46

On bes yasindaki cocuklar basbakanin tabir-i caizse karizmasini yerle bir ettiler..

28.06.2013 19:50

28.06.2013 19:54

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2067712)
Tam da onun dedigi laflari nasil isabet etmisin. :-)))

Ben o tahsilli high one Kenan'nin cigerini okurum.. :D

Capulcu 30.06.2013 01:07

Capulcu 30.06.2013 02:01

ich kann es nicht lassen :)

Imogdi 30.06.2013 03:46

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2067839)

yalanin mumu yatsiya kadar yanarmis.

bu yalanlarla chp'yi bitirdiniz.

klar war das Buildl manipuliert ..das sollte nur als Joke dienen:)
musst doch nicht auf alles anbeißen ....

....aaaber deins ebenfalls !

mit den entsprechenden Kamera-Objektiven könnte man auch 5 Millionen Leute
auf eine kleinen Fläche plazieren ..

warum ist der Horizont bloß so abnormal-rund ?? ;)

Imogdi 30.06.2013 03:59

bana kalirsa ..yilin resmi !

Imogdi 30.06.2013 09:20

ich versuch grad den Vater von der kleinen ausfündig zu machen ..
der bekommt 500 Ocken von mir ...

Imogdi 30.06.2013 10:28

ich möchte der kleinen

500 EUR zuschicken ...

Imogdi 30.06.2013 10:55

ich würde ihrem Vater 500 EUR geben ...

02.07.2013 14:04

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2067952)
klar war das Buildl manipuliert ..das sollte nur als Joke dienen:)
musst doch nicht auf alles anbeißen ....

....aaaber deins ebenfalls !

mit den entsprechenden Kamera-Objektiven könnte man auch 5 Millionen Leute
auf eine kleinen Fläche plazieren ..

warum ist der Horizont bloß so abnormal-rund ?? ;)

du vollidiot hast keine ahnung vom fotografieren.

mach dich mal schlau wie sowas zustande kommt. bei festbrennobjektive ist eine verzerrung unvermeidbar aber ich möchte dich diesbezüglich dumm sterben lassen.

02.07.2013 14:05

20.000 kisiyi görüp halk ayaklandi diyenler milyonlari niye görmezden geliyor?

miting alani dolunca kapatildi ama gelen vatandas o kadar cokki tüm sokaklara doldu.

polis bu kadar insani görünce tüm vapur ve otobüs seferlerini durdurdu.

yolda olan tüm demokrasi severler geri dönmek zorunda kaldi.

milyonlarca vatandas kirmadan, yikmadan ve yakmadan protestonun nasil oldugunu gösterdi.

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2067191)
AKP hükümeti bindirilmis kitalari getirmis Istanbul'a... Bu her türlü kolayliklara ve zorunlu gelme emirine ragmen.. Sen bitmissin AKP ama farkin yok... 1 Milyon dediler 100.000 kisi zor topladilar üstelik hersey beles...

oc lastosch bu yalanini ispat et. ispat etmezsen vaybee erkekleri senin orospucocugu oldugundan faydalansin.

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2067744)
[...]
Türk bayraklari da yoktu orda, bu Adobe ile yapildi....

oc lastosch böyle yalan söylemeye devam edersen vaybee'nin gelmis gecmis en büyük orospucocugu olacaksin.

arkadaslar burada istanbul mitingin videosunu seyredebilirsiniz. bayrak yok diyen yalanci orospucocuklari bunu nasil aciklayacak?
http://www.youtube.com/watch?v=-mqk9txhJDI

02.07.2013 16:43

Aman Kenan sende bende cok iyi biliyoruz bu resim öyle bayrakli bir resim degil. Sonradan Adobe ile o Bayrakli hale getirilmis.

Devletin bütün olanaklarini kullanipta taa Ankara'lardan Istanbullara koyun gibi insanlari doldurulmus kitalarla getirmek marifet mi sence?
Basbakanin "Türk Milleti" kelimesini agzina aldigini duydunuz mu siz hic? Birden ne hikmetse, herkese bayrakla gelin "emri verildi.....

Türk kelimesini Türk yurdundan silip atmak isteyenler Türk bayragi salliyorlar.. Ayni kerhande bakire arayisina benziyor bu hadise..

