![]() |
evet peygamberin dediklerini uy!
o kendi keyfine göre bir sey demez.. peygamberler rehberdir diyen bir sürü ayet var!
hepsini inkarmi ediyorsun? |
ben kic bas göz burun yada Titten
okuyamadim....
cimbizlayipta bana gösterirmisin bari ????? Hani yaaaaa... o bas örtüsünü cimbizliyorsunuz ya..... o sekilde lütfen... Ben CAHIL KIro... aydinlanmam gerek.... sende benim Hocam degilmisin... also ders ver ve Cehaletimizi gider |
Kurani okumadigin belli!
buraya yazilanlarida okumamis gibi yapman!
KURAN diyorki, peygamberin haram kildiklarinida yeme! bu ne demek? kuranda sayili olanlardan sonra peygamberimizin (s.a.v.) yasakladiklarinida yeme! sen istersen bu ayete uyma, birde inkar et.. senin bilecegin! yerini simdiden secmis olursun.. barbecue |
Al safsata DINIni basina cal
Taliban Taliban Taliban
kapi kapi dolasip Buschu arayan yalvaran yakaran Dönen SEN olacaksin |
cirkin yerlerini yaziyor!
baska ayetlere sen bakacaksin! ben senin okusanda okumasanda inkar edecegini düsündügüm icin yazmiyorum! neden yazayimki.. peygamberimizin hayatini örnek almamizi kuran emrederken, sen karsi cikiyorsun! tek bir misal.
BITTI |
Offf yaaaa... nerde Ayetler ??? o.T.
ohne Text
|
UNd welche wären das ??? o.T.
ohne Text
|
yüz sefer yazsak yine okumazsin!!!
Inkarcilara!!!
29- Kendilerine kitap verilenlerden oldukları halde ne Allah"a, ne ahiret gününe inanmayan, Allah"ın ve Resulünün haram kıldığını haram tanımayan ve hak dini din edinmeyen kimselere alçalmış oldukları halde elden cizye verecekleri hale gelinceye kadar savaş yapın. "Allah"ın VE Resulünün haram kıldığını" diyor ayet. Inkarcilar inkar etmeye devam edecekler gibi! Halbuki bir Kurana baksalar!! |
Inkarcilara!!!
29- Kendilerine kitap verilenlerden oldukları halde ne Allah"a, ne ahiret gününe inanmayan, Allah"ın ve Resulünün haram kıldığını haram tanımayan ve hak dini din edinmeyen kimselere alçalmış oldukları halde elden cizye verecekleri hale gelinceye kadar savaş yapın. "Allah"ın VE Resulünün haram kıldığını" diyor ayet. Inkarcilar inkar etmeye devam edecekler gibi! Halbuki bir Kurana baksalar!! |
Inkarcilara!!!
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 00:29 Uhr. |