![]() |
o.T.
futbolu tarih yaziyor,
tarihide herzamanki gibi GALATASARAY *kiskananlarcatlasin* |
herkese bol sanslar
Samsunspor - Akçaabat Sebatspor 2:0
İstanbulspor - Galatasaray 1:1 Ankaragücü - Fenerbahçe 1:3 Çaykur Rizespor - Bursaspor 1:1 Trabzonspor - Gaziantepspor 2:2 Malatyaspor - Gençlerbirliği 1:2 Denizlispor - Konyaspor 2:1 Beşiktaş - Adanaspor 5:0 Diyarbakırspor - Elazığspor 2:0 |
!
iyi mi yaptin saniyorsun?
ceza yedik iste! |
o.T.
Saban diyor herkes ama o bence gercek KRAL...
Helal olsun |
Besiktas - Chelsea Maci Biletini aldim !
Tabiki bir Fanatik Besiktasli olarak gittim sabah Gelsenkirchende hemen Besiktas macina biletimi kapdim... cok heyecanliyim...
Besiktasim Sali Günü görecem ne sansliyim ya bu sene hem inönüde hemde... Almanyada görmüs olacam BJK yi... Mac biletimi 35 Euro ya aldim, Feda olsun Kartala... Hepinizi beklerim hehehe... A.D. |
seri basini demiyor airdem...
mesela...besiktas niye disarda oynamiyor?
aynisi fener ve cimbom icinde gecerli. ben isterdimki..mesela cimbom gitsin nevsehire gitsin orda oynasin.... öyle sehirler hasret futbola. |
sabah sabah benide aradi ahmetdursun....
uykumdan etdi beni..
bende verdim 35€ besiktas icin :) bu benim 5. besiktas macim hehe |
o saban´sa ya siz nesiniz? o.T.
ohne Text
|
...
Samsunspor - Akçaabat Sebatspor :2-1
İstanbulspor - Galatasaray :1-2 Ankaragücü - Fenerbahçe :0-0 Çaykur Rizespor - Bursaspor :2-0 Trabzonspor - Gaziantepspor :1-1 Malatyaspor - Gençlerbirliği :1-2 Denizlispor - Konyaspor :3-1 Beşiktaş - Adanaspor :5-0 Diyarbakırspor - Elazığspor:2-0 |
o.T.
Biletlerin bu sabah 09:00’da satýþa sunulmasýna raðmen binlercesinin þimdiden tükendiði haberi Kulübümüze ulaþtý. Beþiktaþýmýz’ý desteklemek üzere stadyumu dolduracak ve bizleri yalnýz býrakmayacak tüm taraftarlarýmýza þimdiden teþekkür ediyoruz.
(www.besiktasjk.com) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 05:04 Uhr. |