Marifet bir milyon insani tüm engellere ragmen getirmektir. Marifet insanlarin hakli demokratik taleplerini ne siddet kullanarak ne de tehdit ederek dile gitirmektir. Artik Türkiye Cumhuriyeti'nde hic bir sey eskisi gibi olmayacak.. Hersey daha demokratik bir sekilde olacak....

Eh basbakanin sözleri idi "haklar verilmez alinir" Sen halkinin haklarini vermeyipte almak istersen, halk senden bunu almasini Bilir basbakan.... Zaten partin de bir kann kaybi yasaniyor.. Gazze'ye gitmekle ve insanlari burda gaza getirmekle ancak kaybedersin....

Bir de tahsilli high one Kenan, sana bu yeminler cok güzel yakisiyor biliyormusun? :D

02.07.2013 17:01

02.07.2013 17:07

02.07.2013 17:29

02.07.2013 17:35

02.07.2013 17:41

03.07.2013 20:10

Adama bak be, ne kadar da büyük bir kurbaga yakalamis.. Galiba ondan daha büyük kurbagayi yakalamak bana düsecek... :D

Ama cokta fazla büyügünü yakalacagimi sanmiyorum :D

08.07.2013 18:57

20.000 kisiyi görüp halk ayaklandi diyenler milyonlari niye görmezden geliyor?

miting alani dolunca kapatildi ama gelen vatandas o kadar cokki tüm sokaklara doldu.

polis bu kadar insani görünce tüm vapur ve otobüs seferlerini durdurdu.

yolda olan tüm demokrasi severler geri dönmek zorunda kaldi.

milyonlarca vatandas kirmadan, yikmadan ve yakmadan protestonun nasil oldugunu gösterdi.

Zitat:

AKP hükümeti bindirilmis kitalari getirmis Istanbul'a... Bu her türlü kolayliklara ve zorunlu gelme emirine ragmen.. Sen bitmissin AKP ama farkin yok... 1 Milyon dediler 100.000 kisi zor topladilar üstelik hersey beles...

oc lastosch bu yalanini ispat et. ispat etmezsen vaybee erkekleri senin orospucocugu oldugundan faydalansin.

Zitat:

[...]

oc lastosch böyle yalan söylemeye devam edersen vaybee'nin gelmis gecmis en büyük orospucocugu olacaksin.

arkadaslar burada istanbul mitingin videosunu seyredebilirsiniz. bayrak yok diyen yalanci orospucocuklari bunu nasil aciklayacak?
http://www.youtube.com/watch?v=-mqk9txhJDI

08.07.2013 19:10

Mutherem sayin tahsilli Kenan bey,

sen o resimin önce böyle bayrakli oldugunu ispatla, ispatlayamazsan senin karizimani yine cok feci cizerim Kenan.

Iki de bir ayni seyi buraya ekleyip durma Kenan!

Ben sana o rakamin nasil oldugunu anlattim. Sen anlamiyorsan suc benim degil senin Kenan...

08.07.2013 19:52

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068238)
Mutherem sayin tahsilli Kenan bey,

sen o resimin önce böyle bayrakli oldugunu ispatla, ispatlayamazsan senin karizimani yine cok feci cizerim Kenan.

Iki de bir ayni seyi buraya ekleyip durma Kenan!

Ben sana o rakamin nasil oldugunu anlattim. Sen anlamiyorsan suc benim degil senin Kenan...

Zitat:

Zitat:

[...]

100.000 kisi zor topladilar diyen sensin. iftirayi atan ispat etmekle mükellef olur.

orada türk bayraklari yoktur diyen sensin. yine ispat etnmesi gereken varsa o sensin.

bak orospucocugu sen kivirarak simdi 100.000 dedigin yalani nasil anlatmaya calisacaksin?

türk bayragi yoktu dedin simdide bu kadar cok yoktu diyorsun.

kendini yalanladiginin farkindamisin?

sen burada ne yazsan seni rezil ediyorum. üstelik yalan söyleyen orospucocugu olsun demistik.

