![]() |
TR soll das Spiel 1000 -1 verlieren
aber dafür in de WM reinkommen das ist viel besser für uns.....
Aber dieser Yanal hat den Durchblick nicht.... Bence Ziya Dogan für die Nationalmanschaftz wäre die richtige alternative... ama dikkat bu adamida tam söyle 2 yil falan calistiracaksin mehr aber auch nicht... Weil der wir nach einiger Zeit Monoton |
Denizlinin 2 golü ofsaytmiydi
aksam haber yada yorum dinleyen oldumu....
Uzaktan ofsayt gibi geldi bana |
ilk gol kesinlikle degildi
ikinci golü görmedim tamamen...
|
Ilk gol süperdi.. ama ikincide
Ofsayt süpem var... cünkü ganz so Eindeutig war das nicht....
|
1. Trabzonspor Gecesi
Almanyadaki Trabzonsporlulara duyurulur:
Trabzonspor Almanya Temsilciligi 1. Trabzonspor Gecesi ni düzenliyor! Gecenin Tüm gelirleri Trabzonspor`a verilecektir!!!! 27 Mart 2005 Pazar günü saat 17 den itibaren SINSHEIM (Baden-Württemberg) Stadthalle deki organizasyona cok sayida konuklar katilacak. Konuklar: Atay Aktug, Hami Mandirali, Volkan Canalioglu(Trabzon Belediye Baskani), Sevket Arz(Milletvekili), Trabzonspor dan diger Yöneticiler, Türkiye Beyzbol Milli Takimi ve Federasyon Baskani, KOSGEB Trabzon Müdürü, Rifki Soysal/Mustafa Kahraman (Meltem TV Acik Tribün sunuculari) Eglence Programi: Fuat Saka ve Grubu Tarik Tüfekci Zeynep Baskan Orkestra ve Kemence Karadeniz Folklor Ekibi Genis bilgileri asagida belirtilen Tel. numaralari ve Internet sitesinden ögrenebilirsiniz! Info-Telefonlari: 0173/7020624 0172/2087660 0172/3528174 0179/7623058 0170/2664592 Internet: www.ts-almanya.org |
2. golde ofsayt yoktu!
Bende bakarken ofsayt zanettim. Ama sonradan gösterdikleri acidan bakildiginda ofsaytin olmadigini gördük!
Fenerli bir futbolcu ofsayti kaldirdi.. |
Pefekt
cünkü öyle olmus olsa Denizlinin süper macinina leke sürülmüs olacakti..
Tekrar Denizliyi tebri ediyoruz... adamlarda manda kadar yürek varmis... herkes Fenerin karsisinda böyle Futtbol oynayamaz |
Tesekkürler Usta
ben bunu arkadaslarada aktarayim bari....
|
Besiktasi kutluyoruz
Trobzonun son dakika enayiligi sayesinde maci almayi bildilar... vasat bir karsilasma oldu.. Türk Futbolunun kalitesi iste bu seviyelerde... daha iyisi yok... ne yapalim kendimizi avutmamiza gerek yok....
Bir Chelsa-Barca maci tabiki baska dünyalardan |
Galatasarayin haftasi olacak :) o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:46 Uhr. |