![]() |
dalga geciyorlardi.. o.T.
ohne Text
|
ayni zamanda Federasyonda kendi
pozisyonunu sabitlestirmis oldu...
Cok güzel organize ettiler... Su manyak Ahmnet Cakar ve diger Spor yazarlari bagirip dursunlar. hehehehe... 1-0 für die Federasyon |
Bosuna sevinme :) lig bitti! o.T.
ohne Text
|
Yedigi gollerde cok büyük hatalar
yaptigina katilmiyorum ben. Hele Besiktas macinda! Defanslari cok kötü oynuyor.
Rüstü olmasaydi en az 6 puan daha az toplarlardi. Kurtardigi cok mac izledim bu sezon! |
Ayni konuyla ilgili yeni baslik acmamayi
ögretemiyecegim ben size!
:)) |
sansina kupa.... bonus olsun buda size
nasilsa sampiyon olamazsiniz...
galatasaray ne basarmiski bugüne kadar.... aziz yildirim bey hakli... sansina aldilar ne aldiysalar... aslinda bu final trabzonla denizlinin hakkiydi ama iste federasyon hediye etti bu kupayi Jimkomkoma ama görecekler daha... hem bu kadar borcla ne yaparsinizki... |
En azindan sizi yenerler :P
Bükemedigin bilegi öpeceksin!
|
TAHMIN YARISMASI -> 32. Hafta:
Vaybee! Futbol Tahmin Yarismasinda yeni sezonun ilk haftasi icin tahminlerinizi bekliyoruz.
Önceki sezonlarda oldugu gibi yine üc dalda birinci secilecektir: 1. Toplam puanlamada 2. Ortalama puanlamada 3. En fazla birinci olanlar Iste 32. haftanin maclari: 14 Mayıs 16:30 Malatya - Denizli 14 Mayıs 16:30 Samsun - BŞ Ankara 14 Mayıs 16:30 A.Sebat - G.Antep 15 Mayıs 19:00 A.Gücü - F.Bahçe 15 Mayıs 19:00 İstanbul - Beşiktaş 15 Mayıs 19:00 Ç.Rize - Trabzon 15 Mayıs 19:00 Kayseri - Sakarya 15 Mayıs 19:00 G.Saray - GBirliği 15 Mayıs 19:00 Konya - D.Bakır Herkese bol sanslar! airdem & BratPitt & kes |
yaa anlamasamda aslinda bu Konudan
yinede birsey yazmak istiyorum..
FB nin su kullanamadigi Gol Haklari Normal miydi ? GS az Gol Firsati oldu ama hepsini degerlendirdi sayilir ya bizimkinler her seferinde kacirmalari ? simdi Kaleci mi iyidi yoksa FB lilerimiz mi birazcik uykulumu ? Neyse böylece gecmis olsun da... GS tbr ler iyi Macti hak ettiler diyelim ama 3 Gol aslinda Gol degildi bence ;-) |
...
>14 Mayıs 16:30 Malatya 0 - 2 Denizli
>14 Mayıs 16:30 Samsun 1 - 1 BŞ Ankara >14 Mayıs 16:30 A.Sebat 2 - 1 G.Antep > >15 Mayıs 19:00 A.Gücü 1 - 2 F.Bahçe >15 Mayıs 19:00 İstanbul 1 - 2 Beşiktaş >15 Mayıs 19:00 Ç.Rize 1 - 2 Trabzon >15 Mayıs 19:00 Kayseri 2 - 3 Sakarya >15 Mayıs 19:00 G.Saray 2 - 0 GBirliği >15 Mayıs 19:00 Konya 2 - 3 D.Bakır >Herkese bol sanslar! > >airdem & BratPitt & kes > > ------------ |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:50 Uhr. |