100.000. insandan fazlaysa o mitinge giden yine kendine orospucocugu demis oluyorsun.

orada türk bayragi yoktu dedin ama 1 tane bile türk bayragi varsa yine orospucocugusun.

ayip lan. hem annenin evinde kaliyorsun. kadin sana yemegini yapip kücük cocuk gibi bakiyor birde kadina en agir hakaretlerde bulunuyorsun.

sen nasil hayirsiz basiretsiz bir evlatsin lan. yengen bile devamli senin ne serefsiz oldugunu anlatiyordu. eminim annende öyle düsünüyor ama kadin birsey söyleyemiyordur.

sen acimiyorsun ama ben onlara aciyorum. birak bu yalanlari ve annene ortalikta orospucocugu deme.

08.07.2013 21:56

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068247)
100.000 kisi zor topladilar diyen sensin. iftirayi atan ispat etmekle mükellef olur.

orada türk bayraklari yoktur diyen sensin. yine ispat etnmesi gereken varsa o sensin.

bak orospucocugu sen kivirarak simdi 100.000 dedigin yalani nasil anlatmaya calisacaksin?

türk bayragi yoktu dedin simdide bu kadar cok yoktu diyorsun.

kendini yalanladiginin farkindamisin?

sen burada ne yazsan seni rezil ediyorum. üstelik yalan söyleyen orospucocugu olsun demistik.

100.000. insandan fazlaysa o mitinge giden yine kendine orospucocugu demis oluyorsun.

orada türk bayragi yoktu dedin ama 1 tane bile türk bayragi varsa yine orospucocugusun.

ayip lan. hem annenin evinde kaliyorsun. kadin sana yemegini yapip kücük cocuk gibi bakiyor birde kadina en agir hakaretlerde bulunuyorsun.

sen nasil hayirsiz basiretsiz bir evlatsin lan. yengen bile devamli senin ne serefsiz oldugunu anlatiyordu. eminim annende öyle düsünüyor ama kadin birsey söyleyemiyordur.

sen acimiyorsun ama ben onlara aciyorum. birak bu yalanlari ve annene ortalikta orospucocugu deme.

Sana burda bir kac kisinin rizasi icin kendimi geri tutuyordum, ama kusurma bakmasinlar..

Eger sen benim hakkimda yalan konusuyorsan Kenan, o zaman senin anani avradindan ziyade, tuttugun orucu, kildiginin namazi verdigin zekati misli misli sikiyim mi lan orospu cocugu?

Almanya'ya geldigimde seni kimse elimden alamaz. Seni yakalayacagim Kenan.. Ondan senin götünü minarenin üstüne oturtmayi seref bilirim...

09.07.2013 11:32

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068258)
Sana burda bir kac kisinin rizasi icin kendimi geri tutuyordum, ama kusurma bakmasinlar..

Eger sen benim hakkimda yalan konusuyorsan Kenan, o zaman senin anani avradindan ziyade, tuttugun orucu, kildiginin namazi verdigin zekati misli misli sikiyim mi lan orospu cocugu?

Almanya'ya geldigimde seni kimse elimden alamaz. Seni yakalayacagim Kenan.. Ondan senin götünü minarenin üstüne oturtmayi seref bilirim...

ben yalan söylemem orospucocugu lastosch.

ben ispat ederek senin ne mal oldugunu burada ortaya koydum.

orada 100.000 kisi yoktu diyen sensin. yalansa orospucocugumusun demem üzerine bunu kabul ettin.

orada bayrak yoktu diyen sensin sonra yine bayrak varsa orospucocuguyum diyen sensin.

sonra bu photoshopla yapildi deyince sana bir video linki gösterdim ve kiviracak ve saklanacak delik aradin.

burada kendini orospucocugu ilan ettigini herkes okudu.
ben böyle kanitlarim insanlarin ne oldugunu. aylar önce kendi agziyla bu basiretsizin ne oldugunu söyletecegim demistim ve sen bircok kere kendini orospucocugu olarak ilan ettin.

burada bos bos küfür edecegine ne zaman gelecegini bildir.
insanlar senin ne kadar bos oldugunu ögrensinler.

