Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Türkinnen sind Göttinnen (http://localhost/forum/showthread.php?t=12605)

31.10.2014 13:44

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097402)
@ Sade
Türkiye ve cevresindeki topraklara bakarsak: dünyanin en Güzel köselerinden birisi,
Dünyada yetisen bitkilerin, hayvanlarin hemen hemen hepsi türkiyede yetisiyor.
Gecmis tarihi ile medeniyetede besiklik yapan topraklarin insanlarida dünyanin baska yerlerine nazeren daha özel, daha Güzel olmasin ;)
Tabi genlerimiz gittikce karisiyor o yine ayri; Ben eski topraklardan genellikle bahsediyorum

Evet ve hayir.
Haklisin memleketimiz muhtesem.
Halkimiz gibisi yok.
Benim türklügümle gurur duymamin sebeplerinden biri - daha önemlisi - tarihimiz!
Bizim atalariniz gibi yok. Bu insanlarin torunu olmaktan gurur duyuyorum.

31.10.2014 13:48

Dis güzellikten bahsetmiyorum. Yalnis anlasilmasin.
Kimisi kara gözü kara kasi sever, kimi sevmez.
Zevk meselesi.
Uzan vadeli izine gittigim her zaman, almanlarin ne kadar cirkin, nursuz yüzleri oldugunu fark ediyorum. Bi onlarin yasli insanlarina bak - korkunc. Birde bizim dedelerimize ninelerimize . Cok büyük bir fark var arada.
Insanin ic güzelligi her zaman disina yansitir.
Güzel ve cirkin diye birsey yok aslinda.
Nur dolu ve nursuz. Benim yaptigim ayirim bu.
Allahin yarattigi her yaratik güzel ona bakarsan.

31.10.2014 13:49

Bu benim fikrim ve görüsüm.
Herkes kendi fikrini üretmekte özgür...

SevtapTuran 31.10.2014 14:00

Iste bu!
Ne kadar Güzel olursan ol, icin cirkin olunca eninde sonunda disinada vuruyor.
80 lik ninem ve köydeki öbür kadinlari ilk gördügümde sormustum cocukluk zamani ne kullandigini ve cildinin neden bu kadar Güzel oldugunu (sehirde, bilhassa avrupada fastfood genclerin cildinden ici bulaniyor bazan bakinca insan) ve ninemin demesi: sade su ve sabunla yikamak haric hicbirsey" demesi.
Ne sansliyizki bizlere bu gen leri miras birakmalari :)
Asagidada belirtmek istedigim gibi: bütün canlilar icin yasamin ve kültürün, ilim, bilim vs mükemmel oldugu Bir ortamin/topraklarin insanlarida mükemmel (tabiki sadece dis görünüsten bahsetmiyorum ama oda önde)

Seninde dedigin Gibi köyden avrupada akrabalarini ziyaret eden Bir köylü dedeme anlatiyordu: gözünü seveyim bizim kadinlarin, hepsinin yüzünde nur var, avrupali kadinlar cabuk bozuluyor, 30 üstü kadinlarin yüzüne bakilmiyor"
Ben sonra nur u ögrendikten sonra kadinlara dikkatli dikkatli bakmaya basladim yüzlerindeki nur u görmek icin :D
Cocukluk :)

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097406)
Dis güzellikten bahsetmiyorum. Yalnis anlasilmasin.
Kimisi kara gözü kara kasi sever, kimi sevmez.
Zevk meselesi.
Uzan vadeli izine gittigim her zaman, almanlarin ne kadar cirkin, nursuz yüzleri oldugunu fark ediyorum. Bi onlarin yasli insanlarina bak - korkunc. Birde bizim dedelerimize ninelerimize . Cok büyük bir fark var arada.
Insanin ic güzelligi her zaman disina yansitir.
Güzel ve cirkin diye birsey yok aslinda.
Nur dolu ve nursuz. Benim yaptigim ayirim bu.
Allahin yarattigi her yaratik güzel ona bakarsan.

kizkarsli 31.10.2014 14:02

Sana Katılıyorum , bende fark ettim acaba doğal oldukları için midir , alkol sigara yok çok nadir makyaj :-) birde güller yüz artık ne olsun başka

31.10.2014 16:30

Umarim ters birisine düsmez adam. bizim sinifta bazi Türk kizlari vardi, Allah evlenene yardim etsin. cekilmez kizlardi diyecegim ama adam belki de böyle birisini hakedecek karaktere sahip. o yüzden bir sey diyemiyorsun :)

31.10.2014 16:44

Zitat:

Zitat von CakaBeyy (Beitrag 2097421)
Umarim ters birisine düsmez adam. bizim sinifta bazi Türk kizlari vardi, Allah evlenene yardim etsin. cekilmez kizlardi diyecegim ama adam belki de böyle birisini hakedecek karaktere sahip. o yüzden bir sey diyemiyorsun :)

onlar sanada bakmamistir!;) ;)

31.10.2014 16:58

Zitat:

Zitat von huhusanane (Beitrag 2097422)
onlar sanada bakmamistir!;) ;)

eger öyle ise iyi ki bakmamislar. :)

hem türk bayani olarak sen de begenmezdin onlari, niye savunuyorsun hemen?

31.10.2014 17:10

Zitat:

Zitat von CakaBeyy (Beitrag 2097423)
eger öyle ise iyi ki bakmamislar. :)

hem türk bayani olarak sen de begenmezdin onlari, niye savunuyorsun hemen?

savunan yokki burda :):):)

Imogdi 01.11.2014 01:54

Zitat:

Zitat von koelner44 (Beitrag 2096440)
bin Deutscher und sehe die türkischen Frauen als Göttinnen an. Ich würde alles für eine Türkin tun. Ihr seid die schönsten, deutsche Frauen dagegen nur 2te Wahl.

optisch betrachtet sind Türkinnen eher mau ,
(.. klar gibt es Ausnahmen)

du hast optisch wohl nicht viel zu bieten ,
wenn du deutsche Frauen den Türkinnen vorziehst ?

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:17 Uhr.