![]() |
Kimin Öküz oldugunu karisi Inege
soralim....
Es heisst ja.... jeder erkennt ein Mitglied seines Stammes..... Espiri olarak kaul et... tartisma konu olarak deil.... Nasilda bazilari sen büyüksün kelimesine ihtiyac duyuyorlar... bizim Cehil Student o 2 kisinin icerisinde olamama riski yüzünden neredeyse ölecekti hehehehe... Cahiilik iste hat safada |
Halilcigim sende en son TR de kimler
ayaklandi.. ????
Vardir senin bir bildigin..... anlat bakalim... Demokrasiyemi sigdiracaksin yada DINnemi ??? Würde mich echt interssieren |
abisi, burada beni sinirlendirecek kisi
göremiyorum, ve insallahda sinirlenmem.. bazi insanlar islamla dalgasini geciyor, bende o sahislarin haline ancak gülebiliyorum, aglamak bile mümkün degil!
|
yine anlamadin, ama anlamanida beklemiyo
rdum zaten
ben zaten meleklerin nurani varliklar oldugunu söyledim.. yazdigim hic bir seye hatali diyemezsin, kuranda meleklerin ve allahin izin verdigi insanlarin allahin izni ile sefaat edebilecegini yazmiyormu? ayetleri buraya yazmistik! |
o zaman neden kurandaki gibi
namazi bes vakit kilmiyorsun? neden arapcayi ögrenmiyorsun ve neden namazinda kurandan okumuyorsun? türkcesini okumak mealinden okumaktir ve hic bir zaman tam anlamiyla kuran okumus olmazsin! yoksa sünnetullahtaki bu kurallari inkarmi ediyorsun?
|
Allaha uyun demek ne oluyor?
VE peygamberine uyun demek ne oluyor? birbirinden farki olmasa neden ayri belirtiliyor?
|
wenn du arbeitest, musst du steuern zahl
en! ;O)
|
kim olmadigi kesin, kim oldugunuda bilme
k istemiyorsun. onun icin sana söylememe gerek yok! ;O)
|
yahudilerin ve hiristiyanlarin sapiklik
ettigini isaya tanrinin ogludur demeleri, benzer olay yahudilerdede var ve Allahin oglu olmadigini kuran söylüyor ;)
|
kuranda tarifi var, neden okumuyorsun?
sana ayetlerin mealini yazmistik.. yine soruyorsun. hep ayni oyun.. haftada iki üc sefer tekrarliyorsun!
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:43 Uhr. |