@arkadaslar bu hödük bir tarih verse o tarihe kadar bekleyip bunun ne kadar serefsiz ve onursuz oldugunu ögrenebilirsiniz. ama bunu oc lastoschta biliyor ve onun icin tarih veremiyor.

ps. dini kendi cikarlarin icin kullanma oc lastosch. daha öncede kuran'a küfür eden sen simdi kendini sünni müslüman rolünde olarak insanlari kandirma cabanida aylar önce desifre etmistim.

pps. benim bu basiretsizin hakkinda ne dediysem isteyen gidip kendi gözüyle görebilir. bu bir tahsilsiz ve meslek sahibi bile olamayan bir dingil. almanyadayken abisinin evinde kaliyordu ve yillarca is kurma hayaliyle süründü. abisi evden atinca türkiyeye gidip annesinin evine yerlesti. ben iki gree bu hiyari görmeye gittim. ilk defa unuttum, görmedim ve bilemedim dedi ve kivirdi. ikinci defa adres ver dedim. benim verdigim adrese gelmiyorsun. amaa verdigi adreste yanlis cikti. ankaradan arkadaslar varsa mail atsinlar. adresi size vereyim sizde gidip ögrenin bunun nasil yalanci oldugunu. bu söylediklerimin hepsi dogru. düsseldorftan arkadaslar varsa bana mail atsin ben baltacinin adresini vereyim ve gidip orada ögrenin bu hödükün ne mal oldugunu.

ppps. iste oc lastosch böyle giriyor sana. ben her dedigimi ispat edebiliyorum. sen sadece bos konusuyorsun.

09.07.2013 17:00

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068277)
ben yalan söylemem orospucocugu lastosch.

ben ispat ederek senin ne mal oldugunu burada ortaya koydum.

orada 100.000 kisi yoktu diyen sensin. yalansa orospucocugumusun demem üzerine bunu kabul ettin.

orada bayrak yoktu diyen sensin sonra yine bayrak varsa orospucocuguyum diyen sensin.

sonra bu photoshopla yapildi deyince sana bir video linki gösterdim ve kiviracak ve saklanacak delik aradin.

burada kendini orospucocugu ilan ettigini herkes okudu.
ben böyle kanitlarim insanlarin ne oldugunu. aylar önce kendi agziyla bu basiretsizin ne oldugunu söyletecegim demistim ve sen bircok kere kendini orospucocugu olarak ilan ettin.

burada bos bos küfür edecegine ne zaman gelecegini bildir.
insanlar senin ne kadar bos oldugunu ögrensinler.

@arkadaslar bu hödük bir tarih verse o tarihe kadar bekleyip bunun ne kadar serefsiz ve onursuz oldugunu ögrenebilirsiniz. ama bunu oc lastoschta biliyor ve onun icin tarih veremiyor.

ps. dini kendi cikarlarin icin kullanma oc lastosch. daha öncede kuran'a küfür eden sen simdi kendini sünni müslüman rolünde olarak insanlari kandirma cabanida aylar önce desifre etmistim.

pps. benim bu basiretsizin hakkinda ne dediysem isteyen gidip kendi gözüyle görebilir. bu bir tahsilsiz ve meslek sahibi bile olamayan bir dingil. almanyadayken abisinin evinde kaliyordu ve yillarca is kurma hayaliyle süründü. abisi evden atinca türkiyeye gidip annesinin evine yerlesti. ben iki gree bu hiyari görmeye gittim. ilk defa unuttum, görmedim ve bilemedim dedi ve kivirdi. ikinci defa adres ver dedim. benim verdigim adrese gelmiyorsun. amaa verdigi adreste yanlis cikti. ankaradan arkadaslar varsa mail atsinlar. adresi size vereyim sizde gidip ögrenin bunun nasil yalanci oldugunu. bu söylediklerimin hepsi dogru. düsseldorftan arkadaslar varsa bana mail atsin ben baltacinin adresini vereyim ve gidip orada ögrenin bu hödükün ne mal oldugunu.

ppps. iste oc lastosch böyle giriyor sana. ben her dedigimi ispat edebiliyorum. sen sadece bos konusuyorsun.

Benim oturdugum evin sen tuvaletinde bile oturamazsin lan lagim faresi.. Bizde abinin yengenin yaninda oturmak yoktur, bizde teyzenin kizini sikmek yoktur sizde ki gibi amina kodugumun kirossu... Sen Izmir'li filan da degilsin.. Senin davranislarin bana bizim ordaki ki Haymana'li Kürtleri anzimatiyor, onlar senin gibi serefsiz adidirler.. Onlari da Diyarbakir'dan oralara kim sürdü biliyormusun?

Timur Lenk'in Anadolu Yildirim Bayezit'i yenin ordulari.. Hani su Timur Lenk var, Arabistan'i isgal ettikten sonra, Mervan oglu Yezit'in kemiklerini mezarindan cikarip ateslerde yakan ve Imam Hüseyin'nin bir nevi intikamini Alan, iste o Timur Lenk..
Sana bir sey daha söyleyim dibistina kurdi? O Kürtleri Diyarbakir'dan Haymana'ya göc ettiren ordunun torunlariyiz biz.. Bizim köyü ve o yörelerin insani Timur'un soyundan....
Adetten iste, sana Timur'un Yezit'in kemiklerini yaktigi gibi bir iskence yapmayacagim , ama kafani pisseur'da kiracagim, soysuz pic kurusu..

09.07.2013 17:07

09.07.2013 17:12

Dümyi bir AKP'li gözünden bir de gerceklere görelim...

Bu basbakan "Türk Milleti" kavramini agzina 10 senede bir defa aldigini duyan olmusmudur? Hatta Türk Milliyetciligini ayaklar altina aldik dediginde, MHP eski genel baskani Alparslan Türkes'in oglu Tugrul Türkes Türk Milliyetci'ligini ayaklar altina alman isteyenin ayaklarini kirariz demisti.. Türk kelimesine alerji olan o malum güruh ne hikmetse, simdi secimlerden önce milliyetcilermis gibi görüntü vermek icin Türk bayraklari üzerinden prim yapmaya calisiyorlar....

Türk kelimesini tarihten ve Türkiye'den silmek isteyenler Türk bayraklari sallasalar ne olur? Ancak kerhanede bakire aramaya benzer bu is....

Iste gercek:

Iste AKP yalani....

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068296)

12.07.2013 17:37

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2067712)
Tam da onun dedigi laflari nasil isabet etmisin. :-)))

Ben onun cigerini bilirim su bi-seksüel Kenan'nin..

12.07.2013 17:39

Tabi tabi, bunu herkes yuttu simdi :)

12.07.2013 17:41

Bi tane böyle bir "hero turtle" bende yakalayacagim.

derkahn 14.07.2013 00:11

Code:

cat /dev/urandom > /dev/fb

14.07.2013 10:15

Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
no comment ^^

Imogdi 15.07.2013 06:07

neydi eski Ramazanlar .
Ramazan ,Ramazan...

16.07.2013 15:46

Helal olsun o müezzine, Tayyip'ten degil Allah'tan korktu ve yalan söylemedi!

16.07.2013 15:52

Cocugun elindeki kitaba dikkat!

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bur millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır. »
Mustafa Kemal Atatürk

16.07.2013 16:37

16.07.2013 17:20

bunlarin cevabini veremeyip resim ekleyerek gizlemeye calisan oc ne zavalli

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068297)
Dümyi bir AKP'li gözünden bir de gerceklere görelim...

Bu basbakan "Türk Milleti" kavramini agzina 10 senede bir defa aldigini duyan olmusmudur? Hatta Türk Milliyetciligini ayaklar altina aldik dediginde, MHP eski genel baskani Alparslan Türkes'in oglu Tugrul Türkes Türk Milliyetci'ligini ayaklar altina alman isteyenin ayaklarini kirariz demisti.. Türk kelimesine alerji olan o malum güruh ne hikmetse, simdi secimlerden önce milliyetcilermis gibi görüntü vermek icin Türk bayraklari üzerinden prim yapmaya calisiyorlar....

Türk kelimesini tarihten ve Türkiye'den silmek isteyenler Türk bayraklari sallasalar ne olur? Ancak kerhanede bakire aramaya benzer bu is....

Iste gercek:

Iste AKP yalani....

oc lastosch yine kendi dediklerini yalanliyorsun kocum.

ilk resim insanlarin bekleyiste olduklarinda cekildi, ikinci resim insanlar cosunca cekildi. hatta spiker bayraklari göremiyorum demisti herkes bayraklari sallamaya basladi.

oc lastosch herkes bunu iyi biliyor ve ikinci resim yalan resim olsa bunu chp'li medya yüzlerce defa sunardi. o kadar chp'li medya kurulusunda ve grafiker insanlar var. bu uzmanlarin hicbiri resmin photoshoplanmis oldugunun mümkübn olmadigini söylerken senin gibi cahil ve tahsilsiz biri bu tür iftirada bulunuyor.

daha önce bu mitingde hicbir bayrak yoktu demistin. yalansa orospucocugu oldugunu ileri sürmüstün ama simdiki sundugun (üstteki resim) resimde bile bayraklari cok iyi görebiliyorum.

sen simdi yine kendine orospucocugu dediginin farkindamisin?

@arkadaslar her AK Part imitinglerinde türk bayragi görebilirsiniz. bayraksiz hicbir mitingi olmamistir AK Partinin. ama biraz arastirin bu yalak CHP hakkari mitinginde bir tane Türk bayragi cikartabilmismi? yok!!! Türk bayragi yok o mitingde!!!! ama APO posterleri var. bunlarin bu ikiyüzlülügü her secimde tokat yemelerini sagliyor.

ps. orospucocugu lastosch önce git üye oldugun CHPnin mitinglerinde Türk bayraginin bulunmasini sagla sonra gel baskalarinin Türk bayraginin coklugunu veya azligini tartis.

17.07.2013 16:08

Bi-seksüel, kerhaneci Kenan ben cevabi verdim ama sen alamiyorsan bu benim sorunum degil.. Anladin mi? Git bilim ve ilim ocagi o kahve'ye ve o pic babana sor, belki sana ögretir..

17.07.2013 20:38

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068877)
Bi-seksüel, kerhaneci Kenan ben cevabi verdim ama sen alamiyorsan bu benim sorunum degil.. Anladin mi? Git bilim ve ilim ocagi o kahve'ye ve o pic babana sor, belki sana ögretir..

orospucocugu lastosch birak bu küfürleri. simdi anani bitirdin babana gecmissin.

dönelim konuya: sen mitingde 100.000 kisi yoktu dedin. fazla olursa yine orospucocugu oluyordun. ve ben öyle olmadigini ispat ettim.

sen o mitingde bir tane bayrak yoktu dedin ve ben sana hem resim hem video ispati ile yine kendi tabirinle orospucocugu yaptim.

- simdi 1,5 milyondu ama kivir kivir kivir yapiyorsun. kivirmaya calistigin ve ortaya attigin iddialari ispatlayamiyorsun.

- bir tane bayrak yok demistim ama orada cok bayrak yoktu deyip kivir kivir kivir yapiyorsun ve yine ortaya attigi iddialari ispat edemiyorsun.

senden süphelenmeye basladim, sen acaba dansöz olarak mi dogdun godos lastosch?

rezil oldun lan bana burada mail atiyorlar sen haklisin ve lastoscha orospucocugu demene kimse karsi cikmiyor cünkü herkes onun bu kelimeyi kendisine yakistirdigini gördü diyor. ama fazla üzerine gitme cocugun yarin kendisini camdan atarsa vicdan azabi cekersin diyorlar.

lan oc lastosch gercekten o kadar vahimmi halin?

17.07.2013 22:04

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068905)
orospucocugu lastosch birak bu küfürleri. simdi anani bitirdin babana gecmissin.

dönelim konuya: sen mitingde 100.000 kisi yoktu dedin. fazla olursa yine orospucocugu oluyordun. ve ben öyle olmadigini ispat ettim.

sen o mitingde bir tane bayrak yoktu dedin ve ben sana hem resim hem video ispati ile yine kendi tabirinle orospucocugu yaptim.

- simdi 1,5 milyondu ama kivir kivir kivir yapiyorsun. kivirmaya calistigin ve ortaya attigin iddialari ispatlayamiyorsun.

- bir tane bayrak yok demistim ama orada cok bayrak yoktu deyip kivir kivir kivir yapiyorsun ve yine ortaya attigi iddialari ispat edemiyorsun.

senden süphelenmeye basladim, sen acaba dansöz olarak mi dogdun godos lastosch?

rezil oldun lan bana burada mail atiyorlar sen haklisin ve lastoscha orospucocugu demene kimse karsi cikmiyor cünkü herkes onun bu kelimeyi kendisine yakistirdigini gördü diyor. ama fazla üzerine gitme cocugun yarin kendisini camdan atarsa vicdan azabi cekersin diyorlar.

lan oc lastosch gercekten o kadar vahimmi halin?

Kime rezil oldum bi-seksüel Kenan? Sana mi lan? Aksam aksam hicte gülesim yoktu. Iyi ki iftardan önce okudum bu cümleni yoksa orucumda bozulurdu böyle sirf gülmekten sinir sistem mi gevsedi..

Bak bi-seksüel Kenan, ben sana bu rakamin nasil olustugunu anlattim. Sen anlamiyorsan bu seni baglar beni degil.. O zaman tikim kadar boyunla boyundan büyük islere karisma derim. Olum AKP'liler degil mi "ne mutlu Türküm diyene" sözünden, Türk bayragindan, hatta Türk Istiklal marsindan rahatsiz olan. AKP'nin Türk bayragindan korkusu bir vampirin samirsaktan korkusundan daha fazla degil mi lan?

Recep Tayyip Bey, Cuma namazı kılan ÜLKÜCÜYÜ dövdürdü

Tayyip Bey, Cuma namazı kılan Ülkücüyü dövdürdün mü?

İddia sahibi: Ahmet İskender.

Gösterilen şahit: MHP eski Zonguldak milletvekili İsmail Hakkı Parlak(Cerrahoğlu)

Bana aktarılan şudur:
12 Eylül ihtilalinin hemen öncesinde Numan Selimoğlu isimli bir Ülkücü Cuma namazını eda etmek için Kasımpaşa’da camiye gider, lakin namaz bitiminde cami avlusunda “Kavmiyetçi köpek burada ne işin var!..” denilerek saldırıya uğrar ve kıyasıya dövülür.
Saldıranlar Milli Görüşün eylemci kanadı olan Akıncılardır.
Numan Selimoğlu yara bere içinde kendini Ülkücü Gençlik Derneğine atar.
Şişli-Kasımpaşa ÜGD Başkanı o dönem İsmail Hakkı Parlak (Cerrahoğlu)’tır.
İsmail Hakkı Başkan Numan Selimoğlu’ndan olayı dinledikten sonra yanındaki gençlere döner ve şu talimatı verir:
- “Çabuk Akıncı önderi olan omuzu önde yürüyenTayyip’i bulup getirin!”
Talimat yerine getirilir ve Tayyip Erdoğan bir odaya alınır.
İsmail Hakkı Parlak (Cerrahoğlu) Erdoğan’a ibadet için camiye giden Numan Selimoğlu isimli Ülkücüye neden saldırdıklarının hesabını sorar.
Bana isim verilerek ve yemin edilerek aktarılan bu olay doğru mu yanlış mı bilmiyorum ama şayet doğru ise Tayyip Erdoğan’da var olan gerçek Ülkücü kininin özel bir sebebi bu şekilde ortaya çıkmış oluyor.
Ha Sayın Erdoğan böyle bir şey olmamıştır derse, sütunum açıktır ve açıklamasını aynen yayınlayacağım.
Sütunumu böyle bir iddiaya açmamın nedeni ise daha önce bu sütunda yazıldığı gibi aynı günlerde benim de benzer bir olayı yaşamış olmamdır.
Evet bu satırların yazarı da Fatih Camiinde yine bir Cuma namazı edası sonrasında saldırıya uğramıştır.
Saldıranlar yine
Akıncılardı.

"Metin Yüksel (Ilahiyatci yazar Dr. Edip Yüksel'in abisi) isimli şımarık bir Akıncı önderi"

O dönem Fatih ve hatta İstanbul’da Ülkücü hareketin içinde olanlar bilir, Metin Yüksel isimli şımarık bir Akıncı önderi, Nevşehir Yurdunda kalan Ülkücüleri camiye sokmak istememesi sonucu çıkan kavgada ölmüş ve ondan sonra Akıncılar bütün İstanbul camilerinde tabir yerinde ise ülkücü avını başlatmışlardı. Dolayısı ile Fatih Camiinde benim de başıma gelen bir olayın benzerinin Kasımpaşa’da olmasını mümkün gördüm.

Bu sahneyi gördükten sonra hangi iman ve idrak sahibi Ülkücü AKP ve Tayyip Erdoğan’a oy verir?
Türk Milletine mensup olmayı kavmiyetçilik olarak gören ve sunan bir anlayışa değil bir ülkücünün, kendini Türk gören birinin oy vermesi bile akıllara ziyan bir hadisedir.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:08 Uhr.